Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Z1 Compact märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 40, 41, 42  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
madoc
HV kasutaja

sõnum 05.10.2015 12:13:07 vasta tsitaadiga

Kas keegi üle läinud Z3C peale ja oskab neid võrrelda? Kas kaamera on tarkvarauuenduste käigus paremaks saadud (kui Z1C välja tuli siis, kui välja tuli üsnagi mürast pilti). Kas kehva 3G/4G leviga või brausimise käigus läheb kuumaks?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Leo Kalme
Reasõdur

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.10.2015 12:24:51 vasta tsitaadiga

madoc kirjutas:
Kas keegi üle läinud Z3C peale ja oskab neid võrrelda? Kas kaamera on tarkvarauuenduste käigus paremaks saadud (kui Z1C välja tuli siis, kui välja tuli üsnagi mürast pilti). Kas kehva 3G/4G leviga või brausimise käigus läheb kuumaks?

Pole täheldanud ühtegi neist probleemidest. Mängimise ajal kuumeneb küll kenasti aga õnneks telefoniga mängimine pole minu rida eriti - varem sai veidi proovitud erinevaid.

Kaamera probleemidest tean ainult bootloaderi unlockimisest tulenevat kammaijaad ja kehvas valguses kesisemat kvaliteeti. Heas valguses pole ühtegi halba sõna öelda, võttes arvesse, et tegu on siiski telefoniga mitte DSLRiga.

4GG võib tühjendada ootamatult kiiresti akut kui levi on kehv - hüppab pidevalt 4G ja 3.5G vahet. Ise kasutan WCDMA only seades ja aku peab hästi. Ei kuumene, ei otsi pidevalt 4G'd.

Olgu mainitud, et Z3'ele pole üle läinud (puudub ka kavatsus/vajadus) kuid Z3'e kaamera tarkvara on võimalik ka Z1Cle flashida - annab ta juurde optioneid aga mitte märgatavat kvaliteeti (4K/120fps video). Mis võib anda kvaliteeti, on custom kaamera tarkvara (vaata XDA'd, mis avab võimaluse erinevaid seadeid muuta (nt. shutter speed).
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 14
tagasi üles
madoc
HV kasutaja

sõnum 05.10.2015 12:40:37 vasta tsitaadiga

Just siin on näha, et z1c pilt pole parim (joonlaud udune):
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=7535&idPhone2=6538&idPhone3=5753
Just sellist imelikku udusust nägin ennekõike kaadri servas ka ise, kui kunagi ammu tuttava Z1C näppida sain
Oskad öelda ka, mitu % akut läheb tunnis, kui 3.5G fixida ja netis käia?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 17.10.2015 09:07:43 vasta tsitaadiga

madoc kirjutas:
Just siin on näha, et z1c pilt pole parim (joonlaud udune):
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=7535&idPhone2=6538&idPhone3=5753
Just sellist imelikku udusust nägin ennekõike kaadri servas ka ise, kui kunagi ammu tuttava Z1C näppida sain
Oskad öelda ka, mitu % akut läheb tunnis, kui 3.5G fixida ja netis käia?

http://imgur.com/a/dbIeq

2 pilti National Geographic kaanest - telefoni ekraanil midagi eriti aru pole saada, et viga oleks. Väljas, päikese valguses on pildid kenad. Nagu ütlesin, annan ma sellise hinnangu põhinedes kogemusel telefoni kaameratega. Maksimaalselt saaksin seda võrrelda odavama digi-seebikarbiga.

Edit# Sai eBayst tellitud Nillkini Tempered Glass kate - eile tuli kohale. 7€ eest super asi. Ekraan on kohe palju parem sõrme all, libiseb paremini, ei korja nii palju sodi. Võrreldes Sony originaal-kilega teine maailm. Lisaks on kena see, et Sony branding on esiküljelt kadunud.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 17.10.2015 09:08:58 vasta tsitaadiga

Ma võtsin selle Sony kile ära ja siis on ka mõnna. Pole vaja mingeid jeblatisi ekraanile lisaks.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 17.10.2015 15:31:05 vasta tsitaadiga

Kas tagumisel kaanel kaamera ümaras augus on ka mingisugune kile? Mul laiguliseks läinud
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 28
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 17.10.2015 16:58:51 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Ma võtsin selle Sony kile ära ja siis on ka mõnna. Pole vaja mingeid jeblatisi ekraanile lisaks.

Selles osas on sul õigus - see on kena ja töötav ka ilma kileta aga mulle meeldib seda asja uuena hoida. Kui tuksi läheb siis võtan vana maha ja ostan uue ning tunnen jälle uue-väärilisest telefonist rõõmu. icon_smile.gif

Kevvare kirjutas:
Kas tagumisel kaanel kaamera ümaras augus on ka mingisugune kile? Mul laiguliseks läinud

Tehase poolt ei ole sinna mingit kilet paigaldatud - objektiivi kattematerjal peaks olema iseenesest piisavalt vastupidav.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 17.10.2015 17:20:46 vasta tsitaadiga

Kevvare kirjutas:

Kusjuures avastasin ka kuu aja eest, et jube koledaks on see kaamera klaas läinud. Telefon nüüd umbes 1.5a vana. Tellin vist uue tagakaane ja vahetan aku ka ära
tagasi üles
Krooms
HV kasutaja
Krooms

sõnum 17.10.2015 18:05:32 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Tehase poolt ei ole sinna mingit kilet paigaldatud
Tegelikult on kogu telefon üle löödud Film`i kilega (nii vist seda kutsutakse). Need Sony kirjad mis mõlemil pool on tegelikult kile. kui see eemaldada pole mingeid kirju enam. Tegemist ka väga tugeva kilega.
Video:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 17.10.2015 18:20:06 vasta tsitaadiga

Jah, ekraanil ja tagakaanel on shatterproof kile peal (ekraanilt eemaldades tuleb ka logo ära, tagakaane puhul minu teada mitte).
Küll aga ei tohiks kaameral peal olla mingit eraldi kile, mis oli vastus sellele küsimusele.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 17.10.2015 21:08:45 vasta tsitaadiga

Krooms kirjutas:
tsitaat:
Tehase poolt ei ole sinna mingit kilet paigaldatud
Tegelikult on kogu telefon üle löödud Film`i kilega (nii vist seda kutsutakse). Need Sony kirjad mis mõlemil pool on tegelikult kile. kui see eemaldada pole mingeid kirju enam. Tegemist ka väga tugeva kilega.
Video:
Spoiler Spoiler Spoiler

Plastikust tagakaanel ei ole kilet. Ja Sony ning muud kirjad on tagakaanel plastikusse/klaasi trükitud. Klaasist tagakaanel on kile peal.

Siim159 kirjutas:
Jah, ekraanil ja tagakaanel on shatterproof kile peal (ekraanilt eemaldades tuleb ka logo ära, tagakaane puhul minu teada mitte).
Küll aga ei tohiks kaameral peal olla mingit eraldi kile, mis oli vastus sellele küsimusele.

Minule teadaolevalt ei ole tagakaanel kilet kui on EU versioon. Z1F'il, millel on tagakaas klaasist, on kile peal.
tagasi üles
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 18.10.2015 13:07:18 vasta tsitaadiga

Nüüd, kui ma olen seda telefoni pea aasta kasutanud ja kõrval olen näppinud nii Iphone 4, Iphone 5 kui ka 6 siis pean tõdema, et iphone on ikkagi üle. Iphone 6 kvaliteeti korpuse osas ma muidugi kommenteerida veel väga ei oska aga sony xperia z1 on küll väga nadi. Terve hall serv kui vajutada paindub läbi nagu liim oleks vähe järgi andnud, kaamera objektiivi plastik või mis iganes on laiguliseks läinud, tagumine plastik on nii risu kui risu ja nüüd kui kuulsin, et isegi uus android ei tule ametlikult sony z1 siis on midagi vähe valesti küll. Kiidusõnu võib saada ainult esiklaas, millel puuduvad mul kõik kiled ja tunkede taskus pole isegi ühtegi mikro kriimu peale tulnud. HTC one 2 mini tundub ka vastupidavam kui Sony ja uutega pole samuti enam kursis.

Riistvaraliselt ei heida midagi ette aga korpus on nagu on. thumbs_down.gif
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 18.10.2015 13:27:48 vasta tsitaadiga

Kevvare kirjutas:
Nüüd, kui ma olen seda telefoni pea aasta kasutanud ja kõrval olen näppinud nii Iphone 4, Iphone 5 kui ka 6 siis pean tõdema, et iphone on ikkagi üle. Iphone 6 kvaliteeti korpuse osas ma muidugi kommenteerida veel väga ei oska aga sony xperia z1 on küll väga nadi. Terve hall serv kui vajutada paindub läbi nagu liim oleks vähe järgi andnud, kaamera objektiivi plastik või mis iganes on laiguliseks läinud, tagumine plastik on nii risu kui risu ja nüüd kui kuulsin, et isegi uus android ei tule ametlikult sony z1 siis on midagi vähe valesti küll. Kiidusõnu võib saada ainult esiklaas, millel puuduvad mul kõik kiled ja tunkede taskus pole isegi ühtegi mikro kriimu peale tulnud. HTC one 2 mini tundub ka vastupidavam kui Sony ja uutega pole samuti enam kursis.

Riistvaraliselt ei heida midagi ette aga korpus on nagu on. thumbs_down.gif

Enda oma olen küll alles alla aasta kasutanud aga telefon on korduvalt käinud vees/meres, kukkunud, jäänud istmikku alla ja hoolimata kõigest püsib korpus väga hästi koos, korpusel on minimaalselt jälgi kannatustest ja veekindlus on endiselt tagatud. Eks siinkohal sõltub palju partiist ja kasutajast - ma hoian enda telefoni küll nii kenasti kui suudan aga kõigest hoolimata see satub vahest kohtadesse ja olukordadesse kus ta mitte ei peaks olema. Ainus, mida ma selle telefoni struktuurile ette võin heita, on see kuramuse plastikust tagakaas. See korjab ikka saasta ja kriime nagu hullumeelne. Teisalt, selle kiletamine ei ole eriline vaev ja pärast seda kui ma garantiist uue telefoni sain, olin targem ning kleepisin selle kohe üle - nüüd aegajalt panen uue kile ja alus püsib nagu uus. Metallraam hoiab hästi kogu kompotti koos aga klappidele kipuvad kriimud hästi külge jääma (kuna need on plastikust, loomulikult). Mõtlesin korras selle Z1f'i klaasist tagakaane paigaldamise peale aga samas, kuigi plastik kriimustub kergelt, ei purune see kaugeltki nii lihtsalt. Ja need klaasi-ämblikud mulle ei meeldi telefoni küljes.
tagasi üles
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 18.10.2015 16:21:16 vasta tsitaadiga

Raam on ka kahjuks plastikust ja ainus metall osa on power nupp või on neid ka mitmeid variante välja tulnud?
tagasi üles
Janar!
Kreisi kasutaja

sõnum 18.10.2015 17:52:06 vasta tsitaadiga

Õige asi on ikka metallist raamiga, ostsid mingi hiina ime?
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
holma
HV kasutaja

sõnum 18.10.2015 18:58:22 vasta tsitaadiga

Ei tia jah, minu omal ka korralik metallraam. Ei mingeid läbipaindeid. Olen rahul telefoniga, pea aasta kohe kasutust ka täis saamas. Fotokasilm ilus klaar. Selle pärast ma küll ei nuta, et tollele enam uuemat Androidiversiooni enam ei pakuta. Vana mudel ju ka.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 14
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 18.10.2015 19:40:13 vasta tsitaadiga

Ruudid ära ja paned uuema ka peale, raua poolest läheb ilusti.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
Krooms
HV kasutaja
Krooms

sõnum 18.10.2015 20:23:53 vasta tsitaadiga

Peale Z1 tulid vist plastikust raamiga... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 18.10.2015 21:18:27 vasta tsitaadiga

Kevvare kirjutas:
Raam on ka kahjuks plastikust ja ainus metall osa on power nupp või on neid ka mitmeid variante välja tulnud?

Minu teada plastraamiga Z1C ei ole toodetud. Z2 ja sealt edasi on plastikust.

Krooms kirjutas:
Peale Z1 tulid vist plastikust raamiga... icon_rolleyes.gif

Põhimõtteliselt küll. Jumal teab mis põhjusel - raamid tehti plastikust, tagakaaned klaasist. Vastupidav kombinatsioon vahetati täiesti vastupidiseks.
tagasi üles
saareck
HV vaatleja

sõnum 21.10.2015 13:29:51 vasta tsitaadiga

Said Sony Xperia Z1 compactile aknaga kaaned ostetud aga ei toimi nagu vaja. Teistel olen näinud, et telefon jagab ära, et kaaned ümber ning kohandab kuva kaante akna järgi. Kas Z1-l vaja kuskilt seadeid näppida või on telefonil midagi peetis?
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 21.10.2015 13:37:58 vasta tsitaadiga

saareck kirjutas:
Said Sony Xperia Z1 compactile aknaga kaaned ostetud aga ei toimi nagu vaja. Teistel olen näinud, et telefon jagab ära, et kaaned ümber ning kohandab kuva kaante akna järgi. Kas Z1-l vaja kuskilt seadeid näppida või on telefonil midagi peetis?

Võin eksida, kuid kas see kaante esialgne äratundmine käis NFC abil, et see peaks aktiivne olema?
EDIT: Kas Z1 Compactile tehti üldse aknaga kaasi? Mis mudel kaaned?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
saareck
HV vaatleja

sõnum 21.10.2015 23:43:04 vasta tsitaadiga

Kaaned Hiinast, Aliexpressist tellitud. Caser.ee -st paistab teisigi aknaga kaani Z1 Compactile.
Kust seda NFC-d aktiveerida saab?
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 22.10.2015 07:52:38 vasta tsitaadiga

Seadetest. Seadetest saad aktiveerida
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 22.10.2015 10:35:51 vasta tsitaadiga

saareck kirjutas:
Kaaned Hiinast, Aliexpressist tellitud. Caser.ee -st paistab teisigi aknaga kaani Z1 Compactile.
Kust seda NFC-d aktiveerida saab?

Z3 Compacti puhul originaalkaantega käib nii:
1) Telefonil peab olema NFC aktiveeritud
2) Kaantel paned õige koha (ei tea kahjuks kus see peaks olema kaantel) vastu telefoni NFC lugejat, selle peale telefon pakub välja, et tõmbame kaante äpi ja sobiva theme'i (Igatahes kui kaaned on õigesti paigas siis õige koht ei ole vastu NFC lugejat icon_smile.gif )
3) Edasi paned kaaned paika ja avamist-sulgemist peaks telefon kaante magnetiga tuvastama

Kiire Google otsing näitas, et mõni on uurinud kas saaks Z3 compacti originaalkaasi kasutada Z1 compacti puhul, kuid vastuseid ei ole näinud.
Seega võid proovida aktiveeritud NFC puhul (ja ka ekraan lukust lahti) neid kaasi vastu NFC lugejat panna erinevatest kohtadest (loeb kuskil umbes 2cm ulatuses), kuid suure tõenäosusega mingit pildi kohandamist sa tööle ei saa.

Lohutuseks võin öelda, et need Z3 compacti originaal aknaga kaaned (mis oskavad pildi kohandada) pidid ülevaadete järgi olema täielik kräpp - ebamugavad, õhukesed. Igaljuhul nende ostuisu läks mul üle täielikult. Samas Samsung S5 originaal aknaga kaaned töötavad väga hästi.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
saareck
HV vaatleja

sõnum 23.10.2015 01:21:54 vasta tsitaadiga

NFC oli kenasti sees ja kaaned said igati üle kontrollitud - ei midagi.
Võib olla hiinlased jätsid kaante sisse miskit panemata, näiteks NFC-tag`i.
Võimalik, et Z1 Compact ei toetagi aknaga kaanevariante.
Praegu jääb asi nii nagu ta jääb.
Tänud kasutajatele Draqula ja Super AMOLED beer_yum.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Z1 Compact mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 40, 41, 42  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.