Ei tea kas õige teema aga keegi on pultidel analooge vahetanud? Sai siis tellitud uued analoogid aga tundub, et ise vanu maha joodetud ei saa. kellelgi kogemust?
Ei tea kas õige teema aga keegi on pultidel analooge vahetanud? Sai siis tellitud uued analoogid aga tundub, et ise vanu maha joodetud ei saa. kellelgi kogemust?
Ma olen täitsa vaadanud neid videosid, mina korralikult maha joodetud ei saa neid kontakte. Ei ole vist kätt selle peale ja ega õigeid tööriistu ka ei ole. Arvan, et rikun enne need kontaktid ära või saavad liialt palju kuuma enne, kui analoogi kätte saan. Puldid olen ma ilusti juba lahti saanud, asi ongi jootmises
sihuke mäng on tulemas, ise ootan seda hullupööra.
ajah ja muidugi see mäng:
http://www.oriblindforest.com/ Graafika on hämmastav ja OST on selle aasta lemmik olnud. Kogu mäng oli nauditav. Soovitan soojalt seda ka proovida _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
C1rca, miks sa joota tahad - kas lüliti(d) läbi/katki?
Just, kangid ise (lülitid on katki), jäävad peale koguaeg.
Siis otsi tutvusringkonnast mõni elektroonik - õigete riistadega max 10min. töö.
Uuritud, kahjuks ei ole. FIFA 16 seisab konsooli peal, 1 korra käima pandud ja puldid laiali
Ei tea, tuleb keegi otsida, kes need ära viitsib vahetada.
Lihtalt mine osta mingi tavaline paari eurine tinapump ja saad asjad kiiresti lahti.
Ise vahetanud korduvalt nii 360 kui ka one pultidel neid ja pole probleemi olnud.
Ainuke probleem on see kui ostsid mingid vufflid asjad ebayst siis need ei kesta üle kahe nädala ja siis hakkad uuesti vahetama.
Novembri Live Gold.iga Xbox one omanikel 4 mängu . 2 One + 2 360 mängu!
XO peal aga ikkagi X360 mängude tuge pole. Ehkki lubati novembriks. 4 "uut" mängu XO peale oleks küll hea uudis.
12 november peaks suur uuendus tulema(mõned postid tagasi kirjutasin), sellega tuleb BC. Väidetavalt edaspidised 360 Gold mängud on kõik BC toega. _________________ Things ThaT You own end up Owning you!
Tjah see mingi preview solk on.
Üldiselt see dash on nüüd veel hullem kui varem.
Friend feed on üli ebamugavaks tehtud.
Näiteks kui tahad näha seal mis sõbrad korda on saatnud siis pead lihtsalt hakkama allapoole ketrama lehte.
Nagu mingi telefoni kataloog rsk.
praegune rahuldaks asja ära ehk harjunud juba,nüüd uuega ajavad asja hullemaks,pole ise veel proovida saanud,aga videode põhjal seda ketramist rohkem,oleks võinud ka nii lihtne olla kui sony oma,seal asjade liigutamine vähemalt minu puhul poole kiirem,aga loodan ehk aegajalt uuendustega ja teevad seal ikka asja mugavamaks _________________
Ma selles uues ei leia isegi Redeem code ülesse.
Võiks midagi sellist olla,et saad ise asjad sättida jne.
Praegu on seal jubedalt rõhku pandud igat filmide jms jama müügile.
Ühesõnaga täna veel One-i peal selle kuu tasuta mängudest Dirt 3-e mängida ei saa?
Kui juttudest õigesti aru saada, peaks 12ndast(kui uuendus tuleb) saama. Dirt 3 oli vist saadaval kuni 15 november.
Mõni preview kasutaja võib kommenteerida(kel muidugi Gold ka). _________________ Things ThaT You own end up Owning you!
Ühesõnaga täna veel One-i peal selle kuu tasuta mängudest Dirt 3-e mängida ei saa?
Kui juttudest õigesti aru saada, peaks 12ndast(kui uuendus tuleb) saama. Dirt 3 oli vist saadaval kuni 15 november.
Mõni preview kasutaja võib kommenteerida(kel muidugi Gold ka).
Suur UI uuendus saadaval .
Kas kellelgi on õnnestunud One.ile 360 mänge Goldiga saada? Otsest valikut ei näe, veebist näiteks Dirt 3 "osta" proovides annab teate: Not available in youre region.
Regioon hetkel Eesti, ootan 3 kuu täitumist mil tagasi UK.ks vahetada. One.i enda Goldi mängud on edukalt allalaetavad. _________________ Things ThaT You own end up Owning you!
Suur UI uuendus saadaval .
Kas kellelgi on õnnestunud One.ile 360 mänge Goldiga saada? Otsest valikut ei näe, veebist näiteks Dirt 3 "osta" proovides annab teate: Not available in youre region.
Regioon hetkel Eesti, ootan 3 kuu täitumist mil tagasi UK.ks vahetada. One.i enda Goldi mängud on edukalt allalaetavad.
US konto. Dirt 3 töötab. Muidugi oli ta mul ka 360-l olemas. Lihtsalt tekkis mängude alla ready to install ja korras.
Neiul tekkis huvi mõne konsooli vastu- et saaks kaameraga vahvaid mänge mängida jms.
Milliseid ägedaid mänge hetkel xbox kinectiga mängida saab? Tantsu ja trenni leidsin, kas on ka mõni "kaklusmäng"?
Ise mõtlesin, et oleks päris vinge, kui saaks sellest karbist teha koduse meelelahutussüsteemi. Kui see alguses välja tuli, siis lugesin, et see pidavat tema eesmärk olema.
Ehk siis pean silmas näiteks bluray võimalust ja online videovaatamisplatvorme.
Kuidas praegune seis on, kas oleks mõtet endale xbox 1 muretseda?
Ning kui ostmiseks läheks, siis kas kinect on juba karbis olemas või tuleks see eraldi osta?
Sain ka lõpuks Dirt 3-e kätte.
Tuli lihtsalt netist the download confirm ära teha. Samas ikkagi ei ilmunud see sinna "ready to install" listi. Tuli otsida üles mängude nimekirjast ja oh imet "bundle only" oli asendunud "install"-iga.
Ise olen Canada regioniga, pidin oma krediit kaardi andmed sisestama, et installida dirt 3 , midagi erilist ta ära ei võta st. raha, aga täiesti toimiv 360 mäng One peal, mingi hetk mängu ajal juhtus nii et heli kadus ära
Mure siis siuke, et ei saa xboxi striimimist pc-sse tööle!
Arvutis Win10 Pro
Nii xboxis kui xbox appis sisselogitud sama accoundiga.
PC kaabliha xbox wifi 5Ghz (proovitud ka 2,4ghz)
Xboxi leiab üles ja saan seda käivitada ja ka sulgeda aga kui panen stream siis ütleb, et lost connection to xbox, please to to test stream vms.
Teen testi ära ja kõik kvaliteedi setingud on punase x-iga :S _________________ Aita suve, söö lund!
Ilmselt mingi tulemüür või ruuteri seadistus ajab asja lolliks.
Kas XB1 saad ka kaabliga proovida?
Mul vanemate W10 testbuildidega ka ei õnnestunud, nüüd aga toimib ilusti.
Läppar wifis ja XB1 kaabliga.
Samuti, vaata kas Windowsi uuendused tehtud ning Windows Store's Xboxi rakendus uuendatud.
-FoX-, ilmselt siis asi ruuteris.
Pole küll vaadanud mis tehnoloogiaga Xbox streamib aga osadel ruuteritel multicast over WiFi kinni, teistel saab selle lihtsalt aktiveerida seadetest.
EDIT:
Keegi USB tuunerit on ka katsetanud ja tööle saanud?
Eile mässasin veidi, leidis kanalid üles aga OneGuide ei lase peale HDMI IN mingit muud sisendit valida...
EDIT2:
Kui keegi on toppinud oma Elioni Motorola VIP1003/1903 XB1 taha, siis nüüd oskab XB1 ka saata "Back" nuppu. "Guide" nupu nime alt.
Tuleb vaid valida settingutest HDMI boksiks VIP1903 ja töötab.
Mõtlesin, et tõmban alla selle kuu teise tasuta vbox360 mängu xbox one peale, kuid annab errorit: Your purchase cannot be completed at this time. Please try again.
Kõik toimis kenast kuu alguses Dirt 3-ga.
Oskab keegi nõu anda?
Mingi uuendusega on tulnud probleem, et Goldi Thiefi installil nõuab krediitkaarti. Enam ei lase ühtegi mängu - ka demo - niisama installida?
Ei viitsi küll panka nuumama hakata selle mõttetusega, et teeks "krediitkaardi", äkki on mingeid mõistlikumaid lahendusi?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.