kas ta annab mingi veateate või jääb lihtsalt toppama?
Fifa 15/16 has stopped responding või midagi sarnast tuleb kohe algul.
mul ka mingist ajast alates mõlemad käivituvad aeglasti, kuid ma olen oodanud selle aja ära ning hakkab tööle
task manageris on not responding
eeldasin, et süüdi on vana hapu windows, kusjuures sama probleem on mul ka plex home theatre rakendusega, seega ehk on viga hoopis directx mingi uuendusega tulnud _________________ ☠
Sama jama oli mul win 8.1ga ja nüüd ka 10ga. Lihtsalt viskab kinni mängu kohe käima pannes. Võtan puldi tagant. Läheb käima. _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Sama jama oli mul win 8.1ga ja nüüd ka 10ga. Lihtsalt viskab kinni mängu kohe käima pannes. Võtan puldi tagant. Läheb käima.
Logitechi puldid enamik pidid win 8-10'ga jamama, võimalik et leidub äkki su puldile/vastuvõtjale mõni uuem draiver?(kui nad probleemiga tegelevad üldse... muidugi ka variant, et mingi konkreetne fifaga seotud probleem)
Mul on näiteks analoogne probleem Far Cry 4-ga. Kui X360 pult on juhtmega ühendatud siis mäng tööle ei lähe. Kui puldi tagant võtan tuleb kohe pilt ette. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
Returning FUT players will be able to carryover FIFA Points via a one-time transfer. This can be done between FUT 15 and FUT 16 on the same console or between the Xbox 360 & Xbox One or PS3 & PS4.
seega ei ole mõtet hetkel pointe krabada, kuna need PC peal on fifal versioonipõhised
esimene võimalus, kus punkte originist osta saab, siis vpn aitab
arvestades fifa 15 price range muutumist, siis tõenäoliselt parim coinisaak on võimalikult vara müües, mingit ajas kõrgemaks muutumist ei maksa enam suurt loota
Ainult üks cordless rumblepad 2 on ühendatud. Ega ta ometi Roccat Tyon'it teiseks controlleriks ei pea? Samas mingid ajad tagasi oli mul küll korraga kaks kui mitte isegi kolm pulti taga. Siis pold probleemi.
Mul töötab jah, aga suht midagi ei oska peale hakata, coine pole, punkte osta ei taha ja saadud mängijaid ära ei osteta, kuna ega kellelgi teisel ka ju coine pole
Aga alguses sain kohe El Kaddouri ja Herrmanni, mingi tiim ka kokku lükatud, nagu ikka Serie A ja chem lausa 96.
Mul töötab jah, aga suht midagi ei oska peale hakata, coine pole, punkte osta ei taha ja saadud mängijaid ära ei osteta, kuna ega kellelgi teisel ka ju coine pole
Aga alguses sain kohe El Kaddouri ja Herrmanni, mingi tiim ka kokku lükatud, nagu ikka Serie A ja chem lausa 96.
Quick Selliga saad coine ja sealt edasi on juba osta odavalt ning müü kallimalt.
Quick Selliga saad coine ja sealt edasi on juba osta odavalt ning müü kallimalt.
Ei raatsinud mehi quicksellida kohe ja lükkasin kõik müüki, aga sai enda võimeid ülehinnatud ja mehed ilmselgelt liiga kallilt müüki pandud, seekord panin miinimumiga müüki kõik, loodetavasti lähevad loosi ja kui mitte, siis tuleb hakata quicksellimise peale mõtlema jah, see et miinimum hind kullameestel enam 150 ei ole on saatanast värk.
krt mul ikka ei joppa üldse, sain kokku kaks rare pronksi
ronaldo kohe esimeses towis loomulikult sees. kaardi pildid näevad päris lahedad välja, mulle meeldib
krt mul ikka ei joppa üldse, sain kokku kaks rare pronksi
ronaldo kohe esimeses towis loomulikult sees. kaardi pildid näevad päris lahedad välja, mulle meeldib
Spoiler
pikaajalised futi mängijad saavad boonuspakid
ma sain vist mingi 5 või 6 erinevat pakki, kuna fut12'st alates futi pelanud _________________ ☠
viimati muutis libe 16.09.2015 18:01:40, muudetud 1 kord
ma sain ka mingi 5 pakki oma fifa staaži tõttu, aga kõik non-rare pask + 2 rare pronks mängijat vähemalt saab rare contracte jälle koguda nii mitusada tükki
esimesed punktid ostetud.
krt, et see usd nii kirves on
nüüd on kuni esmabani vähemalt pakiavamisrõõm olemas
tore on see, et mängu launchil on ronaldo ja messi ühel pulgal, mõlemad 94
homsest peaks olema vast prerelease launch konsoolidel? _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.