Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Enemy Territory märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 236, 237, 238  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dominus
HV Guru
Dominus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.03.2004 21:45:49 vasta tsitaadiga

Nujah...ja irw...aga ikkagi Win XP(SP1) peal ja proovisin wolfi...jälle error...update tegi ka vist ära...ei tegelt teeb veel...juba 2h...siiamaani 34% icon_smile.gif arvan et äkki viga milleski muus...äkki mobo pees icon_rolleyes.gif ei tea...ma olen juba täitsa läbi sellega mässamisest...ei tea olen vist kõik läbi proovind...plah...panen äkki win 98/2000 peale...need ka stabiilsemad icon_smile.gif aga jah tänud Digebenile kes viitsib seletada mulle icon_smile.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 26.03.2004 21:54:54 vasta tsitaadiga

axis kirjutas:
jõle poh nagu see complain .... eriti m2tetu ju ..mis see teeb sis kui keegi complainib ...võtab mõned xp.d ...SO WHAT icon_evil.gif icon_evil.gif

Kui palju complainitakse, saad serverilt temp banni.

soits
HV vaatleja

sõnum 26.03.2004 23:55:11 vasta tsitaadiga

Cobra[EST] kirjutas:
axis kirjutas:
jõle poh nagu see complain .... eriti m2tetu ju ..mis see teeb sis kui keegi complainib ...võtab mõned xp.d ...SO WHAT icon_evil.gif icon_evil.gif

Kui palju complainitakse, saad serverilt temp banni.
Eri tore on see, et ta seisab mul ees ma lasen ta lihtsalt maha saadan ära siit ja complainib icon_smile.gif
OK, keskmine päevategevus "Eesti" serverites. See on siis kui tattidel kool läbi saab jm kui palju läburahvast on,

1. Ericamp ca 7 mins oma spawnis loobitakse medpacke jm
2. Engineerid on targad ja panevad miine oma spawni ette ja ammojagamiskohad neid kõiki täis jne.
2. Mõni on tark ja paneb miinid kõik ritta niiet strafejumbiga kõigist läbi põrutan.
3. Enamustel puudub aim rääkimata mängimisoskusest.
4. 2vs1 piixe paneb oma rate 4000
5. Tavaline olukord, kus vaenlane saab full spawni, "suure" üllatusena lasevad oma mehed üksteist maha ja jookseb siis mortarirahe alla.
.--. 2vs1 korral noobiga mängides jääd sina kaotajaks, sest noob üritab läbi sinu lasta.
6. palju muud ja toredat

List pikeneb pidevalt andke oma arvamus ja kommenteerige, kuidas annaks teatud vigu parandada.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Cyberlord
HV Guru

sõnum 27.03.2004 00:17:15 vasta tsitaadiga

Nimetatud vigu ei annagi parandada icon_sad.gif Kui oled juba mingile tasemele jõudnud mängija (mida sinu nimetatud probleemide mõistmine näitab icon_wink.gif ), siis lihtsalt hakkad käima nn. suletud ringi jaoks mõeldud servudes või siis leiad mõne sellise pub servu, kus nuube pole niipalju ja nii tihti.
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 27.03.2004 00:55:15 vasta tsitaadiga

irw...need n00bied on jah idioodid...nalja kui palju icon_biggrin.gif
aga jama värk on see et pea iga mapi keskel tuleb runtime error!...pole viga reconnect ja läheb edasi...exp jääb alles,see on hea icon_smile.gif
tagasi üles
no9
Kreisi kasutaja
no9

sõnum 27.03.2004 02:04:34 vasta tsitaadiga

Paistab, et m6ni eriti 1337 vend ei saa n00bidest jagu icon_lol.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
soits
HV vaatleja

sõnum 27.03.2004 02:58:57 vasta tsitaadiga

no9 kirjutas:

Parandan,,, oma temmatedest.
tagasi üles
Volthezz
HV kasutaja

sõnum 27.03.2004 04:54:11 vasta tsitaadiga

On ka ette tulnud teammate'e kes kogu aeg lasevad mind kui ma olen cov ops isegi siis kui see punane asi on ette tulnud sest ikka lasevad mu täitsa maha ja on olnud juhtumeid kus ma olen cov ops riietega ja oma medic laseb maha et uuesti elustada et elud täis aga siis kaob disquise ära ja jälle otsast peale riideid otsima .
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 27.03.2004 17:52:30 vasta tsitaadiga

Volthezz kirjutas:
On ka ette tulnud teammate'e kes kogu aeg lasevad mind kui ma olen cov ops isegi siis kui see punane asi on ette tulnud sest ikka lasevad mu täitsa maha ja on olnud juhtumeid kus ma olen cov ops riietega ja oma medic laseb maha et uuesti elustada et elud täis aga siis kaob disquise ära ja jälle otsast peale riideid otsima .

See ajab jah närvi kui meedikud maha lasevad, kuigi sul on näiteks 80/110 elusid. Paar medipakki ja oleks korras aga ei nemad peavad tk'ma. Vahest tk'vad ära aga siis ei jõua elustada ja saavad ise surma. Siis tekib ka tahtmine pead vastu lauda taguda icon_razz1.gif

hentz
HV Guru
hentz

sõnum 27.03.2004 20:32:09 vasta tsitaadiga

miks enda pead? ikka medicu pead ju...
tagasi üles
no9
Kreisi kasutaja
no9

sõnum 27.03.2004 20:35:21 vasta tsitaadiga

soits kirjutas:
no9 kirjutas:

Parandan,,, oma temmatedest.

seda ma m6tlesingi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 28.03.2004 12:59:48 vasta tsitaadiga

Nujah...mul oli umbes niimoodi et just sain sisse ja hakkasin mängima,aga kogemata lasin yhe tyybi maha...ytlesin siis sorry! mingi 2 korda aga vaatan varsti kiri Kick Mafka...no see ajas nii vihale tead...siis on veel mõned naljavennad n00bied kes spawnis kohe tk hakkavad ja Kicki nad ei saa...Totaalselt mõnus... icon_razz.gif
tagasi üles
kjsmart
HV kasutaja

sõnum 28.03.2004 17:43:37 vasta tsitaadiga

uDu Alfas on kah vahest mingid haiged tüübid sees. Sain mingi 10 sek mängida kui juba tehti mulle vote mute. Vähe sellest, 1 min hiljem tehti vote kick, mis õnneks läbi ei läinud. Ei teinud ühtegi TK ega spamminud. Saa siis mingitest pubekatest aru...
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
ShiiL
HV Guru
ShiiL

sõnum 28.03.2004 19:31:51 vasta tsitaadiga

mul oli alfas sama lugu. vaevalt saad mängima hakata, kui juba vote kick. küsin, et mille eest, siis vaikus.
tomz
HV veteran
tomz

sõnum 28.03.2004 19:54:30 vasta tsitaadiga

hakkasin ka üle pika aja mägima seda ja avastasin, et minu kunagi korjaltud skillid on alles...
pelan sellise nime all: ^tomz

soits
HV vaatleja

sõnum 28.03.2004 21:28:12 vasta tsitaadiga

Teid kickitakse ja tk-e, sest teist tahetakse lahti saada.. Nonskilled. Ja siis kui quickchattiga koguaeg mediteerite, ja peale mängu siis 111112231231 kirjutate siis ärge pange pahaks .
Mina tk-n koguaeg oma mehi, et nad ära läheks,, eriti neid, kes osavasti miine ja supporti raiskavad.
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 28.03.2004 21:50:25 vasta tsitaadiga

soits kirjutas:
Teid kickitakse ja tk-e, sest teist tahetakse lahti saada.. Nonskilled. Ja siis kui quickchattiga koguaeg mediteerite, ja peale mängu siis 111112231231 kirjutate siis ärge pange pahaks .
Mina tk-n koguaeg oma mehi, et nad ära läheks,, eriti neid, kes osavasti miine ja supporti raiskavad.

No krt kui ma panen tanki ette ja ehitatud tanki_takistuste ette miinid, et dyna ei saaks panna, ning oma meeskonnast mees lihtsalt peale jookseb, tähendab see seda, et tegelikult on see äärmiselt suur minupoolne viga ja ma ei saa millestki aru ja raiskan ressursse ? icon_evil.gif
Kui sama meeskond on juba mitu korda objective'i 5 minutiga ära kaotanud, kuna jooksevad lihtsalt spawnkill'ima ning ma üksi tagalas pean vastaseid objective'i täitmisel takistama, see on minu viga. Tõesti - ei hakka enam objective'i kaitsma ... hakkan lihtsalt XP'd koguma nagu seda teevad nö skilled ? Krt tihti olen justkui parim insener aga peaks hakkama spawnkill'ima, et oleks parim fragger ? Mõttetu
Kust krdi kohast sa võtad, et pärast mängu üldse midagi kirjutan.
Kuidas teeks sa kindlaks, et oled ise nö skilled ?
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 29.03.2004 08:29:26 vasta tsitaadiga

... siin ongi see probleem, et igal matsil on oma nägemus, kuidas mängida ja reeglina, mida nooremad tüübid koos, seda kergemini tekib konflikt. Loomulikult esineb tõesti tüütuid tüüpe, kes pidevalt põikpäiselt oma joont ajavad ja suurt eriti ei hooli, mida teised teevad - topitakse miine sinna, kuhu juhtub visatakse õhurünnakuid ainut ühe vaenlase tapmiseks jne-jne ...
2III7
HV veteran
2III7

sõnum 29.03.2004 08:40:01 vasta tsitaadiga

ma sain yxkord selle eest kicki, et tapsin alfas vastaseid icon_lol.gif
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 143
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 29.03.2004 09:50:17 vasta tsitaadiga

tna hommikul üks tõesti algaja oli battlegróundsis aga vend oli tark thumbs_up.gif ...küsis kuda seda või teist asja teha. Selline lähenemine on sügavalt rõemustav icon_razz.gif Kogu mängu seletasin talle ning see oli poh et keset 1vs1 lõin speaki lahti ning kukkusin seletama icon_wink.gif Samas oli ka üks noob saatanast kes lits ei annud mitte mingit ammot icon_evil.gif icon_evil.gif . Niiet võrdlusmaterjali ku palju thumbs_up.gif

Alfastrikes on nii et ku olen olnd fdops ning kütnud korralikult õigetesse paikadesse artilleryt ning piixing tiimikaaslased on sinna sisse tykkinud ning seejärel räige mölin ning kikkimine lahti. Alfas saab olla vaid medic........
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 19
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 29.03.2004 15:06:23 vasta tsitaadiga

Herr Kurm kirjutas:
Alfastrikes on nii et ku olen olnd fdops ning kütnud korralikult õigetesse paikadesse artilleryt ning piixing tiimikaaslased on sinna sisse tykkinud ning seejärel räige mölin ning kikkimine lahti. Alfas saab olla vaid medic........

... see on tõepoolest lame, põmst' ju teada, kuhu kõige meelsamini suratakse ja sinna alla joosta on ikka täiesti isiklik tragöödia. Hoidku silmad/kõrvad lahti ja ärgu tormaku pimesi amokki !

Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 29.03.2004 16:29:30 vasta tsitaadiga

soits kirjutas:

wdf? eksjuus me... mis poindiga sa tk-d....ei saa aru...ja mis see aitab et sa tk-id oma mehi...kes tahab minna see ikka läheb...icon_razz.gif
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 29.03.2004 16:33:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:

soits kirjutas:

wdf? eksjuus me... mis poindiga sa tk-d....ei saa aru...ja mis see aitab et sa tk-id oma mehi...kes tahab minna see ikka läheb...

muuseas mõnes servus on võimalik ka vajutades funktsiooninuppu (default on f) tiimmikaaslasi eest lennutada nii et ku keegi spawnis ees jokkab siis saab ta eest ää icon_wink.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 19
tagasi üles
fredd
Kreisi kasutaja

sõnum 29.03.2004 17:51:23 vasta tsitaadiga

kõikidel kellel noobidest villand minge et.efterlyst.org vot seal pinget jagub, seal noobe pole ega ka lamereid seal enamv2hem 16a+ rafas m2ngib, vot see on server. peaaegu nagu päris CW @ efterlyst icon_razz.gif ainus probleem on et efterlyst on enamvähem alati täis.
ja noobe pole seal sellepärst, et nad ei saa lihtsalt akkama
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 29.03.2004 18:29:20 vasta tsitaadiga

Herr Kurm kirjutas:
tsitaat:

soits kirjutas:

wdf? eksjuus me... mis poindiga sa tk-d....ei saa aru...ja mis see aitab et sa tk-id oma mehi...kes tahab minna see ikka läheb...

muuseas mõnes servus on võimalik ka vajutades funktsiooninuppu (default on f) tiimmikaaslasi eest lennutada nii et ku keegi spawnis ees jokkab siis saab ta eest ää icon_wink.gif

See vist aint ETPRO serverites mõikab. Sellega ja oma hajameelsusega seoses on vahest olnud sellised "duuh!!" momente. Näiteks vaatan oma stati Altiga. Mingi vend tuleb joostes ette vajutan Enter.. Alt+Enter linuxis viskab mängu aknamodesse.. siis peab ootama kuni mäng uuesti serverisse läheb ja siis uuesti alt+enter vajutama et taas saada fullscreeni.. kui ikka mitu korda niimoodi järjest teed, siis tuleb küll vaikselt homer simpsoni tunne peale icon_razz1.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Enemy Territory mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 236, 237, 238  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.