see käegamängu linnuke võib olla või mitte, fifa15's ei saanud ma kordagi käemängu eest pennalt
see võibolla vilistatakse, kui sõrmeotstega palli puudutab
mulle gameplay meeldis, lisaks meeldis too uus terav sööt RB+A, kuigi esimene puude peab hea olema
nüüd kasutasin vaheldumisi LB+A ja RB+A ning throughballi _________________ ☠
linnuke oli käega mäng ja variant, et käega mäng välja arvatud kastis. point oli selles et kui käega mäng oli valitud, siis muud ei tulnudki kui ainult pendlad, sest väga palju oli käega mängu kastis.
EDIT: Roccat ja Fifa ei saa endiselt läbi! kui panna hiire tarkvara peale siis paneb fifa kohe käivitamisel pange.
Väravavahi kindad = tellised. Isegi kui pall üht sõrme vaevu puudutab, siis pall põrkab tagasi nagu kiviseinast. Long shotid tundusid ka esmasel pilgul kuidagi..nõrgad. Aga positiivne on see, et pärast igat tsenderduse või tavasöödu vastuvõtmist ei jää mees toppama, vaid jookseb sujuvamalt edasi. Üleüldse tundus liikumine palju parem.
viimati muutis Naysayer 09.09.2015 18:34:43, muudetud 1 kord
parasitego, kas sa vsynci ei pannud peale videokaardi sätetest F15 puhul, et kaamera probleemi lahendada? Vähemalt ma ise peale vsynci(60fps locki) peale panekut mingeid iseärasusi enam ei märkanud võrreldes teiste fifadega.
Pidasin silmas üldist kaamera liikumist (mitte stutterit), mis FIFA15 on aeglasem, kui vanemates ja uues. Kaadrist välja söötes jääb pea alati kaamera liikumine hiljaks (midagi nad sokkisid eelmine aasta seal ära).
Tegin ka mõned mängud ja tõesti, arvuti vastu üsna igav mängida. Poole mängu pealt vaatasin isegi taimerit, et kaua veel. Iseenesest mängijad tundusid liikuvamad, eriti meeldisid slide tackle'id, kus mängijad tõusid kiiresti püsti võimaldades veel võitlusesse tagasi jõuda. Küll aga on kohtuniku vile endiselt täiesti kohutav, 100% arvuti kasuks, iga väiksem kontakt automaatselt viga. Lisaks valmistab professional tase tõsiselt raskusi juba vb ei oska lihtsalt arvuti vastu mängida, millest on kahju, sest fifas ainult FUTi ka ei viitsi pelada, eriti veel kui lõpuks career mode mingid täiendused sai. Kauglöögid tunduvad imelikud, suhteliselt nõrgad, siiani pole ühtegi pommlööki veel saanud teha, võib-olla vajab lihtsalt harjutamist. Küll aga Ronaldoga tõmbasin ilusa knuckleballi ristnurka karistuslöögist.
Fut draft tundub huvitav, ei tea kas alati saab nii häid mängijaid? Selline oli mu BBVA meeskond:
thanq, FUT Draftis peaks häid mehi joppama suht tihedalt jah
Kauglöögid tegelikult polegi nii hullud, tuleb lihtsalt rohkem powerit anda(aga lööja peab kindlalt korralik olema, suvaliste lohhidega ei toida). Eile tegin veel 3 mängu legendary/world class raskusega ja oli palju huvitavam kui semi-pro'ga tiksuda(kuigi üldiselt onlines mängimine meeldib mulle kordades rohkem, loodetavasti saab online samahea olema).
Naljaviluks legendary raskusega naiste mängu recapi võtsin ka videosse, kuigi üldiselt selle recapi kaameratöö/montaaz jätab tugevalt soovida.
thanq, FUT Draftis peaks häid mehi joppama suht tihedalt jah
Kauglöögid tegelikult polegi nii hullud, tuleb lihtsalt rohkem powerit anda(aga lööja peab kindlalt korralik olema, suvaliste lohhidega ei toida). Eile tegin veel 3 mängu legendary/world class raskusega ja oli palju huvitavam kui semi-pro'ga tiksuda(see raskus mis alguses on).
alguses on pro tasemel mäng
proovisin ka neid kauglööke ja ikka veits pehmed on küll, võrreldes eelmise fifaga
proovisin bale ja ronaldoga lüüa - ei õnnestunud ühtegi screamerit 30+ meetrilt paugutada, powerit andsin nii 90%
samas võibolla mängis see rolli, et game speed oli slow _________________ ☠
libe, huvitav, mul oli semi-pro ilma näppimata. Game speed samuti mul normal peal, mitte slow.
Kauglööke ma ise ca 4 tükki sisse löönud 6 mängu peale.(Aga ainult tasemel meeste/naistega )
LB+löök on ju chip shot(v.a karistuslöökide ajal). Ma kauglööke üldiselt löön ainult lööginupuga, aga ma niiväga vägisi neid ei tee, kui tekib auk siis võtan paar sammu hoogu ja lasen paugu ära.
LB+löök on ju chip shot(v.a karistuslöökide ajal). Ma kauglööke üldiselt löön ainult lööginupuga, aga ma niiväga vägisi neid ei tee, kui tekib auk siis võtan paar sammu hoogu ja lasen paugu ära.
ei tea, polnud seda proovinud
mõtsin, et 30m seda kasutades töötab
proovisin ibraga paugutada ja tulid päris korralikud kauglöögid _________________ ☠
Kui võrrelda F15 ja F16 Demo siis F16 on ikka siga hea. Jumal tänatud, et F15 vahele jätsin. Tundub, et F16 ei jää seekord ostmata. F15 demo panin esimese mängu poole pealt kinni kuna see oli kohutav. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
when,
Use Google Chrome and Hola to access the Mexican price for FIFA 16.
All you need to do is go onto the origin site through Chrome, turn on Hola and choose Mexico. The page refreshes onto the Mexican store with their pricing.
Click pre-order for the version you want (Google Translate may come in handy). Add to cart and when it comes to the login page for Origin, turn off Hola and login to Origin as normal. You'll then go through PayPal to pay and you'll get FIFA 16 on PC for $40-50!
Seda siis ostmise puhul.
Kui tahad varem preload teha ja mängima hakata(paar päeva sinna tänna) siis pead tõmbama mingi vpn proge nagu näiteks flyVPN, sealt valid endale mingi korea serveri ning seejärel origini avades origin arvab, et sa oled Koreas ja laseb sind varem mängule ligi.
Ajasin enne pada. A küsimus on sama. Kas tõesti kellelgi ei pane pange fifa käima pannes. Eelmisest fifast saati poole hooaja pealt hakkas järsku käima pannes pangestuma. võtan puldi tagant ära, töötab. Panen puldi vastuvõtja taha, ei lähe käima. _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Ajasin enne pada. A küsimus on sama. Kas tõesti kellelgi ei pane pange fifa käima pannes. Eelmisest fifast saati poole hooaja pealt hakkas järsku käima pannes pangestuma. võtan puldi tagant ära, töötab. Panen puldi vastuvõtja taha, ei lähe käima.
proovi pult device managerist eemaldada ja las tirib driverid uuesti
need kaks asja mis logitechi nime kandsid, võtsin maha ja pärast restarti ikka ei lähe käima. _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Ajasin enne pada. A küsimus on sama. Kas tõesti kellelgi ei pane pange fifa käima pannes. Eelmisest fifast saati poole hooaja pealt hakkas järsku käima pannes pangestuma. võtan puldi tagant ära, töötab. Panen puldi vastuvõtja taha, ei lähe käima.
Dj-E,
No kui mehhiko originist saab hea hinnaga siis miks mitte, kohe asi sul originis olemas ja lisaks saad näpud varem ligi (mingi "rotikast" tellides saad võtme tõenäoliselt hiljem kätte)
Ja nagu aru saan siis ainult originist saab neid super duper versioone tellida
Dj-E,
No kui mehhiko originist saab hea hinnaga siis miks mitte, kohe asi sul originis olemas ja lisaks saad näpud varem ligi (mingi "rotikast" tellides saad võtme tõenäoliselt hiljem kätte)
Ja nagu aru saan siis ainult originist saab neid super duper versioone tellida
Kõik ei ole sellised Futipeded nagu libe. Kõik ei viitsi jamada mingi ebaturvalise Hola ja muude VPN-i progedega, selleks, et saaks mängu 1-2 päeva varem mängida. See on juba haigus ja vajab pikemat ravi.
PS! Ma sain "rotikast" pre-orderdatud Mad Maxi key 2 päeva enne release kätte. Seega pole nii hullu midagi "rotikast" ostmisel.
see ei ole ju originist ostmine, kui mingist rotikast origini key ostad
Mis vahet sel on kust kohast ostad? Minu arust on Origin ise kõige suurem rotikas. Need nn "rotikad" on palju asjalikumad kui Origini enda pood.
rebel much
originist ostes saab juba 18ndal septembril preloadima hakata ja 21sel pelama hakata, rotikast ostes imed kuni 24ndani tõenäoliselt näppu, kuna võtit sa kohe ei saa - originist ostes on ta sul juba originis olemas ja vaja vaid kuupäeva oodata _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.