Haha WoT kogub populaarsust hea lahing p6kk vaatasin,et kasutad sama sihikut,tank tundub vinge agressor keerab hästi skauditapja selline ja 8-10sekiga +-1600dmg sisse vajutada ja seejärel peitu on hea taktika
Ma kasutan mängu sihikut, mul pole ammu enam isegi xvm peal. Aga autoloaderid ongi head tankid, kuigi sellele mängule tagantjärgi mõeldes, siis ega mulle seal kedagi väga vastu ei tulnudki. Sellesmõttes väga lihtne mäng oli.
Fail nüüd siis targem kuidas see Škoda T-40 on ka mingi T-34 ja Panzeri hübriid või japside medika liin oli küll hea ehk tuleb sealt ka midagi.
Enamus laseb läbi temast, samas laseb ta ise ka enamikest läbi, dam on keskmiselt üle 200. T6 kokkupõrgetes on ta väga korralik, juhulahingutes rikuvad tomatid kõik ilusa ära
A-44-ga paari esimese mänguga Mastery käes. Väga hüplikult läheb selle õppimisega, tuleb rohkem nagu heavyt mängida, millel puudub külgsoomus ja lähikontakt ainult, sest kaugelt ei saa pihta niikuinii. Ja taga asetseva torniga on sidescrape mõnna _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
1. novembril tuli välja uus WN8 maatriks, v23 (http://www.wnefficiency.net/wnexpected/). Keda huvitab, soovitan enda uut overalli vaadata wotlabs.net saidilt, noobmeter on ajast maas mu arust ja alles upgrades v22 peale.
Isiklikult sain vaid +7 punkti overallile, see on mu väikseim gain seni, tavaliselt ikka rohkem nagu +25 tulnud.
1. novembril tuli välja uus WN8 maatriks, v23 (http://www.wnefficiency.net/wnexpected/). Keda huvitab, soovitan enda uut overalli vaadata wotlabs.net saidilt, noobmeter on ajast maas mu arust ja alles upgrades v22 peale.
Isiklikult sain vaid +7 punkti overallile, see on mu väikseim gain seni, tavaliselt ikka rohkem nagu +25 tulnud.
Ise vaatan wotstats.org kaudu, seal hetkel v22 peal.
viimati muutis Valvejoodik 03.11.2015 12:05:35, muudetud 1 kord
Aga t57 ei ole arendust ega oma 6 milli krediiti väärt. Üks kehvemaid tanke mis ma mängus näinud olen. Aeglane, laseb palju mööda ja kõik lasevad t57 läbi nagu paberist.
Kui t54e1 on winrate 68%, siis sellega ei saa isegi 50% kätte.
Kui ainult iga kord õhtul kolme mängu tehes selline stats vastu vaataks. Tundub, et peangi hakkama üle kahe päeva lühikesi sessioone tegema, toidab hästi.
Spoiler
A-44 on t7 mängudes tõeline beast, natukene nurga alla panna ja noobid ei oska kuidagi läbi lasta. Muidugi rasketankid saavad hakkama, aga isegi nemad suudavad trackidesse lasta, kui sidescraped. t8-t9 mängudes on natukene keerulisem. Ja ei saa mainimata jätta, dät alpha damage. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
maatriks, olles selle tanki ise läbi mänginud, kujunes minu mulje just vastupidiseks. Kohutav gun handling, gun depression, nõrk esisoomuse alaplaat ja suhteliselt nõrk torn. Kuigi lõpuks leidsin enda rütmi ka selle masinaga (WR 64% ja WN8 3182), siis head tunnet temast sisse ei jäänud. Ütleks, et selles liinis üks raskemaid.
Kui sul see lõpuni saab grinditud, postita uuesti oma arvamus. Oleks huvitav võrrelda.
Eks see olenebki väga sellest, mis tier mängu satud. T7 oled kunn, T9 oled täiesti mõttetu, sest lähedale minna ei saa ja kaugelt pihta ei saa. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
p6kk, ma ise seda tanki ei oma. Kuna ta on oma olemuselt väga sarnane Type 59-ga (keskpärase kiiruse ja hea soomusega medium), siis ilmselt sobib ka sama lisavarustus mis mul on - Vert stab, Gun rammer ja Ventikad. Optimeerib DPMi ja sihtimiskiirust. T-54 protol on küll viletsam base view range kui Type 59-l, aga samas ta on nagunii rohkem brawler kui sniper, niiet vaatekauguse võib ohverdada, usun.
Muidu, mis ma temast arvan - isiklike kogemuste põhjal on ta T8s väga ebameeldiv asi, millega ninutsi kokku joosta. Soomus on väga tugev eest. Muud kommenteerida ei oska.
Aa okei, ma sain aru nagu sa ostsid ka selle masina. Selge siis.
10% laadimine on sellel masinal küll mõttetu asi, see ei anna midagi juurde. Samas oled pime nagu siga, isegi mingit lombakat t6 heavyt ei näe liikumas.
see wn8 on ikka maru kahtlane, ma tunnen ennast t6 medium tankides kordades kasulikumalt kui is-3 mängides ometigi näitab, et HT wn8 on kõige kõrgem overall
WN8 võrdleb sind konkreetses tankis vs teised tankistid samas tankis. Eri tankides võib olla vajalik erinev panus, et head WN8-t saada. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Üle hulga aja ostsin tagasi E75 ja.... elu ei tundugi enam nii masendav!
Ainult, et kui see ammorack ka vähe kobedam oleks... _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
Kui keegi tahab unicumiks saada, siis võin anda ära accounti http://wot-life.com/eu/player/goatlust/ . Accountil on IS-7 (crew pole retrainitud veel IS-7 peale) ja Churchill III.
Arvan et siin teemas on mõni üksik mängija, kes suudaks seda WR% ja WN8 hoida. Masendav allakäik ootaks ees. Kuigi pull oleks näha kuidas keskmine mängija reageerib selliste statsidega uhkelt randomisse rullides, kui korraga kogu nende arty ja kõik tankid tollel flankil proovivad teda maha saada
Meenuski, et siin on üks bladerunner'i nimeline teemaasukas vist, kes kurdab, et ma nurisen liiga palju fookuse üle striimis. Ta võiks proovida striimis seda mängida, vaataks, mida ta arvab superuunikumi elust.
Kui keegi tahab unicumiks saada, siis võin anda ära accounti http://wot-life.com/eu/player/goatlust/ . Accountil on IS-7 (crew pole retrainitud veel IS-7 peale) ja Churchill III.
Vinge, tõsine respect.
Siit kerkib ka huvitav probleem ja võib-olla isegi võistlusmoment - milline on minimaalne mängude arv, millega on võimalik tier 10 kätte saada? _________________ Tšudes ne bõvajet.
Vinge, tõsine respect.
Siit kerkib ka huvitav probleem ja võib-olla isegi võistlusmoment - milline on minimaalne mängude arv, millega on võimalik tier 10 kätte saada?
Double XP per win ajal sai OBJ140 paari päevaga ära tehtud. Mingi 200 ja veidi peale pela oli.
Niisama ilma eventita arvestada tahad, siis miskine 1000xp+ per pela peaksid saama average. Aa no, kõik oleneb mängijast ja fintantsist.
Vinge, tõsine respect.
Siit kerkib ka huvitav probleem ja võib-olla isegi võistlusmoment - milline on minimaalne mängude arv, millega on võimalik tier 10 kätte saada?
See jah oleneb, kuidas läheneda asjale. Kui teha ainult 2x mäng iga päev või mängida ainult mingite xp-d andvate eventide ajal, siis saab suht vähese mängude arvuga. Ma lasin u. 20 mängu päevas kuu aega järjest ja kokku siis 693 mängu. Mängisin tegelikult päris halvasti ja ei olnud nö ericku mindset ja ei lugenud igat wn8-t kokku. Aga igaljuhul andis see ettevõtmine mõtteid kuidas läheneda niiöelda statpadding accountile, kui kunagi peaks soov tulema (churchill III või vene heavy tree pole kindlasti see koht, kus wn8 farmida).
Rerolliks sobib ilmselt väga hästi vene medikate tree, eriti kuna nüüd on olemas T-54 prot 1, millega saab T8s hästi raha ja crewd farmida. Seda siis eeldusel, et soovitakse vana konto eraldi alles hoida.
intact võiks teha striimiprojektina nullist enda üles statpadimise, oleks paljudel huvitav vaadata ja veidi teine tera ka kui keskmine tankistriim.
Vanasti kui platooni kaaslaste trollimise eest banni ei saanud siis sai seda pidevalt tehtud üksteisele _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Ooo, uunikumid, rääkige mida ma 110ga valesti teen, et WN8 alla 1000 ja WR 40% on? Enamike muude pidevalt sõidetavate masinatega on ikka tunduvalt paremad tulemused. IS-2ga oli üpris hea sõita, nüüd aga sellega sõites on pidevalt nutumaik suus. Äkki viimane kahur parandab muljet, kuid praegu tundub küll, et müü või maha...
Aimbottide osakaal on ka hämmastavalt suur, kuidas muidu selgitada fakti, et paar meest lasevad kaardi teisest otsast kolm korda täpselt samasse kohta. Samuti ka kindluselahingutes lasevad tšehhid iga lasuga ühe mooduli puruks. Püüa siis selliste vastu sõdida...
Aimbotte (vähemalt selliseid, mis üle kaardi laskmisel midagi aitaks) selles mängus ei ole, seega selle jutu võid kohe lõpetada.
Ise ei ole 110-t mänginud, aga endal võttis rasketanke mängides algul väga pikalt aega sidescrapemise äraõppimine, ilma milleta on sama või kõrgema tieri vastu minnes üsna lihtne ennast pilbasteks tulistada lasta. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
110 kohapealt ei oska kurta, nii hea turvis kui IS3-l ei ole üleüldiselt (esipiik on vaid parem kuni tier 8 vastaste vastu) aga top toru on tunduvalt täpsem/kiirem ja lubab agresiivsemalt mängida. Põhimõteliselt midagi tier madalama is8 sarnast. _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Aimbotte (vähemalt selliseid, mis üle kaardi laskmisel midagi aitaks) selles mängus ei ole, seega selle jutu võid kohe lõpetada.
Ise ei ole 110-t mänginud, aga endal võttis rasketanke mängides algul väga pikalt aega sidescrapemise äraõppimine, ilma milleta on sama või kõrgema tieri vastu minnes üsna lihtne ennast pilbasteks tulistada lasta.
110ga sidescrapingut väga harrastada ei saa kuna ninasoomus on piigikujuliselt ning et see toimiks, peab see olema täpselt vaenlase suunas. Niipea kui end teemantisse keerad, lastakse sealt nagu nalja läbi...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.