praegune kellaaeg 18.06.2025 09:23:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Eerik1
HV vaatleja
|
06.10.2015 17:41:50
Mis need veel on? |
|
|
Kasutan sülearvutit Dell Vostro 3550. Arvutit käes keerates oli kolinat kuulda. Keerasin põhja alt kaane lahti, kus paistavad kõvaketas ja mälukaart ning nende ümber kelgutasid ringi kaks väikest metall jubinat. Nüüd ma ei tea, mis need on ja kas need on millegi jaoks vajalikud (millegi jaoks kindlasti, muidu neid sinna ei pandaks). Äkki oskab keegi kommenteerida?
Siin on pilt eelnevalt mainitud juppidest:
Spoiler 
Siin on pilt, kust ma need leidsin. Punased ringid tegin ümber neile, mis näevad samasugused välja ning kollased ringid tegin kohtadesse, mis näevad välja pesad, kus need jupid käima peaksid. Kui need tõesti seal käivad, siis ma ei tea, kuidas need sinna tagasi panna, sest ruumi on väga vähe ja nähtavus on piiratud.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
06.10.2015 17:49:35
|
|
|
Varjestuse kontaktklemmid.
Need ühendavad selle eemaldatud põhjaluugi metallikihi ülejäänud korpuse metallikihiga ja tekitavad arvuti elektroonika ümber faraday puuri laadse, EM häirete levikut vähendava tõkke.
Arvuti töötab ka nendeta edasi nagu muiste, aga hoia nad alles selleks ajaks, kui kunagi peaks korpuse lahti kruvima - siis saaks nad oma kohale tagasi panna.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|