Väljavõte facebookist, "solidaarsed" inimesed näevad selles postituses loomulikult ainult vihakõne.
Spoiler
tsitaat:
Mõned vihjed neile, kes soovivad moslemi põgenikke majutada.
Võtsin oma kodus vastu moslemi Iraanist. Haritud noormehe, õppis Cambridgis matemaatikat.
Noormees lubas tulla otse lennujaamast minu poole (elan Nõmmel)- see võttis aega 4 tundi.
Leppisime kokku, et teeme järgmisel õhtul ühise jalutuskäigu Nõmmel, kiirustasin kokkulepitud ajal koju, tema saabus hilisõhtul ega mäletanud kokkuleppest midagi.
Öömaja ja kostitamise eest lubas noormees jagada lugusid oma reisidest. Poole tunniga said fotod näidatud ja külaline lahkus talle pakutud tuppa internetti kasutama.
Minu pool elades ei esitanud ta ühtegi küsimust Eesti ega eestlaste kohta. Loomulikult ka mitte minu kohta.
Igal varahommikul poole kuue ajal tirises valjuhäälselt ta äratuskell, mis kostis läbi mitme toa minuni, ise ta seda miskipärast ei kuulnud. Pidin mõlemal hommikul noormehe äratama, et ta saaks palvetama hakata.
Lahkudes võtsin julguse kokku ja ütlesin talle, et mul jäi ebameeldiv mälestus tema pidevast ootamisest ja ka lubatud lood jäid kuulmata. Noormees oli väga üllatunud, temaarust oli kõik ideaalne ja ma hoolitsesin tema eest sama hästi kui ta ema.
Lõpetuseks kirjutas ta mulle tänutäheks negatiivse CS iseloomustuse, süüdistades mind selles, et sõimasin teda lahkumisel ja ta jäi minupärast bussist maha (linnaliini bussist ). Lisas veel, et oma diskreetsuses ei maini ta kõiki ebameeldivusi, mida ta pidi minu pool üle elama... (Huvitav küll, milliseid:))
Selline oli siis ühe haritud moslemi tänu tema võõrustamise eest. Õppisin sellest mõndagi: moslemid näivad mulle kahepalgelised ja valelikud. Ka paljureisinuna ja harituna ei austa nad teisi inimesi ning kultuure. Korrutades aina, kui ausad nad on, ei saa nad isegi aru, et ka see on vale.
P.S. Lähis Ida iseloomustab hästi tsitaat: "Kus veel omavahel põimuvad nii tihedasti püha ja patune". Usk, mis on seotud karmide käskude ja keeldudega tekitab tahes-tahtmatult silmakirjalikkust.
Ennem kui midagi arvate siis mainin, et muidugi nii ei ole viisakas teha ning saan aru miks inimene pahane on - täiesti õgustatult.
Huvitav kui oleks tegemist positiivse kogemusega siis milline siis oleks selle lookese käik olnud? Üldistame selle põhjal kõiki?
Eks sellised negatiivsed lood nii või naa kajastuvad paremini, meie tänapäeva meedia on juba selline kus negatiivus müüb. Mina seda viha kõneks ei pea. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Kuulasin vist (üle)eile raadiost intervjuud mingi lastekaitse naisterahvaga, kelle arvates ei tohiks me tulijaid lapsendada, sest nende kultuuri järgi ei tohi ega saa lastel uusi vanemaid olla. Võtke hooldusõigus või paneme lastekodudesse, aga paberitele vanematena ennast kirja panna ei tohi, oleks ebatolerantne nende kultuuri suhtes.
Jäin siin vaatama, et USA põhjaosariigid ja Kanada tunduvad siit vaadates meile normaalsed kohad ja sellega täiesti nõus olles tuli ka kohe vandenõuteooria meelde - USA võidabki pikas perspektiivis sellest Euroopa mandumisest kõige rohkem. Nii karmi fooliumimütsi veel ei kanna, et usuks, et nad päris teadlikult seda liini ajavad, kuid nii see igal juhul välja kukub ja ega neil midagi selle vastu pole ka. Vabakaubanduslepe ELiga võtab ka teise maigu juurde, kui mõelda sellele, et mida igal juhul Euroopas ka tulevikus aina rohkem vaja läheb - odavat toitu. Mingil hetkel ei koti enam kedagi mingi GMO teema, peaasi, et mingi lobi ees.
Euroopalik multikultihullumaja ja illegaalsete immigrantide probleem on seal väga tõenäoliselt ainult kõige suuremates suurlinnades ja nende lähiümbruses ja ka seal on rõhk ikka sellel, et tuleb ise hakkama saada, mitte riigi abist vegeteerida. Kohalik problemaatilisem mustanahaliste kontingent on samuti väga tõenäoliselt suurlinnade teema. Ülejäänud USA-Kanada, mis on väga tõsine osa elamisväärsest piirkonnast planeedil Maa, on asustatud inimeste poolt, kes teevad tööd ja elavad tavalist meile arusaadavat elu, nahavärvist ja etnilisest taustast olenemata.
Sihtkohtadest pakuks välja veel Newfoundlandi saare
Norra võtab 15 pagulast vastu lausa, neil pole neil rohkem kuskile paigutada, ja majanduslikult ka rohkem ei võimalda. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
It would be unfair to suggest that the Gulf Arab states have done nothing to help the estimated four million Syrians who have fled their country since the start of the conflict in 2011.
It would be unfair to suggest that the Gulf Arab states have done nothing to help the estimated four million Syrians who have fled their country since the start of the conflict in 2011.
Oeh, naisega ka vaidlema selle teema yle eile... Ameeriklasele annab ikka selgeks teha, et iga riik ei ole melting pot kuhu punt suvalisi sisse v6tta kes on poolekstreemsete vaadetega sulaekstreemse religiooni liikmed... See situatsioon ei saa ju muutuda kui asi seestpoolt ei muutu, ja ainuke v6imalus selleks on revolutsioon hetkel. V2idetavalt oleks l6viosa pagulasi suurema heameelega kodus tagasi kui rahulik oleks - aga minge ja v6idelge siis kodumaa eest tont v6tku, miks minema jooksete?? P22stepaadiloogikaga 100% n6us - sellist kuhja pole v6imalik aidata 6iglaselt, samal ajal kindlustades, et ekstremistidest hundid lamba kostyymis sisse ei saaks abivajaja p2he hoopis infidelide k6risid l2bi l6ikama ning olla sealjuures suuteline riigi okonoomiat yleval hoidma... _________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt.
...Ameeriklasele annab ikka selgeks teha, et iga riik ei ole melting pot kuhu punt suvalisi sisse v6tta kes on poolekstreemsete vaadetega sulaekstreemse religiooni liikmed...
Aamen. IMO on amide jms on mõttetu vaielda sellel teemal. Sama probleem mis siin Toomas Hendrik Ilvest kummitab. Ei ole üles kasvanud keskkonnas kus väärtustatakse oma rahvust, kultuuri ning õigust suveräänsusele ning tulemuseks on lihtsalt kalanägu kui räägid neile enda vaatevinklist. Paremal juhul teeb näo nagu üritaks aru saada (kuigi ei saa), halvemal juhul blokeeritakse sinu ideed kuna alateadvuses automaatselt sildistatakse sind rassistiks, fašhistiks, mis iganes foobiks jne. Mul endal on üks naabritest väliseestlane (rootslane) ja pole vahet kui hästi ning ratsionaalselt talle asjad lahti seletad. Ikka tuleb mingi seosetu emotsionaalne hülgemöla humaansusest, mutli kultuurist, tolerantsist jne millel pole vähimatki pistmist faktide või kaine mõtlemisega. Isegi kui tegin talle puust ja punaseks selgeks mis on minu kogemused olnud islamist mõjutatud ühiskonnaga ning eriti selle agressiivse olemusega.
Ungaris läheb järgmine nädal teravaks. Lubavad puuri panna illegaalid, aga kuhu sa neid tuhandete kaupa topid?
Tagasi saata ei ole võimalik ja teisel pool istub EU seljas. Ehk peavad vastu ja näeb ülejäänud Euroopa ka, et esimese asjana tuleb piirid kontrolli alla saada, siis räägime tolerastiast.
ei teagi nüüd kas hea või halb uudis, aga kui euroopa liidu lõhenemine on see, mis peatab immigrantide voolu balti riikidesse ja mujale euroopasse, siis ma pigem arvan, et see on positiivne
Ei lõhene siin midagi, tavainimesed ei taha valdavalt ka mujal neid moslemeid karjakaupa vastu võtta.
Ainult aja küsimus kui tolerastid laiali lüüakse.
Lisaks ka üks IMO asjalik kommentaar sealt samast artiklist mis annab natuke aimu millega islami võõrastel eurooplastel siin tegelikult tegemist tuleb:
tsitaat:
Ma meenutaksin Avraam Šmulevitšit - rabi, politoloog ja Idapartnerluse Instituudi president, kes uurinud islami ja Kaukaasia ajalugu.
Ja tsiteerin teda:
"Eurooplased on ekslikult veendunud, et euroopalik kultuur suudab sulatada migrante Kolmandast Maailmast ning teise ja kolmanda põlvkonna immigrandid on juba eurooplased. Tänased eurooplased loevad oma kultuuri ülimuslikuks terves maailmas. Siin on üks «aga». Moslemid loevad ülimuslikuks islamikultuuri. Islamitsivilisatsioon oli ju kunagi võimas ning haaras enda alla pool maailma. Migrandid islamimaadest ei kavatsegi saada eurooplasteks, kuna nemad loevad ennast kõrgema kultuuri esindajateks. Euroopas paraku seda mentaliteeti ei mõisteta.
Ei tohi unustada, et kui ühiskonnas on suur protsent võõra kultuuri esindajaid, siis pole neid võimalik assimileerida. Kui see protsent on juba kümme või rohkem, siis selle vähemuse esindajad konserveeruvad paralleelühiskonda. Ma arvan, et olete Eestis selle tunnistajaks juba olnud. See aga viib rahvustevaheliste konfliktideni, mille tunnistajateks me praegu oleme.
Migratsiooniprotsessid peidavad endas ohte. Euroopas jätkub demograafiline langus, mis kõrge elatus- ja haridustasemega maades on loomulik, ning keegi ei tea, kuidas seda probleemi lahendada. Migrandid pärinevad reeglina vähem haritud ja vaestest ühiskonnakihtidest, neil sündimusega probleeme ei ole ning nii leiabki pikemas perspektiivis aset ümberrahvastumisprotsess. Kuna need inimesed ei tunne piisavalt kohalikku kultuuri, leiab aset ühtlasi Euroopa maade ja rahvaste kultuurilise taseme langus. Pikemas perspektiivis saab see lõppeda vaid krahhiga, ajaloost võib leida sarnaseid juhtumeid. Rooma impeeriumi langus on siinkohal ilmselt parim näide."
Kuulake viimast Jukuraadiot (Juku-Kalle Raid) http://podcast.kuku.ee/saated/jukuraadio/ _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Gangrel, väga hea tsitaat ja olen sellega täiesti nõus, kahju et inimestele raha nii tähtis on ja selle nimel kasvõi rahvusriigi hävimiseni tahavad minna
Wish you were here XOXO
Ungarist postkaart teistele tulijatele
Spoiler
ära visatud vesi ja toit ka vedelemas
Mitte ei oska elada need väidetavalt haritud ja tsiviliseeritud inimesed. Täielik prügimägi, võtaks tite selga ja korjaks natuke saasta üles, mkm, äkki keegi võtab tema ainukese puhta koha ära
ma ei tunne selle pildi peale mittmingisugust kaastunnet, ilmselt on vihe nede vastu juba nii suureks kasvanud.
... no ja selle ohhootuuri tallaja jutt tv-s oli ka täielik jura, see vist pannakse mingiks ministriks ka veel.... jätab sellise kitarri/kanepi/lillelapse mulje.
In total, 75 percent of the refugees are reported to be men, 12 percent women and 13 percent children.
Miks küll meie meedias ei räägita, et 75% on mehed. Räägitakse ikka, et peresid tuleb aidata jne, aga kui olukord kätte jõuab ja
immigrandid siiamaale jõuavad siis hakatakse küsima, miks enamus mehed on, kus on lapsed ja naised.
nagu arvata oli, ava 1-le pabulasele uks ja ja hunnik pabulaid lendab peale
tublid _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Miks küll meie meedias ei räägita, et 75% on mehed. Räägitakse ikka, et peresid tuleb aidata jne, aga kui olukord kätte jõuab ja
immigrandid siiamaale jõuavad siis hakatakse küsima, miks enamus mehed on, kus on lapsed ja naised.
Inimesed tahetakse võimalikult pimedas hoida, enne kui põgenikud kohal. Seda ei julge keegi mainida, 500'st põgenikust saab aastaga 2500, 3000'st saab 15000. Pered, sugulased ja kõik tulevad kolinal siia. Meil ei jõuta omasidki ära toita, ja see saksamaa 500k immigranti aastas on ka ikka täielik õudusunenägu sakslaste jaoks. Sõber mul Kölnis, ütles, et kohalikud on enamus illegaalide vastu, nagu meil, lihtsalt meedia maalib teistsuguse pildi.
Kui tahta korraliku hääletust, siis HinnaVaatluse facebooki lehele mõni poll üles. Seal ei saa keegi häältega vusserdada ning kui seda jagada veel erinevate lehtede peal peaks saama 5-10k hääli kokku küll. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
https://www.youtube.com/watch?v=Qa4LtSgOeao
Rootsi parlamendis aastake tagasi pagulaste vastane kõne koos ingl.k tõlkega. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Teine selline uudis järjest. Kas Delfis on mingid B-tiimi mehed pukis, kellele pole "õigete uudiste" postitamist selgeks tehtud?
Mõningaseid arenguid on näha jah, mis on iseenesest väga tervitatav.
Et siis tõde pääseb kildkilluhaaval ka meie meediasse. _________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes
Neegrid (tööneegrid) on tööle jäetud ning valgekraed puhkavad, küll esmaspäeval toimub korrektuur uudistes _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Sittagi see fake on, elu kahjuks nii käibki. _________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes
Tele2 grupp annetab Euroopasse saabunud sõjapõgenike abistamiseks iga töötaja kohta 255 Rootsi krooni ehk kokku 150 000 eurot, mille eest varustakse 5700 puudustkannatajat vee, toidu, tekkide ning rõivastega.
Tele2 Eesti juhi Argo Virkebau sõnul toetavad sõjapõgenikke kõik Tele2 tegevusriigid solidaarselt ning rahakogumisega jätkatakse jooksvalt. “Me teame, et sellest summast jätkub abi lühikeseks ajaks ning jätkame oma ettevõttes toetuste leidmisega,” ütles Virkebau.
Virkebau sõnul on oluline mõista, et tegemist on põgenikega, kes otsivad pelgupaika sõja eest ning soovivad pakkuda oma perele ja lastele turvalist elukeskkonda. "See on meie vastutus neid selles aidata täpselt nii nagu paljud Skandinaavia ja Euroopa riigid pakkusid pelgupaika Teise maailmasõja ajal eestlastele,” ütles Virkebau.
Toetus edastatakse läbi ÜRO pagulasorganisatsiooni.
Tele2 grupp annetab Euroopasse saabunud sõjapõgenike abistamiseks iga töötaja kohta 255 Rootsi krooni ehk kokku 150 000 eurot, mille eest varustakse 5700 puudustkannatajat vee, toidu, tekkide ning rõivastega.
Tele2 Eesti juhi Argo Virkebau sõnul toetavad sõjapõgenikke kõik Tele2 tegevusriigid solidaarselt ning rahakogumisega jätkatakse jooksvalt. “Me teame, et sellest summast jätkub abi lühikeseks ajaks ning jätkame oma ettevõttes toetuste leidmisega,” ütles Virkebau.
Virkebau sõnul on oluline mõista, et tegemist on põgenikega, kes otsivad pelgupaika sõja eest ning soovivad pakkuda oma perele ja lastele turvalist elukeskkonda. "See on meie vastutus neid selles aidata täpselt nii nagu paljud Skandinaavia ja Euroopa riigid pakkusid pelgupaika Teise maailmasõja ajal eestlastele,” ütles Virkebau.
Lisainfo
Argo Virkebau
Tele2 Eesti AS
Leping eilse seisuga lõpetatud.
Sama siin. Eile sai alustatud koduste numbrite üleviimine EMT-sse.
Lisainfo
Argo Virkebau
Tele2 Eesti AS
Ma loodan, et ka emt ja elisa sama lükke teevad, tahaks näha kui kaugele sellise idiootse ülereageeringuga valmis ollakse minema. Ikka lõpuni välja, onju Pudelipost ja suitsusignaalid on varsti IN
Äkki oleks siiski arukas endale selgeks teha kelle, kus ja kuidas annetatakse _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Lisainfo
Argo Virkebau
Tele2 Eesti AS
Ma loodan, et ka emt ja elisa sama lükke teevad, tahaks näha kui kaugele sellise idiootse ülereageeringuga valmis ollakse minema. Ikka lõpuni välja, onju Pudelipost ja suitsusignaalid on varsti IN
Äkki oleks siiski arukas endale selgeks teha kelle, kus ja kuidas annetatakse
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.