Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Omniva / Eesti Post ja ELS arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 145, 146, 147  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mufferino
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 15.10.2015 13:21:58 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:

Täna tapal 2 poola veokit koos poolakatega laadisid suuremaid kappe maha ja võtsid pisema ära

ot:
kapp on ainult sinu nodi täis nvn .. liiga palju tellid icon_lol.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 15.10.2015 13:23:53 vasta tsitaadiga

Ma väldin onaja kappe, vahel harva ei õnnestu....õnneks väga harva icon_razz.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 15.10.2015 13:31:32 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
PCman kirjutas:
krist2an kirjutas:
SMS on ülimugav ja mina olen täielikult selle fänn. Arusaamatuks jääb ainult see, et miks kontorites ikkagi see lipik välja prinditakse. Vabalt võiks ju kuidagi elektrooniliselt selle paki üleandmise registreerida icon_rolleyes.gif

Mõnel viimasel korral kus olen saanud sms-i paki teavitamiseks pole mulle enam postkontoris seda lipikut ka välja lastud.

Aga kui lipik on postkastis siis prinditakse uus välja kui kaasas pole. Kas on juhus - ei tea....

Kui ma pakke saan, siis pakiautomaadi puhul on sms. Lipik tuleb postkasti siis kui peab postkontorisse järgi minema. Mingit dubleerimist küll kohanud pole.

Kõik minu pakid olid postkontoris. Kuna kõik need pakid ka hiinast ja mujalt tulnud siis pakiautomaati neid ei topita....
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
l33th4xOr
HV kasutaja

sõnum 15.10.2015 14:47:09 vasta tsitaadiga

kussu kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:

Kui ma pakke saan, siis pakiautomaadi puhul on sms. Lipik tuleb postkasti siis kui peab postkontorisse järgi minema. Mingit dubleerimist küll kohanud pole.

Viimasel ajal nii, et kui paki peal on tel. NR. siis tuleb SMS et pakk on postkontoris, ning pakiteadet postkasti enam ei tule.

ehh ma loodan , et mitte. kui mõni hiinakas paneb näiteks paki peale tel nr ja trükib selle valesti siis olen pakist ilma ?
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 15.10.2015 15:05:21 vasta tsitaadiga

Päris ilma ei ole. Vähemalt nii mulle seletati, et kaks esimest teadet tulevad SMS-ga ja kui neile ei reageeri, siis kolmas paberiga postkasti
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 15.10.2015 16:19:43 vasta tsitaadiga

Sain ka jälle paar pakki kätte. Ei saa ainult aru, mille järgi tehakse otsus, kas saadetakse pakk postkontorisse, visatakse postkasti või helistatakse ning antakse ukse ees üle. Saaksin aru, kui otsus tuleks paki hinna või postikulu järgi, kuid nt 1 dollarilised asjad, mis saadeti tasuta postiga, nende puhul helistati, et 5min pärast ollakse kohal ning anti ukse ees üle. 16EUR juhe koos paari eur saatekuluga inglismaalt visati aga postkasti ning 70 eur eest LEDe inglismaalt (jällegi mitme eurise postikuluga) viidi otse postkontorisse.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 15.10.2015 16:29:29 vasta tsitaadiga

markedmen, see otsus tehakse tõenäoliselt randomiga. Postkasti toppimise puhul on muidugi eelduseks see, et pakk ikka mahub postkasti(aga sellest järeldub vaid niipalju, et muuhulgas võivad ka postkasti panna mitte et seda ilmtingimata teevad).
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 15.10.2015 19:53:13 vasta tsitaadiga

napoleon, postkasti pakkumise määravad mannid ja jürid, juurad ja taanjad, kes seal neid pakke sorteerivad. Just eile sai postkontoris postitöötajaga sellest juttu tehtud.
5 pakki tuli postkasti ja üks postkontorisse. Kui seal sorteerimiskeskuses mingi tempel peale lüüakse siis ei tohi kirjakandja seda enam sulle tuua.

Spezz
HV veteran

sõnum 15.10.2015 20:46:34 vasta tsitaadiga

Igatsesin ühe paki järele ja järgnes selline kirjavahetus(nimed ja viisakused lugemise lihtsustamiseks eemaldatud).
Mina: Kas Pallasti tänava majas on ootel pakke järgnevatele saajatele?
Omniva: Anname teada, et Teie nimele ja Lõõtsa 6/C, Tallinn, 11415 aadressile on lihtsaadetis väljastamise ootel.
Mina: Kui kaua see juba ootel on ja millal selle kohta teavitus oleks pidanud tulema?
Omniva: Anname Teile teada, et ********* nimele on saadetud postisaadetise saabumise teade 07.10.2015 ning täna 15.10.2015.
Mina: Palun teada anda, kuhu on saadetud „postisaadetise saabumise teade“.
Omniva: Anname teile teada, et postisaadetise saabumise teade on viidud aadressile: õõtsa 6/C, Tallinn 11415 Harjumaa, Eesti
Mina: Palun üle kontrollida, kuhu teated viidud on, sest antud aadressile pole ühtegi teadet jõudnud.
Omniva: Anname Teile teada, et postisaadetise saabumise teade jõuab kliendi postkasti järgmisel tööpäeval peale kirja saabumist postkontorisse. Ühtlasi teatame, et postisaadetise saabumise teade toimetamist kliendini pole võimalik jälgida, sest see kuulub lihtposti kategooriasse (postkasti kaudu väljastatav). Kuna lihtsaadetise kulgemist ei ole võimalik jälgida, siis ei ole võimalik ka kindlaks teha, millisel transportimise etapil võis eksimus tekkida ning miks ei ole teatis Teieni jõudnud.
Mina: Kas ma peaksin siis kord nädalas saatma e-kirja info@omniva.ee ja küsima, et kas minu või firma nimele saadetisi ootel on?

Korralikult viskas see suhtlus ikka kaane pealt ära .. täiesti süüdimatu suhtumine aga lahendust tuleviku tarbeks ikka kuskilt ei paista.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 67
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 15.10.2015 22:10:37 vasta tsitaadiga

Dresseritud ahvid. Ahvi pole mõtet sõimata, kala hakkab mädanema peast....
tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 16.10.2015 17:52:23 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Dresseritud ahvid. Ahvi pole mõtet sõimata, kala hakkab mädanema peast....

Tõepoolest!
Aga krt. närvi teeb mustaks küll. Täna pidin siis keset tööpäeva kimama nn. elukohajärgsesse postipunkti, ca 15 km taha paki järele. Idioodist veebipoe pidaja ei suutnud tellimuse alt välja lugeda, et tarneaadress on seekord teine. kopp.gif
Kõige toredam on see, et, postiljon, kes selle paki sinna postipunkti viis, sõidab oma ringi lõpus mu töökohast ca 200m kauguselt mööda. Ja ta teab, kes ma olen, kus ma elan ja kus ma töötan, jne.
No OK. Postimehest ma saan otsapidi isegi aru, initsiatiiv võib seal firmas karistatav olla.
Aga no on ikka kuradi debiilse süsteemi välja mõelnud, need Onavistid. Nendel tekib sellest meeletu kokkuhoid, kui mina raiskan ca tunni oma tööaega, kulutan kütust ja saastan sellega keskkonda, mitme inimese närvikulust rääkimata.
Kuradi anaalstomatoloogid, ma ütleks.
Ma oleks selle "üüratu lisakulu" nõus neile isegi kompenseerima kohaletoimetamise eest mõistlikkuse piires, aga nad isegi küsi seda!
Joppenpuhh, ma ütlen. kopp.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
SiMka
HV kasutaja
SiMka

sõnum 16.10.2015 17:55:15 vasta tsitaadiga

tcumen, vanasti oli ju lipiku peal kirjas, et "kohalevedu numbril.. ". Kas nüüd seda võimalust enam pole, et lisatasu eest tuuakse asi vastavale aadressile ära?!
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 16.10.2015 18:06:07 vasta tsitaadiga

Ei tule ette küll, et oleks olnud.
No tegelikult ma olen igasugu saadetiste ümbersuunamist varasemalt teinud küll, helistades lihtsalt postkontorisse, seletades asja ära ja järgmine päev olen asja teisest kohast kätte saanud. Isegi mingit tasu pole küsitud.
Aga see oli mõni aeg tagasi, enne suuri reforme. Nüüd pole enam neid postkontoreidki, need mis jäänud, nende numbrid on salastatud ja klienditeenindusega suhtlemisel tuleb ahastus vähemalt kaks korda peale.
Esimene kord ootejärjekorras olemine ja teine kord: kui oma probleemi olemuse suudad tädile/tibile, kes teinekord isegi väga püüdlik ja vastutulelik on, selgeks teha.
tagasi üles
inah
HV kasutaja

sõnum 22.10.2015 15:07:55 vasta tsitaadiga

Ei tea mis selle omniva ga viimasel ajal lahti on kõik pakid hiinast hullult venivad:
Näide
2015-09-26 00:00
Estonia, Arrive at Estonia Airport-(Yanwen's Track End)
2015-09-22 00:00
BeiJing, Handled by Airline,Flight No. LH721
2015-09-21 00:00
Beijing Internationg Mail Center, Prepare to Dispatch
2015-09-20 00:00
Beijing Internationg Mail Center, Received
2015-09-20 00:00
BeiJing, Arrived at Beijing Internationg Mail Center
2015-09-18 20:00
ShenZhen, Despatched from Yanwen ShenZhen Sorting Center
2015-09-18 18:00
ShenZhen, Arrived at Yanwen ShenZhen Sorting Center
Siiani pole kätte saanud
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 22.10.2015 16:00:46 vasta tsitaadiga

Iga sügis see jama. Sept alguse pakid on mul eelmine ja see nädal enamvähem nüüd kohale jõudnud.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 22.10.2015 18:36:43 vasta tsitaadiga

https://www.omniva.ee/meie/uudised/koik_uudised/pakiautomaatide_kasutamine_on_hairitud

Ikka valetamist ka näpuotsaga. Automaati ei olnud võimalik panna ka pakki, mis juba veebis eelnevalt vormistatud oli(ehk tasumist automaadis polnud vaja) (N)
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 23.10.2015 11:25:53 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
https://www.omniva.ee/meie/uudised/koik_uudised/pakiautomaatide_kasutamine_on_hairitud

Ikka valetamist ka näpuotsaga. Automaati ei olnud võimalik panna ka pakki, mis juba veebis eelnevalt vormistatud oli(ehk tasumist automaadis polnud vaja) (N)

Uudis juba ära korjatud. Pole väga professionaalne käitumine. Ja neid automaatide tõrkeid on kuidagi liiga tihti.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 23.10.2015 13:05:05 vasta tsitaadiga

Eilsed tõrked Omniva pakiautomaatide töös olid tingitud küberrünnakust ettevõtte koostööpartneri võrgule, tänaseks on pakiautomaatide töö taastunud.
http://majandus24.postimees.ee/3372727/omniva-pakiautomaatidele-tehti-kuberrunnak
tagasi üles
JRISETH
Kreisi kasutaja

sõnum 23.10.2015 23:50:48 vasta tsitaadiga

Omniva jälle tembutab siin. Täna pidi saabuma pakk, läks teele amazonist "DHL Deutsche Post"-iga (pmst DHL aga koju toob Omniva). Vaatan hommikul trackingust, et pakk on kulleriga ja peaks täna kätte saama. Tuleb kätte õhtu - pakki käes polegi. Terve päev olin kodus, ootasin. Vaatan siis praegu trackingut ja imemoel "Saaja ei olnud kättesaadav". Ei mingit kõnet, keegi maja ette ei tulnud. Loodetavasti kaebamine Amazonile toimib (üldjuhul on tulemused alati positiivsed olnud kui Amazonile saab millegi kohta kaebus tehtud).
Kommentaarid: 232 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 203
tagasi üles
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 23.10.2015 23:56:30 vasta tsitaadiga

See pole kättesaadav ongi mingi "standard" ilmselt. Isegi samamoodi kodus olnud.
Ega tegelikult ju midagi halba polekski, aga jätku see kuller vahelt ära ja käin ise järel ja kogu moos.

Kuigi ma ei saa aru mis sellest Amazonist siin segada, lähipäevil ilmselt tuleb ikka kohale pakk kuskile (või teatis siis).
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
JRISETH
Kreisi kasutaja

sõnum 23.10.2015 23:58:51 vasta tsitaadiga

iceincube kirjutas:
See pole kättesaadav ongi mingi "standard" ilmselt. Isegi samamoodi kodus olnud.
Ega tegelikult ju midagi halba polekski, aga jätku see kuller vahelt ära ja käin ise järel ja kogu moos.

Kuigi ma ei saa aru mis sellest Amazonist siin segada, lähipäevil ilmselt tuleb ikka kohale pakk kuskile (või teatis siis).

Ma maksan ju siiski teenuse eest. Eks ta tuleb kohale küll, aga ma tahan ikka et koju tuleb mitte postkontorisse. Suuremõõtmelise pakiga tegu, üldjuhul ei kotikski kui mingi väiksem asi oleks. Loodetavasti tulevad siis homme uuesti üritama, sellele järgi küll postkontorisse ei taha minna.

Muidu eelnevalt probleeme pole olnud v.a. mõned korrad, tuleb ikka kuller ilusti koju ja helistab ette ka isegi vahest.
Kommentaarid: 232 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 203
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 24.10.2015 00:53:13 vasta tsitaadiga

Omniva peaks ikka oma järgmise õppereisi kulleritele siia saarele tegema icon_razz.gif
saaksid ehk motivatsiooni kohalikelt thumbs_up.gif laiskus on paha, aga efektiivne laiskus on kunn thumbs_up.gif

Laizk
HV kasutaja
Laizk

sõnum 24.10.2015 17:24:40 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
Omniva peaks ikka oma järgmise õppereisi kulleritele siia saarele tegema icon_razz.gif
saaksid ehk motivatsiooni kohalikelt thumbs_up.gif laiskus on paha, aga efektiivne laiskus on kunn thumbs_up.gif

thumbs_up.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kussu
HV veteran
kussu

sõnum 28.10.2015 16:15:35 vasta tsitaadiga

Paki teade tuleb 200m kaugusel asuvast OmNiiWää postkontorist 6 päeva! Pakile järgi minnes, selgus, et teine pakk on veel ja sellele olevat paki teade ka just väljastatud (paberil). See pakiteade jõudis postkasti täpselt 6 päeva hiljem!
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
l33th4xOr
HV kasutaja

sõnum 28.10.2015 17:02:13 vasta tsitaadiga

kussu kirjutas:
Paki teade tuleb 200m kaugusel asuvast OmNiiWää postkontorist 6 päeva! Pakile järgi minnes, selgus, et teine pakk on veel ja sellele olevat paki teade ka just väljastatud (paberil). See pakiteade jõudis postkasti täpselt 6 päeva hiljem!

no kurat hirmutate siin. ise ootan kahte pakki hiinast mis pidi nädal-kaks tagasi jõudma aga pole veel teadet tulnud, peaks vist postkontoris ära käima.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
kussu
HV veteran
kussu

sõnum 28.10.2015 17:41:52 vasta tsitaadiga

l33th4xOr kirjutas:
kussu kirjutas:

no kurat hirmutate siin. ise ootan kahte pakki hiinast mis pidi nädal-kaks tagasi jõudma aga pole veel teadet tulnud, peaks vist postkontoris ära käima.

Muidugi mine küsi või saada e-mail kui kahtled!
Üks juhus oli veel, kuna töö aadress sisaldab sõna "Väljak", siis umbkeelne sorteeria ei saanud selles aru ja teade saadeti tänavale ilma "Väljakuta" ning oli juba saadetud ka kordus, sain 2 päeva ennem tuulegeneraatori Sakasamaale tagasi saatmist jäole. Ja seda e-mailiga pärides. Aga ei mingit vabandust, saatsin veel pildi, et pakil oli aadress õige, ning ka tel. oli olemas!
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 28.10.2015 17:48:42 vasta tsitaadiga

Omniva kliendi tagasiside kast:
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12063866_935514833180328_2504226320068383820_n.jpg?oh=ecafac3b26fe27c901d4fa5248d7d9a8&oe=56C0C351
tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 28.10.2015 17:50:23 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
Omniva kliendi tagasiside kast:
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12063866_935514833180328_2504226320068383820_n.jpg?oh=ecafac3b26fe27c901d4fa5248d7d9a8&oe=56C0C351

Seda peab päevas kümmneid kordi tühjendama sellisel juhul icon_rolleyes.gif

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 28.10.2015 18:00:40 vasta tsitaadiga

teisel pool pinke on arvatavasti veel üks kast kuhu tagasisidet jätta
tagasi üles
tarc
HV Guru
tarc

sõnum 28.10.2015 23:13:23 vasta tsitaadiga

Enam ei usugi? Areng toimub thumbs_up.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 28.10.2015 23:35:01 vasta tsitaadiga

tarc kirjutas:

ot:
soovitan tabletikuuri jätkata, ilmselgelt enneaegne lõpetamine ei mõjunud hästi

tagasi üles
tarc
HV Guru
tarc

sõnum 28.10.2015 23:51:45 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tarc kirjutas:

ot:
soovitan tabletikuuri jätkata, ilmselgelt enneaegne lõpetamine ei mõjunud hästi

Soovitan ennast ette mitte kujutada isikuna, kelleks ennast nimetad.

tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 04.11.2015 11:53:48 vasta tsitaadiga

Kolm ja pool nädalat tagasi posti pandud tähitud pakk pole endiselt USA-sse jõudnud. Näen ainult, et Eestist välja läinud, aga usps.com seda ei näe. Helistasin klienditeenindusse ja sealt öeldi, et pakk istub kusagil transiitriigis.
Jõuluhooaeg alanud, et pakid nii aeglaselt juba liiguvad?

Kommentaarid: 750 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 563
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 04.11.2015 14:14:04 vasta tsitaadiga

Betamax, omast kogemustest ütlen, et ka pühade aeg on 2-3 nädalaga pakk USA-s; kusjuures enamuse aja rändab USA siseselt (sinna jõuab ca 1 nädalaga).
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 04.11.2015 15:18:25 vasta tsitaadiga

Peaks Aliexpressist üks pakk selle uue Aliexpress shippinguga tulema, mis väidetavalt läbib Omniva uut vaheladu. Seis on aga selline, et 17 oktoober läks pakk lennuki peale ja rohkem pole kuulda olnud... Vaevalt, et lennuk 3 nädalat sõidab. Kindlasti seisab kusagil Omniva käes juba mitu nädalat icon_rolleyes.gif
Fisher
Kreisi kasutaja

sõnum 04.11.2015 15:29:50 vasta tsitaadiga

Kodus, uksele koputus. Kuna olin 4 meetri kaugusel, jõudsin paari sekundiga uksesilmale vaatama. Selle ajaga oli kuller juba jõudnud pea korruse jagu treppi mööda lahkuda, sain tal siiski sabast kinni.

Noh, iseenesest mingi suvaline hiina pakk, mida oleks võinud postkontorist ka võtta, aga no sel mehel oli küll kuradi kiire icon_smile.gifˇ
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 65
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 04.11.2015 15:36:10 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
Peaks Aliexpressist üks pakk selle uue Aliexpress shippinguga tulema, mis väidetavalt läbib Omniva uut vaheladu. Seis on aga selline, et 17 oktoober läks pakk lennuki peale ja rohkem pole kuulda olnud... Vaevalt, et lennuk 3 nädalat sõidab. Kindlasti seisab kusagil Omniva käes juba mitu nädalat icon_rolleyes.gif

Jäi lennukist maha ja läks laeva peale.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 04.11.2015 16:13:02 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
Läks ta ikka reaalselt lennukile? Seal näitab juba siis et lennukil kui istub reaalselt konteineris mis seisab veel kuskil laos vms kus neid täidetakse.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 04.11.2015 17:54:45 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
krist2an kirjutas:
Läks ta ikka reaalselt lennukile? Seal näitab juba siis et lennukil kui istub reaalselt konteineris mis seisab veel kuskil laos vms kus neid täidetakse.

Ma loodan... Aga mine sa tea.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 04.11.2015 20:27:40 vasta tsitaadiga

krist2an, seda Aliexpressi infot ma ei usaldaks.

Aliexpress
Spoiler Spoiler Spoiler
17track
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
fr3nzy
HV kasutaja
fr3nzy

sõnum 04.11.2015 23:24:02 vasta tsitaadiga

Omniva hiina müüris hetkel ca 60tuhat pakki ja kõik pakid sisestatakse käsitsi süsteemi, paar tädi poolt, niiet oodake aga oodake oma hiinakaid icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 06.11.2015 16:04:41 vasta tsitaadiga

Mul on firmas leping, et peavad kohale tooma. Aga juhtub kolm varianti randomly:
1. Pakk tuleb kohale ilma SMSita (nii peaks olema)
2. Tuleb SMS pean järgi minema icon_neutral.gif
3. Tuleb SMS, lähen kohe järgi aga pakki ei saa kuna olevat juba kandekeskusesse läind icon_mad.gif
Teil ka seda 3. varianti juhtund on? icon_evil.gif

Enda nime äravõtmine pakilt aitaks (ainult jätta firmanimi)?
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 06.11.2015 16:58:55 vasta tsitaadiga

frenzo kirjutas:
Omniva hiina müüris hetkel ca 60tuhat pakki ja kõik pakid sisestatakse käsitsi süsteemi, paar tädi poolt, niiet oodake aga oodake oma hiinakaid icon_biggrin.gif

Kust tead? Tuttav omnivas?
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
inah
HV kasutaja

sõnum 06.11.2015 21:01:56 vasta tsitaadiga

Minu kannatus hakkab lõppema peaks proovima aliexpress pakke tellida soome kaudu, äkki tulevad kiiremini
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 07.11.2015 20:02:40 vasta tsitaadiga

Vinge. Mu pakk jõudis Ameerikasse kohale juba ammu (tuli tänukiri adressaadilt), aga usps.com andmebaasis sellist pakki pole. Keegi pani laiska ja jättis mu paki registreerimata pärast Eestist lahkumist?
Kommentaarid: 750 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 563
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 10.11.2015 14:56:36 vasta tsitaadiga

Jälle hinnatõus ees icon_sad.gif
http://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/uudised/uuest-aastast-muutub-kirjade-ja-pakkide-saatmine-kallimaks?id=72914779
Kommentaarid: 714 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 569
tagasi üles
hugo
HV veteran

sõnum 10.11.2015 15:00:00 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:

No mul läks andmete järgi 14.okt lennukile ja samuti mingit jälge ega infot pole.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 10.11.2015 17:18:12 vasta tsitaadiga

Jaanus kirjutas:
Jälle hinnatõus ees icon_sad.gif
http://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/uudised/uuest-aastast-muutub-kirjade-ja-pakkide-saatmine-kallimaks?id=72914779

Olen saanud üle 600 paki välismaalt ja saatnud mitteühtegi - pohh.
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 10.11.2015 17:36:53 vasta tsitaadiga

Huvitav kuidas välismaalt tellides selle arveldamisega on. Müüja otse Omnivale loomulikult midagi ei maksa, aga kuskilt ringiga peaks mingi kopikas ka Omnivale kukkuma ehk kaudselt võib see isegi midagi mõjutada ka välismaalt tellides.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 10.11.2015 19:22:33 vasta tsitaadiga

Müüja maksab oma transpordifirmale ja see omakorda Omnivale, need hinnakirjad on aga staatilisemad.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Omniva / Eesti Post ja ELS arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 145, 146, 147  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.