On ikka mäng läbi steami jah. Kui ma otseteega mängu avan, siis ei tule sellist valikut ette. Kodus õhtul proovin siis läbi steami avada. Tänud igaljuhul !
Mul jookseb ka kui 64 bit valin kokku mäng kohe. aga ma olen pannud settingu "set launch options" ja "-64Bit"
Aga mul küsimus, ostsin omale scandinavia pack ja mõtlesin natuke paar kiiremat teha scaniaga, muidu olen volvo mees olnud. Et mingit korraliku modpack pole scaniale? Enamus mis ma leidnud olen igasugustelt modi lehtedelt on suht nutused.
Mul jookseb ka kui 64 bit valin kokku mäng kohe. aga ma olen pannud settingu "set launch options" ja "-64Bit"
Aga mul küsimus, ostsin omale scandinavia pack ja mõtlesin natuke paar kiiremat teha scaniaga, muidu olen volvo mees olnud. Et mingit korraliku modpack pole scaniale? Enamus mis ma leidnud olen igasugustelt modi lehtedelt on suht nutused.
Kust ostsid, mis hinnaga said? _________________ (Est)Rufu
Plaanis oli testida, kuidas Shadowplay ETS2'te recordib, tundub täitsa normaalne tulemus olevat .. kuigi , esimesed ~5 minutit raadio lag'ib veidralt, pärastpoole tundub OK olevat .
Nüüd saab lõpuks aegajalt konvoisid recordida
ise recordin OBSiga, Intel QuickSync encoderiga ei koorma protsessorit ka liiga palju ja kvaliteet on okidoki. failimahud ei paisu meeletult suureks, kui pikka konvoid filmida või lihtsalt kruiisimise ajal filmida, äkki keegi tropp satub ette _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
ise recordin OBSiga, Intel QuickSync encoderiga ei koorma protsessorit ka liiga palju ja kvaliteet on okidoki. failimahud ei paisu meeletult suureks, kui pikka konvoid filmida või lihtsalt kruiisimise ajal filmida, äkki keegi tropp satub ette
Ise "recordin" kõik üleüldse twitchi. Pole viitsimist neid faile kettale tekitada, seal lõikuda ja pärast ebaolulist veel delitida.
Twitchis pärast huvitavamast kohast highlight ning export to youtube ja olemas. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ise "recordin" kõik üleüldse twitchi. Pole viitsimist neid faile kettale tekitada, seal lõikuda ja pärast ebaolulist veel delitida.
Twitchis pärast huvitavamast kohast highlight ning export to youtube ja olemas.
piiratud netimahuga seda mugavust ei ole _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
caramis, Piiratud netimahuga justkui polegi mugavusi
Aga viimane uuendus keeras mul küll midagi pekki, enne oli FPS 35-45, nüüd aga kõigub 20-35 juures.
Mul on stabiilselt 20-22 FPS ja pole nagu häda midagi. Vanasti televisioonis kasutati kaadrisagedust, kasutatakse ka praegu, mis minu mälu järgi oli 24 FPS.
Seda arvestades on jooksev pilt täiesti söödav.
caramis, Piiratud netimahuga justkui polegi mugavusi
Aga viimane uuendus keeras mul küll midagi pekki, enne oli FPS 35-45, nüüd aga kõigub 20-35 juures.
Mul on stabiilselt 20-22 FPS ja pole nagu häda midagi. Vanasti televisioonis kasutati kaadrisagedust, kasutatakse ka praegu, mis minu mälu järgi oli 24 FPS.
Seda arvestades on jooksev pilt täiesti söödav.
jälle mingi "cinematic experience" paavst vist mul muidu 60 kaadrit, 300% scalinguga 1080p maxed out va. MSAA ja kui mingi 20 rekat ligidal on, siis fps kukub 50 kanti, muidu siidne 60 _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
jälle mingi "cinematic experience" paavst vist mul muidu 60 kaadrit, 300% scalinguga 1080p maxed out va. MSAA ja kui mingi 20 rekat ligidal on, siis fps kukub 50 kanti, muidu siidne 60
Ja kindlasti 60 pealt FPS 50 peale mõjub nii, et tekib meeletu lääg
jälle mingi "cinematic experience" paavst vist mul muidu 60 kaadrit, 300% scalinguga 1080p maxed out va. MSAA ja kui mingi 20 rekat ligidal on, siis fps kukub 50 kanti, muidu siidne 60
meeletut läägi ei teki, aga tunda annab kindlasti _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
meeletut läägi ei teki, aga tunda annab kindlasti
Ma oma 20-22 ka väga ei kurdaks, aga lähedusse satuvad massid ja linnad kisuvad meeltult alla. Aga mis sa läpakast ikka saada tahad.
Arma 3 jookseb ka samamoodi fps arvult. Kahjuks elustiil ei luba PC-d omada.
Nii palju on muidugi ETS2 paremaks läinud läbi uuenduste, et hoolimata madalast FPS-st on hakanud sujuvamalt jooksma ja pilt on parem samade seadete juures kui aasta tagasi. Ainult selle üle küll kurdan, et salongi detailid ja näidikud on läinud kehvemaks kvaliteedilt
Ma oma 20-22 ka väga ei kurdaks, aga lähedusse satuvad massid ja linnad kisuvad meeltult alla. Aga mis sa läpakast ikka saada tahad.
Nii palju on muidugi ETS2 paremaks läinud läbi uuenduste, et hoolimata madalast FPS-st on hakanud sujuvamalt jooksma ja pilt on parem samade seadete juures kui aasta tagasi. Ainult selle üle küll kurdan, et salongi detailid ja näidikud on läinud kehvemaks kvaliteedilt
peaks ka fps 20 peale limiteerima ja sõita üritama .. eieiei, mulle ei meeldi pildiraamatud
aga päris tore oli äratuseks säärast huumorit lugeda, you made my day
näidikute teravuse saamiseks lülita MSAA välja, võid scalingut pigem tõsta. Antialiasinguga ei kannata Mersu kellad mingit kriitikat _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.