Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 664, 665, 666 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.10.2015 21:15:07 vasta tsitaadiga

kalm kirjutas:
Common sense ja tärnide arv ei ole omavahel kuidagi seoses. Aga see selleks, kes paitab oma ego statpading tankidega tärne farmides, kes millegi muuga. Aga üks vahe on küll sees, see teine ei tule iga väikse asjaga foorumisse pläkutama kui hea ta on, kui see "headus" on ka omaette küsitav. Järgmine postitus las ma arvan - võtad is3 enda ja minu statid ja paned võrdlusesse, ma võin selle võrdluse tulemuse ette ära öelda. Sul on need paremad, mis siis?

Neela oma viinamarjad alla, ja ära ulu iga pisiasja peale icon_smile.gif Meil on siin muudki arutada kui sinu isiklikke komplekse. Sellist reitingut ei ole, milles ma sinust parem mängija ei oleks. Võta WN8, WN7, Efficiency Rating, Noobmeteri Performance Rating, Bronysite Rating, WoTi enda Personal rating ja kasvõi puhas WR%.

Loomulikult ma teen mõnikord vigu, aga see on kõik osa õppeprotsessist. Parem ikka kui aasta aega mõttetult paigal tammuda oma "common sense'i" otsas.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kalm
HV vaatleja

sõnum 16.10.2015 21:46:07 vasta tsitaadiga

get off your high horse
Su ennastimetlev lulin on lihtsalt nii ära tüüdanud et iga postitus mis sinu sulest tuleb on lihtsalt oksele ajav. Oleks sul siis reaalselt midagi panustada sellese threadi aga ei ole ju. Keegi ei vaata sulle alt üles, sest sinu iseenda tekitatud "staatus" on väga läbinähtvalt nartsisstlik. Ma tõesti ei tea kus elualal sa oma oodatud austust ei ole saavutanud aga siit sa seda vaevalt saad. Ja eriti kurvaks teevad veel asjaolud, kui sa tõesti hingapõhjast väidad seda et is3'le rammer on kasutu siis sellise väite peale ma lihtsalt ei suuda mitte KUIDAGI mingit respektiraasu su vastu tekitada.

erick
HV Guru
erick

sõnum 16.10.2015 22:16:38 vasta tsitaadiga

No viisakas oleks siis ignore nuppu kasutada, mida ma sulle ka soojalt soovitan. Muidu suht naljakas jutt mehelt, kes on minu poolt 2014 suve alguses loodud klannis, kannab minu välja mõeldud clan tag'i ja igal oma garaaži tankil minu poolt disainitud logo icon_biggrin.gif

Aga no isegi seda kõrvale jättes - oled viimasel ajal kirjutanud mõne 50+ lk eestikeelse WoT'i mängujuhendi? Võibolla striiminud 160h+ eestikeelset WoT'i gameplayd? Oled üldse kunagi midagi teinud Eesti WoT'i community heaks? Mulle tundub, et ei ole. Aga vat teiste kallal vinguma oled küll kõva mees, vabalt Eesti parim ütleks.
tagasi üles
kalm
HV vaatleja

sõnum 16.10.2015 22:39:19 vasta tsitaadiga

Esiteks nimi "BEST" on ilmselt kõige vaimuvaesem klannimi üldse välja mõeldud. Teiseks see logo ei kannata kriitikat isegi pimedatele. Kolmandaks ma olen klannis sest aastas korra või kaks võib inimestega nagu indu, umro ja veel mõned spetsialistid teha küll paarinädalase cw sessiooni. Muus osas ma ei hakka kommenteerima, sest see manual on umbes sama debiilne kohati kui suvalise poolaka tankisti ajud ning striimiine on ilmselt su kasvava tähelepanuvajaduse täitmine.
Ja mis communitist sa räägid? Sellist asja nagu eesti woti'i community ma ei tea et väga eksisteeriks, sellisel kujul või vormil mida sina võibolla endale ette kujutad.

p6kk
HV kasutaja

sõnum 16.10.2015 22:46:38 vasta tsitaadiga

kalm kirjutas:
Esiteks nimi "BEST" on ilmselt kõige vaimuvaesem klannimi üldse välja mõeldud. Teiseks see logo ei kannata kriitikat isegi pimedatele. Kolmandaks ma olen klannis sest aastas korra või kaks võib inimestega nagu indu, umro ja veel mõned spetsialistid teha küll paarinädalase cw sessiooni. Muus osas ma ei hakka kommenteerima, sest see manual on umbes sama debiilne kohati kui suvalise poolaka tankisti ajud ning striimiine on ilmselt su kasvava tähelepanuvajaduse täitmine.
Ja mis communitist sa räägid? Sellist asja nagu eesti woti'i community ma ei tea et väga eksisteeriks, sellisel kujul või vormil mida sina võibolla endale ette kujutad.

Mis sul viga on, kukkusid pea ära? Päris haiget teksti paned juba.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.10.2015 22:55:35 vasta tsitaadiga

Ma ei viitsi enam, ausalt. Tegijad teevad, kiunujad kiunuvad. Ma olen käinud vähemalt kolmel WoT'i mängijate IRL kokkutulekul, viimane oli alles see august. Ignoreeritud.
tagasi üles
kalm
HV vaatleja

sõnum 16.10.2015 23:05:56 vasta tsitaadiga

Kahjuks ei saa samaga vastata, vist olen masohist aga vahest on seda statiboastimist päris amuzing lugeda. Vipu kadus kuhugi ära, muidu oli tema see põhimees kes avastas igasugu asju, kord oli turret lukus jne. Aga õnneks on keegi tema töö üle võtnud, küll natuke teises võtmes aga point on suht sama.
p6kk
HV kasutaja

sõnum 16.10.2015 23:22:38 vasta tsitaadiga

Mina olengi endine vipu. Paistab, et sul on vist eraelulised probleemid, lahendad need ära siis rahuned maha. Besti klannist olen ma paljudega koos mujal mänginud, aga Bestis olla küll ei taha ega tahtnud ja nüüd tean miks. Sinu pärast irwwwwwww
Olgem ausad, need kes siin teemas, siin foorumis sõna koguaeg võtavad, ongi selle mängu fanaatikud. Eks igal ühel omad hädad ja arusaamad. Näieks ericku pärast ma tegingi teise konto, sest tahtsin ka unicum olla. Aga siis sain aru, et mulle ikka ei sobi mingite kindlate tankidega mängimine ehk siis üle oma varju ei hüppa. Aga ma ei pea ericku peale küll mingit viha vms. Ma pole ka nõus tema WN8 fetishi suhtes aga ma arvan et ta on täitsa lahe inimene. parem ongi kui wn8 on madalam, siis saab nii mõnegi unicumi maha lasta ja olla cheater icon_lol.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.10.2015 23:27:36 vasta tsitaadiga

kalm kirjutas:

Pole viga. Hommik olla õhtust targem - loe hommikul kriitiliselt nüüd see osa siit üle ja tee oma järeldused.
On need teised mängijad kes nad on, aga mingigi austus võiks siiski olla - seda enam, et erick on siiski selle juhendi ja wot Eesti ringkonna heaks midagi teinud. Tõesti - mis on Sinu saavutused?

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.10.2015 23:28:39 vasta tsitaadiga

p6kk, pole sul häda midagi, kui sa viitsiksid pingutada, saaksid uunikumi lihtsasti kätte. Isegi arty mängimise kõrvalt.
tagasi üles
kalm
HV vaatleja

sõnum 16.10.2015 23:39:09 vasta tsitaadiga

Kahjuks ei saa austada inimesi kellel on mingi haiglane kinnisidee(keiss1) või lihtsalt ajupuudulikkus(keiss2), vabandust aga ma pole just liiga tolerantne random pööbli suhtes. Kui solvavad kuidagi minu väljaütlemised siis jälgi eeskuju ja ignore. Sest me ju kõik teame et ignorance is bliss ja omas mullis elada on ju kõikse kõige parem.
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 17.10.2015 10:16:37 vasta tsitaadiga

WoT kunnid, püsige teravad icon_lol.gif
http://www.liveleak.com/view?i=146_1444980310

tsitaat:

After a Russian defense firm revealed its plans to make a remotely-controlled tank in the near future, Deputy PM Dmitry Rogozin announced that the military would soon need people experienced in the computer game “World of Tanks.”

“We need no tankers now, we need World of Tanks players” Rogozin wrote in a Monday tweet.

tsitaat:
How WW3 started: 2030, Russian tank battalion command channel: "fucking camping noobs, imma rush the flag cyka blyat".
icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 17.10.2015 11:18:51 vasta tsitaadiga

-Kaivo-, thumbs_up.gif icon_lol.gif
p6kk
HV kasutaja

sõnum 17.10.2015 18:21:02 vasta tsitaadiga

KAZNA mängib täna, erick sind ei võetud kampa? icon_arrow.gif http://worldoftanks.eu/
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 17.10.2015 18:24:44 vasta tsitaadiga

m6tetu vinguda ju ericuga tglt, kes pms mingil m22ral yritab eesti woti mingisugusti kommuni natuke arendada , treeningjuhend, jms.
1vs1 pole vist teemaks selles m2ngus. kuid kui ta vastasteamis on, v6iks olla ta küll k6rgendatud t2helepanu all kui m6ni madalama reitinguga player(vaadates xvmiga wn8 reitingut). v6i ma eksin ?

antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 17.10.2015 18:28:22 vasta tsitaadiga

kalm kirjutas:
Esiteks nimi "BEST" on ilmselt kõige vaimuvaesem klannimi üldse välja mõeldud.

Ära aja sellist jama, minu loodud -PMS- on oluliselt vaimuvaesem. NÕUAN VÄÄRILIST TUNNUSTUST OMA VAIMUVAESUSELE! kopp.gif

icon_lol.gif

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 17.10.2015 18:31:43 vasta tsitaadiga

PMS- Premenstruaalne sündroom (PMS) – sümptomid, mis esinevad menstruatsioonitsükli teisel poolel ja kaovad menstruatsiooni algamisel. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Aga Navi kasutas mängus Type 5 ja Kazna kaotas juba kaks korda
Järgmises mängus on Jgpe100 icon_lol.gif Ei ole üldse mängud nii medika põhised
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 17.10.2015 18:32:13 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
PMS- Premenstruaalne sündroom (PMS) – sümptomid, mis esinevad menstruatsioonitsükli teisel poolel ja kaovad menstruatsiooni algamisel. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Aga Navi kasutas mängus Type 5 ja Kazna kaotas juba kaks korda

Just see sama, juhuslikult tuleb see kokku ka minu ja korterikaaslaste initsiaalidest icon_smile.gif

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 17.10.2015 19:41:03 vasta tsitaadiga

andsin tornadole hääle, 3:0 võit, esimene käes, kaks vaja veel thumbs_up.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 19.10.2015 00:33:07 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
KAZNA mängib täna, erick sind ei võetud kampa? icon_arrow.gif http://worldoftanks.eu/

Meie ESLi tiimis on vähe teise kaliibriga mängijad kui mina. Kuigi tulemuste põhjal oli näha, et nad ei olnud viitsinud korralikult valmistuda ja läksid kahjuks rohkem käega lööma. T10 Team Battles metat muidugi veel ei eksisteeri, arvan et küll nad ajapikku ennast jälle tõestavad.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Tuletegija
HV kasutaja
Tuletegija

sõnum 19.10.2015 22:22:04 vasta tsitaadiga

That's it poisid, EES pani WoT-is täna oma uksed kinni. Kes veel elus ja aktiivsed siis loodame et leiate omale uue hea kodu icon_smile.gif
erick
HV Guru
erick

sõnum 19.10.2015 22:46:46 vasta tsitaadiga

Seda on küll kahju kuulda, oli teine ikkagi tõsine tükk Eesti tankimängu ajalugu.

Uusi klanne muidugi õnneks on mitmel tasemel, parimad BESTi, ülejäänud nt EATRi.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 19.10.2015 23:50:31 vasta tsitaadiga

Eks viimase kampaania raames läksid paljud EESist BESTi, siis jäänudki kedagi enam EESi. Kunagi samamoodi imes EES tühjaks EES3 ja EES4 ja siis kui BEST tuli, siis mingi osa lahkus EESist. Kui aktiivsed need vanad tulijad täna Bestis enam ongi. Rohkem vist pole enam klanne kust uut verd ammutada.Aasta pärast ei pruugi enam BESTigi olla.
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

sõnum 20.10.2015 09:25:27 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Eks viimase kampaania raames läksid paljud EESist BESTi, siis jäänudki kedagi enam EESi. Kunagi samamoodi imes EES tühjaks EES3 ja EES4 ja siis kui BEST tuli, siis mingi osa lahkus EESist. Kui aktiivsed need vanad tulijad täna Bestis enam ongi. Rohkem vist pole enam klanne kust uut verd ammutada.Aasta pärast ei pruugi enam BESTigi olla.

Ainuke uus liituja on olnud Blackshot.
Ülejäänud sama. Ja ega meilgi lihtne pole. Aktiivseid mängijaid on vähe. Ei saa 10vs10 kampaanias isegi kahte meeskonda kokku.
Eks auhind on ka jama ning hetke lineup mängib lihtsalt funi pärast ja fun on ka meil kui suudame oma leivanumbris (el hallufis) 86% võita.

Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 20.10.2015 11:10:56 vasta tsitaadiga

Paistab, et Eesti playerbase on alates kevadest kõvasti kukkunud - GTA V ja siis AW on võtnud oma osa. BEST aktiivne liikmeskond kahanes IMHO samal ajal kui GTA V tuli PC peale. Ilmselt asjade loomulik käik, inimesed tüdinevad ühest asjast lõpuks ikka ära. Ennast häirib kohati liiga balansist väljas MM (kohe mängu algul võib liiga paljudes lahingutes 90% tõenäosusega võitja ära öelda) ja see, et ühe õhtu jooksul vaheldub vaid käputäis kaarte. Ma ei tea kuidas see AW puhul on lahendatud, pole seda ise mänginud. Samas pole WoT-ist veel loobunud, meeldib mängude formaat, et iga üksik lahing ei võta liiga kaua aega ja saab lõbu pärast kiireid mänge teha. Avatud kaarte võiks vähe rohkem küll olla (mängin enamasti lighte).
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 664, 665, 666 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.