Kas on võimalik, et mõlemad hõõglambid põlevad korraga läbi?
On küll jah. Mul lendasid mõlemad korraga
Kaitse, lüliti või relee on tõenäolisemad. Väga vanadel elektromehaanilise pingeregulaatoriga masinatel on aga ka korraga läbipõlemise tõenäosus võrdlemisi suur, kui regulaatori hoitav pinge sutsu kõrge juhtub olema. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Täna mängisin penskarit, kes korra kuus päälinnas käib. Lähituled kadusid kuhugi Ja ei leidnudki üles Kas on võimalik, et mõlemad hõõglambid põlevad korraga läbi? Sõitsin siis kaugtuledega
Mul ka hiljuti juhtus. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Eile sõitsin, jõudsin samasugusele, pimedal ajal päevatuledega sõitjale "per*e tagant täiesti pime" järele. Kulges aeglaselt jalus, kuna omal ka kiire polnud, mõtlesin, et ahh, proovime, vilgutame kaugtulesid, kui vastu autosid ei tule. Tutkit. Ikka sõitis edasi, aga vist hakkas kartma või midagi, sest hakkas kiiremini sõitma.
Raudtee taha ootama jäädes oli tõesti vastik, kui pimedast järsku, nö ei kuskilt hakkavad pidurituled särama (videot vaadates pigem arvan, et vana näppis telo või ei pannud tähele vms ja küttis seepärast pimeda peega taksole sisse) hakkasid ja seisma jääda oli vaja. Aga uuesti startides oli siiski juht leidnud tulede lüliti üles ja tagumine ots autol säras. Niiet mitme kilomeetri pärast siiski töö kandis vilja.
Pidureid on vaja testida, noh. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Olin peatumas ülekäiguraja ees. Samal ajal tagant lohises vana passat kummivilinal aina lähemale. Lasin piduri lahti, et paar meetrit edasi veereda mis oli parasjagu passatil puudu seisma saamisest Üsna piirisituatsioon aga mul pole aega autot maha kanda, sõita vaja.
Parkimistund kesklinna tsoonis hakkab maksma 1,5 eurot senise 1,2 asemel (hinnatõus 25%). Südalinnas tõuseb parkimistunni hind kolmelt eurolt 4,8 eurole (hinnatõus 60%). Vanalinna tsoonis hakkab tund aega parkimist maksma praeguse 4,8 euro asemel kuus eurot (hinnatõus 25%).
tsitaat:
Võrdluseks: Müncheni südalinnas saab tänaval tipptunnil parkida 2,5EUR/h, Berliini südalinnas 3EUR/h.
Parkimistund kesklinna tsoonis hakkab maksma 1,5 eurot senise 1,2 asemel (hinnatõus 25%). Südalinnas tõuseb parkimistunni hind kolmelt eurolt 4,8 eurole (hinnatõus 60%). Vanalinna tsoonis hakkab tund aega parkimist maksma praeguse 4,8 euro asemel kuus eurot (hinnatõus 25%).
tsitaat:
Võrdluseks: Müncheni südalinnas saab tänaval tipptunnil parkida 2,5EUR/h, Berliini südalinnas 3EUR/h.
Väga hea, et kesklinnas tasuta parkimiskoht olemas on. Selliste hindade juures on juba tihedal südalinna külastajal odavam kusagil rotermannis või mujal üks autokoht kuu kaupa rentida.
Kas see on nüüd see uus blankett, mis ei võimalda ennast enam süüdi tunnistada? _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Ma põdralt allkirja ei saanud, et ta mitteettenähtud kohas üle tee koperdas.
Peaaegu sain pidama, aga ikka tabasin parema nurgaga eluka taguotsa.
Somm oli purjus ja kontaktivõimetu ? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Olin peatumas ülekäiguraja ees. Samal ajal tagant lohises vana passat kummivilinal aina lähemale. Lasin piduri lahti, et paar meetrit edasi veereda mis oli parasjagu passatil puudu seisma saamisest Üsna piirisituatsioon aga mul pole aega autot maha kanda, sõita vaja.
Misasi seal piiksu teeb. Juht või autopasun? _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Nojah, mu autol ei piiksu miskit, pole vist sellist asja ehitatud sisse. Seega, arvutis lubades toimuks virtuaalne piiks _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Mida hekki, mingi maainimeste vastane kampaania? Normaalne inimene võtab kasvõi koju kaasa ja viskab seal ära.
Ime siis, et meil ühistransport hallitab ja toolid kuse järgi lõhnavad, mõne jaoks ongi prügimägi, peldik ja jumal teab mida veel
Ohjah, nii meeldivad need moodsad laternad, kus jalakäija on tulevihus alles ülekäigurajal olles. Jahedavõitu ilm koos vihmaga ei olnud ka abiks just (ABS ragistas kui segane).
Ohjah, nii meeldivad need moodsad laternad, kus jalakäija on tulevihus alles ülekäigurajal olles. Jahedavõitu ilm koos vihmaga ei olnud ka abiks just (ABS ragistas kui segane).
No offense, aga sõida üks hooaeg kaherattalisega ja suudad selliseid olukordi sadade meetrite kauguselt ette näha
Minule tõi see õrnal muige suule, sest juba ainuüksi selle sõiduki pärast, mis paremalt poolt hiilis oleks ma seda ristmikku lähemalt jälginud.
tüüpiline.. jalakäija võtab võimaluse ennast kaitsta. LS lubab tal teele astuda vaid siis kui ta on veendunud selles, et auto peatus. kuniks sina liigud, ei tohi tema teele astuda.
motaga ongi asi teistmoodi. mootorratta gabariitide tõttu pole probleemi jalakäijast mööduda kui see teele satub, autoga on suurus ja mass vaenlased. mootorratas pidurdab paremini muide. seisma jäämisel peab tagumist silmas pidama. ma lasin hendriksoni küüru peal, magdaleena ees korra jalakäiat üle tühi tee oli ja mootorratta tagant paistab oluliselt paremini aga minu taga olnud aparaat pidurdas ennast üsna risti tee peale, sest minu seisma jäämine tuli talle ootamatult. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.