Heroiini võiks legaliseerida. Kopp ees nendest vantidest, kes seda söögisooda ja pesupulbriga kogu aeg lahjendavad. Äkki siis saaks apteegist korraliku laksu ja Vänt-Ivan Lasnamäel saab oma putka kinni panna.
Ecstasy võiks samuti legaalne olla - tegemist 100% depressioonivastase ravimiga, mille mingid idikad mõnikümmend aastat tagasi ära rikkusid, sest hakkasid seda kaifima. Seda võiks vabalt retsepti alusel saada
LSD antakse sõjaväelastele, et nad ei kardaks. Ma tahaks kah mitte karta, kui pimedas läbi ohtliku naabruskonna koju lähen. Kaua ma neid "marke" lakun. Võiks mingil etemal kujul olla. _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
raul., Sool on hea maitseaine, aga samas on väga mürgine. Me aga oleme kõik sellest sõltuvuses, kuna ta on nii hea liha peal jne.
On üldse tõestatud, et see kanep on tõesti nii mürgine ja tervisele kahjulik kui üldse elamine ? Pmst rasvased toidud on tervisele väga kahjulikud, aga me ikka sööme neid, kuna maitse elamus on seda väärt.
Nõme on just see, et põhjused miks ta ei peaks olema legaalne on ainult mingi valedel üles ehitatud paranoia ja muud midagi.
Kaur Kender ei suitseta kanepit. Ja ei joo alkoholi. Mis tulu Kender endale tekitab promodes kanepit ja tehes maha meie narkopoliitikat? Ma usun, et nihilist.fm serverikulud on suuremad, kui ükskõik, mis tulu peaks ta ka saama. Ma ka ei suitseta kanepit. Alkoholi joon, kuigi palju vähem kui varem. Tapmine on meil lubatud, kui tegu ei ole hädakaitse piiride ületamisega. Kui keegi sind tulistab, siis võid vastu tulistada. Kui sul on psühhopaatilise kalduvusi, siis aitab psühhiaater. Kui sa leaid, et su alkoholi tarbimine või kanepi suitsetamine on ohuks su vaimsele tervisele, siis saad ka abi psühhiaatri käest. No shit, või mis? Enamus "kangema" narko kontakte tuleb vanglast. Kui paned kanepikasvataja/müüja vangi, siis võib sealt välja tulla fentanüülidiiler.
rtfm99, paluks allikat. Kes on need inimesed? Keskmine tavaline inimene nagu sina või mina? Kas sa otsid "teravaid" elamusi? Mina ei otsi igatahes. See on sarnane termin nagu "ühiskond". "Ühiskond ei ole valmis" vms. Me ei saa võtta populatsiooni mingite üksikute piirjuhtumite kaudu. Kui inimene on psühhonautiliste kalduvustega, siis teda tõesti ei huvita, mis on legaalne või mis ei ole. Tal on juba midagi vaimselt viga. Umbes nagu need tüübid Fear and Loathing'ust. Aga "inimesed" ei ole ju sellised. Et kui mingit valget pulbrit näevad, siis pistavad nina sisse. Kindlasti on ka selliseid, aga need on pigem erandid. Suurem osa üshiskonda või nn "inimesed" on sellised nagu enamus meie ümber. Tavalised töö- ja pereinimesed. Vahepeal joovad natuke õlut, SÜnnipäevalauas pitsi ei sülita. Lisaks on väga palju (Umbes 25% 15 aastastest näiteks), kes on proovinud kanepit. Palju on ka neid, kes suitsetavad seda natuke sagedamini. Nad ei otsi "teravaid inimesi", nad on tavalised inimesed.
mismoodi takistaks ametlik kanep kellelgi müümast keemiat? inimesed otsivad ju teravaid elamusi.
Sest legaalse müügi korral toodaks, pakendaks ning müüks kontrolli all olev asutus? Tundub, et sujuvalt vist jooksis mööda külge maha mu jutt selle kohta, kuidas asi USAs lahendati ja mis ulmesummasid osariigid kurjategijate asemel taskusse panevad.
Muidugi lubame kõik ained. MMS võiks ka olla riigi poolt legaalselt müüdav kraam. Ja DNB. Aga ärme mitte mingil juhul luba samasoolistel oma kooselu registreerida. Peaasi, et saaks iga hetk pilves olla...
Mul oli rõõm kuuluda aastaid tagasi ühte seltskonda. Kõik olid normaalsed inimesed ja alati oli lõbus ja tegime igasuguseid asju koos. Aga oli üks järjekordne pidu Ihastes. Keegi tõi sinna rohelist puru. Ma olin meie seltskonnast ainus, kes kanepit tarvitama ei hakanud. Praeguseks on üks neist veel normaalne, teised 6 tüüpi tõmbasid end mõne aastaga nii ära, et nendega pole enam midagi rääkidagi. Siiani pidevalt pilves ja käivad juhutöödel raha teenimas. See ei ole mingi elu. Ja see võib vabalt viia kangema kraamini, kui see mõttetu elu ära tüütab. Meil ei ole vaja selliste debiilinimeste tekkimist lihtsustada.
Anekdotaalne tõestus. Ma tean päris mitu tüüpi, kes veedavad päevad programmeerides mingites suurfirmades, aga aeg-ajalt reedeti viskavad pläru ette. Tean ka mitut firmajuhti, kelle firmade käibed on 7 kohalised ja ka nemad aeg-ajalt viskavad pläru ette. Aga need tõestused ei tähenda mitte midagi. MMS on legaalselt müüdav kraam, mine osta basseinitarvete poest, paljusid basseine puhastatakse sellega. Samamoodi on kas ee DNB lubatud ainete nimekirjas pestitsiidina. Ka fentanüüli sünteesi algühend ei ole piiratud ainete nimekirjas. MMS ja DNB minu teada pilve ei teinud inimesi, üks tegi pimedaks ja teine põhjustas keemilisi põletusi. Sa eelnevalt ei lugenud hüppelaua teooria mitte paika pidamise kohta?
Anekdotaalne tõestus. Ma tean päris mitu tüüpi, kes veedavad päevad programmeerides mingites suurfirmades, aga aeg-ajalt reedeti viskavad pläru ette. Tean ka mitut firmajuhti, kelle firmade käibed on 7 kohalised ja ka nemad aeg-ajalt viskavad pläru ette. Aga need tõestused ei tähenda mitte midagi. MMS on legaalselt müüdav kraam, mine osta basseinitarvete poest, paljusid basseine puhastatakse sellega. Samamoodi on kas ee DNB lubatud ainete nimekirjas pestitsiidina. Ka fentanüüli sünteesi algühend ei ole piiratud ainete nimekirjas. MMS ja DNB minu teada pilve ei teinud inimesi, üks tegi pimedaks ja teine põhjustas keemilisi põletusi. Sa eelnevalt ei lugenud hüppelaua teooria mitte paika pidamise kohta?
Indeed. Küll neil opponentidel on ikka huvitavad seltskonnad. Keegi teeb elus esimest korda puru ja seejärel ongi konkreetselt juhutöödest elatuv luuser valmis
Täpselt! Seda ma ütlengi, et üksikisiku koha pealt ja mingi suva kogemuse pealt ei saa kujundada populatsiooni iseloomustust. Ainuke inimene, kes on alkoholi kätte surnud, keda ma tean, on mu vanaisa. Ta tegi maksavähi hilisemates staadiumites ka kanepit. Kas see tähendab, et kuna mu suhtlusringis on ainult üks säärane juhus, ei ole see probleem? Muidugi mitte! Alkohol on probleem. Muud narkootikumid on ka probleem.
mismoodi takistaks ametlik kanep kellelgi müümast keemiat? inimesed otsivad ju teravaid elamusi.
Sest legaalse müügi korral toodaks, pakendaks ning müüks kontrolli all olev asutus? Tundub, et sujuvalt vist jooksis mööda külge maha mu jutt selle kohta, kuidas asi USAs lahendati ja mis ulmesummasid osariigid kurjategijate asemel taskusse panevad.
legaalne on jama. igav lihtsalt. ja alaealistele legaalset ei müüda aga võib-olla müüdaks ka kui ikka osariigi eelarve mängus. tuleb siis sõber diiler appi ja pakub enda kokkusegatut. _________________
Arvan, et kuniks meie meil on nö "tasuta arstiabi" kõigile, pole mõistlik veel ühte meelemürki lubata, kui teist samas jupihaaval keelustada üritatatakse. USA võib ju oma riik-riigis osariikides inimkatseid teha, aga sealse arstiabi maksavad inimesed ise oma taskust kinni või surevad.
Mina tänasel päeval ei taha kinni maksta mõnel tüübil üllatuslikult tekkinud skisofreenia kontrolli all hoidmist.
Seda küll. Pean nõustuma, et ei soovi ka mina joodikute, suitsetajate, ülekaaluliste jm sitast elustiilist põhjustatud haigusi kinni maksta.
Mul on siin erakindlustus, maksan mitmendat aastat raha. Siiani pole veel kordagi vaja läinud õnneks.
legaalne on jama. igav lihtsalt. ja alaealistele legaalset ei müüda aga võib-olla müüdaks ka kui ikka osariigi eelarve mängus. tuleb siis sõber diiler appi ja pakub enda kokkusegatut.
Just nii see käibki, yep. Nagu lasteaeda oleks sattunud, argumenteerimine on enam-vähem sellel tasemel
legaalne on jama. igav lihtsalt. ja alaealistele legaalset ei müüda aga võib-olla müüdaks ka kui ikka osariigi eelarve mängus. tuleb siis sõber diiler appi ja pakub enda kokkusegatut.
Just nii see käibki, yep. Nagu lasteaeda oleks sattunud, argumenteerimine on enam-vähem sellel tasemel
sa pöörad lihtsalt oma teooria vastaspoole vastu ja ütled, et tõesta. need ei ole argumendid. _________________
Kõige suurem anekdoot oled siin Sina. Püüad iga hinna eest kõigile selgeks teha, et see kraam on ilgelt vajalik meile kõigile. Kõik ei arva nii. Ootan, kuni MMS jõuab ka apteekidesse. Ja DNB võiks ka sinna jõuda. Ja heroiin... Reklaamide saatel muidugi. Looduslik valik hakkaks eriti kiiresti toimima, vaid tugevamad (mõistuselt, mitte lihamassilt) jääksid ellu.
Peale selle kunagise sõpruskonna tean ma vaid ühte inimest, kes aeg-ajalt tõmbab. Tema on veel enam-vähem normaalne inimene ja kolleeg.
Ma usun, et on inimesi, kellega ei juhtu midagi, kui nad aeg-ajalt napsu võtavad või suitsu teevad. Aga on ka palju selliseid, kes jäävad ka kanepist sõltuvusse. Kõigil ei ole oskusi ega tutvusi puru kätte saada, aga kui keegi peaks neile pakkuma, siis võivad nad sellega oma teed minna.
Mina ei hakka kunagi kanepit tarvitama ja ei taha enda ümber ka neid näha. Samamoodi ei taha rõvedaid haisvaid ja tüütuid alkohoolikuid enda kõrval näha.
Alkohol ja narkootikumid võiksid üldse kuidagi maailmast ära kaduda. Ma ei tunneks puudust.
Mis juhtuks, kui te ei saaks enam narkootikume ja alkoholi mitte kuidagi mitte kusagilt? Ei saaks mingil põhjusel ka ise toota. Kas elukvaliteet langeks? Või pigem tõuseks?
Mis juhtuks, kui te ei saaks enam narkootikume ja alkoholi mitte kuidagi mitte kusagilt? Ei saaks mingil põhjusel ka ise toota. Kas elukvaliteet langeks? Või pigem tõuseks?
See on utoopia. USA peal nägime, mis juhtus täieliku alkoholikeelu ajal. Radikaalne keeld ei ole lahendus. Harimine ja dekriminaliseerimine, kust tuleks alustada. Siis ehk legaliseerimine.
https://en.wikipedia.org/wiki/Prohibition_in_the_United_States
Mul oleks täiesti suva sellest. Ma ei suitseta kanepit ja õlut joon alla 6 pudeli kuus. Te pole üldse lugenud eelmist juttu, ega ju?
Ei suitseta, aga mingi huvi on ju olemas. Diiler?
Enda kogemus loeb ikka rohkem, kui kellegi jutt internetis. No ei ole tuttavatest tarvitajatest normaalseid inimesi saanud.
Lisaks kõigele muule ei tea mitte keegi, kas legaliseerimisega tekiks tarvitajaid juurde või mitte. Ja mis iganes tervisehädad sellega kaasneksid. Ega inimesed ei julge ju arstile öelda, et olen 5 aastat kanepit tõmmanud, äkki on selle pärast mingi häda. Ikka öeldakse, et pole midagi teinud ja ise juhtus. Räägid, et kardavad...
SKG, , ei pea nii kaugele minema. Usun, et vanemad foorumilugejad vast isegi mäletavad erinevaid Tiblastani keelupoliitikaid. Kas siis ei joodud? Alkoholi on nii lihtne ise teha, sama asi on ka kanepiga. See on umbrohi. Asjad, mida on väga lihtne teha, ei kao.
Arstile ei räägita, sest kardetakse karistusi ja ühiskonna põlgu. Ma olen ise elus paar korda üldse näinud kanepit, meil seltskonnas teiste ligidal ei tõmmata. Kes teha tahtsid, läksid eemale. Ausalt öelda tean ainult ühte inimest, kellel on elus tekkinud narkoprobleeme, ja tema oli varem kirjeldatud psühhonaut, ehk siis tarbis kõike, mis sai ja liiga noorelt. See on eraldi inimesetüüp ja ega neile ei loe ka on see lubatud või keelatud. Ja tuvusringkonnas on tarvitajaid ikka päris palju, keda tean ja usun, et veelgi rohkem, keda ei tea. Samas ma noor ka, kanep pidigi noorte inimeste teema olema.
viimati muutis Smati 02.11.2015 23:33:22, muudetud 1 kord
As the residents of Colorado are about to find out, legal pot pays. The decriminalization of marijuana in the Centennial State has been so successful that every Colorado adult is in line to receive a $7.63 refund, Associated Press reports (via High Times). Residents may be eligible for the refund due to the economic stimulus provided by legal marijuana, a 30 percent tax on that weed and a 1992 state amendment that puts a cap on how much the state could receive from taxpayer money.
See on utoopia. USA peal nägime, mis juhtus täieliku alkoholikeelu ajal. Radikaalne keeld ei ole lahendus. Harimine ja dekriminaliseerimine, kust tuleks alustada. Siis ehk legaliseerimine.
https://en.wikipedia.org/wiki/Prohibition_in_the_United_States
Keeld muidugi ei aita. Aga püüa ette kujutada, et juhtub midagi sellist, et enam kunagi ei saa toota alkoholi. Füüsika- ja keemiaseadused muutuvad ning etanool ei toimi enam samamoodi. Või inimese keha muteerub ning etanool enam ei toimi nii... Tegelt oleks lahe.
Õnneks on see juba teine sisukas post Su poolt järjest. Muide - millal tuleb lubatud õhtune kirjatükk?
Mõtlesin väga pikalt, et kas on mõtet kirjutada või ei ole. Nähes üldist postitamise stiili jõudsin järeldusele, et see ei ole seda vaeva väärt, sest väga paljud ei viitsi sisuliselt süveneda, vaid tuginevad peamisena demagoogiale või siis isiku ründetaktikale.
Kõige suurem anekdoot oled siin Sina. Püüad iga hinna eest kõigile selgeks teha, et see kraam on ilgelt vajalik meile kõigile. Kõik ei arva nii. Ootan, kuni MMS jõuab ka apteekidesse. Ja DNB võiks ka sinna jõuda. Ja heroiin... Reklaamide saatel muidugi. Looduslik valik hakkaks eriti kiiresti toimima, vaid tugevamad (mõistuselt, mitte lihamassilt) jääksid ellu.
Peale selle kunagise sõpruskonna tean ma vaid ühte inimest, kes aeg-ajalt tõmbab. Tema on veel enam-vähem normaalne inimene ja kolleeg.
Ma usun, et on inimesi, kellega ei juhtu midagi, kui nad aeg-ajalt napsu võtavad või suitsu teevad. Aga on ka palju selliseid, kes jäävad ka kanepist sõltuvusse. Kõigil ei ole oskusi ega tutvusi puru kätte saada, aga kui keegi peaks neile pakkuma, siis võivad nad sellega oma teed minna.
Mina ei hakka kunagi kanepit tarvitama ja ei taha enda ümber ka neid näha. Samamoodi ei taha rõvedaid haisvaid ja tüütuid alkohoolikuid enda kõrval näha.
Alkohol ja narkootikumid võiksid üldse kuidagi maailmast ära kaduda. Ma ei tunneks puudust.
Heroiin apteeki ja enamus surmadest ongi lahendatud... ei?
See ongi kiire ja tõhus lahendus. opiaadisõltlane saab minna tagasi oma normaalse elu juurde, teha tööd, käia päeval apteegis ning ühiskonnas funktsioneerida.
tramaivõi.
Tundub, et siin arvatakse, et igapäevane heroiin on nagu hommikukohvi sisse 2 lusikatäit suhkrut ja nii terve elu.
Pole veel lugenud, et see vajadus progresseeruv poleks, keha harjub, kaifi saamiseks on rohkem vaja ja lõpuks tulevadki jälle tänavanurgad ja süstlad mängu.
Tegelikult on see arvamine, et ah las rajakad surevad ära suhteliselt vale ja naiivne. Arvate, et siis olekski kõik korras? Muuseas, tarbijaid on aina rohkem ja ka nn"normaalsete" inimeste hulgas, kes käivad tööl, võib-olla omavad peret ja muuseas on sõltlased. Heroiini asendusravi töötab. See ei käi nii, et lähed sisse ja küsid heroiini. Sellele suunatakse inimesed, kellele metadoon ja suboxone ei sobi. Heroiin on odav. See ei põhjustaks mingit erilist põntsu riigi tervishoiusüsteemile. Nagu tegelikult on ka naloksoon odav. Natuek võib lugeda wikipediast selle kohta: https://en.wikipedia.org/wiki/Heroin-assisted_treatment nihika lingi viskasin eespool, kes seda lehte ei salli, siis siin on selle loo originaal: http://health.spectator.co.uk/the-case-for-prescription-heroin/https://www.ted.com/talks/johann_hari_everything_you_think_you_know_about_addiction_is_wrong?language=en
See on üks mõtlema panev koomiks, mis teeb lihtsaks ühe teadlase pika uuringu sõltuvuskäitumisse:http://imgur.com/gallery/pI8Nm
Eestis on kuni 20 000 fentanüülisõltlast, kes tahavad keskmiselt 3-4 voldikut päevas. Mõned tarbivad vähem ,teised rohkem. See teeb umbes 60 000 doosi päevas, 21900000 doosi aastas. Ühe doosi hind on 10 eurot. See teeb 220 MILJONIT eurot suhteliselt puhastulu aastas nendele vantidele, kes veavad fentanüüli sisse. Samad inimesed toovad ilmselt ka kanepit sisse, tegelevad inimkaubanudse ja orjandusega. Kanepi seadustamine on üks esimesi väikeseid samme selle raha ära võtmisel kurjategijatelt. Edasi peaksid järgnema heroiini asendusravi, arsti järelvalvel süstimistoad, laienenud metadoonikliinikute süsteem jne jne. See raha tuleb muide suures osas Eesti inimeste taskutest, kelle autosid varastatakse, velgesid alt ära keeratakse, korteritesse sisse murtakse.
Ausaltöelda hakkan mina vaikselt arvama, et kõik need, kes siin on nii karmilt kanepi seadustamise ja fentanüülisõltlaste ravi vastu on osakesed selles süsteemis, kes sellest 220+ millist kasu lõikavad. Miks muidu peaksite te legaliseerimise vastu olema, kui see teid ei mõjuta.
What the hell.. kuidas küll saavad inimesed nii äärmuslikud olla. Ega siis legaliseerimine ei tähenda, et kanep on igal pool müügil ja kõik kohad on suitsetajaid täis. Ärge vaadake elu ainult enda mätta otsast, see kui te ei joo või ei suitseta ja tunnete, et kanep ja alkohol oli kõige kurja juur, siis jumal küll, keegi ei sunni teid teisiti mõtlema. Ja see ei tähenda, et kõik muu kraam peaks ka kohe legaalne olema...
Ja räägite noortest? Ei ole palju aega mööda sellest, kui ma veel gümnaasiumis käisin. Saab seda kanepi ja alkoholi kätte sama lihtsalt, kui seda saavad täiskasvanud, kes poodi õlut ostma lähevad. Tean seda omast kogemusest, tegin ka noorena ühte ja teist. Kuhu jõudnud olen? Käin tööl, teenin raha, joon vähe ja ei suitseta enam üldse, see eluetapp sai lihtsalt läbi. Mis sõprusrindkonnast sai? Kõik elavad oma elu ja teenivad raha ning eluga on kõik hästi. Näiteid on mul lademetes.. tean ka halbu näiteid ja see on loomulik, inimesed on erinevad ja paratamatult mõjub droog ( olgu see alkohol, kanep või midagi muud ) erinevalt.
Aga olen jõudnud järeldusele, et sel teemal vaielda on täiesti mõttetu. Inimesed ei suuda aru saada vastaspoole mõttemaailmast ja üritavad selgeks teha, mis on ainult nende arvates õige, mõistmata, et inimesed on erinevad.
Näide teisest valdkonnast ehk homoseksuaalsusest. Ma vihkan homosid. Aga ma saan neist ka aru ja ma ei karju igal pool, et nemad käituvad valesti ja see ei peaks olema lubatud. Olen leppinud mõttega, et nad on olemas kuid samas ei mõjuta nad minu elu mitte kuidagi. Ei hakka mina homoks sellepärast, et see nüüd aktuaalne on. Ei näe ma neid homosid tänavapildis rohkem võrreldes 5 aasta taguse ajaga. Ainuke asi, mis mind häirib, on see, et korraldatakse paraade. Aga keegi ei sunni mind neid vaatama ega seal ka osalema.
Minu arvamus legaliseerimisest: Kanep võiks olla legaalne ja korralikult reguleeritud. Saab riik raha, on inimesed õnnelikumad ja mittetarvitajate elu ei muutu mitte kuidagi halvemaks.
Aga jätkake arutelu, põnev on lugeda. *grabs popcorn*
Tundub, et siin arvatakse, et igapäevane heroiin on nagu hommikukohvi sisse 2 lusikatäit suhkrut ja nii terve elu.
Pole veel lugenud, et see vajadus progresseeruv poleks, keha harjub, kaifi saamiseks on rohkem vaja ja lõpuks tulevadki jälle tänavanurgad ja süstlad mängu.
Inimese keha talub opiaate ainult teatud piirini. Mingil hetkel viib annuse suurendamine südame seiskumisele. Ja see tänavanurgalt lisa otsimine viib tõenäoliselt kabelimatsuni. Seda rõhutatakse ka asendusravi punktides neile kogu aeg. Ja pikaajaline heroiinik ei tarbi mitte enam kaifi saamiseks vaid võõrutusnähtude edasilükkamiseks. Nagu ka joomatsüklitega alkohoolikud. 1 päev võetakse, sest on tore. Ülejäänud päevad juuakse, sest kardetakse pohmelli. Võid lugeda näiteks "Musta pori näkku", kuidas alkohooliku elu on.
raul., Sool on hea maitseaine, aga samas on väga mürgine. Me aga oleme kõik sellest sõltuvuses, kuna ta on nii hea liha peal jne.
On üldse tõestatud, et see kanep on tõesti nii mürgine ja tervisele kahjulik kui üldse elamine ? Pmst rasvased toidud on tervisele väga kahjulikud, aga me ikka sööme neid, kuna maitse elamus on seda väärt.
Nõme on just see, et põhjused miks ta ei peaks olema legaalne on ainult mingi valedel üles ehitatud paranoia ja muud midagi.
Sool on hädavajalik elutegevuseks, see reguleerib nii veetaset organismis kui ka aitab närvidel signaale edasi kanda.
Täielikult ilma soolata sureb iga maapealne loom (kaasa arvatud inimloom) ära.
Inimese keha talub opiaate ainult teatud piirini. Mingil hetkel viib annuse suurendamine südame seiskumisele. Ja see tänavanurgalt lisa otsimine viib tõenäoliselt kabelimatsuni. Seda rõhutatakse ka asendusravi punktides neile kogu aeg. Ja pikaajaline heroiinik ei tarbi mitte enam kaifi saamiseks vaid võõrutusnähtude edasilükkamiseks. Nagu ka joomatsüklitega alkohoolikud. 1 päev võetakse, sest on tore. Ülejäänud päevad juuakse, sest kardetakse pohmelli. Võid lugeda näiteks "Musta pori näkku", kuidas alkohooliku elu on.
See 2 lusikatäit suhkrut apteegist on ravi.
sukelduja,
jenkem
looduslik kraam. pidi igast haigusi ravima ja noh kõik need muud argumendid. pms sellest saaks ka täiesti räigelt produktiivse majandusharu luua, kus igaüks meist võiks väiketootja olla.
Ma kunagi tegin san.tehnilisi töid. Nii mõnigi kord sai tehtud kanaliühendusi vanadesse lampkastidesse. Lõõrid tegi puhtaks, aga pilve küll mitte.
no vot ravitoime juba empiirilist tõestus saamas, talv ka tulekul paras aeg turule tuua. julgen väita, et kõrvalmõjuna võib ikka esineda pilvisust. hakkab tulema.
toona vb ei old ka kontsentratsioon õige, et julget katsetamist.
Teguvon kontsentreeritud kanepiga, kui muidu on õies 20% ringis THCd, siis dabis on see 90% ringis. Antud videos võetakse sisse 22g, mis järjekordselt tõestab, et üledoos pole võimalik.
Üldiselt on dab butaaniga ekstrahheeritud kanepiõli. (Tänapäeval on muid meetodeid ka välja mõeldud, aga see kõige levinum ja lihtsam) Võib öelda, et see THC sisaldus on üle 90%, pigem seal 100% ligidal. Kui "tavalises" kanepi emastaime õies on 10% THC'd (20% sisaldusega taimed on vist suhteliselt uued hübriidid), siis 22g dab'i peaks olema võrdne umbes 220g õie tõmbamisega. http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0306460314001622 Tõenäoliselt põhjustab rohkem sõltuvust, kindlasti teeb rohkem pilve.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.