Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  OnePlus One märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 48, 49, 50  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ricard
HV kasutaja

sõnum 16.09.2015 18:26:15 vasta tsitaadiga

Mul jah viimane automaatselt tulnud uuendus. Mõned asjad muutusid inglisekeelseteks, ikoonid samuti teistsugusteks. Töötab täitsa hästi.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mauro
Kreisi kasutaja
mauro

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.09.2015 13:52:59 vasta tsitaadiga

Tuli uus uuendus ka nüüd - aga rootimise ajal sai peale pandud TWRP.
Keegi TWRP-ga ka on proovinud incremental update zip-st?
Automaatne ei toimi - reboodib lihtsalt twrp-sse.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 22.09.2015 21:43:45 vasta tsitaadiga

Cyandelta-ga toimib igapäevaselt kenasti. Mul ka viimane TWRP.

edit:
Ossin korraliku laadija ja kaabli.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0100EYJES
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00SUX2IPE
Spoiler Spoiler Spoiler

Originaal laadija on küll 2A, kuid üle 1A välja ei tundu andvat. Samuti on kaasatulev kaabel liiga lühike ja jäik minu jaoks.
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
nax
HV kasutaja
nax

sõnum 25.09.2015 21:27:08 vasta tsitaadiga

originaalist tuleb välja 1.84A ja laadimine eri faasides on astmeline. Kui täitsa tühi siis 1,84A...lõpupoole 1A ringis. Laadimifaase kokku 3.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 49
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 27.09.2015 00:28:03 vasta tsitaadiga

Mu laadija vigane siis ilmselt või on kvaliteet nii kõikuv neil. Pole veel kunagi üle 1A näinud. Samas kui teise laadija peale ümber vahetan on erinevus kohe näha.
tagasi üles
Nitrosnail
HV kasutaja

sõnum 27.09.2015 15:49:55 vasta tsitaadiga

Kui ma ühe korra olen juba TWRPga pannud custom rommi ise peale (12 pealt läksin tagasi CM11) Siis mul enam seda varianti kunagi ei tekigi, et ta update pakkuma hakkaks? Kuidagi tehaseversioonile vms ei anna tagasi minna? Või lihtsalt latest soft peale lasta TWRPga?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 28.09.2015 11:27:43 vasta tsitaadiga

Kaua keskmise kasutamise juures telefonil aku vastu peab? Kui hommikul laen täis, siis saab järgmisel hommikul ka veel kasutada?
prtv
HV Guru

sõnum 28.09.2015 11:41:38 vasta tsitaadiga

Mis on keskmine kasutamine?
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 28.09.2015 11:42:51 vasta tsitaadiga

2h muusikat, 3-4h ekraan sees ja brausimine + 4g võrk sees koguaeg. See võiks olla keskmine minu jaoks.
Markokene
HV kasutaja

sõnum 28.09.2015 15:19:14 vasta tsitaadiga

kotmarjak kirjutas:
2h muusikat, 3-4h ekraan sees ja brausimine + 4g võrk sees koguaeg. See võiks olla keskmine minu jaoks.

4g kohapealt ei oska midagi öelda, aga umbes samamoodi venitasin mina päeva ära. Kui puudu jäi siis väike akupank taha.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 28.09.2015 15:49:00 vasta tsitaadiga

Markokene kirjutas:
kotmarjak kirjutas:

4g kohapealt ei oska midagi öelda, aga umbes samamoodi venitasin mina päeva ära. Kui puudu jäi siis väike akupank taha.

Hommikust saadik Deezer umbes 5+ tundi mänginud üle sinihamba, umbes tund netis käidud ja hommikusest 100% akust sai just hetke eest 70%.
Mõni telefonikõne ka päeva jooksul.

Kokuvõtvalt, aku pärast muretsema ei pea. Muretsema paneb hoopis 4G viis giga internetti kalendrikuus.
Kaua muusikat ei kuula.

limp
HV Guru
limp

sõnum 29.09.2015 09:39:28 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Markokene kirjutas:
kotmarjak kirjutas:

Hommikust saadik Deezer umbes 5+ tundi mänginud üle sinihamba, umbes tund netis käidud ja hommikusest 100% akust sai just hetke eest 70%.
Mõni telefonikõne ka päeva jooksul.

Kokuvõtvalt, aku pärast muretsema ei pea. Muretsema paneb hoopis 4G viis giga internetti kalendrikuus.
Kaua muusikat ei kuula.

Minul lollipopiga ei pea enam eriti õhtunigi vastu. Wifi enamuse ajast taga. autoga sõites BT. Eks mõned mängud söövad ka, aga üldiselt, kui tahan et õhtuni vastu peaks, panen lõunast laadima, et õhtused toimetused veaks ka välja.

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
mauro
Kreisi kasutaja
mauro

sõnum 29.09.2015 11:17:18 vasta tsitaadiga

Nitrosnail kirjutas:
Kui ma ühe korra olen juba TWRPga pannud custom rommi ise peale (12 pealt läksin tagasi CM11) Siis mul enam seda varianti kunagi ei tekigi, et ta update pakkuma hakkaks? Kuidagi tehaseversioonile vms ei anna tagasi minna? Või lihtsalt latest soft peale lasta TWRPga?

Update pakub küll - aga TWRP-ga OTA ei installi.
Pead alla tirima full upgrade ja TWRP-s installima selle (~600mb).

Viimase 5.1.1 on mingil põhjusel DPI tõusnud - 480 peale (native opo ekraanile on ~400)
tagasi üles
Nitrosnail
HV kasutaja

sõnum 29.09.2015 11:45:52 vasta tsitaadiga

mauro kirjutas:
Nitrosnail kirjutas:

Update pakub küll - aga TWRP-ga OTA ei installi.
Pead alla tirima full upgrade ja TWRP-s installima selle (~600mb).

Viimase 5.1.1 on mingil põhjusel DPI tõusnud - 480 peale (native opo ekraanile on ~400)

Ei saanud aru mis full upgrade.. Ehk siis ikka latest version, 5.1.1 ja TWRPs peale littima?
tagasi üles
mauro
Kreisi kasutaja
mauro

sõnum 29.09.2015 15:59:57 vasta tsitaadiga

OTA (over the air) ei installi kui TWPR peal on - teavituse saad ikka kui upgrade tuleb.

TWRP-ga upgrademiseks tuleb full tirida, mitte incremental update.

http://builds.cyngn.com/cyanogen-os/bacon/12.1-YOG4PAS1N0-bacon/7c535cd450/cm-12.1-YOG4PAS1N0-bacon-signed.zip

on hetkel viimane 5.1.1
tagasi üles
Nitrosnail
HV kasutaja

sõnum 30.09.2015 17:33:30 vasta tsitaadiga

Okei tänud, aga sellist asja tahan teada, et kui ma lasen peale selle full ROMi, saan updatesi läbi telefoni edaspidi. Aga kui ma lasen sama ROMi pre-rooted peale, kas siis ka updatesi tuleb?
Ehk teisisõnu ma tahan ,et uusi uptadesi pakub edasipidi läbi telefoni, samas on mul vaja, et telefon oleks rooted..

http://www.ibtimes.co.uk/oneplus-one-gets-android-5-1-1-yog4pas1n0-cyanogen-os-12-1-ota-update-how-install-manually-1517108
Sellel lingil allpool saadaval pre-rooted rom
tagasi üles
mauro
Kreisi kasutaja
mauro

sõnum 30.09.2015 21:46:06 vasta tsitaadiga

rootimine ei tohiks mõjutada - probleem on recovery poole peal - OTA ei toimi TWRP või muu sellisega ja eeldab et originaal cwm recovery on peal.
tagasi üles
IffikaS
Kreisi kasutaja
IffikaS

sõnum 01.10.2015 10:08:58 vasta tsitaadiga

Ma päris hästi ei mõista või õigemini sa vist pole ka kirjutanud miks sa soovid originaalile tagasi minna.
Kui müügiks või muudel põhjustel siis ok.
Siis vaata seda linki http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/guide-return-opo-to-100-stock-t2826541

Aga kui jääd ise kasutama, siis pane endale SlimSaber ROM, telefon läheb kiiremaks, aku kestab kauem, mingeid kummituslike käitumise pole.
Ühesõnaga - parem.
https://forums.oneplus.net/threads/5-1-x-slimsaber-slimlp-unofficial-builds.241336/

PS: Update tuleb ca kaks korda nädalas. Tõmbad ära. Paned telefoni kinni, käivitad TWRP installid ja 3minuti pärast oled tagasi levis.
Mina enam ei viitsi koguaeg update'da, kuna buge pole, siis uuendan korra-kaks kuus.

Cheers,

Ivar

Nitrosnail
HV kasutaja

sõnum 01.10.2015 13:17:31 vasta tsitaadiga

IffikaS kirjutas:
Ma päris hästi ei mõista või õigemini sa vist pole ka kirjutanud miks sa soovid originaalile tagasi minna.
Siis vaata seda linki http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/guide-return-opo-to-100-stock-t2826541

Aga kui jääd ise kasutama, siis pane endale SlimSaber ROM, telefon läheb kiiremaks, aku kestab kauem, mingeid kummituslike käitumise pole.
Ühesõnaga - parem.
https://forums.oneplus.net/threads/5-1-x-slimsaber-slimlp-unofficial-builds.241336/

PS: Update tuleb ca kaks korda nädalas. Tõmbad ära. Paned telefoni kinni, käivitad TWRP installid ja 3minuti pärast oled tagasi levis.
Mina enam ei viitsi koguaeg update'da, kuna buge pole, siis uuendan korra-kaks kuus.

Cheers,

Ivar

Põhjus tegelt selles, et kui CM12 tuli välja, originaalis uuendasin ära. Hakkas touch screen jamama. Muutus nii häirivaks, et updatesi ja fixe ma ei jõudnud oodata ning rullisin tagasi 11 peale. Mingi aja töötas ilusti, aga nüüd vahest, paar X nädalas tahab ikka näkku panna. Kas ei reageeri korralikult, või paar korda on juhtunud, et hakkab igasugu asju valima suvakalt screenil, niivisi on näiteks helistama hakanud kuhugi - tõsi, kui ekraan lukku panna siis enam ei mässa.
Aga proovin Slimsaberi ära thumbs_up.gif
tagasi üles
IffikaS
Kreisi kasutaja
IffikaS

sõnum 01.10.2015 14:00:05 vasta tsitaadiga

Nitrosnail kirjutas:

Põhjus tegelt selles, et kui CM12 tuli välja, originaalis uuendasin ära. Hakkas touch screen jamama. Muutus nii häirivaks, et updatesi ja fixe ma ei jõudnud oodata ning rullisin tagasi 11 peale. Mingi aja töötas ilusti, aga nüüd vahest, paar X nädalas tahab ikka näkku panna. Kas ei reageeri korralikult, või paar korda on juhtunud, et hakkab igasugu asju valima suvakalt screenil, niivisi on näiteks helistama hakanud kuhugi - tõsi, kui ekraan lukku panna siis enam ei mässa.

Täpselt need põhjused miks ka mina otsisin mingit custom ROMi (lisaks kõigile eelpool välja toodud boonustele, mis on super lisaväärtus.)

Edu!

Ivar

beer_yum.gif

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 01.10.2015 19:52:45 vasta tsitaadiga

Nitrosnail kirjutas:
IffikaS kirjutas:

Ühesõnaga - parem.

Cheers,

Ivar

CM12.1 peal pikemat aega (Jaanuarist?) ja pole mingeid jamasi olnud.
Sul ilmselt riistvaraline probleem.

tagasi üles
Nitrosnail
HV kasutaja

sõnum 02.10.2015 00:31:22 vasta tsitaadiga

IffikaS kirjutas:
Nitrosnail kirjutas:

Täpselt need põhjused miks ka mina otsisin mingit custom ROMi (lisaks kõigile eelpool välja toodud boonustele, mis on super lisaväärtus.)

Edu!

Ivar

beer_yum.gif

Lasin SlimSaber-bacon-5.1.1-20150921 peale. Uuendasin firmware firmware_update_20150117-flashable nagu seal lingil ütles. Modemiks see modem_OPO_L5_alpha-flashable. Gapps flashisin: Slim-Addons-mini_gapps.4.4.4.build.9-20150107

Probleem nüüd selles, et igasugused google serviced lõpetavad töö koguaeg spammib ette ja jääb ainult üle ok vajutada. com.google.process.gapps has stopped working on põhiline.. Mida teha? Full wipe ma ei teinud enne seda kõike. Võib olla selles asi? Lootsin, et saan ilma wipeta hakkama..

EDIT: Okei, tegin full wipe. Nüüd on nii ,et kui pinni sisestan, siis on must pilt ja ütleb et seadistusviisard on peatunud. Näen ainult kellaaega ja akut. Muud teha ei saa. Krt kas mul kuskil mingi vale zip siis?
tagasi üles
IffikaS
Kreisi kasutaja
IffikaS

sõnum 02.10.2015 00:46:28 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
CM12.1 peal pikemat aega (Jaanuarist?) ja pole mingeid jamasi olnud.
Sul ilmselt riistvaraline probleem.

Peab tõdema, et vähestel on ka tegelikult riistvaralised probleemid. Aga XDAd ning OP foorumit lugedes on siiski
jäänud mulje, et tarkvara on pigem enamus jamade taga. Kõik OPOd on sama speciga, aga siiski väikeste erinevustega.

Enamikel taoliste probleemidega kasutajatel on asi ikkagi lahenenud, kernelite ja ROMide vahetustega. Siinkohal
ei kritiseeri neid, kes on jäänud originaalile kindlaks, kuid soovin seda lisada, et custom ROMid on palju stabiilsemad
ja efektiivsemad ning annavad lisaväärtusi (kasvõi muudetav DPI näiteks).

Ja see ei tähenda seda, et peaks kasutama pidevalt custom ROMide nightly'sid. Aga see selleks, siin seda teema
pikemalt lahata tundub minu jaoks mõttetu, kes tahab ja on nõus vaeva nägema, siis kõik vajalik on olemas XDA
foorumites.

Head ööd!

Ivar

beer_yum.gif

PS: Kas keegi mingit kauna ka ümber kasutab ja kui, siis millist?

olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 02.10.2015 08:59:06 vasta tsitaadiga

Nitrosnail, rom on lollipop ja gaps`id on kitkati omad...äkki sellest ikaldus?
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Nitrosnail
HV kasutaja

sõnum 02.10.2015 11:24:26 vasta tsitaadiga

Tänud kutid. Iffika käest sain õige gappsi. Kõik toimib. Tunda on, et kiirem kui stock.. thumbs_up.gif beer_yum.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  OnePlus One mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 48, 49, 50  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.