Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  Pauk internetimeediale: tuhanded eestlased blokeerivad netis reklaame! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 12.09.2015 10:28:35 vasta tsitaadiga

Ei ole kunagi kasutanud adblocki ja vist ei kasuta ka.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.09.2015 10:31:26 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:

Ma ei kasuta ka üldiselt söömiseks pulki, kuid see ei tähenda, et ma näppudega sööksin. Ühe konkreetse softi nimetamise asemel ütle, kas blokeerid/filtreerid veebis midagi või ei?
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 12.09.2015 10:40:06 vasta tsitaadiga

Kui reklaam vähegi vilgub siis läheb adblock lehe peale. Ükskord üritasin väga HV-s ilma adblockita hakkama saada, aga stroboskoop oli liiga ränk ikka. Proovin uuesti maha võtta, äkki nüüd kannatab.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 12.09.2015 10:46:49 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
ufo56 kirjutas:

Ma ei kasuta ka üldiselt söömiseks pulki, kuid see ei tähenda, et ma näppudega sööksin. Ühe konkreetse softi nimetamise asemel ütle, kas blokeerid/filtreerid veebis midagi või ei?

Ghostery

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 12.09.2015 11:00:17 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kahjuks kannatavad selle tõttu ka teised veebilehed. Kui Adblock juba peal, siis edaspidi ei analüüsi järgnevaid lehti pea keegi - kas konkreetselt lehelt blokeerimine maha võtta või mitte.

no see lubamine on vaid paari kliki küsimus, ei saa selle taha küll nüüd pugeda

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Forgotten
HV kasutaja

sõnum 12.09.2015 11:11:38 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
Marie kirjutas:
tsitaat:
sa parem käi oma masin üle

Ära seleta siin, paigalda puhas Windows 10 ja külasta ilma ainagi muudatuseta HV lehte, mida näed, kas ma pean siia ekraanitõmmise panema või, need virvendavad reklaamid tõesti postitamist ei sega.

puhtalt sinu rõõmuks lasin virtuaalmasinasse 10, avasin Edge ja mida ma ei näe - ahistavaid reklaame, isegi sisse logimata!

Spoiler Spoiler Spoiler

pane nüüd Palo ja aja ümmargust icon_lol.gif

HV foorumis on küll 1 väga tüütu reklaam, mida vaja koguaeg sulgeda, et normaalselt saaks lugeda. Selle reklaami pärast pole ka HV whitelistis.

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis Forgotten 12.09.2015 11:15:26, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 12.09.2015 11:12:26 vasta tsitaadiga

lol. sisselogituna seda ju ei ole... pole raske teha linnukest "Automaatne sisselogimine"
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 12.09.2015 11:12:42 vasta tsitaadiga

logi sisse, siis pole seda icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

sõnum 12.09.2015 11:16:39 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

Kahjuks kannatavad selle tõttu ka teised veebilehed. Kui Adblock juba peal, siis edaspidi ei analüüsi järgnevaid lehti pea keegi - kas konkreetselt lehelt blokeerimine maha võtta või mitte.

no see lubamine on vaid paari kliki küsimus, ei saa selle taha küll nüüd pugeda

Loomulikult on ainult paari kliki vaev - point ongi selles, et sellele enam ei mõelda.

tagasi üles
number
külaline

sõnum 12.09.2015 11:20:35 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 28.03.2019 23:37:37, muudetud 1 kord
tagasi üles
Forgotten
HV kasutaja

sõnum 12.09.2015 11:24:16 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
lol. sisselogituna seda ju ei ole... pole raske teha linnukest "Automaatne sisselogimine"

jeesus188 kirjutas:

Ei istu koguaeg ühe ja sama ekraani taga ning pole ka soov olla kõigis masinates sisselogitud.

viimati muutis Forgotten 12.09.2015 11:25:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 12.09.2015 11:24:47 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Sul pole vist Eesti filtripaketti peal? Ja see on loomulikult usalduse küsimus, sest tegelikult annaks selle vahendiga ka palju olulist välja filtreerida ja kriitilist massi omades mingil määral lausa ühiskondlikku arvamust millegi kohta nihutada. Eemaldada või asendada näiteks automaatselt sisu, milles väidetakse, et adblock on saatanast. icon_smile.gif

Tänks, toimib icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 12.09.2015 11:29:54 vasta tsitaadiga

Forgotten kirjutas:
Super AMOLED kirjutas:

jeesus188 kirjutas:

Ei istu koguaeg ühe ja sama ekraani taga ning pole ka soov olla kõigis masinates sisselogitud.

avalike internetipunktide kasutajad peavad tõepoolest kogu pasarahe ära kannatama icon_rolleyes.gif
igal muul juhul on see välditav....

angel
HV Guru
angel

sõnum 12.09.2015 11:45:46 vasta tsitaadiga

neti eest juba maksan, selle rämpsuga lehti ei ole võimalik vaadata. hv's on üleval reklaam alles kuna ei sega icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 12.09.2015 12:07:16 vasta tsitaadiga

Forgotten kirjutas:
HV foorumis on küll 1 väga tüütu reklaam, mida vaja koguaeg sulgeda, et normaalselt saaks lugeda. Selle reklaami pärast pole ka HV whitelistis.

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

See on juba konkreetne tüütus, mis väärib blokkimist. Ma kiuste ei kliki selliseid isegi ristikesest kinni, kuna ka need klikid lähevad kirja.

Omal ajal, kui foorumi vaba mikrofon tasuliseks läks, tekkis mul ka kerge trots ja keeldusin pikka aega selle eest maksmast. Kohe täiesti kaalutletult. Siis aga käis mingi aeg peas väike klikk "oot-oot, mulle tegelikult meeldib see keskkond ja ma võiks ju seda tegelikult ka toetada?". Ja sellest ajast, kui olen hakanud sellesse suhtuma mitte kui maksu, vaid kui annetusse, olen üsna hea meelega ülekande ära teinud. Kui oled ise teadlikult valinud seda teha, on lausa hea tunne. Kui sind aga varjatult ära kasutatakse ja sa selle läbi hammustad, siis mitte.

PS. Samas seda kinnist eriti vaba mikrofoni ma austalt öelda ei soovigi näha. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Xloaded
külaline

sõnum 12.09.2015 14:00:20 vasta tsitaadiga

Adblock jne on nuba defacto standard ja enamus ettevõtteid on selle oma "imagesse" toppinud.
Samas kui viitsid vaeva näha ja pusida siis paigalda no script! Voot siis alles näed ja imestad mis jama kõik lehel on. Eriti tore on se mobiilse puhul, delfi lehe üks 10 mb värskendamine kaob alla mega...
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 13.09.2015 11:46:10 vasta tsitaadiga

See pauk on hästi ärateenitud vastulöök pikaajalisele igapäevasele näkkukargamisele, kõrvakarjumisele (sõna otseses mõttes) ja kõikvõimalikule muule agressiivsele, äärmiselt ebaviisakale ja kohati täiesti skandaalsele käitumisele osade reklaami tegijate poolt, mida võiks ka kõige leebema definitsiooni kohaselt klassifitseerida ahistamiseks.
Kas tõesti leidus niivõrd lolle ja naiivseid reklaami tegijaid, kes uskusid, et selliselt oma potentsiaalsete klientidega käitumine meelitab neid nende juurde ja et inimestega sedasi käituda on võimalik lõpmatuseni, ilma lõpuks vastu vahtimist saamata? Proovi ainult mulle sedasi ukse või akna taha töllerdama ja karjuma tulla!

tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 13.09.2015 12:00:11 vasta tsitaadiga

Forgotten kirjutas:
arm2004 kirjutas:
Marie kirjutas:
tsitaat:
sa parem käi oma masin üle

Ära seleta siin, paigalda puhas Windows 10 ja külasta ilma ainagi muudatuseta HV lehte, mida näed, kas ma pean siia ekraanitõmmise panema või, need virvendavad reklaamid tõesti postitamist ei sega.

puhtalt sinu rõõmuks lasin virtuaalmasinasse 10, avasin Edge ja mida ma ei näe - ahistavaid reklaame, isegi sisse logimata!

Spoiler Spoiler Spoiler

pane nüüd Palo ja aja ümmargust icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Kuni HV kasutab neid perversseid ette ronivaid reklaame jääb minul ja kindlasti ka väga suurel hulgal kodanikest HV'le adblock peale.

Kõik kommentaarid, et logi sisse ja jätta linnuke, et automaatselt sisse logiks on täiesti ebapädevad.
1. Kui kasutad rohkem kui ühte masinat või isegi brauserit see automaatne sisse logimine ei tööta.
2. Nii kui HV lehe avad, ronivad need reklaamid näkku nagu mingi neetud facehuggerid.

Osad ülemised bännerid tulevad aegajalt läbi, küllaga lendavad need ka kohe blokki kui mingi neetud kiirlaenu/järelmaksu/liisingu reklaam sinna hüppab.
Mulle piisab kui pank vahepeal helistab:"Tere, me vaatame, et teil on kontol natuke rohkem kui 1€ kas soovite äkki hoiustada või laenu võtta."
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 13.09.2015 12:43:55 vasta tsitaadiga

mulle meeldib uBlock reklaamide blokkimiseks, hea tõhus, toimib pea igalpool.
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 13.09.2015 12:50:22 vasta tsitaadiga

Ma FF peal proovisin vahelduseks uBlock'i. Täpselt sama ~2 giga mälukasutuse juures jookseb kokku, nagu adblock plus'i kasutades. Ja see, kus toimib, oleneb ikka kasutusel olevatest filtritest. Chrome'i all on vist uBlock tegijam, aga Chrome'i ma põhimõtteliselt ei kasuta (muuks, kui vahel millegi testimiseks, siis ka alles installin).
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 13.09.2015 13:10:34 vasta tsitaadiga

adblock peal ilma ühegi erandita, icon_evil.gif
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 13.09.2015 13:25:25 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Delfit ei olegi võimalik ilma adblockita lugeda. Paraku ei saa nad aru, et adblock on nende enda reklaamiga ülepingutamise tagajärg mitte kasutajate vandenõu online meedia vastu.
HV panin ise ka whitelisti ja see on mul üks kahest whitelistis olevast saidist. Ghostery whitelistis pole paraku isegi HV, nahh mul vaja et google või muu kolmas osapool minu järel nuhib.... aga see on juba teine teema.
Ma näiteks ei külasta keskkondi kus ma arvan, et reklaame liiga palju on. Ei ole ju kohustus nende sisu lugeda icon_rolleyes.gif Delfi on nogo olnud suhteliselt algusest peale - no ei kannata seda reklaami mahtu ära.

See ei tähenda, et ma mõnda linki mis sinna viitab ei külastaks üldse vajadusel - ikka teen seda. Aga muus osas hoian sealt eemale ja saan päevauudised mujalt kätte. Mobiiliappi aegajalt kasutan viimasel ajal - aga ka seal on tekkinud miski väga tüütud overlay reklaamid ning peab vist selel kasutamise lõpetama.

Aga vot ei tõuse käsi mul adblocki installima. Kui soovin mõne saidi teenust tarbida siis teen seda tingimustel mis nad seadnud on - või ei tarbi üldse. Aga kellegi tööd ja vaeva ma tasuta saada ei eelda.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 13.09.2015 13:36:18 vasta tsitaadiga

ThedEviL kirjutas:

Osad ülemised bännerid tulevad aegajalt läbi, küllaga lendavad need ka kohe blokki kui mingi neetud kiirlaenu/järelmaksu/liisingu reklaam sinna hüppab.
Mulle piisab kui pank vahepeal helistab:"Tere, me vaatame, et teil on kontol natuke rohkem kui 1€ kas soovite äkki hoiustada või laenu võtta."
Kui sa oled kasvõi ühtegi sellist reklaami kunagi HVs näinud siis süüdistada saad ainult iseennast ja oma kehvasti hooldatud OSi. Lase kohe mõne viiruse-/pahavaratõrjega oma arvuti üle. HVs ei ole sellise sisuga reklaame olnud.

On ka varem tulnud süüdistusi mingite imelike reklaamide üle HVs kuid alati on süüdlaseks olnud mõni pahalane mis istub kasutaja arvutis.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rex
HV Guru
rex

sõnum 13.09.2015 13:41:34 vasta tsitaadiga

No sinu poste lugedes tuleb arvestada, et sa oled ka HV haldustiimis.

BTW, kust sa siis naistekat loed?
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 13.09.2015 14:51:16 vasta tsitaadiga

Noh ma olen seisukohal, et kui keelame HV.ee reklaamid ära võib käibe tõttu varsti HV putka kinni panna. Seega ma toetan osaliselt hv.ee-d reklaamide lubamisega. Minu kiiks vist.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  Pauk internetimeediale: tuhanded eestlased blokeerivad netis reklaame! mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.