Sellest gameplayst ei saa nüüd küll midagi välja lugeda. Näidati ainult drift eventi. Graafika on paljulubav, loodetavasti saab selle motion bluri maha keerata ja handling tuleb ikka midagi NFSU/U2 sarnast. Kui mäletan õigesti, siis NFSU2 tegi ka drifti sequence'id natuke teise juhitavusega.
See nn gameplay trailer mis seal E3-s tuli on väga nõmeda 3rd person cameraga mis liigub nõmedalt edasi tagasi kui pöördeid auto teeb.
See visuaalne tuunimine igat detaili on muidugi hea ja vägagi oodatud minu poolt.
Kui see The Crew expansion pack tuleb umbes samal ajal välja ja kui ma gold edition omanikuna pean selle juurde ostma, siis pigem ostan endale selle nfs-i.
üpriski selgelt näha, et kui keerates pidurit vajutada tõmbab külje ette ja masin hakkab automaatselt kontrollitult libisema. täpselt sarnane juhitavus nagu on viimasel ajal NFSi topitud.
selles drift challenges nägi kõik okei välja, aga kui too lõppes ning masin jätkas sarnast käitumist oli küll pettumusetunne. loodab et eksin ning on nauditav.
Siin minu intervjuu James Mouatiga.
Mängisin suletud uste taga ja täitsa ok. Korralik handlingu tuunimine ja auto tuunimine sees. Meenutas KÕVASTI U2-e aga next gen graafikaga
Handling oli täiesti ok aga väga näppida ei jõudnud seda, mul oli tavaline kaamera ja ei olnud mingit x kaamera liikumist kui pöörasin.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma Gamescomil proovisin taas järgi mängu, sama demo, mis E3-l oli. Rahulikult omas tempos lasin seal ja täitsa mõnus oli aga driftimine oli veidi imelik, ei saanud hakkama.. vajab rohkem aega.
Sain hunnik ülilahedaid tsärke ka fännidele jagan mõnes oma NFS videos ühe neist _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
noob Ühes nfs mängus oli ka see drift nagu nii raske mis jäigi mul tegemata... ma täpselt ei mäleta,aga see võis olla selles viimases need for speedi shifti seerias... nii et ka siis sama raske ? kas said seda näha kui palju saab autosi tuunida ? kas visuaalselt saab jälle põhjavalgustust panna ja igast erinevaid moosiriiuleid ?
Keegi omale ühte lahedat NFS tsärki tahab siis praegu tegin fännikale ühe giveaway sellest. Gamescomilt saadud Need For Speed-i päris nice särk Ühe annan aga vist siis ära kui mäng reaalselt välja ilmub, äkki twitchi livestreamis vms
Gap, ei olnud mingeid valikuid ja devid ka mulle öelda ei taha. Ma miskipärast arvan, et seda pole sees.. mis põhjusel ma ei tea.. samas on seda ülikerge mängu lisada mingi DLC näol.. aga see oleks veidi lame tegu. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ma ei saa aru miks on raske teha NFS underground 3-e???
miks peab leiutama midagi uut. uus graafika ja uus maailma ning suurem tuunimis võimalus ja oleks best game ever.
awesome aga nüüd pangu veidike neegrimöla ka sinna vahele nagu 2004 underground 2, 2005 most wanted, 2006 carbon ja 2008 undercover. kuigi 2008 undercover oli suht kehva juba, oli ta siiski mäekõrguselt üle sellest pasalaviinist, mida criteerijunn korraldas. mitte et the run oleks oluliselt etem olnud.
kurat, 30FPS lock hdready assetid... khm, ... wiki andmetel ps4 ja xbone release nov 2015 ja pc q1/q2 2016. dirty console peasant port mutch?
selle testimisel pole vast mõtet jah,kuna rohkemat nendest junnidest välja ei pigista.... tegelikult mõtlesin mängu ennast,stoorit ja gameplayd...et ei oleks igav ja niisama tühi kimamine nagu eelmised criterijunni käkid.
Mäng lükatigi sellepärast edasi, et PC kommuun ei tahtnud järjekortset 30fps mängu. Nüüd lubatakse unlocked framerate, paremat graafikat ja kogu ekstra sisu kohe PC launchil, mis konsooliversioonid selles vahemikus saab.
Nii et väga hea, kui asja ka ära teevad! Kiires võidusõidu mängus 30fps ikka üsna niru imo, proovitud NFS Rivals nii PS4 kui ka PC peal!
Asi mida ma ei seedi seal tuunimise juures on see, et igat detaili klõpsuta ühe haaval läbi nigu lollakas - kas oleks niiraske sinna niikuinii suurde aknasse tekitada drop down list asjadest ehk siis valid toode->tootja->nimekiri.
Asi mida ma ei seedi seal tuunimise juures on see, et igat detaili klõpsuta ühe haaval läbi nigu lollakas - kas oleks niiraske sinna niikuinii suurde aknasse tekitada drop down list asjadest ehk siis valid toode->tootja->nimekiri.
See valju erinevaid detaile saab tuunida asja just heaks teebki. Oma auto teed omapäraseks, kui on palju võimalusi asja muuta.
Mitte nagu enamus mänge, kus on 2 kolm erinevat varianti ja ah käib küll ja kõigil on siis ühesugused.
Norm, sain BETA-sse
Homme hakkan mängu uurima. Kui välja tuleb mäng siis teen ühe laheda video teile usun, et paljud tahavad seda näha _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Okei, auto saab oma maitse järgi ehitada. Gameplay aga tüüpiline nfs, täis gaasiga kurve, korralikult matsu ja edasi ikka esikohal. Kahjuks enam ei lähe selline asi ammu peale vähemalt mulle.
+100
Tahtsin täpselt sama asja postitada.
Liiga ära leierdatud see NFS juba . Ootaks midagi..uut.
Mida uut sa ootad automängult näiteks, kus juba saab autosi tuunida ja muidu võidukihutada, pluss lisaks ka veel mentide eest ära sõita ? Kui sul on paremaid ideid ei keela keegi sul neid rakendada.Kui sa mõtled veel midagi muud uut siis seda juba proovis ubisoft crew-i näol ja midagi head sealt ei tulnud.
ma loodan just, et see toob NFS vanasse heasse underground maailma tagasi. arvestades et iga masinat saab tuunida enda nägemise järgi juhitavaks on väga suur pluss.
muudetavad seaded -
Spoiler
Front and Rear Tire Pressure
Changing tire pressure is a way to fine-tune the grip relationships between front and rear. Whether adding more grip to the front or less grip to the rear it will result in a car that initiates drift more easily. Likewise removing grip from the front or adding grip to the rear will result in a car that is less likely to lose its back end when turning.
Steer Response
A fast steer response enables more reactive, twitchier steering suited to drift. A slower steer response is steadier and more controlled.
Steer Range
A wider steer range makes it easier to maintain a deep drift. A narrow steer range produces less lateral slip making it less likely.
Braking Drift Assist
Braking Drift Assist ON increases the possibility to initiate a braking drift. Turning this OFF decreases the possibility to initiate a braking drift.
Drift Stability Assist
Drifting Stability Assist makes maintaining & controlling drifts easier. Turning this OFF disables stability controls when drifting. Proceed with caution!
Launch Control
Launch Control enables stability controls when taking off, reducing fish tailing & wheel spin.
Differential
A locked differential will mean the left and right wheels consistently spin at the same rate. This results in more wheel spin and therefore encourages drifting.
Downforce
Downforce enhances traction at high speeds, encouraging stability when cornering.
Brake Strength
Strong brakes lock the wheels earlier producing slip which can encourage drifting.
Brake Bias
Adjusting the brake bias increases weight transference when braking. When this is moved towards the front it can destabilise the car more easily transitioning into a drift.
Tire Traction
Equipping tires with less/more traction will result in the vehicle transitioning into drift more/less easily when steering.
Handbrake Strength
A strong handbrake makes it easier to turn 180 degrees. A weaker handbrake can be used for drift initiation with less loss of speed & potentially a method for chaining drifts.
Spring Stiffness
Spring Stiffness can be used to tune the squat and dive behaviour of the vehicle. This is its forwards/backwards suspension movement.
Sway Bars
Sway Bars can be used to tune the amount of body roll the vehicle produces. This is its left/right suspension movement.
Nitrous
Tuning towards Power will make the nitrous more powerful, but its duration is decreased. Increasing Duration will make the nitrous less powerful, but it lasts longer.
viimati muutis rastaman 03.10.2015 14:30:14, muudetud 1 kord
kui nüüd catch-up asemel on normaalne AI ja lambod jms ära ei riku, võib isegi midagi saada sellest mängust ehk uue võivad nad endale pimedasse kohta toppida, tahaks vana undergroundi
Riddim, "kui välja tuleb mäng" aga muidu praeguseks BETA läbi tehtud pm.. kõige kallim auto olemas või noh okei otsustasin uue lambo kasuks kui vana ferru. Üldiselt mõnus aga jube drift simulator tundub kõik olema, ainuke fun on driftimine ja imelikul kombel läbib kurve driftimisega vist kiiremini isegi. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.