neoman, 2500€ pakuti siinkandis hinnaks optikale. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Niih, esimene speedest 500/500 ühenduse tagant? _________________ Tule ja arutle mobiilsidest, võrkude kaardistamisest, tehnoloogiast, telefonidest ja operaatoritest http://t.me/cellmappereesti
Aga nagu mainisin ka esimese uudise korral, Elion võib seda alati muuta, hetkel paistab kõik aktiivne olevat kuni ei ole öeldud teisiti.
vot see otsade lahti jätmine mulle näiteks ei meeldi üldse........
Pm see on ainuke hea argument uuele üle minna, vanale nutile ju 300M puhul neid tasuta ei anta.
Aga kui nüüd uuega see ka ära võetakse mingil X ajal, siis nagu üleminek on suuresti kahjumlik, nii mugavuselt kui rahaliselt
No kui see "soodustus" ära võetakse, siis võib samahästi ka 100Mbit peale allapoole tulla + HD kanalid võtta, teeb rahaliselt täpselt sama välja.
sama hästi võiks ka kõige odavama neti võtta, võit missugune
300M-st alla nagu ei tahaks minna _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Konfigureerisin täna kliendi PON ühendust Tallinnas Mustamäel. Tuli rohkem kui vaja. Tegu ärikliendi ühendusega. Pakkusin kliendile, et võtan piiraja maha. Ei huvitanud. Las olla.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Mul on see 100'ne pakett kodus.
Kui ma nüüd soovin 300 peale minna, siis ma saan aru, et siin räägitakse, et annavad HD kanalite paketi pealekauba ?
Kas ma pean neilt selle tarbeks 3,5 euri eest kuus hakkama seda ruuterit ka rentima / "ostma" 19 euo eest ?
Hetkel kasutan thomson tg789vn
Vanadele ka? _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mul pole vaja, lihtsalt küsisin
Vanasti ei antud teise ringi meestele tasuta _________________ This message was sent from space using stargate
keegi teab kas ja millal võiks asi muutuda/või peab elion'i poole pöörduma?
sai tellitud e-kodus 12/1 (16/1) ühenduse asemele 20/5 (kuna on/oli võimalus seda teenust tellida)
aga tol hetkel oli kasutusel vana ruuter: Thomson 784
"uue" teenuse jaoks on/oli vaja uuemat ruuterit
mõni päev hiljem sai soetatud: Thomson 789vn
kõik on ühendatud ja töötab digi tv + internet
aga e-kodus näitab siiamaani nii: internet > 20/5 tellimus aktiveerimisel
^ rohkem kui kuu aega on möödas ja muutust ei ole _________________ You are delicious
<--
keegi teab kas ja millal võiks asi muutuda/või peab elion'i poole pöörduma?
sai tellitud e-kodus 12/1 (16/1) ühenduse asemele 20/5 (kuna on/oli võimalus seda teenust tellida)
aga tol hetkel oli kasutusel vana ruuter: Thomson 784
"uue" teenuse jaoks on/oli vaja uuemat ruuterit
mõni päev hiljem sai soetatud: Thomson 789vn
kõik on ühendatud ja töötab digi tv + internet
aga e-kodus näitab siiamaani nii: internet > 20/5 tellimus aktiveerimisel
^ rohkem kui kuu aega on möödas ja muutust ei ole
Tellimus tühistati, kuna ruuterit polnud järgi ühendatud. Tuleb uuesti algatada. 123 ja valik 2 abiks. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Täna on ikka joppenpuh. Net 0,35mbit, ping neti.ee peale 200-600ms, telekast saab vaadata vaid vene kanaleid kuna eesti omasid ära ei lae.... naiss. Tegin ka ruuterile resa aga mitte kui midagi
Okei, seletage mulle ära kuidas läbi selle liini vähem kui viie minutiga üle 1GB trafficut on saanud tekkida?
Uptime: 0 days, 0:04:46
DSL Type: ITU-T G.992.5
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 999 / 15.997
Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 4,82 / 1,05
Täna on ikka joppenpuh. Net 0,35mbit, ping neti.ee peale 200-600ms, telekast saab vaadata vaid vene kanaleid kuna eesti omasid ära ei lae.... naiss. Tegin ka ruuterile resa aga mitte kui midagi
Okei, seletage mulle ära kuidas läbi selle liini vähem kui viie minutiga üle 1GB trafficut on saanud tekkida?
Uptime: 0 days, 0:04:46
DSL Type: ITU-T G.992.5
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 999 / 15.997
Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 4,82 / 1,05
Kui tahad, siis lülitan Sinu pordi peegeldama ( port mirroring ) . Arvatavasti leian NutiTV serveri Su välist ip-d pommitamas.
Tulemüüri võib kangemaks kruvida, kuid Thomsoni viskab suurema laviini all kummuli.
Neti kiirus on olematu, kuna ruuter on ülejäänu DTV jaoks reserveerinud.
15 minutist seadme väljashoidmisest peaks piisama. Selle aja jooksul kontrollitakse, kas digiboks on elus ja kui sel ajal päringuid ei saadeta, siis visatakse ühendus maha. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Nüüd on normaalsemaks läinud. Kuigi netikiirus on max 8mbit kui mõlemad digiboksid väljas. Vähemalt nüüd kannatab netis surfata ja muzooni kuulata.
Panin tulemüüri ka peale standardi peale, ei teadnudki, et olin selle ruuterist kunagi keelanud.
Nüüd on normaalsemaks läinud. Kuigi netikiirus on max 8mbit kui mõlemad digiboksid väljas. Vähemalt nüüd kannatab netis surfata ja muzooni kuulata.
Panin tulemüüri ka peale standardi peale, ei teadnudki, et olin selle ruuterist kunagi keelanud.
Ühe digiboksi striim on rippuma jäänud. Kõne 123 tehnilisele toele ja selgita, et vaatamata ruuteri restardile ja digiboksi väljalülitamisele on ühe digiboksi striim rippuma jäänud. Palu port lukustada ja uuesti lahti teha.
Mul ei meenu, kas tcpcheck on lubatud standard levelil või mitte. Üks rida ruuterisse sisestada. Kella 13.00 ajal lähen töö juurest läbi ja vaatan wikist järgi.
Edit: rida, mille võiks sisse lülitada: " :firewall config tcpchecks=exact _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Keegi oskab üksipulki seletaga kuidas tg789le tg784vn järgi panna et wifi teisel korrusel kah norm oleks.
Teisel korrusel on kaabliühendus tg789ga olemas. Millistesse pesadesse tuleb juhtmed panna jne.?
Keegi oskab üksipulki seletaga kuidas tg789le tg784vn järgi panna et wifi teisel korrusel kah norm oleks.
Teisel korrusel on kaabliühendus tg789ga olemas. Millistesse pesadesse tuleb juhtmed panna jne.?
Tänud.
Ära tee nii. Voolukatkestuse või seadme enda vanuselise eripära tõttu võib juhtuda, et TG 784 seaded kustuvad ja tekib kaks DHCP serverit võrku, mis võib päädida hakkiva või musta pildiga nutitv-s. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Tänud.
Ära tee nii. Voolukatkestuse või seadme enda vanuselise eripära tõttu võib juhtuda, et TG 784 seaded kustuvad ja tekib kaks DHCP serverit võrku, mis võib päädida hakkiva või musta pildiga nutitv-s.
Mul sama probleem. Inteno wifi hästi teisele korrusele ei levi. Teisel korrusel TG784 jagab wifit bridgena ja on mitu kuud toiminud, isegi mõned voolukatkestused edukalt üle elanud.
Tänud.
Ära tee nii. Voolukatkestuse või seadme enda vanuselise eripära tõttu võib juhtuda, et TG 784 seaded kustuvad ja tekib kaks DHCP serverit võrku, mis võib päädida hakkiva või musta pildiga nutitv-s.
Mul sama probleem. Inteno wifi hästi teisele korrusele ei levi. Teisel korrusel TG784 jagab wifit bridgena ja on mitu kuud toiminud, isegi mõned voolukatkestused edukalt üle elanud.
Tänud.
Kuidas sa selle TG784 bridgena tööle panid?
LAN kaabel TG784 WAN pessa. TG784 DHCP välja lülitada, valida töörežiimiks bridge.
See TG784 kasutajaliides just kõige kasutajasõbralikum pole, aga ise sain käima asja.
jeesus188, ma sain küll nii aru, ma olen ka vana klient, vahetasin küll tehnoloogiat. Minge käige kohapeal.
Lendasin mina siis täna butiiki laivi ja pärisin aru, et mulle naised saunas rääkisid.
1. 2. aastase kasutusrendiga iterno ruuteri 300mb internetiga saavad AINULT uued liitujad.
2. 300mb paketiga FULL HD kanalite paketti kaasa EI SAA !
Lühidalt mõtiskledes jõudsin arusaamale, et see 300mb pakett antud hetkel on täiesti mõttetu, sest 33 euri + põhipaketid on juba mingi 4 kümpsu, neil kes maksavad HD kanalite eest eraldi poleks üldse mingit vahet.
Lisaks see ruuteri poliitika, et maksa 19 euri või 3.5 euri kuus.
Jään enda sajase juurde hetkel veel ja kui üle minna siis vist peab ikka juba 500 peale minema.
jeesus188, ma sain küll nii aru, ma olen ka vana klient, vahetasin küll tehnoloogiat. Minge käige kohapeal.
Lendasin mina siis täna butiiki laivi ja pärisin aru, et mulle naised saunas rääkisid.
1. 2. aastase kasutusrendiga iterno ruuteri 300mb internetiga saavad AINULT uued liitujad.
2. 300mb paketiga FULL HD kanalite paketti kaasa EI SAA !
....
19.19.3.1.1.7.2 HD kanalid ⁽⁴³⁾⁽⁴⁴⁾ 5,83 1,17 7,00 €/kuu
(43) eKodu internetiteenuse kiirusega kuni 300 Mbit/s / 300 Mbit/s või kiirusega kuni 60 Mbit/s / 10 Mbit/s kasutamisel on teenuse kuutasu 0€.
(44) eKodu internetiteenuse kiirusega kuni 40 Mbit/s / 10 Mbit/s või kiirusega kuni 100 Mbit/s / 100 Mbit/s kasutamisel on teenuse kuutasu kolmel
esimesel kuul 0€. Antud soodustus ei rakendu, kui klient muudab tema kasutuses olnud internetiteenuse ühenduskiiruse 60/10 Mbit/s ->
40/10 Mbit/s, kiiruse 300/300 Mbit/s -> 100/100 Mbit/s või kiiruse 100/100 kiiruseks 40/10 Mbit/s. Soodustust saab iga klient kasutada vaid 1
korra
Mis põhjusel ruuter näitab kõrgemat "attainable rate" kui tegelikult aadressile võimalik on?
(12/1 ühendus max hetkel tegelikult aadressil)
Lihtsalt mingi kogemata valeinfo?
Stabby, seda infot ruuter kuvab õigesti. Teoreetiliselt on sulle võimalik sellist maksimaalset kiirust pakkuda. Kuid see on ajas muutuv suurus ja ei oleks püsivalt garanteeritud.
Näitab jämedalt liini kvaliteeti jaamast sinu seadmeni. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
300mb paketiga FULL HD kanalite paketti kaasa EI SAA !
BS
ja siin on konks............kuna nad seda "heast tahtest" annavad ja siis seda ju reklaamida eriti ei saa.
Võiks seda nüüd ametlikult kuulutada, aga nad vist kardavad, et liiga palju inimesi liituvad.... _________________ This message was sent from space using stargate
300mb paketiga FULL HD kanalite paketti kaasa EI SAA !
BS
ja siin on konks............kuna nad seda "heast tahtest" annavad ja siis seda ju reklaamida eriti ei saa.
Võiks seda nüüd ametlikult kuulutada, aga nad vist kardavad, et liiga palju inimesi liituvad....
No kui sa loeksid, siis ma ju käisin esinduses. Mis võimalused mul veel on ?
ma ei viitsi täna lugeda.............
inimene loeb üldjuhul seda, mida tahab lugeda, mis yldjuhul töötab _________________ This message was sent from space using stargate
c4v6, lasta esinduse töötajal veidi näpuga hinnakirjas otsida? Ega hinnakiri ei peagi neil peas olema aga kliendi küsimuse peale võiksid nad sealt oma mälu kontrollimas käia küll.
Igatahes võid julgelt 300/300 ühenduse ja HD kanalite paketi tellida (peale 300/300 aktiveerumist!), kõik soodustused kehtivad kenasti. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
no mul on tööl ca 300 toodet nähtaval, mille hindu ma enamuses ikka peast tean. mingi paarikümne toote hinda võiks ikka peast teada
tsitaat:
Igatahes võid julgelt 300/300 ühenduse ja HD kanalite paketi tellida (peale 300/300 aktiveerumist!), kõik soodustused kehtivad kenasti.
hetkel _________________ This message was sent from space using stargate
jeesus188, sa kõnnid nende toodete vahel ka arvatavasti pidevalt ja visuaalne mälu tekkinud seega.
Ise lähtun üldjuhul põhimõttest et kõiki asju ei pea meelde jätma ega teadma, küll aga pead teadma, et kes teine teab või kuskohast ise järgi vaadata.
Loomulikult võib see soodustus ühel hetkel kaduda, kardetavasti (üle)järgmise hinnatõusuga näiteks.
Eks siis tuleb jälle rehkendusi teha. Hetkel maksan mingi 600+€ aastas Elioni teenuste eest, see pole mitte väike raha. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
kui su töö on klienditeenindus, siis peaks nagu elementaarne olema, et sa tead seda, mida sa myyd/pakud
loodan, et see pole vaid minu kiiks, et tean mida myyn
tsitaat:
Eks siis tuleb jälle rehkendusi teha. Hetkel maksan mingi 600+€ aastas Elioni teenuste eest, see pole mitte väike raha.
sama siin
sp ma tahangi paberil näha pakkumist. Ma võin vana otsas istuda ilma HD-ta edasi, see 5 euri odavam kui uue peal....kui nad selle ära peaks võtma....... samas nad ei saa asja ära võtta, mida nad ametlikult ei paku(loe: soodustus: mille lõpptähtaega pole). jokk skeem _________________ This message was sent from space using stargate
Kuna just tuli uus ja suurem internetikiirus 500M siis mõne päeva pärast on ka kodulehel selge kas uus kampaana pakkumine on HD kanalid kiireima internetiga tasuta või kehtib ka eelmine kampaania 300M internetiga HD kanalid tasuta. Nagu varem kinnitasin kehtivad kampaaniad senikaua kuni pole öeldud teisiti ehk täna on info kodulehel adekvaatne ja sellele vastu vaielda ei saa. Tellid täna ka 300M ja HD kanalid, on viimased arvel miinusega kirjas.
Kuidas saada ligipääs TL-WDR3600-le läbi Inteno DG301 ruuteri?
Nimelt on mul kaabliga Inteno küljes olev TL-WDR3600 teises majas ja seal seadistuste muutmiseks pean minema arvutiga TL-WDR3600 võrku, levi siia majja ei ulatu.
Mida ma peaksin seadistama?
Nimelt on mul kaabliga Inteno küljes olev TL-WDR3600 teises majas ja seal seadistuste muutmiseks pean minema arvutiga TL-WDR3600 võrku, levi siia majja ei ulatu.
Lihtne, sõltub kuidas sul WDR võrku lisatud, kui dhcp kinni ja intenost tuleb juhe on tplinki LAN pessa, ehk ruuter ainult sillana wifit tegemas, saad talle ligi lan aadressiga mis võiks olla samas vahemikus 192.168.1.XXX
Kui sul on tplink töös aga ruuterina ehk intenost tulev juhe on tplink WAN pordis ja muid seadistusi tehtud pole, siis tuleb tplink ruuteris WAN pordi pealt haldus lubada, enamasti on kusagil linnuke luba ligipääs ruuteri seadistustele väliselt ühenduselt. peale seda pääsed ruuterisse tplink WAN ip kaudu mis on näiteks intenolt saadud ip DHCPga ehk mingi 192.168.1.XXX kuid tplink lan poolel on mingi teine vahemik nagu 192.168.2.XXX vms.
viimati muutis indrpo 18.10.2015 13:11:23, muudetud 2 korda
Tänud.
LAN kaabel TG784 WAN pessa. TG784 DHCP välja lülitada, valida töörežiimiks bridge.
See TG784 kasutajaliides just kõige kasutajasõbralikum pole, aga ise sain käima asja.
Proovisin.WIFI oli väga uimane. Vanema arvutiga ei võtnud üldse järgi. TVsse pilt tuli. Ma ei tea mida valesti tegin.
Tänud.
Proovisin.WIFI oli väga uimane. Vanema arvutiga ei võtnud üldse järgi. TVsse pilt tuli. Ma ei tea mida valesti tegin.
TV panid TG784 külge? Antud lahendusel tuleb kas ainult netiliiklus või ainult TV läbi TG784. Mõlemat korraga normaalselt tööle ei saa.
Kas keegi midagi asjalikku selle minujaoks "uue" 20/5 paketi kohta oskab öelda? Kuidas on stabiilsus võrreldes 12/1 ühendusega äärealadel (~1300m kapini) ja millist viiteaega e. pingi võiks loota sellega. Elionist kuulsin, et mul võimalus uuendada enda nett 12/1 pealt 20/5 peale ja enne peale lendamist tahaks natuke asja uurida.
Lisaks mis imeelukas see uus interno ruuter on, seisab ilusti ülal või on nagu kunagised speedtouchid, mis kolme veebilehe laadimise peale restardi tegid jne? Uue interneti kasutamiseks pidavat ma ka ruuteri välja vahetama, kuna mul veel vana TG784 ja see ei toeta seda. _________________ Mess with the best, die like the rest!
20/5 ühendust saad kui liini pikkus tuppa on kuni 1200m.
1300 kapini ei mängi kuidagi välja.
Aga kui juba elion pakkus, siis pikkused sobivad ning tasub võtta kindlasti.
Hind on ju sama, aga kiirused paremad.
Upload ei tõmba enam kogu netiliiklust kooma ja kui 2 telekat taga jääb rohkem ressurssi netile.
Ping ei lähe ka kindlasti suuremaks.
Inteno on parem kui 784.
woox2k kirjutas:
Kas keegi midagi asjalikku selle minujaoks "uue" 20/5 paketi kohta oskab öelda? Kuidas on stabiilsus võrreldes 12/1 ühendusega äärealadel (~1300m kapini) ja millist viiteaega e. pingi võiks loota sellega. Elionist kuulsin, et mul võimalus uuendada enda nett 12/1 pealt 20/5 peale ja enne peale lendamist tahaks natuke asja uurida.
Lisaks mis imeelukas see uus interno ruuter on, seisab ilusti ülal või on nagu kunagised speedtouchid, mis kolme veebilehe laadimise peale restardi tegid jne? Uue interneti kasutamiseks pidavat ma ka ruuteri välja vahetama, kuna mul veel vana TG784 ja see ei toeta seda.
Lisaks mis imeelukas see uus interno ruuter on, seisab ilusti ülal või on nagu kunagised speedtouchid, mis kolme veebilehe laadimise peale restardi tegid jne? Uue interneti kasutamiseks pidavat ma ka ruuteri välja vahetama, kuna mul veel vana TG784 ja see ei toeta seda.
On parem ja ei ole kah. See on selline kahe otsaga asi. On küll stabiilsem, aga ka võimalustevaesem mis puudutab seadete muutmist. Püsivara on võrdlemisi ära trellitatud ja ise väga midagi muuta ei saa erinevalt SpeedTouchist.
Kaks probleemi mis on esile kerkinud Inteno puhul on esiteks Wi-Fi zombistumine mis võib püsivara või võrgus asuvate seadmete probleem olla, aga lõplikult jälile pole veel saadud. Ka ei esine see kõigil. Teine probleem on iseeneseslikud restardid mis tundub, et on puuduliku jahutuse tulemus. Inimesed on ise lahti kruvinud ja radika peale istutanud ja sellest on kasu olnud. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
20/5 ühendust saad kui liini pikkus tuppa on kuni 1200m.
1300 kapini ei mängi kuidagi välja.
Eksisin tõesti, viimaste andmete kohaselt ongi liini pikkuseks täpselt 1200m. Igatahes tänan vastuse eest ja eks ma siis sätin ennast uut ruuterit soetama, et saaks uue kiiruse peale üle minna.
Huvitav kas Elion suruks mind iidvana digitv paketti (esimese amino digiboxiga) ka sellega seoses välja vahetama või saab ilma seda näppimata ka netiühendust muuta? Ei tahaks kohe hakata ka digiboxi vahetama. Samas eks seda ma saan Elioni poiste käest ka küsida enne.
Tomorrow kirjutas:
Püsivara on võrdlemisi ära trellitatud ja ise väga midagi muuta ei saa erinevalt SpeedTouchist.
Kaks probleemi mis on esile kerkinud Inteno puhul on esiteks Wi-Fi zombistumine mis võib püsivara või võrgus asuvate seadmete probleem olla, aga lõplikult jälile pole veel saadud. Ka ei esine see kõigil. Teine probleem on iseeneseslikud restardid mis tundub, et on puuduliku jahutuse tulemus. Inimesed on ise lahti kruvinud ja radika peale istutanud ja sellest on kasu olnud.
Ühesõnaga sillaks pole lootust seda ruuterit saada. Samas vaevalt et see mulle ka enam probleem on, kuna viimased 2a Elisa 4G otsas olnud, mille ruuter on seadistamise osas kah üks viimane käkk. Restartide osas võiks küll asi stabiilsem olla aga ehk õnnestub endal ka see paremaks saada probleemide esinemisel. Püsimasinaid õnneks wifit ei kasuta ja ehk on telefonide jms. jura toimiseks sellest wifist küll. _________________ Mess with the best, die like the rest!
Küsiks seoses VDSLiga, et kui liini pikkus on 1204 m, siis kas oleks mõtet Elioniga suhelda 20/5 teemal, et täpsemalt uurida liini parameetreid ja kvaliteeti või selle pikkusega juba suure tõenäosusega ei saa asi toimida? Iseteenindus seda ei näita aga kõrvalmaja 5-10 m eemal omab võimekust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.