Mul on probleem.
Mingi aeg tagasi hakkas mäng hakkima nagu oleks fraps videot salvestama pandud ja pilt hakib ca poolesekundilise vahega. Fraps mul arvutis pole. Kas panen video settingud auto või low, vahet ei ole.
Eile tegin formati ja ikka sama jama.... eile õhtul oli veel ok, aga täna juba täitsa võimatu. Peale win uuendusi nagu tekiks see probleem.
Arvuti ise just kõige juustum ei ole.... kui välja arvata et kõvaketas on suht suremise äärel ja on bad sectoreid. (amd phaenom x4, ddr3 8GB, nvidia 660)
Kas viga võib perses kõvakettas? Tänud.
Vaata originis game properties alt, kas Oirigin on disabletud mängu jaoks.
Mul peale uuendust näiteks läks defaulti peale ja see põhjustas sellist kerget lagspike.
Uus map väga meeldib, meenutab bad company 2 kus ka oli dzunglimappe nende puulobudike hurtsikutega.
Proovisin ka seda uut map-i j endale ka väga meeldis.meenutab jah bad company2-te pluss ühest kohast leidsin mingi machine-gun-i (ma ei oska seda eesti keeles nimetada) kus relva peal oli see bad company smiley emotikon kahjuks ei tea mis relv see on,kuigi meenutas midagi M60-E4 taolist asja
Eks vajab harjumist, uus ja huvitav vähemalt. _________________ BF4 = Mr-ZiKi
viimati muutis zikiest 10.11.2015 20:50:11, muudetud 1 kord
Kas BF4 ei suuda üleüldse enam Chrome browseriga läbi saada? Plugin free reziimis kisab, et Origin not started ja teises reziimis nagunii ei toimi.
Origini settingutes vaata, et sul mingi Help setting oleks linnukesega. Hetkel olen vale arvuti taga, siis saaks täpselt öelda. Seal Origin not started aknas ka soovitab seda.
Mul kunagi mingi update vist eemaldas selle linnukese ja siis oli sama jama.
Tekkis küsimus, ilmselt veits loll aga siiski, et mis need 30/60hz jne. märgid nüüd serverite listis näitavad? Kas see on seotud kuidagi minu arvuti monitoriga või mis keiss on? Tänan!
Üsna täpselt sain eile ühele pihta jah. Täpselt pähe 5-6x ja tegelane pihta ja surma ei saanud. vahemaa ei olnud suur. Ja ei olnud ka näha, et miski takistaks. Natuke hiljem kuulsin ka kirumist enda suunas lase palju tahad mees lihtsalt lamab maas ja ei näita märkigi suremisest. Ei kujuta ette mis kala see oli _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Võib öelda et nüüd on ikkagi jet vs scout heli puhul jet selgelt eelisseisus, mitte nagu varem. Silk roadis sai terve match hoitud taevas puhtana vastaste scout helidest, enne viimast patchi ei teinud stealth jeti cannon muhvigi dammi, samas scout heli minigunid niitsid jete maha nagu ma ei tea misasjad.
Kõige parem versioon kaardist on RUSH osa. Kuid conquestis on jah asi kuidagi suureks venitatud peaks olema rohkem kokku surutud _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Tere ! Kas keegi oskab vastat, mida need GPU ja CPU jooned all vasaku näitavad bf 4. Ja kas GPU usage % selline liikumine ülesse ja alla hüpplemine on normaalne mängu ajal nagu paremal afterburneris jooksevad ?
Natuke OT kuid täna said tehtud BadCompany kahte. Võimas. vanad ajad meenusid
Eile siis oli üsna huvitav kogemus. Kõik hakkas üsna kenasti EBV teamspeaksi seni kuni häära Ruudi suvatses seal provotseerima hakata. Sai siis tema küsimusele vastatud miks ei kasuta mikrofoni ja ei räägi. Ning siis tuli vastuseks noh oled täis või... sai viisakalt öeldud, et ei maksa kõike enda järgi võtta ja peale seda mindi kuraasi täis ja pandi bänn teamspeakis . Tundub üha enam, et tuleb iga oma sammu hakata salvestama, et hiljem poleks kellelgi midagi tagasi lükakata. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Kutt kle maga tõesti kaineks ...Olles aidanud sind serveri admin paneelide loomisel ja see üle võlli sõim mis ma sealt vastu TSis sain, automaatsete eemaldustega ja nüüd sa halad siin ?
Osta omale üks TS ja ära ulu siin !
El-Fuego, Sa oled katkine inimene, sellepärast banni said ja see jääb peale. Üritasid provotseerida seal aga tunnen su käekirja, Sellepärast ongi parem kui sina seal meie teamspeakis enam hõõrumas ei käi. Igalt poolt saad kinga, huvitav miks Lõpeta ebv avalik laimamine. Juba see näitab taset, et tuled siia kolmandasse kohta sappi pritsima. Puhka jalga vana Pole vaja inimest, kes surgib koguaeg mingit jama ülesse.
Sulle on antud mitmeid kordi andeks- Edu edaspidiseks-
Kas BF4 ei suuda üleüldse enam Chrome browseriga läbi saada? Plugin free reziimis kisab, et Origin not started ja teises reziimis nagunii ei toimi.
Google keeras oma pluginamajanduses turva tõttu kruvisid koomale. Pole otseselt EA süü. Chrome mängu aeg taustal hoida kui mängid.. ma ei tea, arvestades selle mälusöömise võimet, siis ise ei hoiaks, jäägu vabanev RAM mängu tarbeks.. Üks väheseid kohti kus ma internet explorerit rakendan. Suurem osa selle kasutatavaid teeke on juba niikuinii windowsis käimas ja rammikadu on suhteliselt väiksem.
G2rry kirjutas:
Tekkis küsimus, ilmselt veits loll aga siiski, et mis need 30/60hz jne. märgid nüüd serverite listis näitavad? Kas see on seotud kuidagi minu arvuti monitoriga või mis keiss on? Tänan!
sisuliselt "mitu korda sekundis sinu mänguklient suhtleb serveriga kus sa mängid". Mida suurem number seda parem mängija seisukohast. Hostija seisukohast mitte niiväga, saadetav-vastuvõetav andmete hulk kasvab/kallineb ja sellepärast oli algselt ilmselt 30Hz, et mängida kuidagi saab ja providerid ei ulu..
El-Fuego, Sa oled katkine inimene, sellepärast banni said ja see jääb peale. Üritasid provotseerida seal aga tunnen su käekirja, Sellepärast ongi parem kui sina seal meie teamspeakis enam hõõrumas ei käi. Igalt poolt saad kinga, huvitav miks Lõpeta ebv avalik laimamine. Juba see näitab taset, et tuled siia kolmandasse kohta sappi pritsima. Puhka jalga vana Pole vaja inimest, kes surgib koguaeg mingit jama ülesse.
Sulle on antud mitmeid kordi andeks- Edu edaspidiseks-
Miks ma üldse ei imesta, et El-Fuego käib mööda foorumeid rääkimas, et hoi terve maailm teeb temale liiga. Tõesti härra, ennem kui asud siin EBV avalikult mustama võiksid võtta rahustuseks pits konjakit ja astuda peegliga silmitsi ja siis küsi endalt. Ei tea, miks küll on põhjuseks, et EBV sind bännis ja keegi ei taha sinuga enam koos mängida? Kas pean sulle meenutama mõningaid fakte, mida oleme kogenud sinuga koos mängides ka teistele? Jään siiski seisukohale, et ei ole viisasakas avalikult pesta kellegi musta pesu, kui persoon ise ei märka endas probleeme ja ei soovi tegeleda enese parandamisega. Mis puutub EBV'sse, siis olen nendega väga palju koos mänginud, nii vastasena kui ka ühel poolele lahingu välja. Oleme koos astunud EBV'ga Dead Friendsi kommuuni vastu ja oi näe imet, El-Fuego kasutaja vihast eestlaste ja EBV vastu otsustas minna vastaste poole üle. Kas see ei näita juba midagi? Siiani ei saa midagi paha sõna öelda EBV suunas. Pigem peab edastama tänusõnad, et eksisteerib pisikene ja elujõuline BF4 eestlaste kommuun. EBV liikmete näol on tegemist igati normaalsete inimestega ja kellega saab vabalt rääkida, nalja visata. Mis peamine KURAT saadakse ka MUSTAST NALJAST aru ja igav ei hakka. Jõudu EBV'le ja Kaidole.
Äge. Saag töötab vilinal. Niijana niipalju kui on inimesi on ka arvamusi. Esiteks pole ma vihast kuhugi üle läinud. Hmm ja kui nüüd tuled väitma, et mina ainuûksi kasutan ebatsensuurseid váljendeid siis vaata hoolega ringi. Kuid Kaidole tôesti koike paremat. Muigama paneb see, et tuled jahuma pesu pesemisest ja ise lased samas vaimus. Ja ps! Mustamisest oli küll asi kaugel. Püüa süveneda teemasse. Kui moni mees arvab, et voib oelda koike mida hing ihaldab ilma et vastu ei oeldaks siis eksid. Üldjuhul asi kisub ysna ot-ks. Vale teema kus rààkida.
PS! Pedro sa vaata ise kuidas sa inimestega käitud ja oled ning siis tule siia moraali lugema teistele. Esita endale küsimus mille kuradi pärast inimesed sul teamspeaki tagasi ei tule. Just sellepärast, et räuskad ja märatsed nagu ma ei tea mis ja siis julged sa siin tulla minu poole näpuga vehkima. Kahju, et ma neid väiteid pole varasemalt salvestanud ja dokumenteerinud. Kuid kuna mul on mõningate inimeste vastu siiski austus ei hakka ma neid nimesid siin välja tooma. Mine märatse ja loe moraali mujal, samas kui oled ise samasugune siis hoia oma kuradi suumulk heaga kinni selle kohapealt! Ning see kui haige ma olen ei kuulu küll sinu ega kellegi teise siinse kasutaja pädevusalasse. Enne kui tuled siia uut arvamuslugu kirjutama ja avaldama minu kohta mõtle sügavalt asjade üle järgi! Minu poolt on case closed. Teistele ütlen ma niipalju, et enne kui suvatsete minu suunas tulla veel midagi ütlema soovitan hoolikalt valida sõnu mida ütlete, et ei tekiks effekti pada sõimab katelt ja kui olete valmis viskama kivi teise kapsaaeda siis võite enam kui kindel olla, et peale seda ei maksa hakata rusikaga hakata vastu rinda endale taguma stiilis oi kui ilus tark ja osav ma olen! _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Google keeras oma pluginamajanduses turva tõttu kruvisid koomale. Pole otseselt EA süü. Chrome mängu aeg taustal hoida kui mängid.. ma ei tea, arvestades selle mälusöömise võimet, siis ise ei hoiaks, jäägu vabanev RAM mängu tarbeks.. Üks väheseid kohti kus ma internet explorerit rakendan. Suurem osa selle kasutatavaid teeke on juba niikuinii windowsis käimas ja rammikadu on suhteliselt väiksem..
Jep, olen kursis, et Google keeras enda asju koomale. Muidu ise ei ole kurtnud Chrome mäluvajaduse üle kui ta mul on suht vanilla niikuinii ja ID kaardi plugin oli ainus lisa. Samas rakendasin seda, et sai mängi käivitades ikka kähku enne launchi browseri aken kinni pandud.
Peab veel uurima, lihtsalt nüri on arvutis default browseriks midagi muud panna. Võibolla on võimalus Originile anda korraldus mingit kindlat browserit kasutada? See oleks kirik keset küla lahendus mulle.
Sa muhevana oled lihtsalt nii raske puudega, et sa ei saa isegi aru, kes seda fekaali siia tootma saabus ja ka TSis seda igapäevaselt toodab
Sulle tuletati vaid meelde, et kui kodus pole, siis kaupluses kindlasti peegleid ka müüakse !
Mina pole kunagi pretendeerinud etaloni staatusele, aga see kaka mida sina toodad ... Seda räuskamist, sinu provokatsioone ja tagantjärgi õiguse/õigluse mõistmist on väga raske teisiti kommenteerida siin.
Mul personaalselt on suva, mis minust arvatakse, aga ma ei lähe ka avalikku kaastunnet otsima ja nutma ! Sinul see talent puudub !
Loobid stabiilselt kividega, anti tou vastu ja eemaldati seltskonnast, siis emale ja linnarahvale kitule TASE !
Peab veel uurima, lihtsalt nüri on arvutis default browseriks midagi muud panna. Võibolla on võimalus Originile anda korraldus mingit kindlat browserit kasutada? See oleks kirik keset küla lahendus mulle.
paned äkki alternatiivsesse brauserisse Battlelogi üldse koduleheks, pelama tahad hakata siis see alt brauser lahti, plaks on Battlelog kohe ees, serverisse sisenedes tõmmatakse Origin sappa käima ja siis teed edasi mis tahad. Alternatiivsele teed veel selgeks et ärgu enda default brauseriks pakkumisega üldse sind tüüdaku. Püsivad mängud ja "muud asjad" ka arvutis rohkem üksteisest eraldi.
WTF... Panin endale mõni aeg tagasi windows 10 peale ja nüüd mõtlesin, et tirin originist endale uuesti BF4 alla, et väheke võrgus mängida.. Kuid ohsaa üllatust- Error
PLEASE CHECK YOUR OPERATING SYSTEM
Were sorry, Battlefield 4 will not run on your current operating system.
You´ll need to upgrade to Windows Vista (6.0) or newer to play.
Otsisin netist lahendusi, kuid tõenäoliselt on mul juhe hetkel nii koos, et ei leidnud üles
Äkki keegi oskab ilusas eesti keeles ja lihtsalt seletada, milles asi?
Edit: Damn, that was hard
Suhtlesin EA supportiga ja suutsin ka BF3 preemiumi välja rääkida.. Aga veaks osutus lihtsalt resa tegemine
Mingi fail või asi andis errorit, muud midagi _________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.