Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 16 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 23, 24, 25  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Arx07
HV veteran
Arx07

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.10.2015 20:08:51 vasta tsitaadiga

Täna sai 2x odavalt ostetud IF Gervinho, 28k ja 30k. Tegin ühe 20k kasumiks ja teise jätsin endale thumbs_up.gif
Kui õnne marketil siis mänguplatsil vastupidi, viimased 3 päeva mäng nii närvi ajanud et tee või uninstall, viimane patch vist muutis midagi minu stiilile vastukarva. thumbs_down.gif

Lol @ logo replay
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 08.10.2015 22:38:15 vasta tsitaadiga

Kui keegi tahab mulle FUT-is tappa anda siis võib lisada icon_biggrin.gif
Kasutaja: ChLoNiCaL

PS! Peale nelja FUT-i mängu ma olen F16 totaalselt pettunud. Ma ei tea kas asi on selles, et mul on alles mingi sitt pronksi meeskond või ongi mäng nii p*tsis. icon_biggrin.gif

Söödud on totaalselt ebatäpsed. Mina sihin söödusuuna ülesse vasakule aga mees söödab kusagile keskele tolbajoobide suunas. Läbisöödud ei lähe üldse läbi nii nagu see toimis DEMO-s. Palli vastuvõtt on kah nagu oleks mees laudauks, et pall pörkab 2m temast eemale. Post-latt-latt-post-latt-post-post... jne. Iga jumala mäng on 3-4 latti/posti. Kuradi sisse skriptitud sitt. Neli mängu teinud ja saldo on W0-D1-L3. F14 oli kah etem. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 08.10.2015 22:48:56 vasta tsitaadiga

Me kahtlustasime sõpradega,et mul pultidel analoogid putsis. Nagu näha siis ikka puldid terve mäng nii perses, et ma pole juba 2 päeva tööle pannud, nii kettasse ajab. FIFA15 panin krt ma ei tea mitu kuud nagu hull järjest ja järjest. Seda paar korda lahti teinud ning peale paari mängu rage quit ja kinni.
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
thanq
HV kasutaja
thanq

sõnum 09.10.2015 09:04:53 vasta tsitaadiga

laulasmaa kirjutas:
Me kahtlustasime sõpradega,et mul pultidel analoogid <b>piixus></b>. Nagu näha siis ikka puldid terve mäng nii perses, et ma pole juba 2 päeva tööle pannud, nii kettasse ajab. FIFA15 panin krt ma ei tea mitu kuud nagu hull järjest ja järjest. Seda paar korda lahti teinud ning peale paari mängu rage quit ja kinni.

sama siin, olen kokku teinud 6 online fut mängu ja see on kõik. kolm nendest viisid mind pmst ragequitini (välja ei läinud mängust, aga läksin lihtsalt netti surfama ja jätsin taustal jooksma). fifa15 pelasin ka nagu segane ja sain div1 tiitli kätte umbes 14 hooajaga + teiste divisionide tiitlid (div3 jäi vist saamata). alguses mõtlesin et olen ainus, kellel raskusi fifa16ga, aga tore näha et siin on veel kannatajaid icon_biggrin.gif söödukvaliteet jätab soovida, nagu nad peksaksid silmad kinni seda palli. saan aru, et üritati teha reaalsemaks, et tulevad eksimused sisse jne, aga kui pidevalt tuleb hullemat praaki kui isegi rahvaliigas kohtab, siis ajab ikka närvi küll. praeguseks online'i enam ei puutu, sest muidu ei jää ühtegi närvirakku enam alles icon_razz.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 09.10.2015 17:18:29 vasta tsitaadiga

Ma kahtlustan, et ma ei saa DIV 10-s ühtegi võitu. icon_razz.gif Natsa kurb on see F16. Ju peab mõned kasutajad siit veel lisama ja siis saab lihtsalt teha FUT-i välist jalkat aegajalt. icon_smile.gif
Kasutajanimi: ChLoNiCaL

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.10.2015 17:48:02 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Ma kahtlustan, et ma ei saa DIV 10-s ühtegi võitu. icon_razz.gif Natsa kurb on see F16. Ju peab mõned kasutajad siit veel lisama ja siis saab lihtsalt teha FUT-i välist jalkat aegajalt. icon_smile.gif
Kasutajanimi: ChLoNiCaL
ka futis saab friendly seasonit vms teha

ja noh, kui mängu poähe saab, siis teised ju ikkagi kuidagi võidavad

fifa15 oli minu laeks div6, fifa 14 käisin korra div1 ära võimalik, et oli ka fifa 13
vana koer uusi trikke ei õpi, kuid too eilne mängutempo , mis sattus, oli tegelikult mõnus - kahju, et see tempo kõigub
samas mõtlesin ka vahepeal, et kas tegelikult ka söödud olid kiiremad ja asi toimus kiiremini, siis videokordusel just nagu ei olnudki

mingi illusioon hoopis icon_biggrin.gif

mängu tempot kindlasti mõjutab see, kui AI on nutikam ja jookseb taustal parematesse positsioonidesse ja positsioonid on loogilisemad - kui klapp on meeskonna vahel kehvem, siis on positsioneerimised kehvemad, sama ka siis, kui vastase kaitse surub ja vaja keskväljal palli loksutada

Paulz
HV vaatleja

sõnum 09.10.2015 19:16:11 vasta tsitaadiga

Endale istub 16 palju rohkem kui 15. Väravate löömine on raskem ja seega on tunne ka parem kui värava lööd, nagu oleks saavutanud midagi icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Näite ühest mängust, kus söötudega muukisin vastase lahti ja pärast oli küll selline mõnus olla icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Muidugi vahest viskab sisse natuke totakaid ja "handicap" mänge, seda põhiliselt Draftis, seal on küll tunne vahest, et EA on minu vastu.
Online seasons statid sellised:
Spoiler Spoiler Spoiler

Rohkem tahaks tegelt pro clube mängida aga kahjuks pole kellegagi seda teha, üksi lambikatega ka väga ei viitsi.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 10
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.10.2015 20:03:30 vasta tsitaadiga

saadaval kuni esmaspäevani kell 20

Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 09.10.2015 20:07:08 vasta tsitaadiga

Mulle on mitmes mängus löödud 90min võiduvärav ja see ajab küll vihaseks. Täpselt sama sitt nagu eelmised FUT-id.

libe, ma eriti ei tahagi FUT-i enam teha. FUT-i välises mängus handicap sokib vähem vahele ja gameplay on palju parem.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.10.2015 20:27:26 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Mulle on mitmes mängus löödud 90min võiduvärav ja see ajab küll vihaseks. Täpselt sama sitt nagu eelmised FUT-id.

libe, ma eriti ei tahagi FUT-i enam teha. FUT-i välises mängus handicap sokib vähem vahele ja gameplay on palju parem.
mängi toda friendly futi - teine tera, mis jätabki lõpuks mulje, et osa kogu kremplist on ka netcodes kinni
omadega futi squade proovida on hulka lõbusam, kui mingit season tiitlit üldmassis taga ajada thumbs_up.gif thumbs_up.gif

kui just selline semu ei ole, kes nui neljaks kõik mängud võitma peab ja sel eesmärgil mingeid glitche ja all out attacki paneb, siis on väga nauditav futi pelada icon_cool.gif

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 09.10.2015 21:24:49 vasta tsitaadiga

Dj-E, mulle ausalt öeldes ei meenu ühtegi 90'nda minuti väravat viimastest päevadest. Aga anyways 90'ndal minutil IRL lüüaksegi kõige rohkem väravaid kuna see on kõige pikem minut(kõige rohkem lisaaega) ja lisaks siis kaotaja paneb oma maksimumi välja(mõlemal osapoolel suurem skoorimisvõimalus)
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 09.10.2015 23:06:43 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
Dj-E, mulle ausalt öeldes ei meenu ühtegi 90'nda minuti väravat viimastest päevadest. Aga anyways 90'ndal minutil IRL lüüaksegi kõige rohkem väravaid kuna see on kõige pikem minut(kõige rohkem lisaaega) ja lisaks siis kaotaja paneb oma maksimumi välja(mõlemal osapoolel suurem skoorimisvõimalus)
FUT-is on 45/90min väravad sisse scriptitud samamoodi nagu postid/latid. Liiga palju juhtub neid kõiki, et neid juhuseks nimetada. Ma küll ei ütleks, et IRL lüüakse 90min-l kõige rohkem väravaid. Ma ei tea mis jalkat sa küll vaatad. Minuarust need just väga kobistamised kui ära lüüakse õnnega pooleks.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.10.2015 23:25:18 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Arx07 kirjutas:
FUT-is on 45/90min väravad sisse scriptitud samamoodi nagu postid/latid. Liiga palju juhtub neid kõiki, et neid juhuseks nimetada. Ma küll ei ütleks, et IRL lüüakse 90min-l kõige rohkem väravaid. Ma ei tea mis jalkat sa küll vaatad. Minuarust need just väga kobistamised kui ära lüüakse õnnega pooleks.
vaata rohkem mudaliigamänge - see ju see fut ongi, kus tugitoolisportlased võistlevad üksteisega icon_rolleyes.gif
viimane 10min pelas on enamus mängijatel ja eriti nimetan ennast, võiduvõimaluse korral sabin sees ja üritaks palli veeretada, samas ei oska hästi ja boom viik vms
lisaks veel see, kui oled viigi, aga jubedalt võitu vaja, siis allin ja yolo

nood 90min väravad on minul alati tulnud siis, kui ma kõige rabedam olen olnud - vahetult peale mängu võin ma pissed olla ja kiruda mängu, kuid kõik vead on mu enda põhjustatud (va siis need, mis tõesti tõendatavad))

on olemas mehed, kes pelavad day in day out 1st divisionis ja saavad hakkama, ju siis on neil eeldused - sama nagu mina mängin tugitoolis ja vaatan, kuidas mehed mängivad sama mängu, kuid jalgadega ja teenivad 300k€ nädalas

eks ma vihastan ja proovin nööpe edasi tõmmata ning leida tõendeid vigadele, kuid oma nägemustes ma tegelikult kahtlen

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 10.10.2015 00:25:53 vasta tsitaadiga

Dj-E, ajaks siis mõistlikku kelbast, aga mis jalgpalli sina vaatad? See nagu suht selge, et 90'ndal minutil lüüakse kõige rohkem väravaid, väike kokkuvõte näiteks eilsest(08.10, ehk siis napilt üleeilsetest) kvalifikatsioonimängudest:
90'
Edwin Cardona
2 - 0
90'
1 - 1
Ahmed Abu Nahyeh
90'
Mohammed Al-Sahlawi (pen.)
90'
2 - 1
Anton Zemlyanukhin (pen.)
90'
2 - 2
Biren Basnet
90'
3 - 4
90'
1 - 1
(pen.) Younis Mahmoud
90'
0 - 2
Abbas Atwi
90'
0 - 4
Eldor Shomurodov
90'
Ovidiu Stefan Hoban
1 - 1
90'
0 - 2
Adem Ljajic
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 10.10.2015 01:38:21 vasta tsitaadiga

Arx07, kui sa ei saa aru, et need 45/90min väravad on sisse sciptitud EA poolt siis see on sinu personaalne probleem. Ei ole võimalik, et meeskond muutub täpselt 45 ja 90 minutil idiootideks, kes ei saa üldse aru kus nad on ja mis mängu nad mängima peavad. See on EA moodus anda vastasmeeskonnale võimalus värav ära lüüa ja ongi jälle elu ilus ja üks 45/90min värav jälle juures. Sama on ka postide/lattidega.

PS! Ma ei ole siiani saanud Fifa 16-s ühtegi online võitu. EI FUT-is / DRAFTIS ega ka FUT-i välisel online seasonil vms see on. Ei saa ju üleöö kah ikka nii sitaks muutuda, et ei saa ühtegi võitu. Mänge on mängitud ehk 10 kanti. Kohutav mäng. Kui saaks küsiks koheselt refund-i ja mängiks F14 edasi mis on palju etem kui see pask. icon_razz.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.10.2015 09:00:16 vasta tsitaadiga

pead neid skill game tegema ja harjutama, sest tundub, et oled kehv, kui ei suuda ühtegi võita icon_biggrin.gif
mis puutub aga 45/90 min väravatesse, siis nood on mängu kõige pikemad minutid, kuna antud lisaaega ei näidata ja ka lisaajal paugutatud väravad lähevad kirja, kui 45/90min
samuti vastased panevad all in, high pressure, mida eelnevalt tõenäoliselt ei kasutanud

thanq
HV kasutaja
thanq

sõnum 10.10.2015 09:13:23 vasta tsitaadiga

Pangu nad high pressure ja/või custom tactics peale, et survet suurendada, aga see ei tähenda et mu mängijad peaksid unustama jalgpallioskused ära. 100% lähevad mu mängijad (mõningate eranditega) lõpuminutitel hälvikuteks ära, kusesed söödud, mis ei jõua kohale või lähevad igale poole mujale kui sihitud mängijale. Tackling kaob ära, kaitsjad tackle'ivad vastase kõrval vastu maad (väldivad füüsilist kontakti) või siis lihtsalt tiirutavad nende ümber. Viimased kolm kaotust olid sellised. Täna aga oli hoopis vastupidine mäng, esimese võitsin lebolt 5-0, kõik läks nii kuidas tahtsin, vastase meeskond oli võrdväärne ja arvasin et ehk nullis handicapi ära. Teiseks vastaseks oli mingi 50 chemistry suva team ning mõtlesin, et nüüd tuleb korralik handicap sisse. Üllatusena oli aga ainult esimesed 20 min väga tasavägine, kuid siis lõin 8 väravat (kokku üle 20 pealelöögi). Üldse ei mõista, mis mõjutab minu meeskonna kvaliteeti, tähtede ja planeetide asetus? Vaevalt, et mõnepäevase pausiga õppisin paremini mängima (arvuti vastu mängin ikka professional tasemel, sedagi raskustega icon_lol.gif )
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 10.10.2015 09:50:33 vasta tsitaadiga

link :: ik

libe kirjutas:
pead neid skill game tegema ja harjutama, sest tundub, et oled kehv, kui ei suuda ühtegi võita icon_biggrin.gif
mis puutub aga 45/90 min väravatesse, siis nood on mängu kõige pikemad minutid, kuna antud lisaaega ei näidata ja ka lisaajal paugutatud väravad lähevad kirja, kui 45/90min
samuti vastased panevad all in, high pressure, mida eelnevalt tõenäoliselt ei kasutanud
Eks mul ole ka väga kehv meeskond hetkel. Madala chem-ga. Võimalik, et see sokib veel omakorda.
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 10.10.2015 12:50:33 vasta tsitaadiga

Teoorias halb chemistry rikubki söödumängu ära. Praktikas ei tea, pole proovinud... mind punased jooned ja alla 100 chem häirib juba visuaalselt.
Mu tiim hetkel selline siis(teine tiim koosneb vahetusmeestest, fitness tiim):

EDIT:
Läksin täna siis oma vana lemmiku formatsiooni peale üle, 3-5-2. Tulemus on see, et 6 võitu ja 1 viik täna online divis thumbs_up.gif . Absull kõik mängud sööt käis jumalikult, loodan et nii asi jääbki icon_lol.gif
90'nda minuti väravaid siis tuli kokku 2 nende mängude peale, mõlemad olid üks sama mäng, kus võitsin 5-2(vastane pani full out attack viimastel minutitel ja karistasin kiirrünnakutega ära). Ei ütleks et kõikvõimas script peal on.
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 10.10.2015 15:51:26 vasta tsitaadiga

Täna suutsid Fut onlines ühes mängus mõlemad GK-d omavärava teha. What about that? icon_lol.gif

EDIT: 3-1 juhtisin ja olin võitmas oma esimest FUT-i mängu kui vastane disconnectis 90 minutil ja ma sain DNF-i. No mida v1ttu. FUN AND FAIR!!! EA käigu kenasti pu*si.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.10.2015 18:26:25 vasta tsitaadiga

täitsa pael, löödi karistuslöök ja suutsin peaga palli väravavahile lüüa, aga pall läks üle lati ja väravavaht üritas läbi võrgu tõrjuda - boom penalty icon_lol.gif
kordusest vaatasin, et vastane lõi pealelöögi lol

Link

thanq
HV kasutaja
thanq

sõnum 11.10.2015 08:55:32 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:

EDIT: 3-1 juhtisin ja olin võitmas oma esimest FUT-i mängu kui vastane disconnectis 90 minutil ja ma sain DNF-i. No mida v1ttu. FUN AND FAIR!!! EA käigu kenasti pu*si.

Mul oli sama asi, juhtisin 2-0, siis sai vastane veel punase ja tegi rage-quit ning lõpptulemuseks minu kaotus ja DNF karistus. Aga võid julgelt minna sellega origin live chat helpi kaebama minna kui aega on. ma sain 2 jumbo gold packi ja ühe FUT draft tokeni icon_razz.gif

libe kirjutas:
täitsa pael, löödi karistuslöök ja suutsin peaga palli väravavahile lüüa, aga pall läks üle lati ja väravavaht üritas läbi võrgu tõrjuda - boom penalty icon_lol.gif
kordusest vaatasin, et vastane lõi pealelöögi lol
Spoiler Spoiler Spoiler

mida kuradit? icon_biggrin.gif kuidas sealt penalti vilistati icon_lol.gif
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 11.10.2015 12:41:00 vasta tsitaadiga

thanq kirjutas:
Dj-E kirjutas:

Mul oli sama asi, juhtisin 2-0, siis sai vastane veel punase ja tegi rage-quit ning lõpptulemuseks minu kaotus ja DNF karistus. Aga võid julgelt minna sellega origin live chat helpi kaebama minna kui aega on. ma sain 2 jumbo gold packi ja ühe FUT draft tokeni icon_razz.gif

Kuidas ma seda enam tõestan vms? icon_razz.gif
tagasi üles
jonathan19
HV kasutaja
jonathan19

sõnum 11.10.2015 20:02:12 vasta tsitaadiga

kui paljuga läbi mehhiko vpni saab siis? odavamalt kui allkeyshopist 31euriga?
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 11.10.2015 21:33:12 vasta tsitaadiga

jonathan19, enam pole mingeid eeliseid mehhiko originist ostmisel(rohkem preorderi teema, saab odavamalt ja kiiremini ligi... nüüdseks mujal hinnad langevad, originis jäävad hinnad samaks)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 16 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 23, 24, 25  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.