Uudishimust ostsin steamist siis ära. Olen nüüd proovinud tunni jagu ja mingi ylevaade olemas. Realismile on röhku pandud, nii et Call of Duty ja Battlefieldi mängijatele ei meeldi see mäng kohe kindlasti. Vähemalt mina julgen nii arvata.
Graafika on päris ilus, eritti Ultra peal. Mängu animatsioonides on märgata mingit nygimist/sakkimist (vahette vahel), kuigi minul on fps Ultraga 80-90 kandis.
Alguses mängu minnes tuli tunne, et olen lihtsalt märklaud, surma saab kohe, kui oma pea valest kohast välja pistad, või lihtsalt ringi joosta proovid. Oled sunnitud koostööd tegema oma meeskonnaga ja teatud määral liikuma. Roomamine ja kykakil liikumine tuleb kasuks. Kus juures mängu alustades oli kasutada ainult revolver. Kogu mäng vajab harjumist ja kui sulle meeldib Red Orcestra, siis julgen ka Verdunit soovitada. Tuleb meelde vana esimene Day of Defeat ja seda tyypi mängud, mis kahjuks tänapäevaks on muutunud Call of Duty tyypisteks.
Verdun kuulub oma klassi ja minuteada ainuke mängitav mäng esimesest maailmasöjast. Jäi silma steamis yks kommentaar Verdunit silmas pidades:
Call of duty = lastele
Battlefield = noortele
Arma = täiskasvanutele
Red Orcestra = isadele
Verdun = isadele, kes ei ole päris normaalsed isad
Nüüd siis veel vähe mängitud ja kahjuks peab ütlema: Red Orchestra 2 on parim siiani, minu meelest! Verdun oleks nagu lihtsam versioon RO2 le, ainult et esimene maailmasõda. Häirib katkendlik liikumine kohati, nurga taha piilumise võimaluse puudumine ja palju muid omadusi, mis on RO2 es enesest mõistetavad.
nurga taha piilumise võimaluse puudumine ja palju muid omadusi, mis on RO2 es enesest mõistetavad.
Ja ainult nii palju saabki seda RO2-ga võrrelda. Pigem selline natuke tuunitud Call of Duty. Samas pole tükk aega mänginud, ehk on midagi muutunud. Ja kust need DayZ sarnasused välja võlutakse? Johhaidii... _________________ Steam|Last.fm|
Call of Duty ja Verdun on täiesti eri maailmast. Call of Duty võrdlemine RO2 ja Verdun on naeruväärne ja isegi "solvav". Call of Duty on laste mäng! RO2 ja Verduni suund on hoopis teine! Kuigi RO2 on minu meelest tunduvalt parem kui Verdun.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.