Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
miga
HV Guru

|
28.10.2015 14:04:03
|
|
|
Markos kirjutas: |
Apple ei korralda midagi, kliendid korraldavad, tema ainult toodab ja müüb. Alles olid uudised, et aktsionärid on mures, et edulugu hakkab hääbuma. |
Apple korraldab, sest paneb inimesi tahtma ja tahtmine realiseerub müügiks. Igaljuhul on tegu äärmiselt võimsa teoga, sest alates hetkest kui iPhone müügile tuli, on näidatud iga kvartal aina paremaid tulemusi.
iPhone lansseeriti 2007.a suvel. Seega on ettevõte tõusvat tendentsi näidanud tänaseks 8.a.
Juttu, et Apple hakkab hääbuma on naljakas lugeda. Sama naljakas kui neid iPhone killer jutte, kus keegi jälle on tulnud oma uue telefoniga turule
Igaljuhul nädalakene olen 6S Plusiga olnud ja ainult kiidusõnu öelda. Aku on hea, telefon on äärmiselt kiire ja kõik toimib kui siid. (enne seda kasutasin 2 nädalat S6 Edge+ ja see oli halb kogemus)
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
28.10.2015 14:17:42
|
|
|
ot: |
Nohjah, telefoniga ja iOS-iga on neil tegelikult kehvasti, mis siis et müüb nagu loom. Padi ja iOS-iga on tunduvalt paremini, aga see ei müü nii hästi. Hästi on neil OSX-i ja läpparitega, lauakatega on selline "meh" (istun suure iMaci taga)
Muu raud oma kellade, podide ja tv-dega tundub olevat ka selline USA spetsiifilisem nišiteema. Sisuteenused samuti.
Kokkuvõttes vana rasva jätkub vist siiski veel tükiks ajaks. Raha on neil ju juba täiesti idiootses koguses. Kui häda peaks juhutma, siis saavad nad RD-sse selliseid summasid lajatada, et anna olla. Kas sellest muidugi abi on. Ja häda näevad nad tõenäoliselt juba kaugelt ise väga hästi, kui see peakski tulema kuskilt hakkama. Eks see turumajandus selles kõiges süüdi ongi, selle kõrvalt on see idealismus ju jalga lasnud... Ivy-sse mul tegelikult väga suurt usku ei ole, mis siis, et geniaalne disainer. |
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
28.10.2015 15:02:00
|
|
|
Neil on tarkvaraline pool suurepärane ning sinna ümber on siis raud ehitatud. Aasta tagasi tulin OS X peale üle ning ma keeldun siit lahkumast - ma ei näe turul mitte ühtegi konkurenti tarkvara ja riistvara kombolt. Kuna OS X meeldis, siis ostsin paremaks ühilduseks iOS operatsioonisüsteemil töötava telefoni ja ennenäe imet...jällegi suurepärane tarkvara (vajas küll väikest modimist, kuid sellegipoolest). Natuke imelik tunnistada, aga olen pöördunud apple usku, sest nende tooted on lihtsalt suurepärased - maksavad küll rohkem, kui muud tooted turul, kuid mis sa teed, kui ühtegi konkurenti ei eksisteeri.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
28.10.2015 15:29:09
|
|
|
tsitaat: |
Apple korraldab, sest paneb inimesi tahtma ja tahtmine realiseerub müügiks. Igaljuhul on tegu äärmiselt võimsa teoga, sest alates hetkest kui iPhone müügile tuli, on näidatud iga kvartal aina paremaid tulemusi.
iPhone lansseeriti 2007.a suvel. Seega on ettevõte tõusvat tendentsi näidanud tänaseks 8.a. |
Ükski turg ei saa lõputult kasvada, mingi hetk see kasv peatub ja võib tagasi tõmmata. See 8a ei ole tegelikult ime, arvestades sellega, et tegemist on ja oli teerajajaga, täiesti uue ajastu algusega. Revolutsioon samasugune, kui personaalarvutite oma, milles ka Applel oli au teerajajaks olla, kuid täna see turg hääbub, sest turul on uued tooted. Ma ei pidanudki silmas korporatsiooni, kui sellise allakäiku, pigem ikka seda, et aktsionärid panustavad liialt palju ühe tootegrupi edule.
tsitaat: |
Ärilises mõttes on Apple oma aktsionäridele kullaauk. |
No sõltub, palju dividende makstakse, pikka aega ei tehtud seda üldse, panustati vaid kapitalikasvule. Varased aktsionärid on muidugi igal juhul või sees, isegi, kui väljumisega peaksid natukene hilinema.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
29.10.2015 16:46:36
|
|
|
walkman kirjutas: |
KeZi kirjutas: |
Igatahes minu aku tühjenemises on süüdi ios9. Kurb, et enam 8.4.1 peale downgradeda ei saa.
Masendav lausa - õhtul on 100% ja hommikuks telefon surnud - lihtsalt idles.  |
Tee restore. |
Ei aita. Terve eile õhtu mässasin. küll downgradesin 9.0.1 peale aga eimiskit. |
Aku info ütleb nii:
CycleCount: 248
DesignCapacity: 1550
FullChargeCapacity: 1500
Olen kõik võimalikud asjad kinni keeranud, isegi andmesidet ei kasuta ja ikka on tulemus sama. Lasin puhta iosi peale 9.0.2 tühjana, ilma appideta ja miskit. Akut võtab nagu türbel. Kopp ees kopp.gif
Põmst üks kallis pähklipurustaja mul nüüd olemas.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Skyline
HV kasutaja
|
29.10.2015 17:42:12
|
|
|
Ilmselt akus häda, võid proovida korraks lahti ühendada klemmidest(pead lahti võtma telefoni), kui ei aita -> uus aku. Kui ikka ei aita, oled tõesti kalli pähklipurustaja omanik
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
29.10.2015 18:06:42
|
|
|
Skyline kirjutas: |
Ilmselt akus häda, võid proovida korraks lahti ühendada klemmidest(pead lahti võtma telefoni), kui ei aita -> uus aku. Kui ikka ei aita, oled tõesti kalli pähklipurustaja omanik  |
See on nüüd küll väga asjalik soovitus Et lammuta aga garantiiline asi laiali ja siis jäta lihtsalt asi nurka seisma kui asja ei saa?
Loogiline samm oleks telefon miuarust garantiiremonti viia - küll seal viga tuvastatakse ja korda tehakse.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
inch
HV kasutaja
|
29.10.2015 18:17:19
|
|
|
Kui telefonil on kehtiv garantii, siis on foorumitest abi otsimine ja murede kurtmine ka väga loogiline tegevus...
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
29.10.2015 18:18:00
|
|
|
Renka kirjutas: |
Ilmselt akus häda, võid proovida korraks lahti ühendada klemmidest(pead lahti võtma telefoni), kui ei aita -> uus aku. Kui ikka ei aita, oled tõesti kalli pähklipurustaja omanik  |
See on nüüd küll väga asjalik soovitus Et lammuta aga garantiiline asi laiali ja siis jäta lihtsalt asi nurka seisma kui asja ei saa?
Loogiline samm oleks telefon miuarust garantiiremonti viia - küll seal viga tuvastatakse ja korda tehakse. |
Ma ei tea kust te välja loete, et garantii on asjal. Pole enam kahjuks
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Skyline
HV kasutaja
|
29.10.2015 18:19:50
|
|
|
|
Kõige asjalikum kui garantiid pole.
inch kirjutas: |
Kui telefonil on kehtiv garantii, siis on foorumitest abi otsimine ja murede kurtmine ka väga loogiline tegevus... |
Loogiline järeldus minumeelest ka....
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
29.10.2015 18:29:28
|
|
|
Loogiline samm oleks telefon miuarust garantiiremonti viia - küll seal viga tuvastatakse ja korda tehakse. |
Ma ei tea kust te välja loete, et garantii on asjal. Pole enam kahjuks  |
Kuidas see võimalik on? 5S ei ole ju üle 2a vana veel. Eesti turul vähemalt küll mitte.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
29.10.2015 18:52:04
|
|
|
Kuidas see võimalik on? 5S ei ole ju üle 2a vana veel. Eesti turul vähemalt küll mitte. |
Kui US ja A -st ostetud siis vist ei kehti see 2a värk ?
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
29.10.2015 18:52:34
|
|
|
muljetavaldav... 6S mirrordatuna Apple TV'sse... ja mul on seina peal 48" viewfinder kui elutoas midagi pildistada/filmida on vaja
täiesti lagfree
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
29.10.2015 19:37:12
|
|
|
Kuidas see võimalik on? 5S ei ole ju üle 2a vana veel. Eesti turul vähemalt küll mitte. |
Kui US ja A -st ostetud siis vist ei kehti see 2a värk ? |
No kui selline otsus on ostu hetkel vastu võetud, et garantii pole oluline siis polegi miskit muud teha kui minna ja tasulisse parandusse minna - või siis ise pusida.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
29.10.2015 23:04:14
|
|
|
Mis seal ikka, eks tuleb oodata uut uuendust, ehk läheb paremaks.
Sirvides siin teemasid - https://discussions.apple.com/community/iphone/iphone_hardware , siis paistab, et ma pole sugugi ainuke kellel aku kiire tühjenemisega probleeme on.
Kui US ja A -st ostetud siis vist ei kehti see 2a värk ? |
No kui selline otsus on ostu hetkel vastu võetud, et garantii pole oluline siis polegi miskit muud teha kui minna ja tasulisse parandusse minna - või siis ise pusida. |
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
03.11.2015 19:25:15
|
|
|
Mul on ilmnenud imelik teema ifööniga - nimelt kui hakkan otsima Phone alt kontakti, kes mul on juba salvestatud, et talle helistada, siis seda ta ei leia. vajutan groups peale ja done ja hakkan uuesti sama kontakti otsima - wola, leitud. Arvasin, algus, et exchange kontaktide mingi teema, kustutasin ära ja tegin uuesti. ikka sama jama. Restoresin ifööni itunes kaudu, ikka sama teema. copisin exchange kontaktid icloudi alla, lülitasin exchange kontaktide sünci välja ja kustutasin kõik kontaktid iföönist ja süncisin tagasi- ikka ei midagi.
on kellelgi ideid? vb peaks nullist alustam täitsa. Suht häiriv on sedasi majandada.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
03.11.2015 19:32:09
|
|
|
Groupsi alt on sul linnuke pandud kuhu?
Show all contacts?
All iPhone?
rocki kirjutas: |
Mul on ilmnenud imelik teema ifööniga - nimelt kui hakkan otsima Phone alt kontakti, kes mul on juba salvestatud, et talle helistada, siis seda ta ei leia. vajutan groups peale ja done ja hakkan uuesti sama kontakti otsima - wola, leitud. Arvasin, algus, et exchange kontaktide mingi teema, kustutasin ära ja tegin uuesti. ikka sama jama. Restoresin ifööni itunes kaudu, ikka sama teema. copisin exchange kontaktid icloudi alla, lülitasin exchange kontaktide sünci välja ja kustutasin kõik kontaktid iföönist ja süncisin tagasi- ikka ei midagi.
on kellelgi ideid? vb peaks nullist alustam täitsa. Suht häiriv on sedasi majandada. |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
03.11.2015 19:59:27
|
|
|
Six kirjutas: |
Show all contacts?
All iPhone?
on kellelgi ideid? vb peaks nullist alustam täitsa. Suht häiriv on sedasi majandada. |
|
all icloud ees on linnuke jah
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
06.11.2015 14:20:37
|
|
|
Ma kasutan Google Contactse ja tundub, et on sama teema - et leiaks kontakte, on vaja korra Groups avada ja sulgeda.
Seda siis Phone esmakordsel kasutamisel.
Kui juba korra Phone avatud, siis toimib.
Kuni telefoni järgmise restardini.
Bugi...
Six kirjutas: |
Show all contacts?
All iPhone?
|
all icloud ees on linnuke jah |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
07.11.2015 18:01:49
|
|
|
Kas leiduks kedagi muidu tallinnas kes viitsiks ühe iphone 5 remondi ette võtta? Varem kirjutasin ka siia teemasse aga tundub et miski leviprobleemid asjal. St et kõned katkevad ja data ühendus üsna olematu kuigi näitab et levi põhjas ja 3g olemas jne, seda eriti siseruumides, siis praktiliselt võimatu datat kasutada. IM arvutid ütlesid et tüüpviga sellist neil pole aga et nemad ei remondi ainult vahetavad uue vastu...
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavenz
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
metskotkas
HV kasutaja

|
12.11.2015 22:39:31
|
|
|
Varsti ilmselt jälle aifööni omanik (:
Õde mul lihtsalt nii hea Aga, tal aiföön 5s'il kõlariga mingi jama. Ütles, et kõne ajal on kõik korras, seega ülemine kõlar ok. Aga muusikat ei pidanud saama kuulata ntks. Klappidega jälle OK. Palju kõlari vahetus/parandus maksma läheks?
_________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.” |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
13.11.2015 12:40:08
|
|
|
5s'i avamine on natuke tricky, aga, kui lahti saad, siis mul on üks kõlar täiesti pakkuda. Juhul muidugi, kui on kõlari viga ikka.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|