Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Anti112
HV Guru

|
13.09.2015 16:37:09
|
|
|
ThedEviL kirjutas: |
1. Kui kasutad rohkem kui ühte masinat või isegi brauserit see automaatne sisse logimine ei tööta. |
Mismõttes ei tööta, töötab küll.
Vähemalt Windowsi masinatel ja Firefox/Chrome/IE/Edge brauseritel.
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.09.2015 16:49:08
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Noh ma olen seisukohal, et kui keelame HV.ee reklaamid ära võib käibe tõttu varsti HV putka kinni panna. Seega ma toetan osaliselt hv.ee-d reklaamide lubamisega. Minu kiiks vist. |
kinni vaevalt, aga siis lendavad kõik teenused tasuliseks....kas meile seda vaja.....ei usu
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
UrmoZ
HV Guru

|
13.09.2015 17:09:06
|
|
|
Arvestades palju ma HV-d kasutan ja sellest kasu saan, on nende väheste reklaamide kuvamine minu jaoks tühine. HV enda jaoks aga vajalik sissetulek.
_________________ Tehinguid ei ole võimalik teha vahemikus 3. - 13. juuli.
Amazon - will not buy! |
|
Kommentaarid: 220 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
13.09.2015 17:20:08
|
|
|
ThedEviL kirjutas: |
1. Kui kasutad rohkem kui ühte masinat või isegi brauserit see automaatne sisse logimine ei tööta. |
3x Firefox + Chrome (Android) -> toimib probleemivabalt.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
13.09.2015 17:22:27
|
|
|
+1, mul on ka HV automaatne sisselogimine mitmest masinast pluss tahvlis ja telefonis ja pole probleemi. Probleem oleks ainult siis, kui mõni neist ühiskasutuses oleks ja iga kasutaja oma nime ja parooliga sisse ei logi, aga see pole enam tehnilist laadi probleem
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.09.2015 17:23:10
|
|
|
mul 3 aparaadis ja funkab
asi on järelikult tihendis
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
14.09.2015 02:03:46
|
|
|
rex kirjutas: |
Nüüd on ainult aja küsimus, millal sisutootjad alustavad propagandat, et blokeerijaid uudisevarasteks nimetama hakataks. Nagu mupo omal ajal proovis nunnut nime "jänes" halvamaigulisema "sõiduvargaga" asendada. |
no olen juba kohanud saite mis viskavad ette teateid et "mees, sul on Adblock peal, luba nüüd reklaamid või me sulle oma sisu ei näitagi".
Uut brauserit seadistades on mingit sorti Adblock esimesi pluginaid mis saab peale installitud. Edasi vastavalt vajadusele..
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
1 :: |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.09.2015 13:59:16
|
|
|
läksin hetk tagasi www.postimees.ee lehele ja nutma ajab see värk
ja siis imestatakse, miks kasutatakse igasuguseid blokeerijaid
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.09.2015 14:05:40
|
|
|
Ei kasuta reklaamide blokeerimist, aga ei tunne ka "ohvritele" kaasa. Lubati, et need, kes tasulise osa endale tellivad, reklaame ei näe. Praegune seis on selline, et näidatakse samamoodi reklaame nagu tasuta lugejatele. Puhas ahnus minu silmis. Ja ärgu tulgu kurtma, et ei tule ots-otsaga kokku. Siis oma viga, kui ka raha saades majandada ei oska.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.09.2015 14:12:43
|
|
|
tsitaat: |
Lubati, et need, kes tasulise osa endale tellivad, reklaame ei näe
|
njah, mul ka tasuline olemas
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
14.09.2015 14:14:42
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
ja siis imestatakse, miks kasutatakse igasuguseid blokeerijaid  |
See on päris haige asi tõesti Kui see "eksperiment" peaks püsivaks jääma siis peab uue meediakanali otsima kust oma uudiseid lugeda. Või siis tõesti tegutsema oma eelnevalt kirjutatule risti vastupidiselt ja selle jaburuse ära blokkima
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
14.09.2015 14:27:37
|
|
|
Kisub küll natuke OT-ks, aga kas Eestis üldse on uudisteportaali, mis kajastaks aktuaalseid uudiseid kiiresti ja mida on võimalik oma närve rikkumata ilma adblocki vms. plugant kasutamata lugeda? Vahet pole, kas tasuta või mõistliku tasu eest.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
14.09.2015 14:32:45
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Kisub küll natuke OT-ks, aga kas Eestis üldse on uudisteportaali, mis kajastaks aktuaalseid uudiseid kiiresti ja mida on võimalik oma närve rikkumata ilma adblocki vms. plugant kasutamata lugeda? Vahet pole, kas tasuta või mõistliku tasu eest. |
On, aga kui operatiivne ta on see on iseküsimus
http://www.err.ee/
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
14.09.2015 14:39:24
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Kisub küll natuke OT-ks, aga kas Eestis üldse on uudisteportaali, mis kajastaks aktuaalseid uudiseid kiiresti ja mida on võimalik oma närve rikkumata ilma adblocki vms. plugant kasutamata lugeda? Vahet pole, kas tasuta või mõistliku tasu eest. |
Pealkirju saab lugeda W3.ee võrguküljelt.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
mahno
HV kasutaja
|
14.09.2015 15:28:38
|
|
|
Kui veebileht oma reklaamirohkusega teatud talutavuse piiri ületab, siis läheb adblock peale ja minul isiklikult on oma eluga oluliselt rohkem teha, kui hakata täppisseadistama, milliseid reklaame näidatakse ja milliseid mitte.
See HV sisselogimata kasutajale näidatav tekstivarjav reklaam on tõsiselt häiriv ja jutt teemadel "logi sisse" vms on tõsiselt fekaal. Esiteks ei hakka ma kolme kliki pärast sisse logima ja teiseks ei hakka ma suvalistest arvutitest sisse logima. Tõtt-öelda on just see HV ujuv reklaam olnud põhjuseks, miks mõnele vähekasutatavale masinale üldse adblock peale on läinud. Oleks et ta ujub ühe korra - ei, igal lehel uuesti.
Minu seisukoht on lihtne - reklaam ei tohi piirata veebi kasutamist. Sel juhul ma olen valmis aktsepteerima teda, kui ta just ei vilgu häirivalt või mängi totakat viisijupikest lõpmatu arv kordi järjest.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
14.09.2015 16:26:21
|
|
|
Kui päriselust näiteid tuua, siis tõenäoliselt on kõik näinud kaubakeskustest LHV, Elektrumi, Viasat jms. firma agaraid müügitegelasi. Niikaua kui neid vähe on, kuulad vahel võibolla isegi ära mis neil öelda on kui kuhugi otseselt kiiret pole või siis ütled viisakalt tänan, ei soovi. Aga kui olukord oleks selline, et enne toidupoeni jõudmist on neid hordide kaupa ees, siis tekiks küll kiusatus need jobud pesapallikurikaga laiali peksta või hoki väravahavi riietus selga panna ja silmad kinni neist läbi joosta. Reklaamiga on internetis samamoodi - mõne tagasihoidliku banneri pärast ei viitsiks nende peitmiseks võimalusi otsida, aga kui asi on juba nii hulluks läinud, et mõni varjab isegi sisu, siis peab midagi ette võtma.
Krt, muidu meeldib EL-le küll igasuguseid asju käskida ja keelata, kuhu nad üldse nina ei peaks toppima, võiks vahelduseks ka midagi mõistliku teha ja teha mingi direktiivi, et sisust võib vaid x% reklaam olla.
Näiteks google elab päris hästi olgugi et otsimootor ega muud rakendused pole hüppavaid ja liikuvaid reklaame täis, seega on võimalik ka mõistliku reklaami hulgaga ennast ära majandada
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
14.09.2015 16:36:32
|
|
|
See on nii ainult google adwords puhul ja need on selgelt eristatavad ning neid pole häirivalt palju. Tavalisi otsingutulemusi lehe omanik otseselt mõjutada ei saa(kaudselt läbi SEO saab, aga see on juba teine teema).
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
14.09.2015 17:02:57
|
|
|
LKits kirjutas: |
Kas seda saab nimetada reklaamiks, kui tootja maksab kaupmehele, et too paigutaks toote paremasse piirkonda? |
See on eraisikupistis.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
14.09.2015 22:18:12
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
ja siis imestatakse, miks kasutatakse igasuguseid blokeerijaid  |
Sekundeerin, eriti näotu on kogu ekraani katvaid reklaame maksvale kliendile kuvada.
Jõudu turundusgurudele istumise alt oksa saagimisel
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
15.09.2015 14:00:27
|
|
|
IT-Reklaami-Spetsialistid, millal ükskord Lahtiste Silmadega ringi vaatama hakkate ja ei maha enam maha kõige Moekamaid Trende:
Trend nr. 1: Mozilla hakkab usinasti reklaami näitama ning teeb seda suure raha eest ja kavatseb teenida selle pealt väga palju...
Üks link aga neid linke on veel teisigi leida:
Mozilla Gets Its First Partners for Ads in Firefox
http://news.softpedia.com/news/mozilla-gets-its-first-partners-for-ads-in-firefox-491609.shtml
Trend nr. 2: Järjest suureneb selliste brauserite arv kuhu on juba koheselt sisse installitud Adblock Plus.
A. Kirjutatud praegu Maxthon Browseri vahendusel ja selles on etteinstallituna olemas Adblock Plus.
B. Kõrval on 2 masinat kahe erineva uusima Linuxi Distroga:
- ühes on siis defaultina Chrome & Adblock Plus
- ja teises on defaultina Firefox & Adblock Plus
trend nr. 3: seisneb siis selles, et nutikad häkkerid peidavad oma "pahalasi" Fake-Add-blokkijate nimede taha.
Seega, ise Ad-blokki installides - ja mitte jälgides, millega tegu, võib saada masinasse hoopis mõne "pahalase".
Ei räägi asjata, viimatine "pahalane" peitus nime Fake-Adblock taga. Op.süsteemiks oli Windows 7 ja sinna oli omanik siis sellise "pahalase" installinud.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
20.09.2015 14:46:22
|
|
|
Samast artiklist:
tsitaat: |
But taking money and attention away from the web means that the pace of web innovation will slow to a crawl. Innovation tends to follow the money, after all! And asking most small- to medium-sized sites to weather that change without dramatic consequences is utterly foolish. Just look at the number of small sites that have shut down this year: GigaOm. The Dissolve. Casey Johnston wrote a great piece for The Awl about ad blockers, in which The Awl's publisher noted that "seventy-five to eighty-five percent" of the site's ads could be blocked. What happens to a small company when you take away 75 to 85 percent of its revenue opportunities in the name of user experience? Who's going to make all that content we love so much, and what will it look like if it only makes money on proprietary platforms?
These are the questions worth asking — and they deserve better answers than simply "they'll adapt." Because there's only one thing that makes adaptation such a powerful force. |
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 466 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
20.09.2015 14:57:33
|
|
|
Kui reklaam on kehvasti tehtud, lubatud kasutajainfo ärakasutamine st. minu kasutuse toomine üsna neutraalsesse keskkonda, siis muidugi järgneb blokk. Emotsioonilt müük on nagu Selveris olev LHV müügimees - lubasin räige tülitamise pärast kaebuse esitada
Nii ei lähe...siis toimubki evolutsioon keskkondadesse, mis oskavad sind varjatumalt suunata. Ei ole midagi halba selles kui inimesed järjest enam keelavad enda järel luuramist ja seda müügiks kasutamist.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
20.09.2015 20:36:24
|
|
|
Ma juba mõtlesingi vaikselt, et kauaks Tanel kõrvalt vaatama jääb...
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|