Kas keegi on nõus mind ja minu 11 aastast last punti võtma, et teami tööd teha? Mina olen tavaline gamer (suht keskpärane) aga mu laps oli juba algklasside vanuses väga hea. 8 aastaselt suutis Crysis 3 Hunterina ownida 99% vastastest.
PS. Siiani koolis küsitakse, et kuidas sa nii hästi inglise keelt oskad. Ta vastab: arvutimängud.
Tal on igas games sadu sõpru friendlistis, osad on temast 3 x vanemad ja ta suhtleb nendega ...
Hakkab koolivaheaeg ja ma premeeriks teda....you know...äh,ma olen vahel vastutustundetu lapsevanem.....
Minu origini nimi on Slaava_Kasi, lisage mind ja võime millalgi mängida. Loodetavasti Teil ka teamspeak kasutusel.
Kas keegi on nõus mind ja minu 11 aastast last punti võtma, et teami tööd teha? Mina olen tavaline gamer (suht keskpärane) aga mu laps oli juba algklasside vanuses väga hea. 8 aastaselt suutis Crysis 3 Hunterina ownida 99% vastastest.
PS. Siiani koolis küsitakse, et kuidas sa nii hästi inglise keelt oskad. Ta vastab: arvutimängud.
Tal on igas games sadu sõpru friendlistis, osad on temast 3 x vanemad ja ta suhtleb nendega ...
Hakkab koolivaheaeg ja ma premeeriks teda....you know...äh,ma olen vahel vastutustundetu lapsevanem.....
mnjaa , kadedaks teeb, mul 12 aastane tütar kes ei taha arvutimängudest midagi kuulda!
aga ise.... suht iga õhtu tunnike klõbistan BF4 mängida
Personaalselt mulle meeldib väga see Night Shift map. Jooksen ringi tavalise sülearvuti ekraani abil ning tavaline ilma laserita skope on ees.
Eriti meeldib strateegiliselt lampe kustutada, aga aeg-ajalt fliri kasutajad häirivad _________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid.
liiv, good parenting! ise mäletan, kuidas kunagi sai isa ja onuga ps one'i taotud ja kui öösel üks lastest magama vajus, võttis täiskasvanu kiirelt üle
bf4 tahaks lähiajal ära proovida, beta ei erutanud kuidagi (nagu hardline'gi) ja isegi tasuta 100'st tunnist on 0 ära mängitud :p, bf3 on seni veel teemas _________________
liiv, good parenting! ise mäletan, kuidas kunagi sai isa ja onuga ps one'i taotud ja kui öösel üks lastest magama vajus, võttis täiskasvanu kiirelt üle
bf4 tahaks lähiajal ära proovida, beta ei erutanud kuidagi (nagu hardline'gi) ja isegi tasuta 100'st tunnist on 0 ära mängitud :p, bf3 on seni veel teemas
Peale bf4ja pelamist enam bf3me ei tahagi pelada : _________________ Autovaruosad Pärnus/kuni -30%
www.mardigarage.eu
Mul BF4 premium juba 2a, mänginud 35h.
BF4 on palju ebaloogilisem, kui BF3, alates pihtasaamisega (õnnekillid), helieffektid, (hernepüssid ja ploomikahurid tankidel), olematu recoil käsirelvadel, pluss mängu dünaamika ja graafika (yeah sniperkuulil trashee taga jne disneyland), mis rikuvad selle mängu ilu ...
Ja miskipärast tuleb palju mängijaid peale 1-2 aasta bf4 pelamist tagasi BF3-e
Aga kõigile muidugi palju õnne UUE Battlefront mängu ilu ja valu juures, ostke premium ja BF4 jääb varsti unustuste hõlma
Noshahr canals TDM remake tuleb drangon valleyga: https://youtu.be/8bC1DRRMCAA _________________ "Kui inimene ei ole rahul tarkvaraga, siis on probleem tõenäoliselt inimeses" M.J.
Olen vahelduseks plaaninud PS4 ostmist. Rääkige kellel konkreetne kogemus PS4 ga Battlefieldi mängimisest. Kas olen õieti aru saanud, et PS4 näiteks video seadmed on kõigil mängijatel samad Battlefieldis? Kas on vähem igasugu hakkereid jne.? Kas mängu tempo on aeglasem, võrreldes PC mänguga? Lühidalt kõik huvitab. Ja kõige tähtsam, kas on üldse PC järgi on mõtet mõelda PS4 ostmise peale, kui nüüd tahaks lihtsalt tugitoolist ajaviiteks mängida, mitte aga PC taga, nina vastu monitori, hambad ristis "sportlikku" tulemust taga ajada.
Olen vahelduseks plaaninud PS4 ostmist. Rääkige kellel konkreetne kogemus PS4 ga Battlefieldi mängimisest. Kas olen õieti aru saanud, et PS4 näiteks video seadmed on kõigil mängijatel samad Battlefieldis? Kas on vähem igasugu hakkereid jne.? Kas mängu tempo on aeglasem, võrreldes PC mänguga? Lühidalt kõik huvitab. Ja kõige tähtsam, kas on üldse PC järgi on mõtet mõelda PS4 ostmise peale, kui nüüd tahaks lihtsalt tugitoolist ajaviiteks mängida, mitte aga PC taga, nina vastu monitori, hambad ristis "sportlikku" tulemust taga ajada.
PS4 või xbox.. vahet pole, vähegi kõvemad tüübid panevad konsoolidel klaveri ja hiire adapteriga.
have fun siis puldiga
Inimesed kes on 2-3(BF3,BF4) aastat konsoolil vähemalt FPS-e mänginud puldiga ning aim-assistiga, teevad sulle samamoodi 1:0 nagu PC peal. Konsooli peal FPS-e mängides tahaks vahest käed maha raiuda, GTA V näiteks PC peal on kordades nauditavam kui XBOX-i peal puldiga. Aga sa võid alati proovida, normaalsel poel on 7-14 päeva tagastamisõigus tootele tänapäeval nagunii _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
osta pc-le pult, proovi bf4 seal... pmst sama värk, saad vähe valusamalt tuutusse aga ega ps4 peal see kogemus alla ei jää. Nagu ülal mainisin siis pc peal vähemalt serverist pannakse cheaterile kicki või votetakse välja aga konsoolil pead ise serverit vahetama.
pult kulub auto mängude jaoks anyway hästi ära.
see diivanil ja rahulikult mängimine on selline, et alkovaba õli või midagi.
mingist puzzlekast või diablost saan aru aga FPS või midagi muud... mõttetu.
vähe sellest on PS4-l halb pilt ja 64p mappides korralik blurr 15 fps awesome experience
igast serveri poolsed lisa autobalance scriptid ja asjad ka puuduvad, et happy days kus ühel pool on 20 sniperit ja teine pool lihtsalt omab kogu mängu ära tänu sellele kuna ükski sniper ei mängi objectivet
kes ees see mees joinib võitjate poolele ja nägemist.
Inimesed kes on 2-3(BF3,BF4) aastat konsoolil vähemalt FPS-e mänginud puldiga ning aim-assistiga, teevad sulle samamoodi 1:0 nagu PC peal. Konsooli peal FPS-e mängides tahaks vahest käed maha raiuda, GTA V näiteks PC peal on kordades nauditavam kui XBOX-i peal puldiga. Aga sa võid alati proovida, normaalsel poel on 7-14 päeva tagastamisõigus tootele tänapäeval nagunii
Inimesed kes on 2-3(BF3,BF4) aastat konsoolil vähemalt FPS-e mänginud puldiga ning aim-assistiga, teevad sulle samamoodi 1:0 nagu PC peal. Konsooli peal FPS-e mängides tahaks vahest käed maha raiuda, GTA V näiteks PC peal on kordades nauditavam kui XBOX-i peal puldiga. Aga sa võid alati proovida, normaalsel poel on 7-14 päeva tagastamisõigus tootele tänapäeval nagunii
Mis tähendab, et sa pole seda avanud ja kasutanud.
LOL kuidas ma siis teada saan, et ei sobi. Tundub, et osad härrad pole siin asju tagastanud poodi peale proovimist _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Ei tea jah, kas vana "koer" enam uusi tempusi õpib. Pean silmas puldiga mängimist. Mis minus huvi tekitas PS4 kohal oli see, et kõgil on sama raud ja sama pilt! Puuduvad igasugu graafika seadmed jne. Minule ei meeldi mentaliteet kus hea arvutiga mängitakse LOW seadmetega, et sportliku edu saavutada. Lihtsalt minu silma naeruväärne.
ottf, mainis cheatritest, mina olen kuulnud et PS4 puhul ei ole neid yldse! Tehniliselt võimatu? Kas olen millestki valesti aru saanud? Ka klaviatuuri ja hiire kasutamine pidavat olema vähemalt PS4 puhul põhimõtteliselt võimatu? Kuuldavasti PS3 peal olevat "keegi" mänginud aga selliste vahendite kasutamine olevat äärmiselt ebamugav ja marginaalne?
Rõõmuks, või kahjuks on cansolites mängimise tulevik. Sellest faktist räägib selget keelt mängijate määräd ja muidugi kõige tähtsam, et mängud tehakse consolitele, mitte arvutitele. Arvutid tulevad alles "teise rongiga" ja neile originaal mängust ymber tehtud versioonidega. Arvatavasti sellest ka tingitud pidevad jamad PC peal.
Endal puudub kogemus consolitega ja arvamus on lihtsalt loogiline arutelu.
It’s been a long road for the Community Map Project, and the Battlefield 4 community has been involved every step of the way. Soon, you’ll be able to experience the final product – Battlefield 4 Community Operations, which includes Operation Outbreak, the map you had a hand in creating. Until then, enjoy this beautiful trailer produced with The Two Scotsmen.
The Battlefield 4 Fall Update will be releasing on the same day, but Community Operations will be a separate free download available from the Origin My Games tab, the PlayStation PS Store, and Xbox Marketplace.
Rõõmuks, või kahjuks on cansolites mängimise tulevik.
Aastal 2008 või millal see PC gaming death oli, oleks see jutt hea olnud. Tänapäeval läheb PC mängundusel paremini kui kunagi varem. Palju uusi tehnoloogiaid, mis ainult PC või milles PC juhib teed. Uued API'd peaaegu kohal või silmapiiril. Normaalse mängu PC hind kõvasti alla tulnud ja mängud jooksevad paremini, kus näiteks i3 ja 750Ti'ga saab täitsa normaalse mängumasina. 750Ti kusjuures varsti pea 2 aastat vana ja omal ajal isegi entry/mid GPU, i3-4xxx veel vanemgi. Mõlemal platvormil omal probleemid ja eelised, üks ja ainus kõigile pole kumbki. Mängutööstus praegu ja lähiajal kindlasti mõlemat vajab! Tuleviku osas ei ole midagi selget, hakkame kõik siin mänge äkki striimima!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.