Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
seeru
HV veteran
|
05.09.2015 19:26:25
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Tegin digiboksile restardi, et näha, kas mingi anomaaliaga tegemist pole.
Igatahes nüüd on olemas subtiitrite ja helikeele valik:
Vasak nooleklahv->seal kerid ennast näiteks FOX kanali peale->parema nooleklahviga kerid valikuni kanali seaded->OK->valid helikeele ja/või subtiitrid.
Eelpool kirjeldatud analivahetusel saab samuti, kuid on ebamugav kiiresti reageerida. |
seal kerid...
Just see teisele kanalile kerimine ongi võtmetegevus. Ja peale seda noolega paremale.
Midagi on sellega igatahes mööda pandud, sest kõik samad valikud võiks saada ka lihtsalt noolega paremale vajutades aga ei saa.
Aga põhimõttelt on kogu see süsteem jama just vanemate inimeste jaoks. Neil läheb segamini, mida nad kerivad - kanalit, kuupäeva, millise päeva või kanali juurde kuuluvat saatekava või hoopis mingeid seadeid.
Ajavad siis ikka ajalehest näpuga kava järge ja ETV pealt mujale naljalt ei soovi liikuda.. no numbrinupud natuke parandasid, saab nubrinuppude all olevatele kanalitele ka ikkagi liikuda nagu harjutud on .
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
05.09.2015 19:42:57
|
|
|
Igatahes on mingi kiiks seal asjas sees küll. Kuna ühel hetkel on nagu aru saada, kustkohast saab heli ja subtiitreid muuta ja järgmisel hetkel ei leia midagi üles.
armjan, Kas on võimalik see "kanali seaded" tuua ka saatekava vaatesse, sinna keritava riba viimaseks. ->Vaata->Vaata salvestust->... ->Kanali seaded.
Ptüi...
Palun kaaluge tõsiselt seda "kanali seaded" ümbernimetamist "Heli ja subtiitrite valik"
Kui teil pole just mingit ideed sinna veel mingeid imelikke kanali seadeid lisada siis oleks inimestele arusaadavam heli ja subtiitrite valik, kui seda kanali seaded on.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.09.2015 00:10:15
|
|
|
Kurat, ma ei saa sellest Elionist aru.
Kui ma olen e-mailile saanud Elionil kirja mis sisaldab
tsitaat: |
Hea ...
Aitäh, et olete Elioni nutiTV klient! Soovitame Teil just nüüd tulla üle uuele nutiTV-le (kuutasu 5 €), millega saate kvaliteetseima telepildi, mugava ja moodsa menüü ning palju lisavõimalusi.
...
Superpakkumine: seadmed tasuta!
Uue nutiTV kasutamiseks vajate uut digiboksi ja pulti. Kaasaegse digiboksi Arris ja lihtsa või numbritega puldi saate nüüd tasuta kätte (24-kuulise tähtajalise lepinguga, tavahind 99 €). Helistage lisainfo saamiseks ja seadmete tellimiseks telefonil 123 või astuge läbi EMT-Elioni esindusest. |
(üleval Elioni bold tekst)
Mittemingisuguseid muid võimalikke hindu kirjas ei mainita. Siis kuidas asjast on aru võimalik saada?
Helistan 123 ja räägin pakkumisest. Teenindaja on kui kuu pealt kukkunud ja hakkab mingist rendist sonima. Ütlen et tuli kiri superpakkumisega, peale mida klõbistab tükk aega arvutit ja ütleb, et jah saate tasuta boxi. Mitte mingist rahast ei ole juttu.
Teen tellimuse ära.
Kuller toob mulle paki, mida avades on sees saateleht, kus boxi hinnaks on 29.00 eur.
Täna tuleb arve, kus muuhulgas on sama kulleri teenustasu 2.50 eur
ja arvatavasti järgnmise kuu arve peal on digiboxi hind.
Ma saan aru, et ei ole mingid suured summad. No aga mida "tasuta" pähemäärimine?
Nüüd soovitakse tagasisidet. Ma teen tagasiside siin.
viimati muutis seeru 06.09.2015 00:20:43, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.09.2015 00:21:21
|
|
|
saada tagasi
tagasiside pane ka suure kella kylge
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.09.2015 08:03:25
|
|
|
Tellimust kinnitades, ükskõik kus, pakutakse valikut, lähen digiboksile järele esindusse (tasuta) või tellin kulleriga (2.50)
Tavapärane liitumine teenusega kus on siduv leping, on lepingutasu 29€, sina liitusid superpakkumisega ning see 29€ on arvel +29 ja -29€
Kommunikeerida võiks kindlasti kahepoolselt, võiksid ka ise veidi huvi tunda ja kui tekib küsimusi, suhtle inimestega kes teavad vastuseid.
btw, päris kindlasti sisaldab see superpakkumine ja mingis osas kuutasusoodustust, niiet kulleri raha oled sa juba kuhjaga tagasi teeninud.
Aga võimalus on alati teha ka suurt kella, nagu jeesus188, mainis.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
06.09.2015 11:51:38
|
|
|
Indrekp, aga pange oma klienditeenindusse siis need inimesed, kes TEAVAD vastuseid!
viimati muutis freestyler 06.09.2015 17:20:31, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
FeZ
HV kasutaja
|
06.09.2015 13:05:30
|
|
|
indrekp kirjutas: |
...., suhtle inimestega kes teavad vastuseid... |
see on sul väga halvasti öeldud . Klienditeenindus peab olema ikkagi see kes vastuseid teab. Aga ma ei usu, et sa päris nii mõtlesidki.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.09.2015 14:16:27
|
|
|
Mingi ving ja hala on jälle lahti lastud.
Võtan teema kokku kui olen tagasi Eestis. Hetkel vaid ärritate. Suured inimesed, foorum pole klienditeenindus.
Kogemuste jagamine on ok aga eestlaslik ving on ülemõistuse ära tüüdanud
NB! Mulle vastamine ei anna midagi. Jään enda juurde nagu teie oma juurde. Parem laseme edasi ja võtke seda kui "sidenote"
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.09.2015 15:31:45
|
|
|
Kommunikeerida võiks kindlasti kahepoolselt, võiksid ka ise veidi huvi tunda ja kui tekib küsimusi, suhtle inimestega kes teavad vastuseid.
btw, päris kindlasti sisaldab see superpakkumine ja mingis osas kuutasusoodustust, niiet kulleri raha oled sa juba kuhjaga tagasi teeninud.
Aga võimalus on alati teha ka suurt kella, nagu |
Kellega siis kommunikeerida ja kes teab vastuseid?
Armjan teadustab, et foorum pole mingi klienditeenindus, kuid paistab, et siin teavad inimesed rohkem.
Igaljuhul elioni töötajad öelge mis tahes, siinne foorum on pädevam, kui teie klienditeenindajad.
Mul on viimasel ajal Elioni klenditeenindusega mingi 6-7 või rohkem kõnet olnud ja no see klienditeenindaja ei tea asju.
Pole mul 10 aasta jooksul nii palju klenditeenindaja olnud vaja suhelda vist.
Suure kella külge pole ma ei eelnevaid ega viimaseid olukordi pannud, aga arvad et peaks panema või?
Klienditeenindaja oleks ju võinud mainida, et paneme saatekirja kaasa kus on hind peal aga hiljem arvestame maha ja et kullerteenus on siiski "tasuta kätte" puhul tasuline.
Aga indrekp muidugi saab kohe aru, et mina ise olengi loll, kuna ei oskand seda 10 korda üle küsida.
Ja mis kuhjast sa räägid? Vana pealt uuele minnes läks mul arve nagunii mitu euri kallimaks jah on nüüd kuu aega soodustus põhipaketile ja salvestamisele, kuid arve oli ikkagi kallim kui enne ja veel kallimaks läheb järgmine kuu.
Ise te Elioni omad vingute siin samuti aga palki oma silmas ei näe ju.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.09.2015 15:52:22
|
|
|
Spoiler 
seeru kirjutas: |
Aga võimalus on alati teha ka suurt kella, nagu |
Kellega siis kommunikeerida ja kes teab vastuseid?
Armjan teadustab, et foorum pole mingi klienditeenindus, kuid paistab, et siin teavad inimesed rohkem.
Igaljuhul elioni töötajad öelge mis tahes, siinne foorum on pädevam, kui teie klienditeenindajad.
Mul on viimasel ajal Elioni klenditeenindusega mingi 6-7 või rohkem kõnet olnud ja no see klienditeenindaja ei tea asju.
Pole mul 10 aasta jooksul nii palju klenditeenindaja olnud vaja suhelda vist.
Suure kella külge pole ma ei eelnevaid ega viimaseid olukordi pannud, aga arvad et peaks panema või?
Klienditeenindaja oleks ju võinud mainida, et paneme saatekirja kaasa kus on hind peal aga hiljem arvestame maha ja et kullerteenus on siiski "tasuta kätte" puhul tasuline.
Aga indrekp muidugi saab kohe aru, et mina ise olengi loll, kuna ei oskand seda 10 korda üle küsida.
Ja mis kuhjast sa räägid? Vana pealt uuele minnes läks mul arve nagunii mitu euri kallimaks jah on nüüd kuu aega soodustus põhipaketile ja salvestamisele, kuid arve oli ikkagi kallim kui enne ja veel kallimaks läheb järgmine kuu.
Ise te Elioni omad vingute siin samuti aga palki oma silmas ei näe ju. |
Ma ise lähen tavaliselt enne teenusepakkujalt küsima, et mis teema on, miks on leping nii või naa, või miks on summa nii või naa, kuigi tasuta lubatud. Samas on ju selge, et kõik ei tee nii ja pöörduvad enne delfisse või foorumisse häält tegema. Võimalik, et sa ei saanud Telekomilt arusaadavat infot või siis üldse mingit infot, ei oska kommenteerida.
Üldiselt on hetkel hulgem sooduspakkumisi väljas ja ei mina oska öelda, kas sinul koos digiboksi lepinguga kaasnes 1 kuu tasuta uue nutitv teenust või kas sa said 3 kuud tasuta salvestusteenust ja lastenurka või mitte, need kompenseerivad sinu kulud kullerile, kes tegi kindlasti ka oma töö korralikult 2.50 eest ära.
Ega mul polegi ei sinu ega teistega vaja vaielda, ma lihtsalt selgitan kus tala on ja mind või "teisi" foorumis käivaid "Elioni omasid" pole mõtet süüdistada enda muredes seoses Telekomiga, viimasega suhtlust siin ei toimu.
Telekom ise teebki oma järeldused (palgid) tagasisidest mida küsitakse seega vasta julgelt nii nagu asjad on. Julgelt võid lisada ka, et indrekp foorumist teadis asjadest rohkem kui teenindaja, ma olen ka varem positiivset tagasisidet saanud, ja suured tänud teile selle eest.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.09.2015 16:36:49
|
|
|
Ma ise lähen tavaliselt enne teenusepakkujalt küsima, et mis teema on, miks on leping nii või naa, või miks on summa nii või naa, kuigi tasuta lubatud. Samas on ju selge, et kõik ei tee nii ja pöörduvad enne delfisse või foorumisse häält tegema. Võimalik, et sa ei saanud Telekomilt arusaadavat infot või siis üldse mingit infot, ei oska kommenteerida. |
Okei, kuna sa eestpoolt ei viitsinud lugeda, siis sulle veelkord isiklikult (teised ärge neid tüütavaid tekste lugege) selgitan, mis info ma sain.
tsitaat: |
Hea ...
Aitäh, et olete Elioni nutiTV klient! Soovitame Teil just nüüd tulla üle uuele nutiTV-le (kuutasu 5 €), millega saate kvaliteetseima telepildi, mugava ja moodsa menüü ning palju lisavõimalusi.
Uues põhipaketis on:
menukad telekanalid
reklaamipausideta kordusTV
tasuta sadade filmide ja mitmete sarjadega Filmiriiul
Lisaks saate proovida 31 päeva tasuta ka populaarset Lastenurka ja salvestamisteenust, millega saab salvestada rohkem kui 130 kanalit. Uues nutiTV-s on ka sisukam Lisakanalite pakett, mille kanaleid saab erinevalt vanast nutiTV-st ka salvestada.
Superpakkumine: seadmed tasuta!
Uue nutiTV kasutamiseks vajate uut digiboksi ja pulti. Kaasaegse digiboksi Arris ja lihtsa või numbritega puldi saate nüüd tasuta kätte (24-kuulise tähtajalise lepinguga, tavahind 99 €). Helistage lisainfo saamiseks ja seadmete tellimiseks telefonil 123 või astuge läbi EMT-Elioni esindusest. Pakkumine kehtib kuni 31.08.2015.
Tutvuge uue nutiTV-ga lähemalt kodulehel.
Heade soovidega
Karl Anton
Televisiooni valdkonna juht
|
Helistasingi õigel ajal 123 klienditeenindajale ja sain lõpuks toru otsa ka ja rääkisin sellest superpakkumisest ja ta ei saanud alguses aru, mis pakkumine. Siis olid veel mõned kõned, kuna ta pidi mitmeid asju täpsustama ja selgus et saangi seadme tasuta 24 kuulise lepinguga. Küsisin üle kas tasuta. Jah tasuta ja täpsustati aadress kuhu saata. Vana boxi ka enam tagasi ei küsitud, kuigi alguses lajatati, et pean selle esindusse tagasi viima. Siis ei olnudki rohkem küsimusi.
Soodusega on üks kuu põhikanalite pakett, salvestamine ja lastepakett. Aga ma võtsin ka mõned tasulised kanalid noppest juurde mis mul vanas lisapaketis olemas olid.
Ega mul polegi ei sinu ega teistega vaja vaielda, ma lihtsalt selgitan kus tala on ja mind või "teisi" foorumis käivaid "Elioni omasid" pole mõtet süüdistada enda muredes seoses Telekomiga, viimasega suhtlust siin ei toimu.
Julgelt võid lisada ka, et indrekp foorumist teadis asjadest rohkem kui teenindaja, ma olen ka varem positiivset tagasisidet saanud, ja suured tänud teile selle eest.  |
Jõudu tala väljaselgitamisel ja eks ma edaspidi proovi vastavatele asjapulkadele ka sind mainida, kui teemaks läheb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.09.2015 17:34:24
|
|
|
Mis toobki teema juurde, et enam ei soovitaks foormist ja mujalt Amino digibokse osta, need kes saavad Telekomi poolt soodsatel tingimustel Amino vastu Arris digiboksi, nende Aminod blokeeritakse võrgust ning neid enam tööle ei saa. Sellepärast neid ka tagasi ei küsita.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
06.09.2015 18:36:48
|
|
|
Mis toobki teema juurde, et enam ei soovitaks foormist ja mujalt Amino digibokse osta, need kes saavad Telekomi poolt soodsatel tingimustel Amino vastu Arris digiboksi, nende Aminod blokeeritakse võrgust ning neid enam tööle ei saa. Sellepärast neid ka tagasi ei küsita. |
See on info, millest peaks igaks juhuks teavitama nii soodustuse saajat kui ka avalikkust, et ei tekiks võimalikke heauskseid ostjaid, kes siis Elioni maapõhja hakkavad vanduma Samuti oleks minu arvates õige aeg saata välja pressiteade et aastast 201x alates pole enam võimalik Amino digiboksiga programme vaadata
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.09.2015 20:08:46
|
|
|
-parun- kirjutas: |
Mis toobki teema juurde, et enam ei soovitaks foormist ja mujalt Amino digibokse osta, need kes saavad Telekomi poolt soodsatel tingimustel Amino vastu Arris digiboksi, nende Aminod blokeeritakse võrgust ning neid enam tööle ei saa. Sellepärast neid ka tagasi ei küsita. |
See on info, millest peaks igaks juhuks teavitama nii soodustuse saajat kui ka avalikkust, et ei tekiks võimalikke heauskseid ostjaid, kes siis Elioni maapõhja hakkavad vanduma Samuti oleks minu arvates õige aeg saata välja pressiteade et aastast 201x alates pole enam võimalik Amino digiboksiga programme vaadata  |
Operaator ei taha sellist ebasoodsat otsust vastu võtta ilmselt. Eks nad teavad täpselt nende võrgus vinduvate Aminode kogust.
Samas tehakse HV foorumis siiani just Amino ostmiseks ostukuulutusi. Miks see junn nii popp on, ei tea arvata.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.09.2015 20:36:06
|
|
|
-parun-, ei maksa muretseda, aminod töötavad perfektselt edasi kuniks klient uue arrise valib. selleks ka sooduspakkumised.
Nagu öeldud sai, klient saabki sooduspakkumisega uue arrise tänu amino välja vahetamisele ja sellest saab klient kenasti teada kui arrise valib.
Pigem oli hoiatus mõeldud nendele, kes järelturult aminoid ostavad, alati ju "müüja" ei teavita, et on antud boksiga kasutanud soodustuse ja müüb surnud boksi.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
06.09.2015 20:51:03
|
|
|
Prooviks siis ka seda Amino vahetust, aga kas kusagil on neid sooduspakkumisi võimalik näha ka? Et mis tingimustel, mida vahetatakse? Meili peale pole miskit saadetud..
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
06.09.2015 20:53:51
|
|
|
freestyler kirjutas: |
Prooviks siis ka seda Amino vahetust, aga kas kusagil on neid sooduspakkumisi võimalik näha ka? Et mis tingimustel, mida vahetatakse? Meili peale pole miskit saadetud.. |
Need vist said augusti lõpuga läbi. Vähemalt minu pakkumises oli nii.
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.09.2015 20:54:55
|
|
|
Peaks ka amino sahtlist välja võtma, äkki võtavad yhendust
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.09.2015 21:01:15
|
|
|
Ot pakkumine või nõudmine :d
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.09.2015 21:48:51
|
|
|
-parun-, ei maksa muretseda, aminod töötavad perfektselt edasi kuniks klient uue arrise valib. selleks ka sooduspakkumised.
Nagu öeldud sai, klient saabki sooduspakkumisega uue arrise tänu amino välja vahetamisele ja sellest saab klient kenasti teada kui arrise valib.
Pigem oli hoiatus mõeldud nendele, kes järelturult aminoid ostavad, alati ju "müüja" ei teavita, et on antud boksiga kasutanud soodustuse ja müüb surnud boksi. |
Jah lülitati kohe uue peale isegi ootamat millal ma uue boxi kätte saan. Kuid kuu aega on ju ümbermõtlemiseks, vähemalt teenindaja ütles mulle nii, kui ta järjekordselt puusse ei pannud muidugi.
See tähendab, et Amino peaks veel kuu aega töökorras olema?
Kes kähku edasi müüb ise seda blokeerimise asja teadmata, siis jah võib mõningaid jamasid situatsioone tekkida.
P.S.
Lähen oma Aminosid proovima, mis teevad.
Edit: Töötavad.
viimati muutis seeru 06.09.2015 21:59:57, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.09.2015 21:51:52
|
|
|
See info peab olema kliendile ka kättesaadav, vältimaks probleeme tegelikult operaatorile endale. Kui seda tolles soodustingimuste lepingus kirjas ei ole, ei tohi sellist blokeerimist kindlasti harrastada.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Otto E.
HV veteran
|
06.09.2015 21:57:15
|
|
|
Kas keegi oskab öelda, et kuidas saaks Logitech Harmony 650 ja Motorola1903 korrektselt omavahel suhtlema?
Praegu nagu toimib, kuid "back" nuppu pole õnnestunud tööle saada.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
201 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.09.2015 22:10:55
|
|
|
Otto E., Harmony jaoks vali nuppude seadetest "Guide" nupp, mis ongi vaikimisi Elioni keeles Back nupp.
Ehk siis koodid kattuvad.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
07.09.2015 00:28:09
|
|
|
Võrdlesin Curly Stringsi kontserdi pilti kolmest allikast: ETV-HD-T2, ETV Levira ja ETV Elion. Kui kahel esimesel oli väga raske mingit vahet märgata, siis Elioni pildil olid küüni seinalauad plastiliinist. Vaatame mida homme võrrelda saab
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaakjaak22
HV kasutaja
|
07.09.2015 00:46:26
|
|
|
-parun- kirjutas: |
Võrdlesin Curly Stringsi kontserdi pilti kolmest allikast: ETV-HD-T2, ETV Levira ja ETV Elion. Kui kahel esimesel oli väga raske mingit vahet märgata, siis Elioni pildil olid küüni seinalauad plastiliinist. Vaatame mida homme võrrelda saab  |
Tavaline 5Mbit/sek voog oli, lihtsalt parema tehnikaga üles võetud. Küllap tuleb siis hommikul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|