Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raul.
Kreisi kasutaja

|
08.09.2015 23:47:56
|
|
|
Spoiler 
tsitaat: |
El-Fuego kirjutas: |
raul. kirjutas: |
Täiesti normaalne eile pandi AT-st pakk teele. Täna ütleb kullerfirma kui sinna helistan, et ei meil ei ole teie pakki. Helistan siis AT-sse öeldakse sry saada meil mina ei tea. Lõpuks siis lubati asja uurida ja mingi hetk hiljem helistatakse tagasi AT-st. Homme saate paki mingi viivitus tekkis sisse. Kuigi kullerile eile anti üle.
Kuna mulle see asi sugugi ei meeldinud ja helistasin uuesti kullerfirmasse ja rääkisime uuesti paki teemal siis jõudsime asjaga niikaugele, et eile 17.55 oli pakk ära antud ja infokeskuses näitas, et 18.00 oli pakk registreeritud eile. siis see ei saanudki täna minuni jõuda. Aga täiesti tubli AT, et oskate asju sujuvalt oma õlult ära veeretada ja siis öelda, et teie ei tea midagi. VOT SEE ON TÕESTI KURADI TASE!  |
ma ka ei saa aru nagu, et mis toimus.
ehk ikka dateerid täpselt numbritega. mil tellimus ja mil kohal oli jne? |
05.09 esitasin tellimuse |
mis kell siis? |
|
ennelõunat. |
märkad ikka, et nädalavahetus? kätte said siis kahe tööpäeva jooksul?
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
StarLight
HV veteran
|
08.09.2015 23:48:40
|
|
|
krt, sellist asja ei saa olla ja juhtuda. Kindel tarbijakaitse case. Selline kliendi ülelaskmine, et anna olla. Tervel päev hiljaks jäänud tarnega. Mina nõuaks leppetrahve ja moraalset hüvitist. viistonni vähemalt
_________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person |
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
08.09.2015 23:50:18
|
|
|
Spoiler 
Täiesti normaalne eile pandi AT-st pakk teele. Täna ütleb kullerfirma kui sinna helistan, et ei meil ei ole teie pakki. Helistan siis AT-sse öeldakse sry saada meil mina ei tea. Lõpuks siis lubati asja uurida ja mingi hetk hiljem helistatakse tagasi AT-st. Homme saate paki mingi viivitus tekkis sisse. Kuigi kullerile eile anti üle.
Kuna mulle see asi sugugi ei meeldinud ja helistasin uuesti kullerfirmasse ja rääkisime uuesti paki teemal siis jõudsime asjaga niikaugele, et eile 17.55 oli pakk ära antud ja infokeskuses näitas, et 18.00 oli pakk registreeritud eile. siis see ei saanudki täna minuni jõuda. Aga täiesti tubli AT, et oskate asju sujuvalt oma õlult ära veeretada ja siis öelda, et teie ei tea midagi. VOT SEE ON TÕESTI KURADI TASE!  |
mis kell siis? |
|
ennelõunat. |
märkad ikka, et nädalavahetus? kätte said siis kahe tööpäeva jooksul? |
Ei ole ma midagi kätte saanud. 09.09 peaks saama
StarLight kirjutas: |
krt, sellist asja ei saa olla ja juhtuda. Kindel tarbijakaitse case. Selline kliendi ülelaskmine, et anna olla. Tervel päev hiljaks jäänud tarnega. Mina nõuaks leppetrahve ja moraalset hüvitist. viistonni vähemalt |
Asi pole rahas või jumal teab milles vaid pigem selles, et kui on pandud juba poolest päevast, et kaup kullerile üle antud ja tuleb välja, et see kes oleks pidanud edasi toimetama ei tea asjast ööd ega mütsigi.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu!
viimati muutis Muhekas 08.09.2015 23:53:11, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.09.2015 23:51:36
|
|
|
StarLight,
Dpd toob isegi hommikul sort.keskusesse saabunud pakid ära, kui tähtede seis hea on
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul.
Kreisi kasutaja

|
08.09.2015 23:53:34
|
|
|
Spoiler 
mis kell siis? |
|
ennelõunat. |
märkad ikka, et nädalavahetus? kätte said siis kahe tööpäeva jooksul? |
Ei ole ma midagi kätte saanud. 09.09 peaks saama |
mis siis mureks kui kolme tööpäevaga kätte saad. alati võimalus poodi minna ja kohe saada.
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
08.09.2015 23:57:02
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
StarLight,
Dpd toob isegi hommikul sort.keskusesse saabunud pakid ära, kui tähtede seis hea on |
Kus juures on nii Omniva, DPD kui ka Itellaga ainult positiivsed kogemused. Omnivaga oli mingi jama kuid siis ta oli vist eesti posti nime all veel. Kuid siis polnud ka asi kohaletoomises vaid kuidas asja oli käideldud.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.09.2015 23:58:17
|
|
|
Siis tuleb poodi vahetada või kohale ronida
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
09.09.2015 00:00:46
|
|
|
Siis tuleb poodi vahetada või kohale ronida  |
Juu oleks läinud ka kui oleks võimalik olnud.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
09.09.2015 07:27:29
|
|
|
El-Fuego, ma ei saa aru, miks sa sealt poest endiselt kaupa tellid? Võttes ajaloo ette, pole see sul siin ei esimene ega teine kord, kui siin "nutmas" käid
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.09.2015 09:43:12
|
|
|
Kas kaupa ostes oli kirjas 1 tööpäev kohaletoimetamiseks?
Vaevalt, pigem oli 1-3 tööpäeva, mis tähendab et aega küll veel.
Eeldatav kättetoimetamise aeg on eeldus, mitte kinnitus.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
09.09.2015 10:02:38
|
|
|
Mis seal vahet on, kas 1 või 3 TÖÖpäeva?
Laupäeval tellides pühapäevaks kaupa oodata ja siis siia jaurama tulla on pehmelt öeldes narrus.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
andreL
Kreisi kasutaja

|
09.09.2015 11:09:43
|
|
|
Intel® Core™ i7-6700K Processor 476.36 Lolliks läksite peast või? Saan aru, et nõudlus suur aga ahneks ei tasu ka minna.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutitark
HV vaatleja

|
09.09.2015 11:29:43
|
|
|
andreL kirjutas: |
Intel® Core™ i7-6700K Processor 476.36 Lolliks läksite peast või? Saan aru, et nõudlus suur aga ahneks ei tasu ka minna. |
meil said otsa, ja see hind tuleb tarnijalt kes tahab raha teenida
P.S. järgmine nädal saame juurde adekvaatse hinnaga
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
09.09.2015 20:36:59
|
|
|
Eriti lühike sütik mõnel mehel. Tellib ja kohe pärast jookseb siia teemasse nutma, et asja mida tal eile oli vaja ei ole ülehomseks ukse taga. Kui tahad kiiresti ja kohe mine poodi kus asi kohal ja osta. Küll ta oleks old sul ukse taga ka varsti, kui ise ei oleks endale surkimisega mingit draamat tekitanud. |
see kättesaamine on kohati kõige tähtsam asja juures. mul oli dpd ga mõni aeg tagasi leedust 1 kast tulemas. dpd andis kullerile kell 8 HOMMIKUL asjad üle veebi järgi, kell pool kuus õhtul kola minu käes veel polnud. järgmine päev oli riigipüha ja ma olin arvestanud, et kruvin kola siis kokku ja annan üle. kell 6 lülitati välja ka abiliin. kuller tuli lõpuks peale kaheksat ÕHTUL natuke ja sain kola ikkagi kätte.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Tasub kooliks valmistuma hakata. |
|
Kommentaarid: 1137 loe/lisa |
   |
3 :: |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
09.09.2015 21:18:41
|
|
|
laurx kirjutas: |
Eriti lühike sütik mõnel mehel. Tellib ja kohe pärast jookseb siia teemasse nutma, et asja mida tal eile oli vaja ei ole ülehomseks ukse taga. Kui tahad kiiresti ja kohe mine poodi kus asi kohal ja osta. Küll ta oleks old sul ukse taga ka varsti, kui ise ei oleks endale surkimisega mingit draamat tekitanud. |
see kättesaamine on kohati kõige tähtsam asja juures. mul oli dpd ga mõni aeg tagasi leedust 1 kast tulemas. dpd andis kullerile kell 8 HOMMIKUL asjad üle veebi järgi, kell pool kuus õhtul kola minu käes veel polnud. järgmine päev oli riigipüha ja ma olin arvestanud, et kruvin kola siis kokku ja annan üle. kell 6 lülitati välja ka abiliin. kuller tuli lõpuks peale kaheksat ÕHTUL natuke ja sain kola ikkagi kätte. |
Deepedee deepedee mugaaav ja turvalinee
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
09.09.2015 21:22:44
|
|
|
ma ei saanud paraku valida. bussijuht igatahes linna ei tundnud. kui ta mulle helistas siis ütlesin, et mingi googlemaps vms toob järjekindlalt inimesi mulle maja taha. kappasin alla ja see kihutas ka maja taha. läksin siis vastu talle, et õu, sa tõid mulle meeter korda meeter ja ca 25kg paki, et too nüüd maja ette tagasi. sain kätte ja küsisin, et kuhu tal siin vaja veel minna on. kaunase 7, näed see, mille eest sa enne mööda sõitsid, kaunase 8 - selle taga. kaunases oli veel viis pakki ja kuna ma ise siin igapäevaselt sõidan ,seletasin talle järjekorra ära. vana siis imestab ,et oh, kuidas te nii hästi teate, kus majad on, kui ma nii hästi teaks, ma oleks juba mitu tundi kodus..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Tasub kooliks valmistuma hakata. |
|
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
K-Mart
HV vaatleja
|
10.09.2015 15:19:31
|
|
|
Tundub, et ma ei ole siis ainukene, kel Arvutitargaga probleemid tarne osas on. Kodulehel kenasti infoks, et kaup antakse kullerile üle 08.09.2015. Täna on meil 10.09.2015 - kaupa endiselt kullerile üle antud ei ole. Küsisin, miks. Lubati, et antakse õhtul üle (09.10.2015) - täna selgus, et ENDISELT ei ole midagi üle antud. Küsisin uuesti, et milleks selline eksitus - lubati järgi uurida ning meil saata - endiselt istun ja ootan seda e-maili.
Eelnevad kogemused on positiivsed olnud, aga see saaga jätab praegu väga halva maigu suhu. Klienditoest ei suvatseta ka kolme tunni jooksul vastata. Lihtsalt kurb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
10.09.2015 15:39:14
|
|
|
K-Mart, Kust sa küsisid ja kes lubas? Ainuke koht kust võibolla vastust saab on Saku tn. esindus ja see oleneb kah pigem kellaajast.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
10.09.2015 15:45:53
|
|
|
RustyZ kirjutas: |
laurx kirjutas: |
see kättesaamine on kohati kõige tähtsam asja juures. mul oli dpd ga mõni aeg tagasi leedust 1 kast tulemas. dpd andis kullerile kell 8 HOMMIKUL asjad üle veebi järgi, kell pool kuus õhtul kola minu käes veel polnud. järgmine päev oli riigipüha ja ma olin arvestanud, et kruvin kola siis kokku ja annan üle. kell 6 lülitati välja ka abiliin. kuller tuli lõpuks peale kaheksat ÕHTUL natuke ja sain kola ikkagi kätte. |
Deepedee deepedee mugaaav ja turvalinee |
Antud juhul oli see arvutitarga black mitte kullerfirma.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diginugis
HV kasutaja

|
10.09.2015 15:50:08
|
|
|
"5.2 Kui Teenuse kasutaja valinud kohaletoimetamise viisiks kulleri, siis toimub kauba kohaletoimetamine kulleriga 2-7 tööpäeva jooksul juhul kui kaup on Arvutitark OÜ laos kohal. Kõik saadetised on kindlustatud kliendile üleandmise hetkeni."
Nii, et neil on aega küll tellimustega möllamiseks ja kullerfirmaga suhtlemiseks.
_________________ PORTFOLIO
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ |
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.09.2015 16:00:26
|
|
|
no mul lükkus see kullerile edasi andmine päev edasi seal lingil, aga kuna tellitud asi pidi tulema 2-5p jooksul (07.09 tellisin), siis nagu probleeme ei näe.
mingi tunnike tagasi tuli teade, et kullerile üle antud
rahu ja päikest
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
10.09.2015 23:12:25
|
|
|
Millal xbox one wired controller uuesti müüki võiks tulla? Vahepeal ta nagu oli saadaval, kuid praegu kadunud e-poest.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
alexcrx
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.09.2015 19:04:14
|
|
|
no mul lükkus see kullerile edasi andmine päev edasi seal lingil, aga kuna tellitud asi pidi tulema 2-5p jooksul (07.09 tellisin), siis nagu probleeme ei näe.
mingi tunnike tagasi tuli teade, et kullerile üle antud
rahu ja päikest  |
10 min tagasi tuli sms
DPD kuller toimetab teile Arvutitark OÜ paki xxxxxxxxxxxxxaadressile ussimäe küla xxxxxxx täna kell 00:00-20:00. |
nii et tulevad küll pakid järgmine päev
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |