|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
soodent
HV Guru

|
02.10.2015 19:03:04
|
|
|
| soodent kirjutas: |
| Maksin 6.mai omnivas 6.3€ selle eest, et mu pakid tuleks pool aastat AINULT postkontorisse ja täna 1.juuni oli lihtpakk postkastis.Tore asutus midagi pole öelda.Saastad. |
Nüüd jälle pakk postkastis, lootusetu.
|
|
| Kommentaarid: 822 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
02.10.2015 19:26:10
|
|
|
DPD toob enamasti samal päeval kohale, kui pakk öösel või varahommikul saabub. Aga DPD ei tee mitte "väljastamise katseid" vaid helistab ette ja ütleb, mis kell kuller tuleb ja küsib, kas saaja on sel ajal kättesaadav. UPS-ga on sama teema. Sama linna piires saab selle kõne peale ka kokku leppida, et koju tellitud pakk tuuakse tööle kui töökoht samas linnas on.
Aga eks ta ole, enamasti kajastub see kiirus ja mugavus DPD ja UPS puhul ka teenuse hinnas
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
0 :: |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
02.10.2015 19:29:27
|
|
|
kui viimati võrreldud sai (sellest küll üksjagu aega möödas), siis oli DPD ja Omniva hind üsna samasse auku.
_________________ nooope! |
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
l33th4xOr
HV kasutaja
|
02.10.2015 20:14:12
|
|
|
| frenzo kirjutas: |
| l33th4xOr kirjutas: |
kasutasin esimest korda omniva kullerit ja peaks mainima , et päris kiire värk. alla 24 tunni kohal.
dpd oleks muidugi arvatavasti samal päeval kohale toimetanud aga see selleks.
Spoiler 
|
Miks sa arvad, et DPD oleks samal päeval kohale toonud? Mis põhjusel? Kumbki firma ei too sulle samal päeval kohale, kui tegemist pole just samapäeva teenusega. |
mitu korda dpd'ga pakki saanud ja on samal päeval kohale jõudnud. ok vahest on jõudnud järgmine päev kohale, samapäeva teenuse eest ma küll omateada midagi maksnud ei ole. ei tee omnivat maha ega midagi lihtsalt dpd on minujaoks kiiremini kohale toimetanud.
|
|
| Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
02.10.2015 20:21:21
|
|
|
Omniva 1. oktoobril tööd ei tee.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
02.10.2015 21:00:47
|
|
|
kasutasin esimest korda omniva kullerit ja peaks mainima , et päris kiire värk. alla 24 tunni kohal.
 |
kui küsida tohib, siis mis aadressile tellisid? äkki tõin mina
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
fr3nzy
HV kasutaja

|
02.10.2015 21:46:44
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
DPD toob enamasti samal päeval kohale, kui pakk öösel või varahommikul saabub. Aga DPD ei tee mitte "väljastamise katseid" vaid helistab ette ja ütleb, mis kell kuller tuleb ja küsib, kas saaja on sel ajal kättesaadav. UPS-ga on sama teema. Sama linna piires saab selle kõne peale ka kokku leppida, et koju tellitud pakk tuuakse tööle kui töökoht samas linnas on.
Aga eks ta ole, enamasti kajastub see kiirus ja mugavus DPD ja UPS puhul ka teenuse hinnas  |
Keegi saadab siis öösel / varahommikul pakke? Sa vist ei saa päris hästi samapäeva teenusest aru? TÄNA annan kullerile üle ja TÄNA tunni pärast saab saaja kätte juba, viimati käis nii asi igatahes aga ju siis on asjad muutunud...
Kas hr. napoleoni arvamus "omniva väljastuskatse" tegemisest piirdub antud teema postituste lugemisest või ongi nii, et antud ettevõttes teevad kullerid hommikul kuskil nurga taga väljastuskatsed ja lükkavad pakid postkontorisse kohe? Tuhanded saadetised, igapäev? :O
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
02.10.2015 21:53:43
|
|
|
| Sry, pidasin rohkem silmas välismaalt saabuvaid pakke, millega tracking öösel või varahommikul saabumist näitab. Eestisiseselt on eraisiku jaoks ilma täiendavate eeldusteta parim smartpost.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
fr3nzy
HV kasutaja

|
02.10.2015 21:57:29
|
|
|
| Omniva väljastab samamoodi samal päeval rahvusvahelised mis hommikul sees on. Kulleril on kohustus need kaasa võtta ja teha 2 ettehelistamist ja leppida kokku kui nr olemas, kui ei siis füüsiline katse.
|
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
02.10.2015 22:05:59
|
|
|
| Rahvusvahelise paki puhul teevad nad tuimalt "väljastamise katse" ilma et keegi helistaks või veel vähem kohal käiks. Kui pakk postkontorisse jõuab, siis SMS oskavad saata, järelikult pakil olevast telefoninumbrist arusaamisega probleeme pole.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
02.10.2015 22:13:05
|
|
|
| Rahvusvahelise paki puhul teevad nad tuimalt "väljastamise katse" ilma et keegi helistaks või veel vähem kohal käiks. Kui pakk postkontorisse jõuab, siis SMS oskavad saata, järelikult pakil olevast telefoninumbrist arusaamisega probleeme pole. |
Ei tasu üldistada. Kui kuskil nii on, ju kontroll nõrk ja tolereeritakse seda. Pigem on see erand, kui reegel.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
l33th4xOr
HV kasutaja
|
02.10.2015 22:17:20
|
|
|
| Green_Day kirjutas: |
 |
kui küsida tohib, siis mis aadressile tellisid? äkki tõin mina  |
jaama 195
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
02.10.2015 22:40:37
|
|
|
| Rahvusvahelise paki puhul teevad nad tuimalt "väljastamise katse" ilma et keegi helistaks või veel vähem kohal käiks. Kui pakk postkontorisse jõuab, siis SMS oskavad saata, järelikult pakil olevast telefoninumbrist arusaamisega probleeme pole. |
Ei tasu üldistada. Kui kuskil nii on, ju kontroll nõrk ja tolereeritakse seda. Pigem on see erand, kui reegel. |
ma imestan pigem seda, et sa lihtsa kullerina oled nii pikalt siin sisuliselt iga süüdistuse peale Omniva pihta kaitseasendisse kohe läinud. on su isa mngi piirkonnavanem vmt?
mul siin igatahes on üks väga äge kuller nägi mu nime pakil ja viis kohe paki tööjuurde (pisike ümbrik objektiivikaitsega) see on laisk ja efektiivne
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
02.10.2015 22:42:08
|
|
|
Ei tasu üldistada. Kui kuskil nii on, ju kontroll nõrk ja tolereeritakse seda. Pigem on see erand, kui reegel. |
Tehti nii Tartus kui ka Peetris täpselt samamoodi. Kõige hullem ongi see, et nii kulub veel terve ööpäev paki kättesaamiseks. Postkontor asub mul 10 minutilise jalutuskäigu kaugusel, ma võin seal ise ära käia, pole ju vaja seda "väljastamise katset" üldse teha.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ak_47
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
03.10.2015 19:08:42
|
|
|
| arm2004 kirjutas: |
ma imestan pigem seda, et sa lihtsa kullerina oled nii pikalt siin sisuliselt iga süüdistuse peale Omniva pihta kaitseasendisse kohe läinud. on su isa mngi piirkonnavanem vmt?
mul siin igatahes on üks väga äge kuller nägi mu nime pakil ja viis kohe paki tööjuurde (pisike ümbrik objektiivikaitsega) see on laisk ja efektiivne  |
No kui ikka üldistatakse, siis tunnen end puudutatuna. Ise teed asja korrektselt, aga solvab ikka. Kui kellelgi Tartus probleeme, siis oleks nende kuulmisest huvitatud. Ma ei kaitse Omnivat. Ma pole ise ka Omniva fänn. Mis seal salata, kasutan võimalusel ka ise SmartPosti. Andes lihtsalt endast parima, mis antud töökorralduse juures võimalik, siis viib tööisu ära, kui vahendeid valimata süüdistatakse, isegi kui ise ollakse süüdi.
krist2an, kas kullerpakk või maksikiri?
l33th4xOr, täitsa mina.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
fr3nzy
HV kasutaja

|
03.10.2015 20:35:45
|
|
|
Jälle su väide kõlab nii, nagu teeks nad seda iga paki puhul. Saad aru, siin teemas on üksikjuhtumid, nii et oma probleemi puhul ära kasuta mitmust!
Korrektne oleks sinu probleemi puhul siis: MINU rahvusvahelise paki puhul... jne... ponjal?
|
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
04.10.2015 00:04:25
|
|
|
Sa frenzo ka ei väsi oma omniva mõistmisega, igaüks kes vähegi nende teenust kasutavad teavad selle firma mängureegleid, mul on ka paki jälgimise all pea alati korduvad üleandmise katsed ja kõige naljakam osa, et "teatis on jäetud" ha ha
90% pole mingit teatist jäetud. Sa frenzo äkki hakkad mingit veidi loogilisemat süsteemi fännama, kui omniva, alustad tallinna sadamast äkki.
|
|
| Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
04.10.2015 00:17:26
|
|
|
Nende 'väljastamise katsete' kohta meenutan enda lugu aasta algusest.
See suht süsteemne pohhuism ikka
| tsitaat: |
EMS pakk kalli raha eest tellitud: soomlased panid sekund peale kontori avamist viiendal teele... Helistasin kümme korda üle ja sain kinnituse, et toimetatakse kohale raudpolt laupäeval!
Omniva taset annab otsida! Mis Toimub? doh.gif
Mitte ühtegi kõnet ei tehtud ja sekundi jooksul kaks kohaletoimetamise katset?!
** aadress pakil oli kontori oma ja ta ei hakanud helistama, kuna eeldas, et nädalavahetusel kedagi ei ole.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8524740&highlight=#8524740 |
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
04.10.2015 01:02:01
|
|
|
Jälle su väide kõlab nii, nagu teeks nad seda iga paki puhul. Saad aru, siin teemas on üksikjuhtumid, nii et oma probleemi puhul ära kasuta mitmust!
Korrektne oleks sinu probleemi puhul siis: MINU rahvusvahelise paki puhul... jne... ponjal? |
Neid juhtumeid on rohkem kui üks. Koju pole mulle ühtegi pakki reaalselt toodud. Kordan veelkord, et ma ei eeldagi, et 5-50€ maksev pakk, millega transport tasuta on, koju kätte tuuakse, AGA võiks selle kino "väljastamise katsetega" ära lõpetada.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
04.10.2015 15:21:08
|
|
|
Eraldame 2 teemat: maksikirjad ja kullerpakid. Kas need fiktiivsed katsed puudutavad ka kullerpakke? Maksikirjade puhul ei tasu latti väga kõrgele seada. Sealne kontingent on vähetasustatud ja väga kiirelt vahelduv. Seega juhtub sekka igasugu kaadrit, kes võivad igasugu jama korraldada, kuna "ei maksta ju".
Kullerpakkidega on reeglid karmid ja seal ei tohiks sellist sigadust esineda. Eks juhub sinnagi vahel jobusid, kuid üldpilt peaks hea olema.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
04.10.2015 15:27:40
|
|
|
| No ei oska mina öelda, kas tegemist on maksikirja või kullerpakiga kui saatjaks on välismaine netipood kuna sealsed transpordiviisid ei vasta ju üks ühele omniva teesustega. Samas ega välismaalt tellides enamasti muud varianti pole kui tavaline post, trackitav post või siis rahvusvahelised kullerfirmad(DHL, DPD, UPS, mõnikord veel mõni natuke vähem tuntud) ehk posti puhul mingit eraldi valikut pole kas kulleriga või mitte. Aga tasuta või odava transpordiga vist kvalifitseeritakse pigem maksikirjaks.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
04.10.2015 16:45:19
|
|
|
| No ei oska mina öelda, kas tegemist on maksikirja või kullerpakiga kui saatjaks on välismaine netipood kuna sealsed transpordiviisid ei vasta ju üks ühele omniva teesustega. Samas ega välismaalt tellides enamasti muud varianti pole kui tavaline post, trackitav post või siis rahvusvahelised kullerfirmad(DHL, DPD, UPS, mõnikord veel mõni natuke vähem tuntud) ehk posti puhul mingit eraldi valikut pole kas kulleriga või mitte. Aga tasuta või odava transpordiga vist kvalifitseeritakse pigem maksikirjaks. |
Üldiselt, kui ikka tasuta või minimaalse saatmiskuluga, siis maksikiri. Kullerteenus ikka alates 7-8 eurost, pigem 10 või 15 või rohkem. Kui tellida Amazonist vms kohast, siis reeglina kullerteenus. Samuti kõik EPG'd, EMS'd jms. Hind pakeb asja paika.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
04.10.2015 20:45:23
|
|
|
| Üldjuhul kulleri teenuse jaoks jah EMS (Express Mail Service) kirjas.
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
05.10.2015 13:30:36
|
|
|
Korrektne oleks sinu probleemi puhul siis: MINU rahvusvahelise paki puhul... jne... ponjal? |
... "üksikjuhtum" on pigem pigem firmade klassikaline stampfraas, kirjeldamaks misiganes ebamugavat probleemi, mille eest vastutust ei soovita võtta. See "üksikjuhtum" on juba aastaid kestnud korralagedus, mida pole ükski uutmine ega reformimine parandada suutnud. Ma ei saada küll liiga tihti pakke, kuid olen nende "üksikjuhtumite" otsa sattunud rohkem, kui see normaalne oleks ...
   |
5 :: |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Diesel
Kreisi kasutaja

|
05.10.2015 16:35:27
|
|
|
Kus see like button on?
Spoiler 
| DigeBeni kirjutas: |
... "üksikjuhtum" on pigem pigem firmade klassikaline stampfraas, kirjeldamaks misiganes ebamugavat probleemi, mille eest vastutust ei soovita võtta. See "üksikjuhtum" on juba aastaid kestnud korralagedus, mida pole ükski uutmine ega reformimine parandada suutnud. Ma ei saada küll liiga tihti pakke, kuid olen nende "üksikjuhtumite" otsa sattunud rohkem, kui see normaalne oleks ... |
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mada
HV vaatleja
|
06.10.2015 18:30:29
|
|
|
| Mina pean viimasel ajal kiitma, hiina ja euroopa pakid on tulnud kiiresti, SMSid on ilusti läbi tulnud, ja näiteks Soomest teele pandud kitarr, mis müüjal ikka väga viletsalt pakitud oli, tuli ühes tükis kahe päevaga kohale. Kuller on ka alati mõned minutid ette helistanud.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aspiriin
HV kasutaja

|
06.10.2015 20:22:17
|
|
|
Kiire küsimus teadjatele...kas paki saab ilma saateleheta ka kätte. Minu nimele tulnud...piisab ID kaardist? Õismäe postkontorist on jutt.
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
06.10.2015 20:30:40
|
|
|
Saab küll, kui pakil telefoninumber ka on, siis alati ei tulegi seda lipikut postkasti vaid saadetakse hoopis SMS
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
06.10.2015 21:30:12
|
|
|
Vahest mõni ägedam tädi hakkab küll saagi käima tõmbama saatelehe asjus, kuid asja saab siiski kätte
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
06.10.2015 22:13:01
|
|
|
ja ise reklaamisid päevalehtedes, et enam pole isegi volitust vaja, peamine et pakk kiiremas korras ää tassitakse riiulist asutus jätkuvalt.
Reaalse kogemuse põhjal pigem asi ei ole kättesaamises vaid töötajad ei tea, mis asjad kontoris on, olgu põhjus ükskõik kui proosaline aga ilmselgelt ei ole seal süsteemi mis töötaks.
Mul korduvalt nii olnud, et lähen võtan asja ja 10min või 30min hiljem tuleb sõnum, et pakk ootab, kuigi alati küsin trackingu järgi, et minu andmetel peaks mulle veel kohal olema asju.
Ma kujutan ette, et Omniva minu silmis ei tõesta enanst enam kungi usaldusväärse ja korrektse asutusena.
Kusjuures üldmulje jõuti 0 keerata ca 1,5a, ennem seda olin väga rahul (tihedam kasutus kuskilt 2003a) aga umbes 2012 lõpust hakkas asi põhja vajuma.
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
06.10.2015 22:16:03
|
|
|
| WäntWõll kirjutas: |
| aga umbes 2012 lõpust hakkas asi põhja vajuma. |
Siis sai raha otsa
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
06.10.2015 22:16:49
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
| WäntWõll kirjutas: |
| aga umbes 2012 lõpust hakkas asi põhja vajuma. |
Siis sai raha otsa |
krt seda teab, võibolla toonane juhtkond kantis mujale jah vms.
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JRISETH
Kreisi kasutaja
|
07.10.2015 09:27:30
|
|
|
Spoiler 
Pole kunagi nii kiiresti pakki saanud hiinast, eks näis kas deklareerimine omnivaga läheb kauem kui selle siia jõudmine
|
|
| Kommentaarid: 232 loe/lisa |
   |
203 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
07.10.2015 10:01:18
|
|
|
Singapur post käibki selliselt, lihtsalt sõltub, kas NV jääb sisse või mitte.
7 peäva koos kõigega on suht tavaline.
Teine teema on China post
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.10.2015 10:46:35
|
|
|
panen siia OT-na, kuna ma 100% pole kindel, kas omnivaga tegu, aga uudises oleva firma kodulehel on kirjas, et kasutatakse ELS kullereid
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.10.2015 21:10:37
|
|
|
jälle probleem, et +1 päev ei tule lipakaga
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
13.10.2015 21:18:35
|
|
|
Et tuli sms ja ootas veel lipakat ja siis on omniva süüdi? *facepalm*
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
14.10.2015 13:02:06
|
|
|
SMS on ülimugav ja mina olen täielikult selle fänn. Arusaamatuks jääb ainult see, et miks kontorites ikkagi see lipik välja prinditakse. Vabalt võiks ju kuidagi elektrooniliselt selle paki üleandmise registreerida
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.10.2015 13:05:17
|
|
|
See lipiku printimine on jah suht porr.....
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
14.10.2015 13:19:16
|
|
|
| krist2an kirjutas: |
SMS on ülimugav ja mina olen täielikult selle fänn. Arusaamatuks jääb ainult see, et miks kontorites ikkagi see lipik välja prinditakse. Vabalt võiks ju kuidagi elektrooniliselt selle paki üleandmise registreerida  |
Mõnel viimasel korral kus olen saanud sms-i paki teavitamiseks pole mulle enam postkontoris seda lipikut ka välja lastud.
Aga kui lipik on postkastis siis prinditakse uus välja kui kaasas pole. Kas on juhus - ei tea....
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
14.10.2015 13:36:35
|
|
|
| PCman, Mis sa allkirja ei olegi siis andnud?
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
14.10.2015 14:00:41
|
|
|
| Siim159 kirjutas: |
| PCman, Mis sa allkirja ei olegi siis andnud? |
Eip.
Jalutasin sisse. Ütlesin ära mis asjus - klõbistati raalis natuke - anti pakk kätte ja sooviti head päeva. Ei allkirja ega midagi. Ja nii juba mitmendat korda kui on saabunud sms paki kohta....
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
14.10.2015 14:46:59
|
|
|
| Mul on ammu nii, et kui tegemist on liht saadetisega siis antakse üle leti ja minema. Aga kui tähitud siis on igal juhul vaja kuhugi algkiri panna.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
14.10.2015 19:03:58
|
|
|
SMS on ülimugav ja mina olen täielikult selle fänn. Arusaamatuks jääb ainult see, et miks kontorites ikkagi see lipik välja prinditakse. Vabalt võiks ju kuidagi elektrooniliselt selle paki üleandmise registreerida  |
See meenutab seda aega, kui esimesed personaalarvutid hakkasid ettevõtetesse raamatupidajate käsutusse jõudma. Kompuuter arvutas töötasud ja maksud/värgid välja ja siis raamatupidaja kontrollis kalkulaatoriga üle.
No vähemalt arvelauda ei võtnud appi, vist.
Eks Omniva oma tehnoloogia juurutamisega elab ilmselt midagi sarnast üle praegu.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
15.10.2015 06:52:30
|
|
|
| PCman kirjutas: |
Mõnel viimasel korral kus olen saanud sms-i paki teavitamiseks pole mulle enam postkontoris seda lipikut ka välja lastud.
Aga kui lipik on postkastis siis prinditakse uus välja kui kaasas pole. Kas on juhus - ei tea.... |
Kui ma pakke saan, siis pakiautomaadi puhul on sms. Lipik tuleb postkasti siis kui peab postkontorisse järgi minema. Mingit dubleerimist küll kohanud pole.
|
|
| Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
15.10.2015 11:55:07
|
|
|
| -KRANTS- kirjutas: |
Kui ma pakke saan, siis pakiautomaadi puhul on sms. Lipik tuleb postkasti siis kui peab postkontorisse järgi minema. Mingit dubleerimist küll kohanud pole. |
Viimasel ajal nii, et kui paki peal on tel. NR. siis tuleb SMS et pakk on postkontoris, ning pakiteadet postkasti enam ei tule.
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.10.2015 12:58:40
|
|
|
Omnija kapid tulevad kõik poolast?
Täna tapal 2 poola veokit koos poolakatega laadisid suuremaid kappe maha ja võtsid pisema ära
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |