Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mad Max märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.09.2015 22:01:04 vasta tsitaadiga

Kui nii paranoilised olete siis minge ostke poest karbiversioon. Mis viga on siduda oma krediitkaart PayPal-ga? Tehke see ära ja elu on nagu lill. PayPal on kõige kiirem ja mugavam viis maksmiseks.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kala1
Kreisi kasutaja
kala1

sõnum 02.09.2015 22:22:33 vasta tsitaadiga

Siit koos pre-order boonusega võtsin, võtme sai kohte kätte
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 02.09.2015 22:28:30 vasta tsitaadiga

Paypal ja kinguin ostsin eile hommikul 17.5ga. Aga peale 2h tundi v6in öelda, et ainuyksi selle 2 tunni eest tasub 50€ välja käia.

Oh what a game, WHAT A LOVELY GAME !

Täiesti mega, kuidas see mäng on oma pisidetailidega täiesti paigas. Ja L+R vajutades tulev capture mode... liiga haigelt m6nus, iga mäng v6iks sellist featuret omada:)

Juhitavus on väga väga hea xbox one puldiga.

Sain l6puks gtx 970e kätte, fps tiksub 90-100 vahel k6ik settingud p6hjas ja borderless windowsis.

Uskumatu, uskumatu, mis hea mäng. Kui ei teaks Fallout 4a oodata, v6iks goty kohe ära anda.

Anar.
HV kasutaja

sõnum 02.09.2015 23:18:09 vasta tsitaadiga

Ma 11h pelanud, progress näitab 24% läbi, aga ma väga palju kõrval värki teinud. Peidukaid ja muud sarnast otsinud ja campe omale võtnud. Mäng muutub üsna kiiresti igavaks minu arust. See campide võtmin muutus üsna tüütuks, ainuke tactikaline lüke mis teha saab on snaiper ära tappa, see war-crier ei muuda mitte midagi, leegiheitjast sõida lihtsalt läbi, natuke rusikavõitlust ja siis lase JÄLLE mingeid kuradi tünne õhku... nahhui? Story on lahe, aga see maailm on kuidagi tühi, vb ongi üritatud Mad Maxi reaalsust tuua sisse, aga siiski, suur tuhin on üle läinud.
Combat on ka nii üksluine mu arust, olen mingied skille juurde küll ostnud, mingit "wow" effecti pole nagu tulnud. Oleks võinud ikka mingeid lahedaid vanarauarelvi sisse panna, et saaks ise ehitada(nagu maxi nukirauad). Ja mingid relvad(metro stiilis), kuna "Jeeti" jutu järgi kuule meil sitaks. Vaenlased ei tee ka suurt midagi, kõik on ikka rusikaga näkku ja siis lähed furysse, teistele ka rusikaga näkku jokk, siis saab scrappi korjata jälle.
Ja see, et maailm nii restricted on, ka käib pinda. Vend on saapasügavuses vees ja siis longib nagu ma ei tea mis asi, meetrisest kivist üles ei suuda ronida kui see kollaseks värvitud pole. Progressiivselt auto osi lahti saada on loogiline, aga vähe kiiremini võiks tulla, et saaks rohkem sättida asju endale meelejärgi ja upgradid suht kallid ka mu arust. Kõige pealt tee mingi missioon/sidequest, siis saab jupi lahti ja siis osta ka veel. Võiks olla nii, et osad jupid saad quest rewardiks ja teised lihtsalt raha taga kinni. See õhupalliga avastamine võiks ka kuidagi kiiremini käia. Üldse suht palju asju mis viidavad aega mu arust. Rebid Jimmyga mingi kasti lahti ja siis loodi ka eraldi veel, vahest õhupallil pole kütust, mine otsi kuskilt, see, et iga asja jaoks peab nuppu all hoidma ja mashima. Võiks ise redelist üles minna, ilma et peab "A" vajutama, sest need nurgad vahest nii paigast ära, säti ja säti, et saaks auto kastist kütust kätte jne. Need wandererid ja "inteli" vennad ei tee ka nagu midagi tarka, võiks saada nad endale strongholdi või midagi ja siis saaks neid vb appi kutsuda, ntks mingit teist autot strongholdi viia, või kui vaja convoi maha, võtaks need kaasa autodega mis baasi kokku varastatud.
Masina combat on ka nii ja naa, ma olen storyga suht aeglaselt edasi läinud ja palju rõhku scrappi kogumisele ja auto upgradele pannud. Nüüd on tulema hakanud mingid armored autod, mis ühe pauguga mult mingi pool elu ära võtavad. Harpoon on ka selline, et see juut vahepeal üldse ei taha lasta midagi. Pluss üsna tüütu on igakord autost välja tulla kui mingi pisikese warparty maha võtan, et scrapp ära korjata, võiks kuidagi automaatselt toimida. Vaenlaste autodega võiks ka midagi teha saada, lihtsalt jäävad vedelema keset kõrbe, raiskamine.

Üldiselt alguse vaimustus on üle läinud, mäng on ikka üle keskmise, aga open world mängu kohta liiga vähe asju mida teha mu arust, MAP on küll igast pudipadi täis, aga mingit erilist impacti pole kui mapi täitsa tühjaks teed.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 02.09.2015 23:18:52 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Paypal ja kinguin ostsin eile hommikul 17.5ga. Aga peale 2h tundi v6in öelda, et ainuyksi selle 2 tunni eest tasub 50€ välja käia.

Täiesti mega, kuidas see mäng on oma pisidetailidega täiesti paigas. Ja L+R vajutades tulev capture mode... liiga haigelt m6nus, iga mäng v6iks sellist featuret omada:)

Sain l6puks gtx 970e kätte, fps tiksub 90-100 vahel k6ik settingud p6hjas ja borderless windowsis.

Uskumatu, uskumatu, mis hea mäng. Kui ei teaks Fallout 4a oodata, v6iks goty kohe ära anda.

HDTanel, sina vä? icon_biggrin.gif
Nali naljaks, see mäng on ikka väga palju positiivset tagasisidet saanud, peaks ise ka hankima kui TPP läbi tehtud.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 02.09.2015 23:19:45 vasta tsitaadiga

Sai täna ka mingi 5h mängitud ja noo igavaks muutub ikka, nagu arvasin siis on liiga palju tühja maad kus mitte midagi teha pole.. kohad on ka ikka eriti igavad icon_razz.gif üksluine mäng kuidagi. Samas noh oma mingi 15-19€ eest on mängu küll.. kuid.. samas.. tegelt saab selle raha eest ikka paremaid mänge ka icon_smile.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 02.09.2015 23:49:44 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
NeroEST kirjutas:

HDTanel, sina vä? icon_biggrin.gif
Nali naljaks, see mäng on ikka väga palju positiivset tagasisidet saanud, peaks ise ka hankima kui TPP läbi tehtud.

Jah, eks ta nii ole, et elevust ei tasu välja näidata;)
Ma olin nimetatud mängu suhtes väga skeptiline algusest peale. Developeridega videod jätsin mulje, et mehed myyvad oma mängu yle. Samuti oli olemas suur oht, et tegemist saab olema vigase konsoolipordiga.
6nneks aga osutus mäng väga nauditavaks tyhermaal kolistamiseks. Isiklikult olen arvamusel, et wasteland peabki olema tyhi. Minu arvamuse kohaselt Mad max maailm ei peaks looti iga nurga peal pakkuma.
See, et mäng mulle meeldib, on tingitud järgnevast p6hjusest: ma olen ilmselgelt "target audience" kuna minu varasemad lemmikmängud on Falloutid ning Wasteland 2.
Absoluutselt iga mäng muutub igavaks ja korduvaks kui seda yle tarbida. Ma ei näe p6hjust, miks just antud mäng peaks selles valdkonnas erilise vaatluse alla sattuma.
ot:
Ultimate laiskuse pärast ei ole viitsinud SWE layouti ESTiks muuta, mist6ttu on m6ned tähemärgid asendatud numbritega. Kuuldavasti TPP vajab varasemat story teadmist, ise pole saanud aga yhtegi MGS mängu mängida.

Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 03.09.2015 00:07:28 vasta tsitaadiga

Olen kah nõus, et wasteland peabki olema tühi, igav aga ohtlik. icon_wink.gif See tühjus tekitabki selle survival osa mängus. Ega siis alates Mad Max 2 filmist ei olnud kah seal tühermaal mingit hunnikutes manti. Ikka pidi ise otsima vrakkidest jms peidupaikadest.
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.09.2015 15:25:02 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Witness!
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 03.09.2015 15:29:34 vasta tsitaadiga

endale ka meeldib see atmosfäär hullult. moona on alati puudu ei saa lasta igat vastutulevat autot sodiks:( kuigi tahaks plahvatuste pärast just:D
eile sattusin ka esmakordselt üle mapi toimuvale tormile peale. vot see oli nii faking nice. Effectid , heli ja füüsika wow.
kõik see praht mis lendas omas füüsikat ja tegi damage nii autole kui maxile endale. lisaks auto juhitavust ja maxi liikumist kõike mõjutas.
peale selle tasub tormiga ringi sõita mitte peitu minna nagu ta soovitab ,sest tormiga lendavad mingid kastid ringi ja jäävad kuhugi seina taha kinni või kuhu iganes.
igatahes seal sees on räigelt seda scrapi mingi 300 per kast. endal oli seina taga kinni 3 kasti see siis 900 scrapi kohe.
ise annaks mängule hindeks kõva 8/10-st. mille eest maha võtsin punktid on tobe hold E ,et teha mida iganes.
ja liiga scripted sellesmõttes open world aga tahan kasti otsa ronida saab ainult ühest kohast ja veel palju teisigi selliseid kohti kuhu hüpata ei saa või peab minema kindlalt määratud kohast.
kindlalt väärt isegi seda 40 euri mis stiimis küsitakse!!!
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Anar.
HV kasutaja

sõnum 03.09.2015 17:52:13 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Totalbiscuit, tihti ei näe, et see vend ühtegi viga ei leia. icon_smile.gif
tagasi üles
Marx112
HV kasutaja

sõnum 03.09.2015 18:37:10 vasta tsitaadiga

Tellisin kogemata 2 cdkeyd. Esimene kord tuli kiri, et ebaõnnestus, aga siiski läks see läbi, sest tuli emailile 2 keyd. Annaks ühe ära 15 euriga. PM! Kui võib siin müüa?

E: Ostja leitud.

viimati muutis Marx112 03.09.2015 19:27:57, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Kapitan
Kaevur
Kapitan

sõnum 03.09.2015 19:11:54 vasta tsitaadiga

Proovisin ka siis mängu ja peaks ütlema, et HOLY MOLY.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 21
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 03.09.2015 21:04:33 vasta tsitaadiga

see batman stiilis võitlus oleks võinud välja jääda thumbs_down.gif
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.09.2015 22:40:20 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
see batman stiilis võitlus oleks võinud välja jääda thumbs_down.gif

Midagi asjalikumat asemele panna? Skillid vaikselt tulevad ja muutub tegusamaks. Alguses on väga basic - press M2 and then M1 to win.

Seni tundub päris asjalik mäng, suht alguses.
Huvitav miks suitsu efektid 2D peavad olema. Mingi asi põleb siis keerutad kaameraga ja suits käib 2D pildina kaasa nagu kunagi muistsel aal icon_lol.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 04.09.2015 01:16:02 vasta tsitaadiga

batmanist võetud võitlusmehaanika on just üks plusse
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 04.09.2015 13:38:13 vasta tsitaadiga

Igal ühel oma. Mina sellepärast jätsin ka Mordori välja. Sellises v6itluses puudub nagu v6imalus kiiresti üks vaenlane killida. Eriti batmanis oli see ääretult n6me. Igat vaenlast tuleb pikalt peksta enne kui surnud on. V6itlus v6inuks midagi bloodbroni taolist olla, kus saab igast kaikaid ja kolakaid kätte v6tta ja nendega ka mitmele vaenlasele korraga virutada.
Kunstlikult pikaks venitatud v6itlus on jama. thumbs_down.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 04.09.2015 13:53:28 vasta tsitaadiga

Mad Max'sis saab ju kaikad ja kolakad appi võtta. Ise nüpeldasin ühe tüübi uimaseks ja virutasin kaikaga viimase tõu ja siis võtsin järgmise ette. See et teised ei oota kuniks sa ühega lõpetad (köh AC köh) on just reaalne icon_rolleyes.gif

ainult natuke rohkem valikuid võiks võitluses olla a'la nagu beat em up'id. Aga seda on palju loota arvestades, et põhi võitluse rõhk on pandud autodele nagu antud temaatikale kohane. thumbs_up.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 04.09.2015 18:16:26 vasta tsitaadiga

... kuigi puudujääke on, ma väga ei kritiseeriks, mängumootor on väga hea ja midagi sellist pole valesti tehtud, mille hoobilt maha kanda sooviks. Ainuke soov, et sisu oleks veel rohkem ja maailm mitmekesisem, kuid seda kõike peaks saama loodetavasti lisada läbi DLC ...
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.09.2015 18:20:56 vasta tsitaadiga

Redditist on käinud läbi, et tulemas on äkki Fury Roadi DLC. See oleks lihtsalt äge icon_smile.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 04.09.2015 19:43:28 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... kuigi puudujääke on, ma väga ei kritiseeriks, mängumootor on väga hea ja midagi sellist pole valesti tehtud, mille hoobilt maha kanda sooviks. Ainuke soov, et sisu oleks veel rohkem ja maailm mitmekesisem, kuid seda kõike peaks saama loodetavasti lisada läbi DLC ...

Mängu teema on wasteland mis on tekkinud pärast tuumasõda. Seal ei saa midagi erilist rohkem olla. Kõik on hävinenud. Kõik, mis on - on üles ehitatud mingist rämpsust ja nii peabki olema. Just on hea, et see open world ei ole asju täis üleliigselt topitud. Mulle see õhustik ja kõik meeldib. Mängin väga aeglaselt seda mängu ja naudin igat hetke nagu ma oleks ise seal. icon_biggrin.gif Ettevaatlikult liigun ja ei torma kuhugi peaees madistama. Ju ma olen liiga suur Mad Max-i filmide ja nüüd ka mängu fänn. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Anar.
HV kasutaja

sõnum 04.09.2015 20:19:30 vasta tsitaadiga

Igast kastist ainult scrappi korjata on ka veits lame. Ma ise võtsin ka alguses väga rahulikult, aga peale paarikümmet lootimiskohta, kui ilmsiks tuli et ainuke asi mida ma leida saan on scrap, siis mõtlesin, et panen stooriga edasi kiirelt, äkki läheb paremaks, aga võta näpust. Vb tõesti pole "loodihooramise" mäng, aga natuke variatsiooni oleks võinud ikka sisse tuua. Ja see "survival" mis seal on, lähed baasi, automaatselt moon fullis ja veepläsku ka, samamoodi auto kütus. Mis kaotab igasuguse pinge mängust ära, nagu näiteks Metros oli, kus kuulid ja filtrit olid tegelikult ka aktuaalne probleem. Mis veel võiks olla, et kui mingid outpostid ära võtad ja niiõelda "threat" levelit alla tood mingis tsoonis, võiks mingid omad mikid ka siis seal ringi sõita, sessuhtes, et Jeet, Gash ja Pink Eye ka mingid tegelinskid ju, neil pole siis mingit sõjajõudu? Ja need vanad kes outpostis on võiks ka kasulikud olla kuidagi(va MORE SCRAP).
Haarad maast mingi ogadega kurika ja reaalne dmg on ikka sama nagu rusikal. Ma olen mingi 5-6 pauku näkku pannud selle kurika/mutrivõtmega ja mehed ikka rõõmsalt kargavad edasi. Miks noad peale esimest pauku ära haihtuvad lihtsalt? Nagu üleval ka mainiti, siis see rusikavõitlus muutub kuidagi igavaks peale peale esimest kümmet tundi. Samuti, mingit impacti tunnet ei teki, Max pool wastelandi ära tapnud juba, samamoodi selle pea jorsi ja keegi isegi ei ürita mingeid "bosse" saata et su elu natukenegi raskemaks teha. Kõik täpselt nii, nagu alguses. Mängu on reklaamitud kui post-apokalüptiline, kõik on pees, elu on raske, aga tegelikuses on kõik väga lihtne seal. Üks kord oli selline olukord, kus vesi oli otsas ja reaalselt oli mingi ühe hiti jagu elusi alles, siis tekkis juba selline tunne, et peab põgenema hakkama, ei ole ikka nii, et tulen, näen ja võtan.
See 20 eurot mis ma selle eest maksin, on muidugi küllaga väärt seda. Juba selle pärast, et see mootor on nii kuradi hästi tehtud, maailm on küll wasteland, aga ikkagi faking ilus, eriti öösel mulle meeldib ja kõik on nii sujuv. Ja üks teine heledamalt meeles hetk on see kui ma kuskilt koopast terve auto leidsin, mingi high value pill. Vedasin kollektsiooni ära, see kudagi tegi paariks tunniks jälle eleveuse sisse, et, päris kõva leid.
tagasi üles
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 06.09.2015 14:03:14 vasta tsitaadiga

kala1 kirjutas:
Siit koos pre-order boonusega võtsin, võtme sai kohte kätte

Sai ka siit ostetud. Mõtlesin, et mängin paar tundi enne magamaminekut. Siis aga hakkas juba valgeks minema ja kell näitas hommikul kuute.
Kommentaarid: 648 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 526
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 06.09.2015 18:33:30 vasta tsitaadiga

võtsin ka ette.
Jeet on neutraliseeritud 0-le, enne kui järgmisesse maailmasse lähen, tegin olemasoleva täitsa puhtaks. kasvõi niisama, sportlikust huvist. Miiniväljade lõpuni leidmine võttis megakaua aega, kahju et neid survey crewga välja ei näita.
õigemini tahtsin harpooni Lvl6-ks saada, see ikka jube äss relv. imho, parim asi mängus. nossulöömine ei olegi nii lõbus, kui suvalisi vante vastu okkalist magnum opust tõmmata.

jah, on mille üle viriseda ja natu liiga palju asju kordub, aga tore mäng on. näeb välja ok, ülesehitus vinks-vonks, väga korralik ja sujuv mootor. väga viis meelelahutus.

paar imelikku bugi ka:
lähed baggi ja koeraga miinivälju otsima, siis ei tohi fast traveldada, muidu "ärkad" oma tavalise autoga icon_biggrin.gif lol
ajad konvoid taga. kui korra "maha unustad" ja natuke eemale lähed, siis spawnivad konvoil uued abilised. seega on väga tähtis (isegi kui remondid) konvoi teele jääda ja kohe järgi minna. päris tüütu on ühekaupa neid maha nokkida, et peaauto juurde saada. niisama teiste vahelt löögile pole ma veel pääsenud. a nuh, eks elu peab vahest raskem ka olema.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 06.09.2015 21:43:32 vasta tsitaadiga

äge mäng ja raha täiega väärt thumbs_up.gif lisaks jookseb hästi.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mad Max mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.