|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
angel
HV Guru

|
03.11.2015 13:14:21
|
|
|
| Avot kirjutas: |
Tahan vaid öelda, et mingi 600 euro arvutiga, ei saavuta HEAD piltti, vähemalt mitte minu silmale. Esim. siin video, kus kasutusel GTX750 Ti ja FXAA: https://www.youtube.com/watch?v=9OE2iI7OLh8
Kohal 1:17 Vaadake silla kaideid! (see millest eile rääkisin ja ei saanud aru millest see jama tuleneb). Sellist puudulikku piltti on mäng täis, kui kasutada ainult FXAA. Kui see ei sega, ei ole probleemi! Ainult 4 x MSAA parandab selle "jama" ära ja selleks on vaja head arvutit! |
Graafiliselt tundub suht sama olevat, mis PS4'jal + frame rate on arvutil kenasti sujuvam, parem kohati. i5'ega jookseks asi kõvasti paremini kuna i3 oma 2 tuumaga jääb antud mängus väheks. Ise testisin FXAA ja MSAA ning screenshot'ide pealt võrreldes ei teinud vahet. Natuke oli siledam aga mitte nii väga, et ohverdada selle tarvis nVidia shadow efekt, very high grass detail + konstantne 60fps'i.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
03.11.2015 13:51:41
|
|
|
angel. See on maitse asi. Vaata seda videot mis on minu viimases lingis ja neid sillal olevaid kaideid, minu antud ajal 1:17. Kui selline efekt ei sega, saab mängida FXAA ga ilusti. Minu puhul aga hüppasid need efektid valusasti silma, kuna olin harjunud PS4 kaugemalt tv peal mängima (nädal aega), kus lihtsalt ei märganud neid puudujääkke. Süü = TV kaugus ja TV oma silumine pildi puhul.
Tahaksin veel mainida, et PS4 puhul ja puldiga mängides ei seganud see tasane 30 fps üldse (vähemalt mitte mind ja olen vägagi nõudlik). Ei tea põhjust, ega oska leida loogilist vastust sellele. 30 fps arvutil on aga jube, PS4 puhul aga mängitav (minu meelest)!
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hondaa
Kreisi kasutaja

|
03.11.2015 13:54:53
|
|
|
aga siis ongi mõistlik vutvut poodi minna ja ps4 ära võtta, ei pea su kiunumist ja trollimist 5 erinevas teemas lugema
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indumen
HV veteran

|
03.11.2015 14:17:08
|
|
|
sellisel juhul on mind vist õnnistatud valikulise pimedusega, paluks screenshot teha ja punane ring ümber tõmmata mis seal 1.17 nii silmakriipivat on?
peab ikka eriti igav olema mingeid ruute taga ajada mängus. fookus kulub pigem sellele, et mitte liikluses matsu panna pidevalt või siis kellegi sihtimisele.
_________________ ükskord me võidame niikuinii |
|
| Kommentaarid: 210 loe/lisa |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
03.11.2015 14:17:59
|
|
|
Ei teinud antud videodel erilist vahet mingis osas. Vaatasin 1.17 sildasid ja mitte mingit probleemi või häirivat efekti ei näinud. Raske vahet teha ainult kumb on PS4 ja kumb normal - high graafika seadetel PC versioon.
Mõistlik arvuti pakub paremat pildikvaliteeti, paremat reso (kui ekraan võimaldab üle 1080p) ning sujuvamat frame rate'i enamus ajast.
Neile kellele valmistab arvuti confimis võimalus mängudes jms "keerukus" probleeme on tõesti konsool lihtsamini kasutatav .Valikuid ei ole, kõik surutakse ühtse configa peale ja pane plaat sisse ning mängi.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
03.11.2015 14:35:42
|
|
|
angel. Seal videos ei olegi suurt vahet PS4 vs PC mõlemad kasutavad FXAA. Küsimus oli FXAA puudulikkusest seal ja ka sinu arvutis! Kui keerad PC peal 4 x MSAA peale, kaob see puudulikus ära! Proovi! Nagu juba ennem mainis, kui selline FXAA puudulik silumine asi ei sega, pole hullu ja mängi FXAAga.
Räägin sellest ainult sellepärast, et eile saanud kohe aru milles asi! Viga on FXAA ja seda KÕIGIL! 4 x MSAA ja viga kaob!
honda. Kes trollib? Räägime mängu tehnilistest lahendustest! Poodi ei pea ka minema, kuna isiklik kogemus juba olemas!
viimati muutis Avot 03.11.2015 14:40:26, muudetud 2 korda |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
03.11.2015 14:35:49
|
|
|
Oki, õhtul peaks ise ka sees olema tavaliselt, lisan kõik kes siin ennast jagasid õhtul. Ise olen "WorldUK".
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
03.11.2015 14:44:55
|
|
|
| Avot kirjutas: |
angel. Seal videos ei olegi suurt vahet PS4 vs PC mõlemad kasutavad FXAA. Küsimus oli FXAA puudulikkusest seal ja ka sinu arvutis! Kui keerad PC peal 4 x MSAA peale, kaob see puudulikus ära! Proovi! Nagu juba ennem mainis, kui selline FXAA puudulik silumine asi ei sega, pole hullu ja mängi FXAAga.
Räägin sellest ainult sellepärast, et eile saanud kohe aru milles asi! Viga on FXAA ja seda KÕIGIL! 4 x MSAA ja viga kaob!
honda. Kes trollib? Räägime mängu tehnilistest lahendustest! Poodi ei pea ka minema, kuna isiklik kogemus juba olemas! |
Selleks, et sellist massiivset maailma võimalikult ruuduvabaks saada peab olema ka vastav arvuti. Konsool ei saa sellega niipaljugi hakkama kui täiesti mõistliku hinnaga arvuti. Eeldavasti kui panna 1440p reso + MSAA peale siis saab ehk asjaliku tulemuse kuid eeldan, et selleks oleks juba GTX 980 ti vaja koos i7'ega, et mingigi talutav fps jääks koos korraliku pildikvaliteediga.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
03.11.2015 15:02:04
|
|
|
angel. Ära valesti aru saa. Ei toonud siia teemasse PS4 selleks, et võrrelda tema omadusi PCga! Lihtsalt ei märganud neid FXAA puudujääkke PS4 peal, kuna mängisin TV peal ja kaugemal, kui seda on PC peal monitor! Räägin kogu aeg FXAA silumisest PC peal. Kuidas sa aru ei saa, räägin eesti keeles, et ei saanud kohe aru millest tulenevad need vead pildis ja hiljem selgus, et selle põhjustajaks on FXAA? Suured tänud selle eest londistele. Keerasin 4 x MSAA ja asi korras! Ainult fps kukkus 80 pealt 50-60 fpsi peale, reso 1080p. 120 Hz!
Minu PC:
ASUS P8P67-M PRO
Intel Core i7-2600 CPU @ 3,40 GHz
ASUS GTX 780
RAM 16,00Gt
Windows 8.1
Mis puudutab hinda, nii näita minule arvuti mis maksab 350e ja joonistab sama pildi mida teeb PS4! Sellel teemal aga vestlus on siin : https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=463919&postdays=0&postorder=asc&start=39900
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
03.11.2015 15:11:24
|
|
|
Arvuti mängud on sageli odavamad kui PS4 omad ning graafiline ilu ja kaadri sujuvus + võimalus kasutada 120+ Hz ekraane. Aga see juba OT. Ise kasutan FXAA 'd ja nagu sa ütlesid siis minu piltidel sa antud vigu ei täheldanud.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
03.11.2015 15:32:20
|
|
|
angel. Tore kui sina ei täheldanud, mängi FXAA ja probleeme sinu jaoks ei ole. Mind ei rahulda FXAA silumine, kuna monitor on 27" 120Hz ja minu silma FXAA puudulik, seega mina kasutan 4 x MSAA. Arvan, et sellega asi selge ja OK.
Käisin muide vaatamas seda katust, millest oli foto ja teise nurga alt ei olnud ka FXAA seda viga. See FXAA silmumise vea märkkab hästi selles videos, millest ennem oli juttu ja muidugi ka mängides.
viimati muutis Avot 03.11.2015 15:56:58, muudetud 2 korda |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
03.11.2015 15:34:54
|
|
|
ise ütlesid, et sa ei märganud minu pildil vigu... mitte mina ei öelnud. Sul kuidagi kahtlane pilt mis paneb kahtlema kas sul driverid korras või graafika seaded paigas
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
03.11.2015 16:52:36
|
|
|
angel. Tegin ka igaks juhuks täiesti uue draiveriti asendamise, vanad enne välja jne. Usu nüüd mind, GAT V puhul on tegemist mängu optimeerisega ja seda märkab tihti kui kasutada ainult FXAA silumist. See on fakt.
Kui sind see ei häiri, v6i sina seda ei märkka ole 6nnelik ja mängi FXAA! Soovitan isegi mitte otsida neid, kuna hiljem v6ivad segama hakata. Keegi ei kritiseeri sind, vannun ennast, et mind häirib! Tahaksin parema fpsiga mängida aga pean MSAA kaustama ja tingima fpsi arvelt.
Kui suur ja milline monitor sinul on? Millise arvutiga ja resoga mängid??
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
03.11.2015 20:12:16
|
|
|
Nüüd kui selle hiid end korteri soetasin on seal see heistide tegemise tuba, astud sisse ja saad valida kas E alusta heisti Q lahku, vajutad E aga mängu ei tule ise ühtegi mängijat, kuidas teisi mängijaid sinna heisti kutsuda saab, mõtlen suvalisi, et kogu aeg saaks uuesti ja uuesti kutseid välja saata, on selleks mingi kindel nupu vajutus või peab kuskil menüüdes seda pidevalt tegema.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
03.11.2015 20:38:10
|
|
|
| Marie kirjutas: |
| Nüüd kui selle hiid end korteri soetasin on seal see heistide tegemise tuba, astud sisse ja saad valida kas E alusta heisti Q lahku, vajutad E aga mängu ei tule ise ühtegi mängijat, kuidas teisi mängijaid sinna heisti kutsuda saab, mõtlen suvalisi, et kogu aeg saaks uuesti ja uuesti kutseid välja saata, on selleks mingi kindel nupu vajutus või peab kuskil menüüdes seda pidevalt tegema. |
On sul mõni heist üldse tehtud? Esiteks pead olema rank 12 ja minema rääkima Lesteriga
EDIT: Keegi Pacificut praegu?
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV Guru

|
03.11.2015 20:42:40
|
|
|
| Invention kirjutas: |
| EDIT: Keegi Pacificut praegu? |
Võib teha küll heisti.
|
|
| Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
03.11.2015 20:49:52
|
|
|
| Nüüd kui selle hiid end korteri soetasin on seal see heistide tegemise tuba, astud sisse ja saad valida kas E alusta heisti Q lahku, vajutad E aga mängu ei tule ise ühtegi mängijat, kuidas teisi mängijaid sinna heisti kutsuda saab, mõtlen suvalisi, et kogu aeg saaks uuesti ja uuesti kutseid välja saata, on selleks mingi kindel nupu vajutus või peab kuskil menüüdes seda pidevalt tegema. |
On sul mõni heist üldse tehtud? Esiteks pead olema rank 12 ja minema rääkima Lesteriga |
Rank on 80, väga palju heiste olen külalisena teinud, ka seda esimest Fleeca Job olen teinud oma 5 korda, sain siis veel peale selle läbimist Kuruma soomuki osta aga ise pole ühtegi heisti tekitanud, korraldanud, olen ainult teiste kutsete peale heiste tegema läinud, nüüd aga tahaks ise teha ja kutseid saata, vaat neid kutseid ei oska saata, kuidas seda tehakse.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
03.11.2015 20:56:15
|
|
|
On sul mõni heist üldse tehtud? Esiteks pead olema rank 12 ja minema rääkima Lesteriga |
Rank on 80, väga palju heiste olen külalisena teinud, ka seda esimest Fleeca Job olen teinud oma 5 korda, sain siis veel peale selle läbimist Kuruma soomuki osta aga ise pole ühtegi heisti tekitanud, korraldanud, olen ainult teiste kutsete peale heiste tegema läinud, nüüd aga tahaks ise teha ja kutseid saata, vaat neid kutseid ei oska saata, kuidas seda tehakse. |
Siis mine Lesteri juurde...
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
03.11.2015 21:04:56
|
|
|
Rank on 80, väga palju heiste olen külalisena teinud, ka seda esimest Fleeca Job olen teinud oma 5 korda, sain siis veel peale selle läbimist Kuruma soomuki osta aga ise pole ühtegi heisti tekitanud, korraldanud, olen ainult teiste kutsete peale heiste tegema läinud, nüüd aga tahaks ise teha ja kutseid saata, vaat neid kutseid ei oska saata, kuidas seda tehakse. |
Siis mine Lesteri juurde... |
Seal sai käidud, kahjuks keelt ei valda ja aru ei saanud mida ta jahvatas, kuidas siis teisi mängijaid kutsuda saab, tundub, et see on suur saladus siin, et igasuguseid muid soovitusi jagatakse, ise nad nagu sinna ei tekki, tuleb mingit nuppu vajutada, olen seda ka mujal märganud kui kusagil teistega mõnda heisi tegemas olen käinud, et korraldaja aina uuesti ja uuesti saadab kutseid välja kuni nõutud arvu mängijaid saab mängu.
|
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
03.11.2015 21:08:48
|
|
|
Siis mine Lesteri juurde... |
Seal sai käidud, kahjuks keelt ei valda ja aru ei saanud mida ta jahvatas, kuidas siis teisi mängijaid kutsuda saab, tundub, et see on suur saladus siin, et igasuguseid muid soovitusi jagatakse, ise nad nagu sinna ei tekki, tuleb mingit nuppu vajutada, olen seda ka mujal märganud kui kusagil teistega mõnda heisi tegemas olen käinud, et korraldaja aina uuesti ja uuesti saadab kutseid välja kuni nõutud arvu mängijaid saab mängu. |
What? Sa pead minema rääkima Lesteriga, siis ta helistab sulle, siis saad teha ise heiste. Johhaidii
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
03.11.2015 21:21:31
|
|
|
| Öööö see ju pige loo põhine mäng. Kui sa aru ei saa siis milleks seda üldse teha?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indumen
HV veteran

|
03.11.2015 21:55:31
|
|
|
high end korter(ehk siis kallima otsa korter) peab esiteks sul ostetud olema, siis saad Lesteri käest heiste planeerima hakata.
start heist ->confirm settings-> invite(tähendab kutsu) jne kasuta google translate kui muidu ei saa
peaks vist nii olema
ühesõnaga ma online kes ennem nutsid et ma liiga hilja jõuan vms
_________________ ükskord me võidame niikuinii
viimati muutis indumen 03.11.2015 21:58:45, muudetud 1 kord |
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
03.11.2015 21:56:04
|
|
|
| El-Fuego kirjutas: |
| Öööö see ju pige loo põhine mäng. Kui sa aru ei saa siis milleks seda üldse teha? |
Arvad, et kõik peavad võõrkeeld oskama ja ainult võõrkeeld oskajad mängivad seda GTA V, siiani olen mängus suutnud enamus heiste ära teha, kui sisenen, heistide tegemise ruumi ja vajutasin q nuppu saatis ta mind kusagile Series A heisti tegema, arvatavasti oli see üks viimaseid kus kellegi kutse peale heisti olin tegema läinud, seal toimis ka automaatne kutsung kõigile mängijatele.
Eks ma pusin üksi edasi, küll ma ka kunagi selle esimese Fleeca job külaliste kutsungi tööle saan, tavaline arvuti versioon on 98% ulatuses läbitud, nii-et seal pole suurt midagi teha, järgi on vaid see Online veel jäänud ja seda mängin haru arva.
|
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
03.11.2015 23:19:15
|
|
|
Noh mõnda võõrkeelt võiks ju ikka osata - kui juba selle peale teema läks. Kui inglise keelt mitte siis vanem ja osa nooremast generatsioon oskab idanaabri või siis saksa keelt ikka. Need kolm keelt on GTA V puhul igatahes täiesti kenasti esindatud.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
05.11.2015 13:48:41
|
|
|
| El-Fuego kirjutas: |
| Öööö see ju pige loo põhine mäng. Kui sa aru ei saa siis milleks seda üldse teha? |
Arvad, et kõik peavad võõrkeeld oskama ja ainult võõrkeeld oskajad mängivad seda GTA V, siiani olen mängus suutnud enamus heiste ära teha, kui sisenen, heistide tegemise ruumi ja vajutasin q nuppu saatis ta mind kusagile Series A heisti tegema, arvatavasti oli see üks viimaseid kus kellegi kutse peale heisti olin tegema läinud, seal toimis ka automaatne kutsung kõigile mängijatele.
Eks ma pusin üksi edasi, küll ma ka kunagi selle esimese Fleeca job külaliste kutsungi tööle saan, tavaline arvuti versioon on 98% ulatuses läbitud, nii-et seal pole suurt midagi teha, järgi on vaid see Online veel jäänud ja seda mängin haru arva. |
Heisti ruumis Q vajutad, viskab su suvalisse loodavasse heisti gruppi. E vajutades tuleb sinu heistide seis ette.
Kui oma setupi/heisti alustad, siis esimesel real on Matchmaking, mille paned Open ja lülita sisse Auto-Invite. Siis hakkab süsteem sulle igasuguseid trolle, torbikuid ja ragequitijaid kutsuma. Vahest juhtub, et saad mõne normaalse ka.. suht loto.
viimati muutis sirius4k 05.11.2015 19:38:46, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
est4ever
HV veteran

|
05.11.2015 19:16:59
|
|
|
| häkkereid hoolega kohanud viimastel päevadel
|
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
05.11.2015 19:22:48
|
|
|
R* on selles osas suht saamatu, ei suudeta nende vastu midagi ette vist võtta. Ise kah paari kohanud ja enamasti aitab missiooni alustamine või siis uue serveri otsimine. Masendavam osa Oneline'ist on see, et täiesti rändomiga kohati visatakse kusagile serverisse, üks hetk oled heas serveris, mis on rahvast täis ja teine hetk oled kas üksi või kusagil urkas kus kedagi ei ole v.a mingid jorsid purustamatu masinaga kõmmutamas.
R* käib vist see Online üle jõu. Single Player tundub kah buge omavat. Siia maani üritan teha takso firma missioone aga mitte keegi ei helista, et neid välja jagada.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
05.11.2015 19:50:27
|
|
|
| Modderite probleem Onlines on ikka üle mõistuse. Sellistel idiootidel tuleks internetis olemine ära keelata kogu täiega.
|
|
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G2rry
HV kasutaja

|
05.11.2015 20:25:38
|
|
|
| Noh, mingid ahvid modivad pävast päeva ja ma kaks korda banaani saanud tühjast kohast. Nüüd banaan aastani 2035, esimene kord oli 1 kuu. Kui palun R*i seletust ja tõestust, siis tuleb tüüpvastus et mingi automaat asi banaanib mind. Eelmist uuendust sain 1h mängida kui välja tuli, mõtlesin et mängin järgmine päev edasi ja öösel oli ban pandud. Nüüd low rideritega sama jama. Sain päeva või kaks mängida ja banaan peal. S*itaks kõva ikka küll. Viimane kord kui neilt mängu ostan.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
05.11.2015 20:27:23
|
|
|
Mis tegid , et banniga said ?
Mingi soft jooksis taustal või mode'isid SP mängu ?
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G2rry
HV kasutaja

|
05.11.2015 20:31:46
|
|
|
SP save game sai näpitud aga originaalid olid ka alles ja asendasin enne online minemist need originaaliks tagasi. Muidugi oli kunagi päevi, kus sain netis suvakatelt raha ja tehti igast asju nagu modderid ikka teistega teevad. Mõnipäev lendasid kellegi maasturiga mööda linna ja teine kord tapsin terve serveri rahva ära, ise samal ajal kuskil niisama ringi kimades. Et noh fantastilisi juhtumisi olen palju näinud seal. Ühel heal päeval oli banaan peal mul. Noh ootasin ära, läksin mängima uut uuendust ja siis hommikul oli mailboxis kiri et banaan jälle. Fantastika
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
05.11.2015 20:46:47
|
|
|
eee cheatisid, lendasid ringi ja tapsid kogu serveri rahva ära? kui jah siis pole ime et panniga anti... õige kah anda panniga neile kes sedasi teevad.
Seda kõik maha lüüa värki olen isegi kogenud.. suht ajuvaba aga õnneks raha ei küsita kui oma autost ilma jääd selle tõttu. Tüütu ainult, et keegi on nii hale, et peab cheatima selleks, et üldse hakkama saada. Need cheaterid võiks omaette servisse sattuda, las siis cheativad ja tõstavad oma ego... Max Payne 3 vist tehti sedasi aga ei ole kindel.
Kurb, et R* ei suuda online'i hallata piisava pädevusega. Heiste jms asju teha on fun + raha jube kerge sedasi kokku ajada
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
05.11.2015 22:08:09
|
|
|
Serverites paksult rahvast viimasest nädalavahetuse algusest saati nagu siin teemas poste ja saab 20+ mängijaga race-i tehtud Palju noobe ka muidugi
|
|
| Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
06.11.2015 20:36:44
|
|
|
Nii, sain mõned teist lisatud, pange mind kui veel pole, WorldUK , kas täna 21:00 leiduks 3 inimest ,et kannataks pacific heist lõpu osa ära teha? Olen 21:00 online.
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.11.2015 21:31:32
|
|
|
Nõme on see, et mul ka see game algusest peale olemas, aga siinset arutelu jne loen kui hiinakeelt
Pole ka ühtegi sõpra kes asja selgeks teeks, et mis üldse toimub jne
Samas siit küsida ka ei julge, sest siis saan kohe litaka vasta näppe
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.11.2015 21:38:38
|
|
|
Ma olen paar h mänginud online, no ei tõmba eriti, ma ka algaja
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV Guru

|
07.11.2015 00:21:24
|
|
|
Praegu on päris paljud online aktiivsed. Lisage sõpradeks ja mängige koos ning olen üsna kindel, et kui mängus sees midagi konkreetset küsida, siis saate ka oma vastused.
Imo üksi või mingite lambikate välismaalastega on GTA online suht igav, aga samade nägudega koos pelada ja mikrisse lobiseda on täitsa hea mäng. Peale Online avastamist pole kordagi viitsinud Story Mode mängida enam - no ei tõmba absoluutselt.
|
|
| Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
07.11.2015 01:05:30
|
|
|
Tegin konsoolikal stoori läbi ja siis ostsin vihaga 32 euriga PC peale orika ja hakkasin onlainis pelama ja vahepeal on ikka nalja nabani, kui võhivõõrastega mööda kaarti ringi rallid ja misse teed. Ei kahetse ühtegi senti.
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
07.11.2015 09:28:33
|
|
|
| 10.10.10 kirjutas: |
| Nii, sain mõned teist lisatud, pange mind kui veel pole, WorldUK , kas täna 21:00 leiduks 3 inimest ,et kannataks pacific heist lõpu osa ära teha? Olen 21:00 online. |
Nägin su kutset, aga paraku reede õhtuks oli nii kaugel asi, et GTA Online paistis ülekoormatud. Mul ketras sisse logida 5+ minutit ja siis tegin sunnitud restardi Esimest korda nii juhtunud, aga saame aru ka - top seller juba ei tea kui kaua.
Hiljem õhtul sain sisse ja tegin mõned sõidud
Iga hetk saab siis LVL 100 täis ja seda peaaegu täpselt 300 tundi onlines mänguajaga tänaseks mai kuust alates
Vahepeal saab sõjahelikopteriga trikke tehtud, aga selle control-i selgekssaamine hiire-klaviatuuriga efektiivselt kuuma andmiseks linnapeal võtab veel oma aja. Tank oleks vähe robustsem valik, mille kavatsen kindlasti ka veel ära organiseerida. Gatling gun tüüpi kuulipilduja on ka veel vaja tekitada.
|
|
| Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
07.11.2015 15:23:32
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Ma olen paar h mänginud online, no ei tõmba eriti, ma ka algaja  |
Mul ka esialgu online ei tõmmanud üldse, aga siis mõned eestlased võtsid mu punti ja tegime missioone/setupe/heiste ja levelid aina tulid. Alguses on need kerged tulema ja lõpuks olid jalad all ja nüüd mänginud mõnda aega juba. L178 vist hetkel.
Parem on, kui on keegi, kelle käest küsida on midagi.
|
|
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nitramra
HV kasutaja
|
08.11.2015 17:50:59
|
|
|
| kust seda eestlaste kommuuni leida kellega mängida saaks? naksitrallid vms?
|
|
| Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
est4ever
HV veteran

|
08.11.2015 18:32:50
|
|
|
otsi social clubi kodulehelt või las keegi saadab kutse sulle.
Krt sain ka banni ei hakka rääkima, miks
|
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
t6nn_k
HV kasutaja

|
08.11.2015 18:54:56
|
|
|
| ma loodan, et selle eest banni ei saa kui keegi scriptib sinu kohale raga portali. Jooksed ringi ja rahakotte lendab...
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
09.11.2015 02:18:09
|
|
|
| t6nn_k kirjutas: |
| ma loodan, et selle eest banni ei saa kui keegi scriptib sinu kohale raga portali. Jooksed ringi ja rahakotte lendab... |
Mina sain. Tükk aega tagasi juba. Nädalane ban oli, aga peale seda rohkem pole mängida viitsinud/tahtnud.
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
10.11.2015 22:08:36
|
|
|
Haiged piidrid ikka on need onajad , mingu mängigu oma üksikmängu modidega mitte online krt. Loodan et bännihaamer kiiremini töötab. Ja midagi automaatset võiks tulla, et kui ikka saad mingi 2 milli niisama vms siis kohe bänn.
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elka
HV kasutaja

|
10.11.2015 22:56:37
|
|
|
| Haiged piidrid ikka on need onajad , mingu mängigu oma üksikmängu modidega mitte online krt. Loodan et bännihaamer kiiremini töötab. Ja midagi automaatset võiks tulla, et kui ikka saad mingi 2 milli niisama vms siis kohe bänn. |
Automaatne banaani süsteem on olemas aga banni ei saa mitte hackerid vaid pahaaimamatud algajad kes taevast langevaid rahakotte korjavad.
_________________ ei toeta õigekirja |
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
11.11.2015 00:35:31
|
|
|
Ma täheldasin täna, et iga kord kui keegi 1000+ level on mängus ja häkib, siis on online aeglasem ja hakib, kuni 2 korda täiega mäng pange pani.
Jah, need "algajad" on ise süüdi ka, võiks kohe raporteerida või uute mängu minna, mitte "kergelt" rikkaks saada. Või siis eile, killisin ühe ära et bounty saada, ja sõitsin minema (lasin ta garaazist väljatulles C4-ga õhku), ning olin oma minuti minema rallind mööda linna kui korraga "WASTED", et raketiga lasi, yeah right.
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indumen
HV veteran

|
11.11.2015 01:01:34
|
|
|
vist sattusin sinuga samasse sessiooni isegi, mingi AHV valas rahaga üle, ja ise oli surematu (raketid ei aidanud igatahes), ei jõudnud reportida teda, kurvad kogemused selle niisama raha saamisega, vahetasin nii kiiresti sessiooni kui sain.
ise mölises mikrisse kogu aeg ja pakkus autosid ja mida kõike veel
_________________ ükskord me võidame niikuinii |
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kert06
Kreisi kasutaja

|
11.11.2015 01:51:08
|
|
|
Take 2 Interactive, ehk siis rockstari publisher keeras kõik kraanid kinni täna alternatiiv-multiplayer modide kohalt, fivem, gta-mp jne (SAMP sarnased) asjad. GTA-MP pidi 1kuu pärast release saama, aga tõmmati vaip jalge alt ära ja nüüd tagasi esimeses faasis, kuni keegi üles korjab.
Dedicated servereid mõtlen. Take2(rockstar) suht tropid et dedicated servereid ei tee, et ei saa normaalsed adminid banne peale panna ja rahvast keelata oma serveritest. Muidugi on mul suht kopp ees ka koos mängimisest hiinlaste+austraallaste ja lõuna-ameeriklastega samas sessioonis. Ping tõsiselt mõjutab loading aega onlines.
|
|
   |
156 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
11.11.2015 10:00:48
|
|
|
| Jah, need "algajad" on ise süüdi ka, võiks kohe raporteerida või uute mängu minna, mitte "kergelt" rikkaks saada. |
Need tropid ei raporteeri sul kedagi, kes sul seal 24/7 raha manguvad ja mitte midagi tehes rikkaks tahavad saada. Vahest on asi nii hull, et kedagi polegi heisti/setupi saada, kuna rahvas kerjab aktiivselt.
Kõige ebatervem onlinemängu keskkond, mida ma tean.
|
|
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|