Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Splinter Cell: Pandora Tomorrow märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
MacAivar
Kreisi kasutaja

sõnum 30.03.2004 23:45:11 vasta tsitaadiga

raskem oleks aga samas meeldiks (minule v2hemalt) rohkem 1st person view
poleks ju raske olnud yks lisafunktsioonike juurde teha m2gule
icon_confused.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mutabor
HV veteran
mutabor

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 31.03.2004 10:03:17 vasta tsitaadiga

MacAivar kirjutas:
raskem oleks aga samas meeldiks (minule v2hemalt) rohkem 1st person view
poleks ju raske olnud yks lisafunktsioonike juurde teha m2gule
icon_confused.gif

single playeris oleks 1st person view täiesti mõttetu asi. ma ei kujuta endale ettegi kuidas kõik need ronimised oleksid siis välja näinud icon_smile.gif
see ei ole shooter, ja pealegi väga vahva oma tegelaskuju vaadata kuidas ta kõik need trikid sooritab icon_wink.gif

Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2004 10:23:15 vasta tsitaadiga

Ühinen Mutabori arvamusega. Sam Fisherilt kaoks kogu identiteet ja aura, kui peaks mingi püssivaatega kogu aeg ringi tõmbama. Eriti nõmedad oleks näiteks "grab character"-stseenid 1st person view'd kasutades. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
indumen
HV veteran
indumen

sõnum 31.03.2004 10:53:31 vasta tsitaadiga

see mäng peaks vist nagu väljas olema ja ootan suurima huviga sest esimene osa jättis väga kõva mulje kuid jah mingi vene piraat oli ja ühes voorus pani pange
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 31.03.2004 10:59:29 vasta tsitaadiga

imo mõttetu peli, mängida muidugi kannatab aga kui hakata järele mõtlema siis selle nn pimedusega on küll VÄGA puusse pandud icon_exclaim.gif
tahaks näha inimesi kes elavad kottpimedas toas, kuigi toas on 3-6 lampi on tuba ikkagi täiesti kottpime - no kamoom, see ei ole mingist mõttes loogiline ja selline kottpime mäng on imo väga mõttetu silmade nušš icon_rolleyes.gif

pealegi on mõnedes ruumined valgus küll aga valgusallikas puudub..
lisaks siis asi ei jookse eriti hästi, graafikat aga pole selle nõgistamise eest eriti miskit - pool tuba on kottpime ja ülejäänud pool keskmise tekstuuriga mõttetus icon_rolleyes.gif
mängitavus muidu enam-vähem aga vastased on lollid kui lambad thumbs_down.gif

kokkuvõtteks: kui sulle meeldib mõttetu silmade nušš + idiootsed vaenlased siis see mäng on sinu jaoks loodud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 31.03.2004 11:57:21 vasta tsitaadiga

väga imelik kokkuvõte sul voltc icon_biggrin.gif
tegemist on omaette stiiliga, ma pakuks et Thief seeria käiks ka selle alla mingil määral. asi ongi nii mõeldud et mööda pimedaid nurke hiilid mitte ei mängi kangelast ja notid suures koguses vaenlasi. selles on ka omaette võlu kas tead icon_wink.gif
a kui pimedas hästi ei näe siis on varustuses vahendid selleks peategelasel.
mind paneb imestama et sulle ei meeldi graafika, esimene Splinter oli tol momendil parimaga graafikaga pela mis on unreal2'e mootoril tehtud. seda küll, teine osa pole erilist arengut selles suunas teinud, kuid minu meelest pole tal viga midagi.
ma ei saa aru kuidas sul see hästi ei jookse, kuidas sa siis FarCry'd mängida saad mis on vääägagi palju nõudlikum raua suhtes? icon_confused.gif

aga kui pimedad mängud silmadele halvasti mõjuvad siis mängi pimeduses või muretse korralikud kardinad icon_wink.gif

lõpkokkuvõttes maitse asi, minule see mäng meeldib ja minu silmad küll sellega 'nuš&#353'-tud ei saa, AI on yle keskmise, raksema astmega mängides küll. eks aastatega olen ka väsinud shuuterites ja tahan vahest ka midagi sellist kus peale kiiret kätetööd on ka natuke ajusi liigutada tarvis icon_wink.gif

System
HV kasutaja

sõnum 31.03.2004 12:10:56 vasta tsitaadiga

Tahtsin lisada, et graafika meeldib mulle rohkem kui FarCry-s.
Eelnevas mängus on küll igasuguseid lisa vidinaid, aga värk on ikkagi suht multifilmilik.
Splinter Cell on jällegist kõvasti reaalsem. Kasutades night- ja heatvisionit ei tohiks pimedus küll mingi probleem olla. Mina kasutan NV-d 99% ajast.

Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2004 12:23:00 vasta tsitaadiga

Kindlasti on tegu väga hea mänguga. Igasugused jookse-tulista mängud kahvatuvad Sam Fisheri seikluste kõrval minu meelest. icon_smile.gif
Eriti meeldivad mulle need tempomuutused, kui suurema osa missioonist pead vaikselt luurama ja kutte uimaseks lööma, aga siis lõpuks antakse käsk vaenlased hävitada ükskõik millisel viisil icon_razz.gif See on tõesti tõsi, et seda mängu saab mängida ainult täiesti pimedas, aga seda ma teengi, oodates iga õhtu, et millal juba pimedaks läheb. icon_wink.gif Ja seekord on olemas ka täiesti valges aset leidev missioon rohelises džunglis. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 31.03.2004 12:40:36 vasta tsitaadiga

... endal ei jagu kannatust nii palju, et suurem osa mängust luurates läbida ja sellepärast pole ka väga vaimustuses nimet' mängust, kuid peab tunnistama, et oma žanris on ta suht-koht konkurentsitu tegija. Graafika on selline kummaline, osalt väga hea, kuid osalt meenutab jälle aastatetaguseid kaadreid vanematest mängudest. Samas on see siiski piisavalt kena, et tegevust ilmsestada ja köitvamaks muuta, ning kui mõnda aega mängu mängida, siis ei panegi vigu enam tähele ja üldmulje on just selline, nagu seda ilmselt on ka tegijate poolt soovitud edasi anda. Eeldatavasti ongi tegijad suunanud oma põhitähelepanu just kõigele sellele, mida mängus ise teha saab ja see on ju tasemel, samas pole siiski ära unustatud, nagu DeusEx 2 korral, et seda mängu soovivad mängida samuti lahjemate masinate omanikud, ning seejuures ka nautida ...
MacAivar
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2004 13:42:59 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:
.....
single playeris oleks 1st person view täiesti mõttetu asi. ma ei kujuta endale ettegi kuidas kõik need ronimised oleksid siis välja näinud icon_smile.gif
see ei ole shooter, ja pealegi väga vahva oma tegelaskuju vaadata kuidas ta kõik need trikid sooritab icon_wink.gif

kuidas v6tta, aga nt Project IGI (esimeses osas v2hemalt) oli asi lahendatud niimoodi,
et kui ronisid redelile v6i libistasid trossi pidi end alla, lylitus vaade 3rd person view'le, hiljem aga tagasi
t2ica pandav oleks ju! eriti veel siis kui inimene saaks ise valida, millist vaadet rohkem soovib
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 31.03.2004 13:44:59 vasta tsitaadiga

seda küll, kuid IGI oli pigem shuuter ja seda ronimist nii palju seal ka ei olnud.
MacAivar
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2004 13:49:49 vasta tsitaadiga

kahju et pole v6imalust valida....sihuke tunne nagu oleks klapid peas, et mis ette n2idatakse nii peab asi ka olema....
ma reegin sellest 1st person ja 3rd person view'st praegu....

ok nautige splinter celli 8)
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 31.03.2004 16:23:33 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:
väga imelik kokkuvõte sul voltc icon_biggrin.gif

theif-idest on see mäng ikka väga kaugel...
esiteks on thief siiamaani selle klassi eliit, seda igas mõttes - mänguna on ta palju parem kui see splinter.
ja ma pole väitnud, et ma pimedaid mänge pelada ei saa, silmad mul vägagi korras, lihtsalt splinteris on selle pimedusega
täiega puusse pandud, toas on 6 lampi, kõik põlevad aga ometi on toas kottpime.. kui see sinu arust normaalne on siis väga pro
maybe sa elad ise kah kuskil keldris ja sind valgustab üks 10vatine pirn? icon_lol.gif ehk siis elad kottpimedas...
thiefis oli valgus ikka normaalsem, pealegi oli seal miskit keskaja taolist, ehk siis tõrvikud jne, seega pidigi lossides/koobastes
hämar olema, mitte kottpime nagu splinteri kaasaegses maailmas, seda isegi siis kui toas põlevad kõikvõimalikud erinevad
valgusallikad icon_confused.gif

pealegi mis kasu on sellest enam-vähem normaalsest graafikast kui 99% ajast peab mängima nv-ga? ehk siis triibud ja täpikesed ekraanil
pealegi pilt mustvalge... samahästi võib siis pelada ju 640x480 ja kõik low - pilti see ju ei mõjuta, mõttetu mustvalge nv ikkagist.

kokkuvõtteks: värvigammaga on väga mööda pandud, no toas kus põlevad kõik lambid ei saa olla kuidagi kottpime - pealegi kui seal hoitakse veel
miskeid dokumente või on tegemist hoopistükis miskise büroohoonega thumbs_down.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 31.03.2004 16:49:39 vasta tsitaadiga

irw, ilmselt maitse asi. mõttetu vaielda. minu jaoks Thiefi seeria kehvem, pole esimest ega teist osa lõpuni mänginudki, mis juhtub harva nende mängudega mis mu kätte satuvad.
aga keldris ma ei ela, lausa kaks akent on mul seal kus arvuti seisab icon_wink.gif
ega sul monitor väsimas pole et kõik kohe nii pime tundub? icon_wink.gif

madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 31.03.2004 17:01:31 graafika=consooligraafika vasta tsitaadiga

graafika on ikka jama jah...
hitman 2 tundus parem icon_wink.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
MacAivar
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2004 17:10:05 vasta tsitaadiga

kas on v6imalik (nt m6ne ini faili modimisega) teha m2ngus n2idatavaid fonte pisemaks?
kuidagi lahmakas font istub ekraanil.....
tagasi üles
System
HV kasutaja

sõnum 01.04.2004 11:36:28 vasta tsitaadiga

Niikaua kuni arvutimängudes värvid reaalsele tasemele jõudnud pole, on minu jaoks sc-s must-valge pilt parim. beer_yum.gif
mobster
HV kasutaja

sõnum 01.04.2004 13:07:32 vasta tsitaadiga

Keegi mp demo ka mängib?
Ma pole veel aru saand mismoodi merc magama pannakse.Smoke bombi seal ei ole aga mingi asi ajab ikka tossu välja mis magama paneb.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 02.04.2004 04:52:58 vasta tsitaadiga

System kirjutas:
Niikaua kuni arvutimängudes värvid reaalsele tasemele jõudnud pole, on minu jaoks sc-s must-valge pilt parim. beer_yum.gif

hea point... (soojustundlik prill on ka ülireaalselt tehtud)

aga annaks ka kõik võimalikut pinktid sprinter cell`ile...siiski oleks võinud natuke varem välja tulla...ntks füüsika jah, on ajale jalgu jäänd. graafika on ikka veel väga kena...ntks vesi on vist parim mida ma näinud olen...
tõelist sc fänni ei koti kas toas on 6 või 7 lampi või mis kas pirn on 60 või 100 vatine...igati põnev mänguke.

ahjaa kui hitmaniga nüüd võrrelda, siis isegi hitman 3`mes pole suudetud peategelast normaalselt liikuma panna.... thumbs_down.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 02.04.2004 12:46:45 vasta tsitaadiga

no ma arvan, et hitmani puhul on muudegi asjade pärast muretseda, kui mehe liikumine icon_wink.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 02.04.2004 14:52:05 vasta tsitaadiga

siiski ma vihjasin hitman`2-le...et "3-es pole KA liikumine ok"
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Kruvi
HV kasutaja

sõnum 04.04.2004 13:06:06 vasta tsitaadiga

mobster kirjutas:
Keegi mp demo ka mängib?
Ma pole veel aru saand mismoodi merc magama pannakse.Smoke bombi seal ei ole aga mingi asi ajab ikka tossu välja mis magama paneb.

Spy camera, use button laseb gaasi välja mis nad mõneks ajaks magama paneb.
Samuti mõjub ka kuskilt kõrgelt neile pähe sajamine või selja tagant kinni võtmine ja kaela murdmine, lämmatamine või niisama ajutiselt väikese löögiga magama panemine.

Kahju et mõnele ei sobi kuna valgust liiga vähe on, päris huvitav sneaker oleks vist kui Sam fisher kuhugile Far cy maailma visata vist icon_rolleyes.gif

Igastahes MP on tase, endal ainult demo aga siiamaani pole veel demo level igavaks muutunud, strateegiad vastavalt vaenlastele, voice chat on ülimalt kasulik, kuna tegevus on 2 vs 2 siis on jah teamwork ikka üle kõige, ja balanseeritud on kah väga hästi.
Tõeliselt hea leid, sellise tasemega multiplayerit mujalt ei leia icon_smile.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 06.04.2004 19:59:41 vasta tsitaadiga

osad kurdavad, et valgust vähe, ma kurdan, et palju. Mul isegi siis on ruumis valge, kui kõik lambid on purustatud/kustutatud... eriti koom on vaadata, et valges toas oled vastasel nina ees, kuid ta ei näe sind icon_smile.gif

Muidu norm mäng tundub olevat, ilge kirves on küll, kui quick save poleks, siis oleks juba pooleli jätnud...
Esimese jätsin pooleli, ei mäleta ainult enam mis põhjusel. Põhimõtteliselt sama hea pilt, kui esimeses, ainult
missioonid paremad thumbs_up.gif
Far Cry-ga ei saa võrrelda kahjuks, far cry on kõvasti üle imo. Tee räägite far cry graafikast väljas, rääkige far cryst ruumides, ruumides teeb juba doom3-le sarnast pilti ja valgus efektid/varjud ei jää alla sc-le. No ma mängin ka settingud põhjas mõlemat, sellest ilmselt see suurem vahe kah icon_razz.gif
Kommentaarid: 218 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 187
tagasi üles
tomz
HV veteran
tomz

sõnum 06.04.2004 22:17:42 vasta tsitaadiga

512 rammuga settingud põhjas võtab väljas vahest hetkeks jõnksama, sama on ka sees, suurte plahvatustega. 1giga ajaks asja vist vabalt ära, sest muus asi ei saa olla. muidu fps pidevalt 40+ väljas ja 50+ sees icon_neutral.gif

edit: jutt siis farcryst... vaatsin eelmist posti
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 06.04.2004 23:00:53 vasta tsitaadiga

tomz kirjutas:
512 rammuga settingud põhjas võtab väljas vahest hetkeks jõnksama, sama on ka sees, suurte plahvatustega. 1giga ajaks asja vist vabalt ära, sest muus asi ei saa olla. muidu fps pidevalt 40+ väljas ja 50+ sees icon_neutral.gif

edit: jutt siis farcryst... vaatsin eelmist posti

mäng ise kasutab kuni 390mb mälu, seega ajaks 512mb-ga ilusti ära, kui mälu kasutuse suudkaks madalaks lükata. Ise sulgen enamus proged ja saan selle 130 peale, siis töötab juba ilusti. 768mb oleks, siis ei peaks midagi sulgema thumbs_up.gif
Kommentaarid: 218 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 187
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Splinter Cell: Pandora Tomorrow mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.