veel hiljuti sõitis corollaga, ilmselt on vahepeal hästi peale pritsinud icon_lol.gif
Link _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kas nüüd antakse uue auto ostmisel ülevaatus 4 aastaks? Varem nagu mäletan, et esimene sats oli 3 aastat ja siis kuni 10 aasta vanuseni 2 aasta tagant.
Juunis ostetud uue auto passis oli ülevaatuseks 2019 aasta?
viimati muutis Osiris 01.10.2015 16:13:25, muudetud 1 kord
mis loogika selles viimases numbris on? Miks see nii tehtud on?
et kõik korraga aasta alguses/lõpus ülevaatuspunkte ei ummistaks.
Mitte aasta algus pole loogiline aeg vaid ikka registreerimiskuupäev oleks loogiline. Kui auto on regatud näiteks täna, siis järgmine ülevaatus võiks olla täpselt 4 aastat tänasest.
XR, see mõeldi siis välja kui igaüks nägi kas vastutuleval autol on ülevaatus või mitte. Iga aasta said eri värvi kleepsu numbri peale ja nii oli ühe pilguga selge kui nägid viimast numbrit ja kleepsu. Ja ega ma praegugi muudmoodi ei oskaks järge pidada, ei õpi ju pähe regamisaega, kui kahtlus tekib siis vaatad auto peale ja selge. Kindlustus on niigi iga aasta üllatus. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
kodanik2, ma ei ole kindel, kas Outbackil ja Foresteril on samad variaatorkastid nagu Legacyl, aga selle kast kestab max 5a.
Ma arvan, et 5a automaat Subarutest tuleks eemale hoida. _________________ www.estonia1918.com
XR, see mõeldi siis välja kui igaüks nägi kas vastutuleval autol on ülevaatus või mitte. Iga aasta said eri värvi kleepsu numbri peale ja nii oli ühe pilguga selge kui nägid viimast numbrit ja kleepsu. Ja ega ma praegugi muudmoodi ei oskaks järge pidada, ei õpi ju pähe regamisaega, kui kahtlus tekib siis vaatad auto peale ja selge. Kindlustus on niigi iga aasta üllatus.
Kasuta maaklerit, nt KindlustusEST. Annavad meiliga teada kui hakkab otsa saama mõnel autol kindlustus. Kui kanaaridel puhkad ja meile ei loegi paar nädalat, siis päev enne helistab ja küsib üle et mis teeme? _________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte.
Suurema kliirensi ja neliveo teemal.. uued ford rangerid on talutavad masinad? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
kodanik2, ma ei ole kindel, kas Outbackil ja Foresteril on samad variaatorkastid nagu Legacyl, aga selle kast kestab max 5a.
Ma arvan, et 5a automaat Subarutest tuleks eemale hoida.
mille põhjal sellist asja väidad?
Mul ühel töökaaslasel lendas täpselt pärast garantiilõppu variaatorkast. Paranduse hinnaks öeldi 16 000€
Vist läheb tarbijakaitsesse veel. Teisel töökaaslasel täiesti katki ei läinud see kast, aga pani peale garantii lõppu korralikult villast.
Sellise kastiga 5a+ autosid ei soovitaks kohe kindlasti.
Kummaline, sellist juttu pole nagu kohanud foorumites.
von Wu kirjutas:
kodanik2 kirjutas:
Nii targad, plaan soetada HMD nõuded: kõrgem kliirens, automaat, 4-vedu, vanus alla 5a. Hetkel valikus - Subaru Forester, Outback või Honda CR-V?
Diiselmootor ja automaatkast korraga on ainult päris uuel Outbackil. 5 a vana puhul pead valima, kas diisel või automaat.
Ega ma seda HMD päris nii ka ei mõelnud, et peabki diisel olema arvatavasti tuleb bensu peale ikka jääda.
Japside arusaam org. varuosadest - enda seadmete puhul näen ka, et on asju mis maksavad varuosana uue seadme hinna ja saadavus 3-4 kuud. Uue seadme saad 2 nädalaga EL laost.
Teemasse ka:
mis vahemaa tagant keegi adBlued lisab/või hooldus ise?
Japside arusaam org. varuosadest - enda seadmete puhul näen ka, et on asju mis maksavad varuosana uue seadme hinna ja saadavus 3-4 kuud. Uue seadme saad 2 nädalaga EL laost.
Teemasse ka:
mis vahemaa tagant keegi adBlued lisab/või hooldus ise?
Nii ja naa. Services kindlasti mingi tambovi konstant hinna sees
Võib olla mingi idee, et tellitakse koos mootoriga tehasest.
Oluliselt lihtsamate asjadega ei saada ju Eestis teeninduses hakkama. Tüüpiliselt kas saadetakse kuhugi või tuleb mujalt keegi appi.
Ja mulle jääb mulje, et kutsekast tulev kaader on ka päris küsitav... kõik võimalused neil, aga vähemalt loogika ja veotsimise võime üsna null - tööauto pealt näen seda... juppe oskan ma ise ka järjest pakkumise peale vahetada (lihtsalt pole reeeglina seda aega)
Uuel aastal tõusevad kütuste aktsiisid. Peaks tegema korjanduse ja ostma-ladustama suurema koguse diiselkütet ja bensiini. Kogus võiks olla igaühe aastas kasutatav kütusekogus
Küsisin järgi, et palju selle kasti paranduse eest ikkagi küsiti.
Küsiti 12k. Uus kast+tööraha. Ehk siis kogu remont kokku. _________________ www.estonia1918.com
Uuel aastal tõusevad kütuste aktsiisid. Peaks tegema korjanduse ja ostma-ladustama suurema koguse diiselkütet ja bensiini. Kogus võiks olla igaühe aastas kasutatav kütusekogus icon_cool.gif
Keniaalne, arvuta nüüd palun välja, milline see kogus olema peaks, et aktsiisitõusust tulenev hinnatõus arvestatavat efekti annaks ja lahuta sellest ladustamiskulu. Miinusesse jääd oma ideega.
nojah, fakt on see, et uute varuosade hinnast on ligi kolmveerand puhas õhk (kui mitte rohkem )
See on äri. Uute autode hinna sees on ka seda "õhku" ehk katet ikka väga palju.
Minule teada olevatel andmetel on seeriatoodangu autodest kõige rohkem õhku just Porsche 911 hinnas.
911 on imho nagu autode iPhone. Inimesed teavad, et hinnas on palju õhku, aga neid ei huvita.
Minule teada olevatel andmetel on seeriatoodangu autodest kõige rohkem õhku just Porsche 911 hinnas.
911 on imho nagu autode iPhone. Inimesed teavad, et hinnas on palju õhku, aga neid ei huvita.
nss, porsche on kõige kasumlikum automark maailmas, seda teab vist igaüks. jutt oli ju HMD-st. näita mulle hmd-d, mille kate on kasvõi üle viiendiku. "äri" käib jah hoolduse ja varuosadega, ega see eriti ilus ei ole tegelikult.
nss, porsche on kõige kasumlikum automark maailmas, seda teab vist igaüks. jutt oli ju HMD-st. näita mulle hmd-d, mille kate on kasvõi üle viiendiku. "äri" käib jah hoolduse ja varuosadega, ega see eriti ilus ei ole tegelikult.
ot:
See äri on täpselt nii ilus, kui ilusa auto keegi endale ostab
Varuosade kohapealt, kuivõrd võib tõepõhi alla olla jutul, et identsetel varuosadel on olenevalt brändist erinev hind. Teatavasti autotootjad ristkasutavad brändide vaheliselt nii veermiku, käiguosa, mootoreid, võimalik, et ka muude nagu elektriakende mehhanismid kuni salongi nuppude ja kulumaterjalideni välja. Kas Audi tehniliselt identne varuosa maksab samapalju kui Škoda või Seati oma, Kas Dacia jupp on sama hinnaga, mis Renaultil või Nissanil. Või on hinnaerinevused juba brändi sisesed, kus lukssedaani jubin maksab enam, kui sama jubin kaubiku küljes.
Ühest küljest äri on äri, autotootja võib oma tulu teenida nii automüügist, kui varuosa kataloogist, kus kallimal autol koodide all kallihinnalised varuosad ja odavmargil samad jupid kataloogis teiste koodidega ja soodsamate hindadega.
Kas on tegemist kuulujutuga ja ristkasutatavavate varuosade hinnaerinevused on pigem kosmeetilised, või on tõepõhi all ja hästiinformeeritud mehaanik või autoomanik oskab sama jupi osta teise logoga karbil aga oluliselt soodsamalt, kui margiesindus pakub?
H_K, hinnaerinevus võib olla 10-15%. Nii palju olen kuulnud Škoda vs Audi juppide kohta. Aga neid kattuvaid juppe pole tegelikult liiga palju. _________________ www.estonia1918.com
Uuel aastal tõusevad kütuste aktsiisid. Peaks tegema korjanduse ja ostma-ladustama suurema koguse diiselkütet ja bensiini. Kogus võiks olla igaühe aastas kasutatav kütusekogus icon_cool.gif
Keniaalne, arvuta nüüd palun välja, milline see kogus olema peaks, et aktsiisitõusust tulenev hinnatõus arvestatavat efekti annaks ja lahuta sellest ladustamiskulu. Miinusesse jääd oma ideega.
Kas keegi on kursis Statoili lilla (lõhnastatud, etanooli baasil) vedeliku tootjaga? Seal igasugu puhastavaid aineid ka peale vee.
Võtaks hea meelega ilma nende juurdehindluseta.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.