|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
jägaja
HV Guru

|
09.09.2015 21:17:02
|
|
|
Oota nüüd. Ma ei saa millegipärast üle 16x kiiruse küll kerida.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
09.09.2015 21:53:19
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Elioni SD üle Scart-RGB on ikka suht hea.
Samas üle HDMI kas LCD või ka CRT teleris paistab paras kräpp. Sõltub suuresti ekraanist see "kuidas paistab". |
jägaja, mulle tundub et sinu jutu peab enne teadmiseks võtmist invertorist läbi laskma
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.09.2015 21:58:25
|
|
|
-parun-, nagu mainisin, hinnangud on subjektiivsed. Lase kasvõi hakklihamasinast läbi.
Aga CRT aeg on ümber niikuinii, see oli lihtsalt pisike torge igavuse peletamiseks.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.09.2015 22:17:19
|
|
|
nexus4, ei saa, kuna tegu 2015 aasta mudeliga ja kui tal ongi mingi smartTV siis Tizen on tarkvaraks ja Elion seda ei toeta.
Tahad Elioni äpiga telerit, vali 2015 aasta LG mudelite vahel, milledel WebOS 2.0 on peal. See viimane ei ole ametlikult veel välja kuulutatud, kuid samas ta töötab.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
09.09.2015 22:49:15
|
|
|
HD-s eetris olnud saadete osas praegu kordusTV ei tööta, näitab ainult lillat ekraani...
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raitm
HV kasutaja

|
09.09.2015 23:00:44
|
|
|
| Oota nüüd. Ma ei saa millegipärast üle 16x kiiruse küll kerida. |
sry 16 on max, aga mingi ikaldus on, et aeg ajalt näitab 2x või 4x kerismist, aga reaalselt laseb "sajaga"
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
10.09.2015 09:32:14
|
|
|
| raitm kirjutas: |
sry 16 on max, aga mingi ikaldus on, et aeg ajalt näitab 2x või 4x kerismist, aga reaalselt laseb "sajaga" |
Võin kinnitada. Mul juhtu sama, ebareaalselt kiire kerimine 2x ja 4x kiirusel.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
10.09.2015 09:34:46
|
|
|
| R3negadeX kirjutas: |
sry 16 on max, aga mingi ikaldus on, et aeg ajalt näitab 2x või 4x kerismist, aga reaalselt laseb "sajaga" |
Võin kinnitada. Mul juhtu sama, ebareaalselt kiire kerimine 2x ja 4x kiirusel. |
Endal sama, kasutusel vana nutiTV ja ühendus vasepaari otsas (20 megane kiirus oli vist). Kui 1 minutiga kerida, siis mõnikord hüppab lausa 10-15 minutit.
Varem optika otsas olles sellist jama ei olnud.
_________________ KES SOOVIB, SEE PROOVIB |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
10.09.2015 09:36:43
|
|
|
Mul elioni äpp samsungis ja sama probleem olemas.
| ksl kirjutas: |
Võin kinnitada. Mul juhtu sama, ebareaalselt kiire kerimine 2x ja 4x kiirusel. |
Endal sama, kasutusel vana nutiTV ja ühendus vasepaari otsas (20 megane kiirus oli vist). Kui 1 minutiga kerida, siis mõnikord hüppab lausa 10-15 minutit.
Varem optika otsas olles sellist jama ei olnud. |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aksel
Kreisi kasutaja

|
10.09.2015 10:32:36
|
|
|
Üks mure ja küsimus ka. Istun kahe telekaga vana-nutiTV-ga 12M vasepaari taga. Esimene vaatajakoht on Samsungi telekas ning seal lasi ilusti kanali seadetest HD pildi ette manada. Teine vaatajakoht on Plasma hd-ready ja motorola box üle HDMI. Sellel boksil ei ole kanali seadete menüüs kohta, kus saaks SD vahetada HD vastu. Restart ei aita.
_________________ rohkem liha riigile |
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
10.09.2015 10:56:30
|
|
|
| aksel kirjutas: |
| Üks mure ja küsimus ka. Istun kahe telekaga vana-nutiTV-ga 12M vasepaari taga. Esimene vaatajakoht on Samsungi telekas ning seal lasi ilusti kanali seadetest HD pildi ette manada. Teine vaatajakoht on Plasma hd-ready ja motorola box üle HDMI. Sellel boksil ei ole kanali seadete menüüs kohta, kus saaks SD vahetada HD vastu. Restart ei aita. |
Vana nutiTV? Kanali asukohad 301 ja 302. Samsung SmartTV on uusnutitv kuvaga. Seetõttu erisus.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
10.09.2015 11:24:32
|
|
|
Tänapäeval pole riistvara tootmine probleem jah. Aga ülejärgmisel aastal on võimalus hullusärki sattuda, kui hakkad tarkvarauuendust nõudlema.
Kui Arrise saab integreerida täieikult teleriga läbi HDMI-CEC protokolli siis oleks ju probleem murtud.
Nagu Raspberry Pi hetkel kasvõi 5. aastat vana LG teleri taga teleri puldiga juhtides toimetab. |
See "õiget pidi" HDMI-CEC pidi Motorola taga olema, vähemalt siin on nii väidetud. Ma leidsin mingi arusaamatus keeles foorumi kus arutati sama asja ja seal keegi kohaliku IPTV teenuse pakkuja esindaja väitis et Motorola oli nüüd mingi uuenduse välja lasknud mis võimaldab seda. Loomulikult on ka võimalik et Google tõlkis selle valesti... Siinsed Elion'i esindajad oskavad ehk kommenteerida?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
10.09.2015 11:32:24
|
|
|
| JazZ kirjutas: |
Tänapäeval pole riistvara tootmine probleem jah. Aga ülejärgmisel aastal on võimalus hullusärki sattuda, kui hakkad tarkvarauuendust nõudlema.
Kui Arrise saab integreerida täieikult teleriga läbi HDMI-CEC protokolli siis oleks ju probleem murtud.
Nagu Raspberry Pi hetkel kasvõi 5. aastat vana LG teleri taga teleri puldiga juhtides toimetab. |
See "õiget pidi" HDMI-CEC pidi Motorola taga olema, vähemalt siin on nii väidetud. Ma leidsin mingi arusaamatus keeles foorumi kus arutati sama asja ja seal keegi kohaliku IPTV teenuse pakkuja esindaja väitis et Motorola oli nüüd mingi uuenduse välja lasknud mis võimaldab seda. Loomulikult on ka võimalik et Google tõlkis selle valesti... Siinsed Elion'i esindajad oskavad ehk kommenteerida? |
Viidet?
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
10.09.2015 11:53:26
|
|
|
Kui 2x kerimisel pilt seisab, esineb see jama. Lõpeta siis kerimine kohe ära. Juhtub mul ainult siis kui kahe kerimise vahele aega peaaegu ei jätagi.
Ning kuidas see õigetpidi HDMI CEC on?
Arrise boxiga mul lülitab arrise välja siis kui teleka välja lülitan, arrise sisse kui teleka sisse lülitan. Telekat välja/sisse ei lülita kui arrist välja/sisse lülitan. On valetpidi või õigetpidi see?
|
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
10.09.2015 12:03:44
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
See "õiget pidi" HDMI-CEC pidi Motorola taga olema, vähemalt siin on nii väidetud. Ma leidsin mingi arusaamatus keeles foorumi kus arutati sama asja ja seal keegi kohaliku IPTV teenuse pakkuja esindaja väitis et Motorola oli nüüd mingi uuenduse välja lasknud mis võimaldab seda. Loomulikult on ka võimalik et Google tõlkis selle valesti... Siinsed Elion'i esindajad oskavad ehk kommenteerida? |
Viidet? |
Hetkel ei leia, aga proovin veel otsida. Sattusin selle foorumi otsa mingi aeg tagasi ja ei mäleta enam mida ma täpselt otsisin.
| The_Boss kirjutas: |
Arrise boxiga mul lülitab arrise välja siis kui teleka välja lülitan, arrise sisse kui teleka sisse lülitan. Telekat välja/sisse ei lülita kui arrist välja/sisse lülitan. On valetpidi või õigetpidi see? |
Eem, kuidas see Sul nii pidi toimib?! Mul on küll täpselt vastupidi. Ütle veel et saad teleri puldiga kanaleid ka vahetada?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
10.09.2015 12:13:48
|
|
|
Olen optika otsas, uusNutiTV, Arris ja mul sama viga!
Samsungi rakendust pole proovinud, sest seal niikuinii salvestus ei tööta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
10.09.2015 12:16:14
|
|
|
| Eile õhtul prooviti selle kõige uuema tarkvaraga Samsung F8000 kordust/salvestust vms ja olevat vähemalt kolm korda kokku jooksnud. Ei saa kinnitada, et oleks remontinud midagi.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
10.09.2015 14:57:57
|
|
|
| Kerimise viga on teada ja selle parandamisega tegeletakse
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.09.2015 15:19:52
|
|
|
armjan, kas on võimalik lisada ajahüpe sinna kerimise ja juurde.
Ehk siis max. kiirusega kerimisel, 16x hetkel, on järgmine samm 1minutiline ajahüpe. Iga järgnev vajutus viib 1.minuti kaupa edasi.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aksel
Kreisi kasutaja

|
10.09.2015 15:20:59
|
|
|
| Üks mure ja küsimus ka. Istun kahe telekaga vana-nutiTV-ga 12M vasepaari taga. Esimene vaatajakoht on Samsungi telekas ning seal lasi ilusti kanali seadetest HD pildi ette manada. Teine vaatajakoht on Plasma hd-ready ja motorola box üle HDMI. Sellel boksil ei ole kanali seadete menüüs kohta, kus saaks SD vahetada HD vastu. Restart ei aita. |
Vana nutiTV? Kanali asukohad 301 ja 302. Samsung SmartTV on uusnutitv kuvaga. Seetõttu erisus. |
Tänud, töötab tõesti... kas on lootust, et liiguvad millalgi ka loendi algusesse? Või vana puhul lootusetu?
_________________ rohkem liha riigile |
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
10.09.2015 15:49:04
|
|
|
Vana nutiTV? Kanali asukohad 301 ja 302. Samsung SmartTV on uusnutitv kuvaga. Seetõttu erisus. |
Tänud, töötab tõesti... kas on lootust, et liiguvad millalgi ka loendi algusesse? Või vana puhul lootusetu? |
Järjesta ise Lemmiklistide halduse abiga. Kõigepealt OK , nool paremale, lemmiklistide haldus. Tekib kaks tulpa, kust tekitad vajaliku järjestuse. Hiljem aktiveerid omanimelise lemmiklisti OK, nool paremale, lemmiklisti nimi.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
10.09.2015 17:14:47
|
|
|
Viidet? |
Hetkel ei leia, aga proovin veel otsida. Sattusin selle foorumi otsa mingi aeg tagasi ja ei mäleta enam mida ma täpselt otsisin.
| The_Boss kirjutas: |
Arrise boxiga mul lülitab arrise välja siis kui teleka välja lülitan, arrise sisse kui teleka sisse lülitan. Telekat välja/sisse ei lülita kui arrist välja/sisse lülitan. On valetpidi või õigetpidi see? |
Eem, kuidas see Sul nii pidi toimib?! Mul on küll täpselt vastupidi. Ütle veel et saad teleri puldiga kanaleid ka vahetada? |
Kõik need toimingud on arrise puldiga. Teleri puldiga ei saa midagi teha, sest mul polegi seda pulti.
|
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
10.09.2015 17:58:30
|
|
|
| armjan kirjutas: |
| Kerimise viga on teada ja selle parandamisega tegeletakse |
On mõtet arris tasuta võtta või lähiajal tulemas? Tädi esinduses ütles mulle, et samsungi kliendid saavad remondi lõpuni tasuta kasutada
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
10.09.2015 18:00:18
|
|
|
Hea pakkumine, sest see remont ei lõpe kunagi.
| sooty kirjutas: |
| Kerimise viga on teada ja selle parandamisega tegeletakse |
On mõtet arris tasuta võtta või lähiajal tulemas? Tädi esinduses ütles mulle, et samsungi kliendid saavad remondi lõpuni tasuta kasutada |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
10.09.2015 18:01:27
|
|
|
| Pidi olema aasta kaupa tasuta rent vist. 1a tagant uuendatakse kui ikka katki
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
10.09.2015 18:33:39
|
|
|
| sooty kirjutas: |
| Pidi olema aasta kaupa tasuta rent vist. 1a tagant uuendatakse kui ikka katki |
Peab paika. Mul sama diiliga arris samsungi küljes.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
10.09.2015 19:59:26
|
|
|
| Huvitav. Mul on H seeria Samsung kasutusel äpiga ja seda salvestuste/korduste jama pole olnud ma pakun, et pool aastat enam (võib olla panen ajaarvestusega veits puusse). Kui ennem oli see, et suvalises kohas katkesid, soft jooksis kinni ja pausides läks lolliks, siis midagi sellist pole enam ammu. Küll aga siis kui need jamad kadusid, siis kohe tekkis see eespool kirjeldatud kerimise jama. See pole kahjuks kusagile kadunud.
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
10.09.2015 21:11:27
|
|
|
Kui aus olla, siis mul pole ka F8000-ga katkemisi ja pangestumisi kaua aega olnud.
Ainuke häiriv jama on kerimisega.
Ja tihti on salvestusi vaadates subtiitrid häirivalt paar sekundit ees (FOXilt tulevad seriaalid nt)
| ivar80 kirjutas: |
| Huvitav. Mul on H seeria Samsung kasutusel äpiga ja seda salvestuste/korduste jama pole olnud ma pakun, et pool aastat enam (võib olla panen ajaarvestusega veits puusse). Kui ennem oli see, et suvalises kohas katkesid, soft jooksis kinni ja pausides läks lolliks, siis midagi sellist pole enam ammu. Küll aga siis kui need jamad kadusid, siis kohe tekkis see eespool kirjeldatud kerimise jama. See pole kahjuks kusagile kadunud. |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c1m
HV vaatleja
|
10.09.2015 22:28:02
|
|
|
| Ooot see, et Samsungi äpiga umbes 20 minutit salvestust vaadates hakkab pilt hakkima kuni jääb kinni ongi see põhiviga, mida hetkel ei saagi parandada? Mida annab see, et viiakse üle nö "uude keskkonda". Mul kunagi nagu tehti seda ja siis sai esialgu korda, aga mingist hetkest hakkas ikka jälle hakkima. Panen siis lihtsalt "vaata alates" ja siis saab vähemalt edasi vaadata. Aga suht tüütuks muutunud. Kerimise probleem on muidugi ka.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
10.09.2015 22:39:06
|
|
|
Seda kerimisejama on mul ka arrisega esinenud. Tahad reklaami edasi lasta, pilt pausib ja kui kohe okki ei vajuta, siis oled mõne hetkega hoopis pool saadet edasi kerinud.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
10.09.2015 23:12:19
|
|
|
Okei, siis see üldine probleem ja nagu armjan väitis, siis sellega tegeletakse.
| ivokas kirjutas: |
| Seda kerimisejama on mul ka arrisega esinenud. Tahad reklaami edasi lasta, pilt pausib ja kui kohe okki ei vajuta, siis oled mõne hetkega hoopis pool saadet edasi kerinud. |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
10.09.2015 23:25:31
|
|
|
| c1m kirjutas: |
| Ooot see, et Samsungi äpiga umbes 20 minutit salvestust vaadates hakkab pilt hakkima kuni jääb kinni ongi see põhiviga, mida hetkel ei saagi parandada? Mida annab see, et viiakse üle nö "uude keskkonda". Mul kunagi nagu tehti seda ja siis sai esialgu korda, aga mingist hetkest hakkas ikka jälle hakkima. Panen siis lihtsalt "vaata alates" ja siis saab vähemalt edasi vaadata. Aga suht tüütuks muutunud. Kerimise probleem on muidugi ka. |
Selleks, et 2012 aasta samsadel seda jama poleks, on vaja nutiTV versiooni 4.33.1, mida pole Samsung veel store 2012 mudelite jaoks avanud. See ei pruugi probleemi täiesti lahendada kuni ka FW selles osas parandatud samsungil saab (uurin homme järele, kas panen mööda ja juba FW olemas). Mõlema koostoimel peaks olema asi lahenenud.
Iseasi kas sul on 2012 aasta mudel, seda sa ei maininud
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c1m
HV vaatleja
|
10.09.2015 23:48:08
|
|
|
| c1m kirjutas: |
| Ooot see, et Samsungi äpiga umbes 20 minutit salvestust vaadates hakkab pilt hakkima kuni jääb kinni ongi see põhiviga, mida hetkel ei saagi parandada? Mida annab see, et viiakse üle nö "uude keskkonda". Mul kunagi nagu tehti seda ja siis sai esialgu korda, aga mingist hetkest hakkas ikka jälle hakkima. Panen siis lihtsalt "vaata alates" ja siis saab vähemalt edasi vaadata. Aga suht tüütuks muutunud. Kerimise probleem on muidugi ka. |
Selleks, et 2012 aasta samsadel seda jama poleks, on vaja nutiTV versiooni 4.33.1, mida pole Samsung veel store 2012 mudelite jaoks avanud. See ei pruugi probleemi täiesti lahendada kuni ka FW selles osas parandatud samsungil saab (uurin homme järele, kas panen mööda ja juba FW olemas). Mõlema koostoimel peaks olema asi lahenenud.
Iseasi kas sul on 2012 aasta mudel, seda sa ei maininud |
Mul peaks olema 2013 aasta smart, F6500. nutiTV on 4.33.1 ja teleka firmware on 2110.1 (kõige uuem siiamaani). Et sellega nagu peaks töötama tegelt?
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
11.09.2015 07:37:33
|
|
|
Igal korral ma näen pärast LG teleka sisselülitamist ja Elioni äpi laadimise ajal ekraani allosas teadet "main technical problem occured". Iseenesest mingit probleemi ei tundu olevat. Mis sellist teadet võiks põhjustada?
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
11.09.2015 08:54:36
|
|
|
| -parun- kirjutas: |
| Igal korral ma näen pärast LG teleka sisselülitamist ja Elioni äpi laadimise ajal ekraani allosas teadet "main technical problem occured". Iseenesest mingit probleemi ei tundu olevat. Mis sellist teadet võiks põhjustada? |
Mitte midagi. Järgmise versiooniga seda enam ei kuvata. Seni aga ignoreeri teadet
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
11.09.2015 11:17:23
|
|
|
| Huvitav. Mul on H seeria Samsung kasutusel äpiga ja seda salvestuste/korduste jama pole olnud ma pakun, et pool aastat enam (võib olla panen ajaarvestusega veits puusse). Kui ennem oli see, et suvalises kohas katkesid, soft jooksis kinni ja pausides läks lolliks, siis midagi sellist pole enam ammu. Küll aga siis kui need jamad kadusid, siis kohe tekkis see eespool kirjeldatud kerimise jama. See pole kahjuks kusagile kadunud. |
Sa oled õnnega koos lihtsalt!
Minul just esineb seda kerimise viga üsna vähe, kuid see-eest on jooksevad salvestused ikka usinasti kokku... Mudeliks on F6800
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
11.09.2015 15:30:20
|
|
|
| v1per kirjutas: |
Sa oled õnnega koos lihtsalt!
Minul just esineb seda kerimise viga üsna vähe, kuid see-eest on jooksevad salvestused ikka usinasti kokku... Mudeliks on F6800 |
Mul ka H6400 ja mul täpselt sama lugu nagu ivaril. Esineb ainult kerimise kiiruse probleem ja sedagi üsna episoodiliselt, kuigi mõnikord ongi see hea, läheb minutikaupa edasi, jõuab piisavalt kiiresti reageerida, et lasta 5 minutit joosta ja ongi reklaam peaaegu läbi.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
11.09.2015 15:33:38
|
|
|
| armjan: Kas on plaanis samasugune HD ja SD kanali seadete valik nagu ETV'l, kõikidele HD kanalitele mis on põhi ja lisakanali paketis nii HD kui SD'na nagu näiteks Tallinna TV? Võiks ju olla.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.09.2015 15:37:02
|
|
|
Tompa, +1
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
11.09.2015 16:56:18
|
|
|
| Tompa kirjutas: |
| armjan: Kas on plaanis samasugune HD ja SD kanali seadete valik nagu ETV'l, kõikidele HD kanalitele mis on põhi ja lisakanali paketis nii HD kui SD'na nagu näiteks Tallinna TV? Võiks ju olla. |
Jah
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
11.09.2015 17:19:57
|
|
|
Pole otseselt küll Telekomi mure, aga oli see nüüd Nat Geo vms millel SD ja HD kanalid olid vastavalt eestikeelsete supakatega või mitte.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
11.09.2015 19:23:43
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
Pole otseselt küll Telekomi mure, aga oli see nüüd Nat Geo vms millel SD ja HD kanalid olid vastavalt eestikeelsete supakatega või mitte.  |
Nat Geol on SD ja HD versioonid erineva saatekavaga. Historyl on SD variandil eestikeelsed ja HD variandil soomekeelsed supakad.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
11.09.2015 21:03:24
|
|
|
| -parun- kirjutas: |
| bladerunner kirjutas: |
Pole otseselt küll Telekomi mure, aga oli see nüüd Nat Geo vms millel SD ja HD kanalid olid vastavalt eestikeelsete supakatega või mitte.  |
Nat Geol on SD ja HD versioonid erineva saatekavaga. Historyl on SD variandil eestikeelsed ja HD variandil soomekeelsed supakad. |
National history SD ja HD jäävad eraldi, kuna HD ei paku subtiitreid. Ei saa seda kanalit selle seade alla kaasata kuni kanal subtiitreid pakkuma hakkab. Hetkel on see ainus sellise murega kanal. Teised on kas identsed või erineva kavaga. Esimesed kaasatakse, viimaseid mitte.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.09.2015 22:54:39
|
|
|
armjan, tänud selgitamast.
Mis see selline on tulemas?
http://www.broadbandtvnews.com/2015/09/10/estonian-debut-for-eurochannel/
| tsitaat: |
| The service, with Estonian subtitles, will officially be launched next Monday (September 14) and carried in Elion’s new extended basic package and also offered a la carte. |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.09.2015 23:22:00
|
|
|
Peaks olema kanal mis näitab EU filme jne, kavas peaks olema ka vahest miskit eesti toodangut
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
12.09.2015 09:26:42
|
|
|
teil ka samsungi appis peale etv hd tulekut on tekstid "triibulised"?
näiteks mingid telekava teadustamisel või AK puhul allosas olevad nimed jms
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
12.09.2015 13:32:32
|
|
|
tean põhjust. mul sama jama. selline probleem algas sellest ajast mil Elionil sai reklaami hakata "vahele jätma". enne seda oli ok! elioni kala. olen juba harjund
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
| Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
12.09.2015 14:06:42
|
|
|
| jkddp kirjutas: |
tean põhjust. mul sama jama. selline probleem algas sellest ajast mil Elionil sai reklaami hakata "vahele jätma". enne seda oli ok! elioni kala. olen juba harjund |
Elioni kala? Ei ole kala vaid oodatud käitumine KordusTV puhul. Kui kerimine lõpetatakse reklaami peal, hüppab video reklaami lõppu. Seleta, kus siin kala on?
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|