Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
indrpo
HV Guru
|
31.08.2015 19:26:50
|
|
|
1. üldiselt on ka paljudel klientidel võimalik Telekomi poolt kaugelt teenus ADSLilt VDSLile seadistada ehk port on multifunktsionaalne ADSL/VDSL
2. kui eelnevat võimalust pole, tehakse töö üldjuhul 3 tööpäeva jooksul jaamas ära kus füüsiliselt ADSL pordilt VDSL pordile teenus ühendatakse.
3. ruuteri saab klient võtta esindusest, tellida kulleriga vastavalt kokkulepitule, kui aga tellib tehnikuga koju siis on paigaldustöö 15min 10€ (sama kehtib iga kliendi tellimise peale, tarne, rike jms. va. erinevad kampaaniapakkumised)
4. kui klient pani ruuteri paika ja Telekom seadistas teenuse kuid liiniandmed on kehvad, saadetakse tehnik vajadusel tasuta liini kontrollima telekomi liiniosas, toas on tööd ALATI tasulised.
Ühesõnaga kami, uuri mis värk on, kas jaamast tehtud või mitte ja kas jaamaport õigesti seadistatud või mitte. On olnud kordi kus teenindaja mainib küll tehniku tulekust koju kuid tegelikult määratakse ainult jaamatöö ja tehnik veendub telefoniteel kliendiga suheldes, kas kõik töötab ning koju ei tulda.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
kami
HV kasutaja
|
31.08.2015 19:46:41
|
|
|
indrekp kirjutas: |
1. üldiselt on ka paljudel klientidel võimalik Telekomi poolt kaugelt teenus ADSLilt VDSLile seadistada ehk port on multifunktsionaalne ADSL/VDSL
2. kui eelnevat võimalust pole, tehakse töö üldjuhul 3 tööpäeva jooksul jaamas ära kus füüsiliselt ADSL pordilt VDSL pordile teenus ühendatakse.
3. ruuteri saab klient võtta esindusest, tellida kulleriga vastavalt kokkulepitule, kui aga tellib tehnikuga koju siis on paigaldustöö 15min 10€ (sama kehtib iga kliendi tellimise peale, tarne, rike jms. va. erinevad kampaaniapakkumised)
4. kui klient pani ruuteri paika ja Telekom seadistas teenuse kuid liiniandmed on kehvad, saadetakse tehnik vajadusel tasuta liini kontrollima telekomi liiniosas, toas on tööd ALATI tasulised.
Ühesõnaga kami, uuri mis värk on, kas jaamast tehtud või mitte ja kas jaamaport õigesti seadistatud või mitte. On olnud kordi kus teenindaja mainib küll tehniku tulekust koju kuid tegelikult määratakse ainult jaamatöö ja tehnik veendub telefoniteel kliendiga suheldes, kas kõik töötab ning koju ei tulda. |
Aitäh selge ja põhjaliku vastuse eest, Indrek!
Võtan igal juhul homme jälle kõne kliendiinfosse ja palun uurida, kas ümberlülitus sai ikka tehtud ja kas port on jaamas seadistatud.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.08.2015 20:31:23
|
|
|
kami, tegelikult näitab sul ruuter ka seda infot. Kui ruuteris info viitab ADSL profiilile siis on põhjust helistada.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.09.2015 07:48:42
|
|
|
jägaja kirjutas: |
kami, tegelikult näitab sul ruuter ka seda infot. Kui ruuteris info viitab ADSL profiilile siis on põhjust helistada. |
Väga õige, ruuteri veebist näeb kas ADSL 12/1, 16/1 või VDSL kiiruseid 25/6, 45/12 (need on siis kokku lepitavad liinikiirused)
Küll aga ei näe seda kui port on vigaselt seadistatud, liinikiirus võib olla õige kuid internetikiirust määrav säte on vale.
Näen siiski, et kliendil on lihtsam suhelda operaatoriga, neid juhtumeid pole just niipalju, et seda teha ei võiks.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
c4v6
Kreisi kasutaja

|
01.09.2015 12:23:59
|
|
|
Hei,
Tahan endale vaatajakohta juurde teha. Kas see vana amino või mis iganes digiboks ajab ka asja ära või pean ma ilmtingimata selle motorola ostma ?
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
01.09.2015 12:27:43
|
|
|
Kui sul Amino olemas, siis ühenda külge, pole ju raske. Ja kui ei tööta, pead tõesti uue ostma.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
01.09.2015 12:31:01
|
|
|
Elioni leviala kaart näitab juba tükk aega ainult neid rohelisi täpikesi. Teid, tänavaid ega maju ei ole
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
c4v6
Kreisi kasutaja

|
01.09.2015 12:34:38
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Kui sul Amino olemas, siis ühenda külge, pole ju raske. Ja kui ei tööta, pead tõesti uue ostma. |
ei ole olemas aga neid antakse ka niisama ära ja kindlasti siit keegi teab sellele vastata.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
01.09.2015 12:51:53
|
|
|
Eile just proovisin, võtsin kapist seisma jäänud Amino välja ja torkasin juhtme sappa.. pilt ees ja toimib.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
01.09.2015 13:13:24
|
|
|
Arvestades menüü aeglust ja üleüldist toimivust on Amino suhteline piin. Soovitan soojalt kasutatud Motorola digiboks võtta. Osasid MPEG4 kanaleid ei näe, kuna MPEG2 tugi eranditult toimimas.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.09.2015 13:21:15
|
|
|
Teleka vaatamise jaoks on meil teine teema
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
01.09.2015 15:51:41
|
|
|
Mulle pakutakse praegu 100-st ühendust kuuks ajaks sama hinnaga kui 50st (mis on praegu kasutusel). Kas selle peale- ja hiljem mahakeeramine maksab ka midagi või on tasuta?
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
01.09.2015 17:44:48
|
|
|
weasel kirjutas: |
Mulle pakutakse praegu 100-st ühendust kuuks ajaks sama hinnaga kui 50st (mis on praegu kasutusel). Kas selle peale- ja hiljem mahakeeramine maksab ka midagi või on tasuta? |
Tasuta ikka.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotfried
HV vaatleja

|
01.09.2015 21:47:43
|
|
|
Mul on korteris ADSL'i aegne juhe (majas on muidu hüperkiire võimalus olemas). Kui ma iseteenindusest 12/1 pealt nt 50/50 peale tõstan, kas Elion surub selle kiiruse läbi või pean ma tehniku tellima, kes koridorist uue liini tuppa toob?
Vabandan rumala küsimuse pärast.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
01.09.2015 21:57:39
|
|
|
Gotfried kirjutas: |
Mul on korteris ADSL'i aegne juhe (majas on muidu hüperkiire võimalus olemas). Kui ma iseteenindusest 12/1 pealt nt 50/50 peale tõstan, kas Elion surub selle kiiruse läbi või pean ma tehniku tellima, kes koridorist uue liini tuppa toob?
Vabandan rumala küsimuse pärast. |
tehnik peab tulema, et optika vedada või siis vana cat tuppa, selle telefoniliiniga ei suru midagi
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.09.2015 07:51:33
|
|
|
libe kirjutas: |
tehnik peab tulema, et optika vedada või siis vana cat tuppa, selle telefoniliiniga ei suru midagi |
Võibolla positiivne on see, et tehnilise võimaluse olemas olul on uuemale tehnoloogiale üleviimine Telekomi kulul, ehk visiit ja kaabel 15m tuppa Telekomi kulul, küll aga on lisatööd tasulised ehk kaabli kinnitamine jms. Kui viimasega ise hakkama saad siis ongi tasuta. Ruuter peaks toetama siis muidugi WAN ühendust ja Telekomi ruuteri puhul siis TG784, TG789, Inteno.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotfried
HV vaatleja

|
02.09.2015 17:19:07
|
|
|
tehnik peab tulema, et optika vedada või siis vana cat tuppa, selle telefoniliiniga ei suru midagi |
Võibolla positiivne on see, et tehnilise võimaluse olemas olul on uuemale tehnoloogiale üleviimine Telekomi kulul, ehk visiit ja kaabel 15m tuppa Telekomi kulul, küll aga on lisatööd tasulised ehk kaabli kinnitamine jms. Kui viimasega ise hakkama saad siis ongi tasuta. Ruuter peaks toetama siis muidugi WAN ühendust ja Telekomi ruuteri puhul siis TG784, TG789, Inteno. |
Sai just suvise kampaania käigus uuele nutiTV'le üle mindud ja sellega sain ka uue Inteno ruuteri. Avastasin, et 12/1 taga ei saa eriti HD kanaleid vaadata ja samaaegselt faile alla laadida.
Kas see tasuta kaabel tuppa on selle kampaania raames, mis aasta lõpuni kestab või ongi nii üldises plaanis tasuta sellise situatsiooni puhul?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.09.2015 18:46:00
|
|
|
Võibolla positiivne on see, et tehnilise võimaluse olemas olul on uuemale tehnoloogiale üleviimine Telekomi kulul, ehk visiit ja kaabel 15m tuppa Telekomi kulul, küll aga on lisatööd tasulised ehk kaabli kinnitamine jms. Kui viimasega ise hakkama saad siis ongi tasuta. Ruuter peaks toetama siis muidugi WAN ühendust ja Telekomi ruuteri puhul siis TG784, TG789, Inteno. |
Sai just suvise kampaania käigus uuele nutiTV'le üle mindud ja sellega sain ka uue Inteno ruuteri. Avastasin, et 12/1 taga ei saa eriti HD kanaleid vaadata ja samaaegselt faile alla laadida.
Kas see tasuta kaabel tuppa on selle kampaania raames, mis aasta lõpuni kestab või ongi nii üldises plaanis tasuta sellise situatsiooni puhul? |
1. Aktiviseeri teine vaatajakoht teleris eKodu keskkonnas, ehk aitab kuigi sõltub ilmselt kus ja mida alla laadida, üldiselt allalaadimine telepilti ei moonuta.
2. Kampaaniaid on palju ja erinevate tähtaegadega, ei oska öelda kas see jääb nii. Hetkel on tehnoloogiavahetus majas kus on ADSL kõrval ka optika või KMI see vahetus materjali osas tasuta, lisatööd toas on nagu ikka raha eest.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
VeixES
HV veteran
|
03.09.2015 10:33:16
|
|
|
Kindlasti on sellele küsimusele tuhat korda juba vastatud, kuid kordamine on tarkuse ema
Kas on võimalik 789vn VDSL(40/10) otsas seadistada nii, et ta tegeleb ainult vdsl ühenduse tekitamisega ja IPTV jagamisega 2-le LAN pesale. Ning et muu "internet" suunatakse edasi ühele lan pesale, kus siis iseseisev ruuter mis teeb FW/NAT jne. Ehk toimib bridgena.
Saan läbi käsurea selle ise ära teha või teeb keegi selle mõistliku tasu eest ära ?
_________________ Tule ja arutle mobiilsidest, võrkude kaardistamisest, tehnoloogiast, telefonidest ja operaatoritest http://t.me/cellmappereesti |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
03.09.2015 11:13:03
|
|
|
[veix] kirjutas: |
Kindlasti on sellele küsimusele tuhat korda juba vastatud, kuid kordamine on tarkuse ema
Kas on võimalik 789vn VDSL(40/10) otsas seadistada nii, et ta tegeleb ainult vdsl ühenduse tekitamisega ja IPTV jagamisega 2-le LAN pesale. Ning et muu "internet" suunatakse edasi ühele lan pesale, kus siis iseseisev ruuter mis teeb FW/NAT jne. Ehk toimib bridgena.
Saan läbi käsurea selle ise ära teha või teeb keegi selle mõistliku tasu eest ära ? |
Esilagu võid proovida et pane arvuti(või teine ruuter) 789 WAN pessa(see punane). Ideaalis võiksid saada sellele seadmele välise ip juhul kui sul ei ole tellitud staatilist.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
VeixES
HV veteran
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
can860
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
04.09.2015 00:56:17
|
|
|
Soft on neil unified, seega ilmselt toetab, nagu teisedki...
Muuseas nende softi sortsu uurides, paistab sealt nii mõndagi huvitavat veel, üsna pea tulevat...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
04.09.2015 21:10:26
|
|
|
See kaart valetab, Tallinnas Akadeemia tee 16 ei ole 300 ühendust võimalik saada.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
1 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|