Tuleb "natsi" erakond luua, kui pagulaste vastu oled, oled nats ju.
Teeme Piraadi partei. Selle õige ja korraliku. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Teeme Piraadi partei. Selle õige ja korraliku.
Tulekski teha, võibolla nii hakkaks siin riigis midagi muutuma.
Samas vist kehtib tõde, et kui tahad suurde mängu saada, siis pead ikkagi tegema ebapopulaarseid otsuseid, pealegi pudrukasui ligi tahaks ju kõik saada.
Teeme Piraadi partei. Selle õige ja korraliku.
Tulekski teha, võibolla nii hakkaks siin riigis midagi muutuma.
Samas vist kehtib tõde, et kui tahad suurde mängu saada, siis pead ikkagi tegema ebapopulaarseid otsuseid, pealegi pudrukasui ligi tahaks ju kõik saada.
Piraadiparteil oleks mõte seal Vahemere ääres, kus laevad liiguvad.
Provokaator polnud „meie”, provokaator oli vaenlane. See oli väga selge veelahe. Nüüd aga loeme ajalehtedest ja kuuleme isegi mõne riigijuhi suust, et Vao pagulaskeskuse süütamine on kogu meie rahva süü ja häbi.
Täna on piinlik olla eestlane – nõnda pealkirjastas oma arvamusloo Vao pagulaskeskuse süütamise päeval Äripäeva toimetaja. Küllap sai ta oma piinlikkustundele innustust presidendilt, kes teatas, et tal on häbi ja piinlik lugeda Vao pagulaskeskuse süütamisest.
Postimehe kolumnist Ahto Lobjakas läks veelgi kaugemale. Tema käsitluses sai Vao keskuse välisfassaadi põlengust „Meie oma kristalliöö”. Pagulasi nimetas ta Natsi-Saksamaa kuritegudele viidates Eesti juutideks ja Vao põlengu kujuteldavaid tagajärgi ajalooliselt kohutavaks.
Aga miks võrreldakse Kristallöö'ga, miks mitte Jüriöö ülestõus? _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Link _________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes
Olin ise ka kontserdil, " tuhanded inimesed toetasid Vabaduse väljakul sõbralikku ja avatud Eestit", no tuhandeid seal küll ei olnud, hea kui ükstuhat välja tuli. " Meie ja nende" sidumise kampaania, kellele?
Vahel on tunne, et Eesti Vabariiki pole enam olemas. Ma tahaks Vabariiki tagasi!
Hea on selle "sõbraliku" ürituse taustal näha, kuidas meedia manipuleerib. Kui EKRE korraldas mõni aeg tagasi miitingu, siis oli juttu mõnesajast isikust. Nüüd on piltidel suht samapalju inimesi, aga kohe 3000 kohal. Ei tasu ka unustada, et EKRE üritusel olid kohal ainult asjast huvitatud, tänasel paraadil aga mitmed staarid laulmas, lisaks kohal tähtsad tipp-poliitikud ja meedia samuti. Tõesti müstika, kuidas nii lühikese ajaga kohalik meedia niivõrd alla käinud on, ei erine väga enam putini uudistest meie peavoolu meedia portaalide leheküljed. Kommentaarium kinni, uudiseid pannakse üles valikuliselt ning need on tihtilugu moonutatud, lisaks veel üldine kallutatus. Lääne-Elu Kalle Muuli artiklit otsisin, aga ei leidnud kusagilt suurematelt saitidelt, ju ta on siis lihtsalt vihaõhutaja, kes varsti loodavate seaduste põhjal vangi pannakse.
Edit: Sattusin http://humanrights.ee/pagulane/ lehele ja sealt Müüdid rubriiki, see leht on tehtud erinevate EU ja Eesti riiklike organisatsioonide poolt ning seal kirjas siis selline müüt -
Ehk siis kogu see triangel mis pool aastat tagasi käis selle ümber, et mitu me võtame ja jätama oli nosenss, me oleme juba ammu allakirjutatud otsusele, et võtame vastu niipalju, kui tuleb ja saadetakse. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
viimati muutis wirx 06.09.2015 23:33:45, muudetud 1 kord
Olin ise ka kontserdil, " tuhanded inimesed toetasid Vabaduse väljakul sõbralikku ja avatud Eestit", no tuhandeid seal küll ei olnud, hea kui ükstuhat välja tuli. " Meie ja nende" sidumise kampaania, kellele?
Vahel on tunne, et Eesti Vabariiki pole enam olemas. Ma tahaks Vabariiki tagasi!
Tanel, vaata et varsti krimkat kaela ei saa.
Uskumatu, uskumatu lihtsalr, kuhu seadused tüürivad.
Võtan mürki, et vähem kui 10 aastapärast oleme kenasti ka kiibistatud kõik. _________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes
Kui Slovakkia sai tingimusi esitatud (ainult kristlased), siis kas Eestile käib see üle jõu?
Oleks kohe paika pandud, et võtame küll, isegi tuhat või paar, aga ainult Ukraina põgenikke, siis rahvas oleks kordades rahulikum.
Kui ma põgeneks sõja eest, siis eesmärgiga kaitsta oma pere. Seega jääksin püsima esimeses turvalises kohas, kus võimalik.
Oma laste ja naiste upitamine ülerahvastatud roostes paati ei kõla oma pere eest hoolimisena.
Seega mul puudub igasugune sümpaatia sääraste inimeste ees.
Ja keda ma nüüd valima peaks?
Ma pooldan õigusi ja vabadusi oma riigi kodanikele. Olen kooseluseaduse poolt ja muidu tolerantne.
Aga samas on mulle oluline minu kodumaa ja kultuur.
Reformi sai aastaid valitud, aga liigne võim teeb ülbeks, nagu näha.
SDE - haa, ei, pehmosid pole vaja
Kesk ei lähe isegi arvesse variandina
IRL on pagulasteema osas vastuvõetavam, aga muu platvorm on ei klapi. EKREst rääkimata, õudne.
Võtaks nüüd Vabaerakond konkreetsemaid seisukohti üldise "kõigile tahaks meeldida" mulli asemel, lepiks nendega.
Neid pilte vaadates tuleb õud peale.
ma selle kommentaari peale kohe läksin ja vaatasin ka pilte. Küll sa oled ikka kergesti hirmutatava, kui sinumustvalget käes hoidev tumedanahaline laps sulle õuduse peale ajab. Või hirmutasid sind hoopis need EKRE tüübid ja Ojuland seal piltidel? Või misasi täpselt draamakuninganna endast jälle välja ajas? _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Kui nüüd aastate pärast kogu see eesti on omadega sügaval kusiganes - just pagulaste pärats - kas siis mõni poliitik julgeb ka vastutust võtta? Või hakkavad jälle keerutama, te nemad ei olnud süüdi ja nemad ei saanud midagi teha. Et nemad on kah ohvrid......
Kogu see oma arvamuse avaldamine - mis nüüd tahetakse vihakõneks tituleerida. No ma ei tea. Kas tõesti valitsus vihkab oma rahvast nii palju, te on ükskõik mis vahenditega nõus oma rahva vastu astuma. Nad näevad, et muidu meist võitu ei saa. Inimesi hakatakse oma arvamuse pärast taga kiusama, neid vihakõnes süüdistama ja kui veel rassism juurde panna on täiuslik kompott olemas millega rahva tahtejõudu maha suruda.
To all my fellow Europeans as well as Americans: I don't know how long this channel will be up, so I'd like to take this opportunity and encourage you: There are dark times ahead, but do not despair and surrender. There is hope for our countries.
You may feel overwhelmed by the insanity, the incredible number of immigrants and deceit of our governments, but there are groups that fight the destruction of our countries, heritage and people.
Do not believe any of the lies that mainstream media tries to force feed you. If you are against immigration you are not a bad human being, not a racist, not heartless and not hateful or dangerous. You simply want to preserve the land and culture of your ancestors and want a peaceful future for your children. It is the most natural thing for any nation to do. If anything, you are the ones who still have their heart in the right place. Do not ever feel ashamed.
Do not believe that the government will keep you safe. There is a reason citizens in European countries are unarmed and have regulations even for toy guns and knifes. What they fear most are citizens that think for themselves and are prepared for the worst. It is absolutely crucial that you are able to defend the lives of you and your family, because soon nobody else will. Learn self defense skills, lift weights, do any kind of martial arts, practice running, hiking and cardio. Practice survival skills, be self sufficient. Try living in the woods for a few days, crafting tools yourself and stockpile food and water in your home. Read anything you can on living without modern commodities. Purchase the most powerful means of self defense your local laws allow you. Join a rifle club if you're able to.
Be the most powerful, independent, upstanding, strong and self-sufficient version of yourself. Be healthy, both in your mind and in your body. Do not fall for the Cultural Marxist lies of "it's okay to be mediocre". Never waste away and be degenerate, don't indulge in "pop culture" and quit watching TV. Don't distract yourself, educate yourself on every useful subject as much as possible. Learn sciences as well as practical crafting skills.
Mediocre and weak people, ironically the ones screaming the loudest for more immigration, will not survive in the bleak future that's ahead of us.
Recent events in Lesbos, Greece and the riots in London, Paris and Stockholm or breakouts of violence in St. Lois and Baltimore have shown that unprepared citizens will risk getting raided, looted, raped hurt or killed if they are unprepared. This is happening in Greece as I type this, unprepared people have their homes raided and ran out of drinking water within a single day.
In many cities Europeans are already a minority and governments in Sweden, Paris in the UK have designated "no-go" zones where not even the police dares to enter. You must be able to react to any escalation.
You can join groups like Generation Identity, they have branches in all European countries and the US, vote for a Nationalist party on the next election and convince others to do the same. Print out stickers, flyers, spread the message at your university or club. Spread the message on every forum you frequent. Don't be silent, but don't be stupid. In some countries like Germany or Sweden you can indeed get imprisoned for expressing your opinion and committing thought crimes, so do it smart.
Read books. Download Ebooks. Gather information and store it on your hard drive, because tomorrow it might be blocked, outlawed or censored like in Germany. www.kiwix.org is a project that allows you to store an offline backup of the full Wikipedia on your hard drive. Use a VPN whenever expressing something political if you live in a surveillance state like the UK, Germany or Sweden. Avoid posting anything under your real name.
Use alternative news sources like The European Guardian, Wikis like www.metapedia.org , and forums like 8ch.net/pol *.
Assyria, Persia, ancient Greece, the Roman Republic, the Roman Empire, the Arab Empire, Mameluke Empire, Ottoman Empire, Spain, Romanov Russia and the British Empire lasted no more than 250 years because they eventually succumbed to the Age of Decadence and lost all the virtues that made them great.
This Decadence is marked by:
Defensiveness
Pessimism
Materialism
Frivolity
Low birth rates
A strong influx of foreigners
The Welfare State
A weakening of religion
You are the ones who can save our people from extinction and being conquered by Muslims. Right now this is still possible without any violence, using only diplomacy, logic, reason and information exchange. If Europe does not wake up, in 30 years the only solution is war or defeat without meaningful resistance.
Tell everybody you know about what you know and think. Your close friends, you colleagues, your family. Present your opinion in a calm, well structured and well behaved banned. You don't want to be another one of these idiots spreading insults and inciting violence, it'll only generate more sympathy for the Left.
Make them understand that these are not poor refugees that need our help but rather a carefully planned invasion by Isreal and their puppet US government that was initiated by destabilizing the middle East and serves no other purpose than replacing the native population with foreigners and plunging Europe into a perpetual state of civil war.
Viimased nädalad on näidanud, et vihakõne on Eestis, aga ka mujal Euroopas, suurem probleem, kui oskasime aimata. Meil tuleb tunnistada, et pagulasvaenulikkus on Eestis suvega märgatavalt suurenenud, kuigi uuringutes püüavad inimesed end tavaliselt kultuursema ja inimlikumana näidata. Tegelik meelsus võib olla veel hullem...
Sestap oleme taas Delfis ning meie portaaliga liidetud ajalehtedes ja teistes kanalites sulgenud pagulasi puudutavate lugude kommentaariumid. Sest seal lõppes debatt ja algas vihakõne Metsik Lääs. Pagulaste koha pealt empaatia ja mõistlikkuse kadumine on muutunud Eesti ühiskonna pla hvatusohtlikuks probleemiks.
Seda saab ja peab osalt karistama, kahjuks küll, administratiivselt. Aga ka inimlike lugude, ajaloo teadvustamise ja arukate eeskõnelejate kaudu. Eestkõnelejateks on saanud „Sõbraliku Eesti" nn kaanenäod, aga nende seas pole inimesi, kes otsustavad ja ellu viivad.
IRL ei suuda ühiskonda rahustada, sest pagulasteemaga otsitakse endale pigem poliitilist kapitali, Reformierakonnal ja SDE-l pole aga mõjuvat eestkõnelejat. Seega on ühiskond täis pimedat viha, mis kandub kõigepealt kommentaariumisse.
Otsustasime, et me ei ava kommentaariumi enne, kui inimeste vastutustunne ja inimlikkus natukenegi paranevad. Seniks aga loome registreeritud kasutajatele pagulasteemaliseks debatiks keskkonna, kus moderaatorite valvsa pilgu all arutada. Sest debatt peab olema ja arenema.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.