Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
anubis
HV Guru

|
27.10.2015 17:01:38
|
|
|
Niiskust saanud?
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
1 :: |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
03.11.2015 16:58:38
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
anubis kirjutas: |
Panin just peale, esmamulje on meeldiv. |
Käsitsi ilmselt? Play poes ei lase, arvutiga vaadates "incompatible" veateade ning moblas "not available in your contry".
|
Tekitasin paar nädalat tagasi Sony supporti ka ticketi küsimusega, et miks ei saa seda beetat proovida. Peale korduvat meeldetuletust saabus siis selline vastus (iseasi, mida sellega peale hakata):
Spoiler 
Dear Marko,
Thank you for contacting Sony Xperia Support.
Unfortunately we do not handle this questions, we advise you to contact your Google community.
https://plus.google.com/+SonyXperia/posts/c6VYJTSeHeC
Kind Regards,
Xxxxxxxxx
E-mail: questions.ee@support.sonymobile.com
Web: www.sonymobile.com
Sony Xperia Support, EE.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
03.11.2015 17:29:40
|
|
|
Mulle anti esimese pöördumise peale apps@sonymobile.com vms eposti aadress, aga sealt ei ole tänase päevani isegi automaatvastust tulnud. Oktoobri lõpus tehtud pöördumise peale soovitati samuti Google+ kommentaar panna.
See Twitteris ja Facebookis avalik klienditeenindamine on vist mingi uus mood.
Lõpuks panin käsitsi Flashtooliga peale.
Praeguseks tagasi ametlikul tarkvaral.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
qrime
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
05.11.2015 22:42:39
|
|
|
Minul kodumaalt leida ei õnnestunud, amazon.de'st tellisin lõpuks.
Post hoidikule üksi oleks olnud umbes 10€, kuid kuna tellisin kokku 4 asja sealt, mis viis postikulu kokku 12€ peale siis oli kokkuvõttes ok.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
06.11.2015 09:12:19
|
|
|
Kuna sellelt klotsilt saab ikka suht hea akupidamise välja pigistada ja vahed QC-l on nii marginaalsed(lisaks väljalülitamine, mis on välistatud), siis ei näe mina asjal mingit pointi.
Oleks vahe siis mingi 2-3 kordne...
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jeewsus
HV vaatleja
|
09.11.2015 14:20:58
|
|
|
Keegi teab kus siit Eestist saaks normaalset karastatud klaasi sellele mudelile. Ei viitsi välismaalt tellima hakata.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jeewsus
HV vaatleja
|
09.11.2015 22:32:12
|
|
|
On see kallis hind ennast väärt ka?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.11.2015 22:49:50
|
|
|
Jeewsus, No karastatud klaase on erinevaid. Kindlasti on ka odavamaid. Ise olen mitu kuud nüüd kasutanud ja võib rahule jääda vist küll. Pealepanek oli muidugi suht trial & error aga seda seetõttu, et ma olen nii koba selles . Puutetundlikkus pole halvemaks läinud. Sõrmejälgi võtab veidi vähem ligi. Maha pole veel õnnestunud kukutada, seega tugevuse kohta ei oska öelda. Võtmetega ühes taskus on küll olnud ja pole veel ära kriimustanud.
Lingil on siis esiklaasi variant. Neil on ka veel kallim variant, kus ka tagaklaasile käib karastatud klaas.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
09.11.2015 22:56:23
|
|
|
no mdea, siit samast euroopast saab alla 10 euroga ning saadetakse umbes nädalaga kohale. Kusagilt hiinast tõesti ei viitsiks seda oodata, aga euroopa siseselt on ikka väga kerge ja üsna kiire tellida. Samas kui raha peale kuri oled, siis võid ka 3-4 korda rohkem maksta
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
09.11.2015 23:03:59
|
|
|
Eestis ongi karastatud klaaside valik üsna kesine ja hinnad krõbedad. Tõepoolest oleks mõttekam juba kuskilt välismaalt tellida. Enda kogemustel oskan soovitada Nillkin klaase.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
09.11.2015 23:26:20
|
|
|
Võite vabalt Amazonist ka võtta, see saatmiskulu pole üldse suur. Ma nt sain omale korraliku klaasi (reviewd samuti kinnitasid seda) 10 euroga G4'le, mis sisaldab saatmiskulu. ~Nädala pärast oli postkastis ootamas.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
10.11.2015 12:23:24
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Eestis ongi karastatud klaaside valik üsna kesine ja hinnad krõbedad. Tõepoolest oleks mõttekam juba kuskilt välismaalt tellida. Enda kogemustel oskan soovitada Nillkin klaase. |
Endale sain Nillkini klaasi Z1Cle 7 euro eest koos shippinguga. Nüüdseks on üle kuu peal olnud ja ühtegi kriimu pole (isegi mikrokriime ei ole näinud). Küll aga sõrmejäljed jäävad nüüd juba paremini peale. Igaljuhul öö ja päev võrreldes kilega, puutetundlikkus hulga parem ja sõrm libiseb ekraanil paremini. Eestis võrdeväärsed klaasid ca 30 euri, ei aitäh.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
10.11.2015 12:35:19
|
|
|
Mul on karbis kaasas olnud kile, libiseb hästi ja ei läigi, mõne obaduse on kah saanud nii et kile kortsu läks, tuli nurk maha lõigata ja käib edasi.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
10.11.2015 15:53:12
|
|
|
See X2 on mul ka kasutuses juba mõned kuud. Magnet on tugev, nii tugev, et mõni on sellega laadimispesa telefonist kätte saanud.
Kui tugevalt ei raputa jaksab see adapter telefoni raskust kanda.
Seega ise seda telefoni küljest eemaldades üritan alati lahti "murda", mitte otse tirida.
Odavamatel pidi olema selline jama, et on vooluallika suhtes pirtsakad, tahavad saada vähe tugevamat miinimumtugevust ja ei oska jätkata laadimist, kui autol näiteks süüde välja käib (tahavad saada korraks lahti ühendamist).
X2 oskab autos ka peale süüte väljakeeramist füüsilise sekkumiseta edasi laadida ning kasvõi tavalisest USB pesast laadida (läpakat ja monitori olen proovinud).
Ainuke koht, kus probleeme olen kohanud oli Honda CR-V autosse sisseehitatud USB pesa (mõeldud tegelikult iPod ühendamiseks), mille puhul hakkas laadimine niiöelda vilkuma (laeb - ei lae - laeb - ei lae - ...).
Kui autos plaanid kasutada siis soovitan amazonist juurde tellida ka:
http://www.amazon.de/gp/product/B00IJZY2PM
Peaks olema kvaliteetne hoidja (mul pole veel kohale jõudnud) ning jätab kenasti küljed tühjaks, et magnetlaadijat kasutada.
Tellisin mõlemad asjad amazon.de'st, kuna postikulu näitas sel hetkel soodsama kui .com või .co.uk. Tasub alati võrrelda.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
20.11.2015 12:39:53
|
|
|
Soovitus, pole mõtet viia Sony telefoni erapooletusse ekspertiisi, neil puuduvad oskused ja teadmised...
Kui on jama, soovitan pöörduda Sony Supporti poole, kui MTTC näkku paneb.
Minu Z3 Compacti ülekuumenemisest lõhkenud ekraan vahetati nüüd lõpuks ära garantii korras, augusti alguses saatsin MTTCsse, kus oli ~3 nädalat ja siis tuli vastus, et mehaaniline vigastus
Siis oli natuke üle 2 kuu erapooletus ekspertiisis, kus lõpuks anti alla ning öeldi, et ei osata midagi teha sellega ja siis sain alles läbi Sony Suppordi tagasi MTTCsse saata ning tehti korda..uskumatu
Elionist sain teada, et nad on nagu teadlikud sarnasest Sony murest, et ülekuumenemisest läheb klaas katki(kas ees või taga siis), ju siis sinna tuuakse neid rohkem. Elisas ei teadnud keegi midagi sellisest asjast.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
20.11.2015 13:27:29
|
|
|
eddvin kirjutas: |
Soovitus, pole mõtet viia Sony telefoni erapooletusse ekspertiisi, neil puuduvad oskused ja teadmised...
Kui on jama, soovitan pöörduda Sony Supporti poole, kui MTTC näkku paneb.
Minu Z3 Compacti ülekuumenemisest lõhkenud ekraan vahetati nüüd lõpuks ära garantii korras, augusti alguses saatsin MTTCsse, kus oli ~3 nädalat ja siis tuli vastus, et mehaaniline vigastus
Siis oli natuke üle 2 kuu erapooletus ekspertiisis, kus lõpuks anti alla ning öeldi, et ei osata midagi teha sellega ja siis sain alles läbi Sony Suppordi tagasi MTTCsse saata ning tehti korda..uskumatu
Elionist sain teada, et nad on nagu teadlikud sarnasest Sony murest, et ülekuumenemisest läheb klaas katki(kas ees või taga siis), ju siis sinna tuuakse neid rohkem. Elisas ei teadnud keegi midagi sellisest asjast. |
Kui viitsid, äkki täpsustad natuke.
Sain aru, et MTTC ajas jama ja siis pöördusid Sony Support poole:
- Kuidas pöördusid?
- Kas Sony Support suhtles otse MTTC'ga või saatis sulle midagi, mida sa vahendasid MTTC'le?
Ühesõnaga, hea oleks teada, kuidas täpselt ise käituda kui selline jama peaks endal ilmnema.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.11.2015 18:26:28
|
|
|
Aku vastupidavus on viimasel ajal äärmiselt hea. 4 päeva ühe laadimisega on standard uusima 5.1.1 peal ja olen isegi 6 päeva ära venitanud. Piltidelt on näha ka palju ekraan selle aja jooksul sees on olnud ja mis on akut kulutanud. Selgituseks, et graafikul rohelised triibud (Mobile Network Signal) tähistavad tavaliselt ühte päeva, kuna ööseks läheb telefon lennurežiimi ja sellega roheline triip katkeb.
Ausaltöelda raske uskuda, et Marshmallow akukestvust veel suudaks pikendada.
Spoiler 
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
20.11.2015 20:38:21
|
|
|
Tomorrow, haiged (heas mõttes muidugi) akukestvuse ajad. Ei oma küll sama telefoni, aga pole ma mitte eales mitte ühegi telefoniga selliseid aegu saavutanud
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|