Kui oma mätta valgustamiseks läks - Valkyre (kuuene boxer) pealt on keeruline kuhugi edasi minna
Spoiler
Aga V-mootoreid meetriga, kui ka kroomid kõrvale jätta. Isegi "vana hea" Pan, või VTR, ETV Capanord jne jne. Omapärased on veel Guzzy´d oma ristipidi V´ga (California näiteks). Aga eks igale oma, ma oma lemmiku juba avaldasin
Kui oma mätta valgustamiseks läks - Valkyre (kuuene boxer) pealt on keeruline kuhugi edasi minna
Spoiler
Aga V-mootoreid meetriga, kui ka kroomid kõrvale jätta. Isegi "vana hea" Pan, või VTR, ETV Capanord jne jne. Omapärased on veel Guzzy´d oma ristipidi V´ga (California näiteks). Aga eks igale oma, ma oma lemmiku juba avaldasin
Jah, suurem on, ning sellega "eelis" piirdub, lisaks on see kole . Ma arvasin, et enne Hossi märgitakse ikka pisike Rocket III ka ära
PS! Kordan aegu tagasi tehtud üleskutset, et küsitluse võiks ära nullida, või uue küsitluse teha. Küsitluse andmed aastatuhandeid vanad, selle ajaga masinanapark mitu korda muutunud juba, ehk siis aegunud, kui see peab just margipõhine olema.
Tanel, ma pole eriline kadestaja eksemplar, aga kurat, need pildid äratasid küll emotsiooni. Royal on alati kena, ka uuemad. Samas, vanakooli klassika on tase omaette. Zündap, Norton, BSA, AJS, Ariel, DKW ..... Oh jah. Muidugi Indian. Viimase kohta on ülemaailmne ütlus, et kui Indiani omanik kõrtsi sisse astub, tõusevad harleymehed püsti.
HD-mees rubriigist:
kokkutulekul, tsikliparklas vahib atraktiivne nipsp**ke suurt läikivat Victoryt. Siis õhkab, nii ilus, mulle tohutult meeldivad Victoryd. Kõrvalseisunud asine vend pobiseb pettunult "Viktorid? Kuradi kahju, et ma olen Ain".
Uute rehvidega on ikka päris mõnus asfaldil muretult ussi sõita, nii et jalarauad maha käivad. Ka vihmaga.
Eelmise milleeniumi plastikud leidsid oma koha siiski utiilis. Enne sai veel tagumisele rehvile üks minutiline burnout selgeks õpetatud. Kuigi silma järgi rehvist küll midagi kahanenud selle käigus. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee
Uute rehvidega on ikka päris mõnus asfaldil muretult ussi sõita, nii et jalarauad maha käivad. Ka vihmaga.
Eelmise milleeniumi plastikud leidsid oma koha siiski utiilis. Enne sai veel tagumisele rehvile üks minutiline burnout selgeks õpetatud. Kuigi silma järgi rehvist küll midagi kahanenud selle käigus.
Pegid peavad muidugi kahisema vastu asfalti, muidu pole miski sõit
Tegin sõidu. Ilm oli ilus. Ei saa julgelt väita, et jääb selle hooaja viimaseks. Kõike võib veel ette tulla.
Käisin eile Marguse ja Kariina ümber planeedi, "Ühel Teljel" tiirukesest, muljeid vaatamas/kuulamas. Sai ka raamatu, koos signeeringuga. Lugupidamine, kõvad tegijad ikkagi:
Mis mulle, kui kunagisele emmi-mehele kõrvu jäi, oli tuttav jutt, et lagunev ratas, mis x-kohas teele jätab, aitab leida palju uusi sõpru/tuttavaid. Tõsi meil olid veidi erinevad vahemaad
Tegelikult olen ikka tahtnud selle "ühel teljel" üle poleemikat ajada - point on ju tegelikult siiski kaherattalisega Maale tiiru peale tegemises - kas selle konkreetse bemmi gessu spetsiifikaks olev monokiik andis põhjust selline pealkiri panna hea meelega või pigem seepärast, et hiljem ei nokitaks, kuna tagatelge tal ju tehniliselt tõepoolest pole ja "kahel rattal" oleks liiga tavaliselt kõlanud?
Eh, Talverallil oli hullem Talveralli, kolmanda päeva hommik. Uuematest, kus soolokatega käidud, videosi pole säilinud, aga see sell, kes oma emmiga mu korvikat käima vedas, oli pisike poiss ja tagarehvi muster polnud ka suurem asi. Muidugi tema nipp, et -22 kraadiga käima sai oli see, et hommikul pani pisikese piirituslambi karteri alla põlema, et mootorit soojendada. Ma nii virk ei olnud ja seega, tuli vedamismeetodit rakendada:
Laiskaks läinud, enam ei viitsi filmida. Seda enam, et nüüd igaühel kaamera pidevalt kaasas ja pärast leiab materjali soovikorral alati. Irooniline on see, et siis kui paraadsõidus valitses täielik anarhia (ma pean silmas 90date lõppu, 2000date algust, mitte videotest nähtud üritusi), siis hirmsasti kiskus sinna praadi. Praegu paraadis sõit täiesti viisakas, aga enam ei kutsu sinna paraaditama eriti
ilmateade lubab terve nädala sõidetavat ilma. hakkab juba kahju, et ratta seisma panemine on juba kokku lepitud _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Neid absoluutstandardi parimaid ratta teste võite netist ise otsida mis teile siis meeldivad
Siis võite siia teistele ka kirja panna kui soovite
Kirjutasin, et minus ei tekita see ratas mingeid tundeid
See itaalaste kirumine on selline üldlevinud,
Aga eks need kauged viinamarjad ole ikka hapud olnud
Neid absoluutstandardi parimaid ratta teste võite netist ise otsida mis teile siis meeldivad
Tahaks ka kunagi sellisele valgustatuse astmele jõuda, et ostan endal itaallase, saan aru, et kõik ülejäänud rattad on pasad ja viinamarjad magusalt maitsema hakkavad.
Tahaks ka kunagi sellisele valgustatuse astmele jõuda, et ostan endal itaallase, saan aru, et kõik ülejäänud rattad on pasad ja viinamarjad magusalt maitsema hakkavad.
eks see ole selline üldlevinud suhtumine lihtsalt _________________ !!
Jälle vaidlus, kellele ema, kellele tütar, argumente mõlemalt poolelt, nagu lahtisest kõhust Üks masin ei peagi kõigile meeldima, muidu pole teisi mõtet üldse toota enam. Kui endal mingi aparaat on, millega ise rahul, siis ju sügavalt savi, mida teised sellest arvavad. Või ostsid masina selleks, et ikka teised sinust hästi arvaksid? Viimasel juhul on tegu üldse vale margiga
kas ratta valikul on üldse olemas mingid ühesed kriteeriumid? see on ju puhtalt emotsionaalne sõiduvahend. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Seda ma mõtlesingi, et see sügavalt individuaalne asi. Igasugused tekstid stiilis, "ratas peab ikka olema..."(ja siis mingi x-loetelu otsa), kvalifitseerub heal juhul veiseväljaheite rubriiki. Iga mats võib kirjeldada, mis konkreetselt talle meeldib, aga et milline on "õige ratas", seda jah...
Omaette teema on muidugi siinkohal soovid ja võimalused, aga see selleks.
Olen ka aegajalt Bulldogi näppida saanud ja mingit erilist muljet ta ei jätnud (samas pole ka suur sõitja), samas sõber, kes on märksa kirglikum sõitja leiab, et sellest paremat pole siiamaani tehtud. Liimib pudenevad jupid tagasi ja on õnnetu, et seda enam tootmises ei ole... _________________ My peanut!
Kui on kiire, palun helista, aitäh!
kas ratta valikul on üldse olemas mingid ühesed kriteeriumid? see on ju puhtalt emotsionaalne sõiduvahend.
Mõningad kriteeriumid - lühikesele ei sobi kõrge ratas, sobiv kaal, istumisasend ja mõningad veel, kui niimoodi võtta.
Emotsionaalne on pigem välimus.
Mul endal olid mõningad kriteeriumid:
* ümar latern, mis pöörab juhtrauaga kaasa
* "paljas" (naked) klassikaline, aga sportlikuma välimusega
* mitte kõige lahjem ehk mööda peab saama kiiremini, kui neljarattalisega
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.