praegune kellaaeg 25.06.2025 16:06:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Timpz
HV vaatleja
|
04.05.2011 22:01:49
Msni ja veebikaamera probleem |
|
|
Mul on siuke jama et kui ma teen msnis videokõne siis koheselt muutub msni aken hästi aeglaseks , näiteks räägin "vasjaga" ja teen talle videokõne , järsku akkab kõik läägima , võtan siis selle põhi akna lahti kus kõik kontaktid on , see läägib ka ,panen videokõne kinni , siis jookseb see mingi 30 sekundiks kokku ja alles siis sulgub.
Kõik teised asjad mis samal ajal lahti on liiguvad nii nagu alati.
Probleem tekib ka siis kui avan msnist set up audio and video devices. Tuleb sama jama , kõik msni lahti olevad aknad lähevad ästi aeglaseks.
Arvuti on mul msi gx623.
Netist leidsin mingi õpetuse ja seal öeldi et peaksin webcamile device manager kaudu driver laadima , Device manageri järgi mul hetke'l webcami draivereid pole ja kui panen device manager neid netist otsima siis ta ütleb et mul kõige uuem driver olemas juba. Netis asi ei ole sest skype ja muude programmidega saan väga edukalt videokõnet teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
05.05.2011 10:37:26
|
|
|
Aga räägi mis mudel veebikaamera on?.Ehk sellel ikka on mingid eraldi driverid kah saadaval (mille saab siis device managerile ette sööta).
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
05.05.2011 12:04:45
|
|
|
WLM 2011 kasutab videokiirendust veebikaamera tarvis (ilma toetusega videokaardiga ei saa üldse videot), tõenäoliselt probleem seal.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel1000
HV vaatleja
|
04.11.2015 14:27:39
Võimalikult head ja odavamat veebikaamerat sooviks saada |
|
|
Tere!
Palun, kas keegi oskab soovitada veebikaameraid, mis on HD-ga, integreeritud mikrofoniga ja oleks töökorras?
Tänades
Mihkel1000
_________________ Mihkel |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|