Kui kausta: "Steam\SteamApps\common\MGS_TPP\CustomSoundtrack" panna mõni enda lugu, saab selle kopteri muusikaks seada, mida siis eemaldumisel valjukatest lastakse
Üsna krõbe hind mängul.44+ euri. On odavamalt ka saada?
Saab ka tasuta, kui ostad uue Nvidia kaardi , aga kui see variant loosi ei lähe, siis tasub ebayl silma peal hoida, sest seal müüakse just neid samu Nvidia kampaania poolt jagatud koode.
Üsna krõbe hind mängul.44+ euri. On odavamalt ka saada?
Saab ka tasuta, kui ostad uue Nvidia kaardi , aga kui see variant loosi ei lähe, siis tasub ebayl silma peal hoida, sest seal müüakse just neid samu Nvidia kampaania poolt jagatud koode.
Yup. Ostsin ArvutiTargast GTX 970'e, saatsin koodipäringu ning päev hiljem oli mäng käes. Kaalusin koodi mahamüümist, kuid otsustasin, et vast peaks ikka ise mängima.
Pisikiene spoiler alert, millel pole storyga mingitki pistmist.
Spoiler
Jälgige baasis töötavate meeste kõnekeelt. Minu meeskonnas töötab näiteks päris palju Läti, Leedu ja Eesti + vene keelt kõnelevaid mehi. Väga meeldiv üllatus selline ajalooliselt täpne fakt, kus tõepoolest vene väes võitleski palju Baltikumist pärit mehi.
Spoiler
Jälgige baasis töötavate meeste kõnekeelt. Minu meeskonnas töötab näiteks päris palju Läti, Leedu ja Eesti + vene keelt kõnelevaid mehi. Väga meeldiv üllatus selline ajalooliselt täpne fakt, kus tõepoolest vene väes võitleski palju Baltikumist pärit mehi.
Spoiler
Videot? Tahaks näha.
Emm...ma täpsustan enda öeldut natukene. Kõnes pole mul õnnestunud seda kuulda ja ega tõenäoliselt seda ei juhtugi, aga meeste profiilis (passis) on keel ära küll mainitud.
Väga viis mäng. Tegemist jagub, hiilida on põnev. Mõnikord niisama hiilides on hea kuulata, kuidas Snake'i taga räägitakse. See on ka legit, et vastased kohanevad sinu meetoditega ja varustust kasutavad.
Side Opid on omaette teema. Peale seda kui uus sõjatanner avaneb, on lihtsalt kordamine. Kisub igavaks lõpuks.
Koer on OP abiline, ei hakka spoilima aga eks need, kes mängivad, saavad aru, mida mõtlen. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kui tahad ikka nähtamatuks jääda terve missiooni vältel, siis edaspidi kipub mäng päris raskeks minema. Guns blazing ei toimi ka iga skenaario puhul, üritan ikka hidden jääda. Need reflexid ja build in aimbotterid keerasin juba mängu alguses maha.
Ma üritangi võimalikult nähtamatu olla
Paistab, et tõsine probleem mängu juures on FOB. Nähtavasti Konamit online pool hetkel ei koti ja mängus kõvasti cheatereid. Isegi kõige labasem Cheat Engine töötab
Kuna vastupidiselt lubatule hetkel FOBi offline'is hoida ei saa, siis peavad kõik peale kindlati missiooni FOBi tegema ja leppima võimalusega, et lisaks tavareididele satub ka cheatereid, kes ahistavad järjekindlalt. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Naljakas see et kui need russki tegelased afgaanis korraks ka näevad ja röögib KONTAKT! siis jõuab ikka ümber kaela võtta ja keegi teine ei kuule seda karjatust. Side missioone üritan ka teha mis seal on, ent need close combat roundid seal motherbases on küll perverssus kuubis.
Tegin just teise Aafrika missiooni ära. Päris mõnus oli selle esimesega võrreldes. Sai hiilida, joosta, närvikõdi natuke kuna veits kannatamatu olin.
Fulton kõrgema tasemega on mõnus - kõik stuffi saab pmst ära vedade vaenlaste käest _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Witcheri pealt tulles ehmatab esimene asjana BBi liikumine ja hobusega kapates täiesti jarring animatsioonid aga mäng ise on muidugi 5+, hea et PC esimese päris MGSi just nii kätte sai ja loodetavasti müüb mäng ka korralikult.
Krt, peangi oma staffi üle vaatama. Alguses ei saanud aru, miks koguaeg 1 sõdur (erinev iga kord) medbay'st välja saab. Läks täitsa meelest ära, et need löömamehed ju probleeme tekitavad _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
heretic666, kui esimene oli raske, siis pärast tuleb paar tükki veel, mis ilmselt vanduma panevad
Krt, need skullid on haiged tüübid.
P.S. Hiinlased said Denuvost mõningate mööndustega mööda, ehk tuleb siia teemasse ka rohkem postitusi
Ma muuseas ootan, kuidas crackitud mäng FOBidega hakkama saab. Kui see ilusti toimib ja legit mehed peavad häkkerite käes vaevlema, siis on veits kehv seis Konamil. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
NightVision vastu vist mitte mingit rohtu pole ka kui et kõhuli ja rooma. Nüüd see muidu tumm plika kondab ka kaasas kes missioonide ajal kogu aeg alustab raadiosidet ja siis ümiseb mingit laulu. FOBideni pole veel ise jõudnud.
Mu meelest see plika pole midagi erilist. Vähemalt siis kui plaan on võimalikult vähe tappa.
Scoutimiseks on koer parem, väike üllatusmoment jääb (ei anna nii kaugelt teada vastastest) ja keegi ei ümise pidevalt saatjasse _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
See esimene missioon aafrikas oli afgaani asjadega võrreldes sigaraske sai ikka omajagu ropendatud.
Mul küll sellega erilist probleemi polnud, sain peaaegu terve baasi salaja tühjaks tehtud, enne kui viimased tüübid asjast aimu said. Alguses tundus suht hirmutav küll. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Ma ei saa aru mis Cheateritest te siin räägite. Ma naudin küll mängu täiel rinnal! <-Õnnetu konsooli omanik (ps4)
Konsoolidel veel seda muret pole. Ära murete, küll teie õuele ka see "õnn" jõuab _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Tekkis küsimus. Ma ise mängin konsooli peal (Xbox One), aga sõbral, kes PC peal mängib, on sama nähtuse peale sattunud - mõnikord otsustab mäng vinüüli kombel ragisema hakata ning kaadrisageduse ja muu vastava alla tirida ning mõnikord isegi minu käest kontrolli ära võtta ja selle asemel hoopis kaameraga 360 kraadi ümber Big Bossi keerelda.
On keegi veel selle peale sattunud? Huvitab just, et kui laialdane see kala on. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
PC peal pole isegi kuulnud sellest murest.
Konsooli murega pöördu konsooliteemasse, ilmselt saad kiiremini vastus https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=576653 _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Nagu ma juba eelnevas postituses mainisin, siis on kuuldud ka PC peal samast nähtusest. Sellepärast ka postitus siin, just huvi pärast, et kui palju HV-lased sellest teavad.
Pole otseselt mure. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Ragisema? Heli mõtled? See vihjab pigem mingile helikaardi driveri errorile või sobimatusele. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mul küll sellega erilist probleemi polnud, sain peaaegu terve baasi salaja tühjaks tehtud, enne kui viimased tüübid asjast aimu said. Alguses tundus suht hirmutav küll.
Seda reflex asjandust ka kasutasid? See slow motion kui keegi spotib sind vms. Ilma selleta on bustimise ajal unepüssiga aint 1 lask aega.
Mul küll sellega erilist probleemi polnud, sain peaaegu terve baasi salaja tühjaks tehtud, enne kui viimased tüübid asjast aimu said. Alguses tundus suht hirmutav küll.
Seda reflex asjandust ka kasutasid? See slow motion kui keegi spotib sind vms. Ilma selleta on bustimise ajal unepüssiga aint 1 lask aega.
Kui piisavalt tasa- ja targu liikuda, siis ei tohiks reflexi vaja minna.
Ma ise kasutasin ühe korra seda kui aknast välja hüppasin hooga ja otse ühele vennale nina alla. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kui piisavalt tasa- ja targu liikuda, siis ei tohiks reflexi vaja minna.
Üldiselt jah, aga 5 matsi campivad 1 koha peal ees siis usht nõme .
Sattusin ka nende supersõdurite otsa nüüd ühes missioonis, aga see invisibility läks ruttu peale ja 10 m kaugusel neist nina all varastasin nii IFV kui veoauto ära ja tõmbasin jehhat
Lõpus jah, sellest ka see "peaaegu." Eelviimane tüüp pani tähele mind. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Ma olen umbes 10h tagunud, koera pole, quiteit pole, aga siiski hoian enda jaoks seda aega et saaks vähemalt 2-3h järjest teha, sest muidu pole mõtet. Kaasakiskuv, mõnus ja nagu kuskil öelda - iga üks teeb selles mängus enda jaoks seikluse, Nii ongi. Küsi veel!
Ei tea, kas keegi on enne küsinud, aga paljud reviewd väidavad, et suht raske on storyst aru saada, kui pole varem ühtegi Solid mängu mänginud. Kas vastab see tõele või täidab mäng ikka ise ka mingeid varasema storyga seotud lünkasid?
Ei tea, kas keegi on enne küsinud, aga paljud reviewd väidavad, et suht raske on storyst aru saada, kui pole varem ühtegi Solid mängu mänginud. Kas vastab see tõele või täidab mäng ikka ise ka mingeid varasema storyga seotud lünkasid?
Sellega suudad suuremad vahed ära täita, kuid ei ütleks, et midagi ülemäära segast on, pigem äge ulme-nano-parasiidi universum
Ise tegin hiljuti enne TPP väljatulekut GZ läbi ning kuigi ma suur luuremängude mängija ei ole, siis vähemalt GZ oli minu jaoks huvitav ning positiivselt aeganõudev, eks pean nüüd TPP ette võtma.
Mul on mäng niikaugel, et vaja sõdida selle salehahashdhheh masinaga. Peale seda vist peaks tulema Chapter 2. see pidavat pooleldi kordus olema, eks näha.
Side-opid muutuvad küll tüütuks kiirelt. Samad kohad, samad ülesanded. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mul on mäng niikaugel, et vaja sõdida selle salehahashdhheh masinaga. Peale seda vist peaks tulema Chapter 2. see pidavat pooleldi kordus olema, eks näha.
Eile tegin ka sellele saurusele pähe ära, peale 90h gameplay time algas chapter 2. Väga pikk ja hea mäng, bugidest ainult 2 missiooni kuhu quietit kaasa võtta ei tohi, muu kõik bug free "valmis mäng", mis on haruldane vaatepilt viimastel aastatel mängumaailmas.
Eile tegin ka sellele saurusele pähe ära, peale 90h gameplay time algas chapter 2. Väga pikk ja hea mäng, bugidest ainult 2 missiooni kuhu quietit kaasa võtta ei tohi, muu kõik bug free "valmis mäng", mis on haruldane vaatepilt viimastel aastatel mängumaailmas.
Kas see Chapter 2 hakkabki olema nii, et iga 3 missiooni peale on 1 reaalselt uus? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ostsin ka just Ground Zero ära kuigi oli plaan see vahele jätta. Väga kahju on see, et ma pole saanud teisi osi mängida sest need on konsoolidel. Metal gear solid on muidugi läbi mängitud ja see oli ülikõva. Ja mingi esimene metal gear mis oli pealt vaatest on ka läbi mängitud.
Ostsin ka just Ground Zero ära kuigi oli plaan see vahele jätta. Väga kahju on see, et ma pole saanud teisi osi mängida sest need on konsoolidel. Metal gear solid on muidugi läbi mängitud ja see oli ülikõva. Ja mingi esimene metal gear mis oli pealt vaatest on ka läbi mängitud.
PC peal on veel Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty ja Metal Gear Rising: Revengeance.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.