Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Millised antivirus,spyware jne. programmid oleks parimad arvuti puhastamiseks? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
aht0
HV veteran

sõnum 05.07.2015 23:32:15 vasta tsitaadiga

seda jura juhtub sõltumata OSist. Brauserite koodibaas on suht sama eri platvormidel, augud ka pahatihti samad. Saad samadelt lehtedelt sama brauserit kasutades exploidi ka windowsi ja maci, suure tõenäosusega.

Kui tahad antiviiruseta masinat kaitsta siis reklaamifiltrist (mida muud Adblock on?) jääb väheks. Installi võrguväravasse Snort või mõni sarnane IPS soft. Esialgu saad sigapalju valehäireid aga ajapikku silub konfi ära ja kaitseb üsna pädevalt. Sõltuvalt muidugi gateway enda riistvaralisest võimekusest.

mul on Snort vahtimas liiklust kolmes eri alamvõrgus (5Ghz wlan, 2,4Ghz wlan ja gigabit LAN) ning naise Win7 läpakast avastas trooja (see ronis IRCi "ebastandardse" pordi kaudu vms), s.t heuristiliselt käitumise järgi tuvastas, enne kui selle masina enda nod32 sellest haisu ninna sai.

Saksa parlamendi masinad on samuti linuxil, pikemat aega juba nakkustega hädas. Seal on muidugi tegemist sihiliku nakatamisega teis(t)e riigivõimu(de) poolt.

viimatiseks, näita mulle linuxifänni, kes midagi sellist väitis..mingi algaja vaimustus ilmselt. kes vähegi asja pikemat aega on fännanud, aimab üsna täpselt kui auklik see pingviin on. Piisab esimesest uuendusest, nähes 100+ update et midagi arvata.. icon_smile.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 06.07.2015 09:10:38 vasta tsitaadiga

Kusjuures, olen nüüd mingi nädalakene Malwarebytes Premium kasutanud ja nii mõnedki veebilehed, torrent ühendused too ära blokeerinud. Ma küll ei tea, kas see on false-positive või reaalne oht, aga kuna minu netielamus sellest ei muutunud, siis ükskõik.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.07.2015 13:54:30 vasta tsitaadiga

Mis see parim antivirus tarkvara on hetkel, mis palju resursse taustal ei votaks ja oleks tohus?
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.07.2015 15:31:08 vasta tsitaadiga

http://chart.av-comparatives.org/chart1.php?chart=chart2&year=2015&month=7&sort=1&zoom=2

Oleneb muidugi mis testi ette võtad/mida vaadata soovid. Ise kasutan Avasti.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 24.07.2015 15:34:47 vasta tsitaadiga

Kasutan Avast Free + MalwareBytes pro

Üks kaitseb paremini viiruste eest ning teine filtreerib ohtlike veebilehti, ühendusi (torrentis blokeerib 10% ühendustest jne).

Samuti on olemas Avast PRO, kus on ka mingi Internetiturve, aga pole kokku puutunud.

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.07.2015 15:57:05 vasta tsitaadiga

OK tanud. Hakkan sealt edasi uurima.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 24.07.2015 17:37:08 vasta tsitaadiga

Comodo IS. thumbs_up.gif
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 25.07.2015 03:23:48 vasta tsitaadiga

Olgem ausad, kõige parem turva on ainult originaaltarkvara kasutamine icon_smile.gif
Ükskõik, kui palju turvat sul peal on, piraatasjade käivitamine võib kõigest mööda saada...

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 04.09.2015 20:04:56 vasta tsitaadiga

R A T kirjutas:
Olgem ausad, kõige parem turva on ainult originaaltarkvara kasutamine icon_smile.gif
Ükskõik, kui palju turvat sul peal on, piraatasjade käivitamine võib kõigest mööda saada...

Kus juures olin ka kunagi piraat asjade kasutaja jne. Ükspäev tabasin ka end samalt mõttelt mille sa välja öelnud oled. Nüüd on enamus asju kas vabavara või ostetud. Kuigi enamus on ostetud ja olen rahul, tean, et asi on puhas ei jää miski hinge kriipima

R A T
HV veteran
R A T

sõnum 07.09.2015 12:55:09 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
R A T kirjutas:

Kus juures olin ka kunagi piraat asjade kasutaja jne. Ükspäev tabasin ka end samalt mõttelt mille sa välja öelnud oled. Nüüd on enamus asju kas vabavara või ostetud. Kuigi enamus on ostetud ja olen rahul, tean, et asi on puhas ei jää miski hinge kriipima

Sama siin, olen isegi ca 120 mängu steami ja origini kaudu ostnud ja ei kahetse...
Fallout4 on ka preorderiga taskus olemas icon_smile.gif
Vanasti oli 100% piraat. Eks vist on elatustase tõusnud vms icon_biggrin.gif

486
HV Guru

sõnum 07.09.2015 14:24:15 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
R A T kirjutas:

kuni ühel valel saidil käid ja su puhas orika hunnik viirusi täis thumbs_down.gif
Pealegi tänapäeval nii paljud tarkvarad läbi cloudi v mingi kuradi online loaderi mis teeb käivitumis kordades aeglasemaks, kui tarkvara otse su ssdl. Erit adobe v6ib end perse keerata.

R A T
HV veteran
R A T

sõnum 07.09.2015 15:02:32 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
R A T kirjutas:

kuni ühel valel saidil käid ja su puhas orika hunnik viirusi täis thumbs_down.gif
Pealegi tänapäeval nii paljud tarkvarad läbi cloudi v mingi kuradi online loaderi mis teeb käivitumis kordades aeglasemaks, kui tarkvara otse su ssdl. Erit adobe v6ib end <b>piix</b> keerata.

Mul pole javat, flashi ning smarscreenid ja asjad aitavad enamus sita varem välja praakida.
Viimasel ajal ma ei käi ka mingit saasta puurimas netist, niiet ohud on pisut maandatud.
Muidugi exploiti kitiga nakatatud veeb on siiski oht, kuid malwarebytesi antimalware junn võiks seda nagu kinni pidada.
Mõnda aega see mul jooksis ka peal, aga midagi kordagi ei leidnud. Kui kuulsin, et aastaid kasutajad olnud inimesed on siiani 0 leiuga, ei pidanud seda enam vajalikuks...

Eks kui mu masin peetis, küll ma teada annan.
Siiani on mu elu peale piralt orikale kolimist olnud lausa lill...

Longero
HV veteran

sõnum 09.09.2015 18:45:06 vasta tsitaadiga

Mul Malwarebytes Anti-Malware Premium ja toimetab küll. Kas teil Malwarebytes Anti-Malware seadetes Seaded > Tuvastamine ja kaitse > Kontrolli rootkitte... kas seal ees on linnuke/märge või pole? Minu omal pole, kas panna linnuke v annab see palju valepositiivseid?
Lisaks on veel Comodo IS ja Sandboxie.

R A T kirjutas:

Muidugi, keegi ei taha, et crack'is oleks saadanas sees. Omast kogemusest võin öelda, et paljud crac'iga proged kipuvad kokku jooksma v valesti toimima, isegi kui seal pole mingi ime läbi viiruseussi. Kunagi sai proovitud crack'itud Hard Disk Sentinel Pro mis pidevalt kokku jooksis, praegune puhas värk toimib laitmatult. Igasugustes elutähtsates progedes nagu kettautiliitid ja backup proged ei julgeks küll cracki kasutada. Aga kellel ikka tõesti võimalik osta pole siis näha vaeva ja tõmmata kodukalt v mõnest usaldusväärselt saidilt trial ja leida võ-ti.
Pooldan ostmist ja tasapisi ostes pole hullu. Või tsekata neid kohti, mõned siin kus on vahel päris häid pakkumisi jumala muidu v hea hinnaga...
http://www.mostiwant.com/
http://sharewareonsale.com/shop
http://www.windowsdeal.com/
Ainult isiklikku maili mitte anda, kasutada http://www.yopmail.com/en/ v midagi muud sarnast v selleks eraldi tehtud maili.. muidu roojatakse postkast ära.

486 kirjutas:

Sellevastu peaks Sandboxie hästi aitama.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 10.09.2015 09:36:29 vasta tsitaadiga

Longero, ise loobusin ka peale pikemat avast! kasutamist sellest ja lasin omale Comodo peale. Küll mitte IS, vaid lihtsalt AV. Selle samuse tulemüüriga on pidev jeblamine, aga muidu küsimus, et miks Sandboxie? Sest minu teada on Comodol ka oma liivakast, ma ise küll ei kasuta seda, sest otseselt sellist paranoiat pole. Kas Sandboxie on kuidagi turvalisem või milles asi?

Aga jah, põhjus miks ma asendasin avast! oli see, et rüperaali kõvaketta kasutus oli täiesti lambist laes. Sama oli paari sõbraga, aga ma ise polnud sellest teadlik, sest SSD peal on raske kasutust 100% kanti saada.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 12.09.2015 03:56:05 vasta tsitaadiga

Kummaline ja paljud kiidavad, et avast vaikne ja kiire. See viirusetõrje valimine on jah paras peavalu.
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 12.09.2015 09:30:13 vasta tsitaadiga

Vaikne ei ole, aga kiire on küll. Tasuta versioon spämmib räigelt igasugu sõnumeid seal all nurgas.
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 12.09.2015 09:42:18 vasta tsitaadiga

Just sellepärast on avasti viimasel ajal raske kuhugi installida. Ei taha kasutajaid spämmiga hirmutada... Kahju. Panda Free Antivirus omab valikut, kus reklaamid saab kinni panna.

Kel soovi Webrooti katsetada, siis siin on 6 kuud trialit
http://www.webroot.com/us/en/home/products/trials/broncos Home, keri alla - Free trial ja sisesta email. Peale seda kuvatakse kood. Pole ise testinud kas tõesti 180 day icon_smile.gif
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
ollev
HV kasutaja

sõnum 12.09.2015 11:18:24 vasta tsitaadiga

Kas sellest õpetusest ei ole abi?
https://www.youtube.com/watch?v=tWyVZa7jJdQ
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 12.09.2015 11:31:50 vasta tsitaadiga

Mingi aeg keegi kiitis Pandat maa ja taevani
Longero
HV veteran

sõnum 15.10.2015 00:58:42 vasta tsitaadiga

Athunik kirjutas:
Longero, ise loobusin ka peale pikemat avast! kasutamist sellest ja lasin omale Comodo peale. Küll mitte IS, vaid lihtsalt AV. Selle samuse tulemüüriga on pidev jeblamine, aga muidu küsimus, et miks Sandboxie? Sest minu teada on Comodol ka oma liivakast, ma ise küll ei kasuta seda, sest otseselt sellist paranoiat pole. Kas Sandboxie on kuidagi turvalisem või milles asi?

Aga jah, põhjus miks ma asendasin avast! oli see, et rüperaali kõvaketta kasutus oli täiesti lambist laes. Sama oli paari sõbraga, aga ma ise polnud sellest teadlik, sest SSD peal on raske kasutust 100% kanti saada.

Olen vaadanud, et kui Comodo IS ei taheta siis pigem soovitatakse Comodo hea tulemüür jätta ja mingi muu viirusetõrje. Mul praegu Comodo IS programmiversioon 8.2.0.4674 ja täitsa ok, keelasin hetkel igaksjuhuks programmiversiooni (mitte viirusetõrje andmebaasi) uuendamise ära.
Comodo töölauavidina kaudu saab hästi asjadel silma peal hoida, et midagi märkamatult ja vajalikku automaatselt liivakasti ei tõsteta alguses harjumatu, aga nüüd päris mugav https://help.comodo.com/topic-72-1-451-4704-.html

Sandboxie tundub kuidagi mugavam, põhiliselt brauserit kasutangi läbi Sandboxie. Asi pole paranoias, Sandboxie säästab ka igasugu brauseri kaudu tulevast pahnast.
Comodol veel Virtual Desktop sisse ehitatud, aga pole seda eriti proovinud, progede katsetamiseks virtuaalmasin minuarust parim lahendus.
Shadow Defender'it kah proovitud, sai kunagi mingit proget proovitud Shadow Defender'i kaudu, aga mingid kiiksud olid ikka pärast arvutis.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
Ezh
HV kasutaja

sõnum 02.11.2015 13:30:08 vasta tsitaadiga

Kaspersky Lab-i lahendus ainuke näitas 100% kaitset pahavara eest.

http://chart.av-comparatives.org/chart1.php?chart=chart2&year=2015&month=9&sort=1&zoom=2
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 08.11.2015 17:00:01 vasta tsitaadiga

Ezh kirjutas:

http://chart.av-comparatives.org/chart1.php?chart=chart2&year=2015&month=9&sort=1&zoom=2

kaspersky ja eset alati olnud parimad kuid mis puutub kaspersky kohta siiis ma usun et see kiilub arvuti kinni veel ja võtab ressurssi jubedalt
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 09.11.2015 12:15:57 vasta tsitaadiga

estdata kirjutas:
Ezh kirjutas:

kaspersky ja eset alati olnud parimad kuid mis puutub kaspersky kohta siiis ma usun et see kiilub arvuti kinni veel ja võtab ressurssi jubedalt

Kasutasin mingi hetk Kaspersky-t. Töötas ilusti. kuid kui panin full scanni tegema siis vist natuke poos masinat kui midagi teha tahtsid.

krist2an
HV veteran
krist2an

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 04.01.2016 01:41:41 vasta tsitaadiga

Kahjuks pidin Avastist loobuma, sest Avast + Windows 10 + Chrome combo annab teatud lehtedel pidevalt sellist errorit: ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR. Panin Avira peale, eks näeb kuidas ta töötab.
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 04.01.2016 09:30:54 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
Kahjuks pidin Avastist loobuma, sest Avast + Windows 10 + Chrome combo annab teatud lehtedel pidevalt sellist errorit: ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR. Panin Avira peale, eks näeb kuidas ta töötab.

Kasutan ise ka win 10 ja sama kompotti nagu sina kuid pole tõrkeid täheldanud. Viska see leht mida külastad, vaatan kuidas mul toimib. Kui see muidugi just sõjasaladus pole icon_smile.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Millised antivirus,spyware jne. programmid oleks parimad arvuti puhastamiseks? mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.