Kui järgmises fifas ka iga matchi eest 500 coini saab, siis on väga raske midagi head ehitada, kuna algul maksavad isegi kõige mõttetumad kaardid ülipalju. Aga ilmselt see price-range on ka 16-s lockitud.
Nii madalad pakkide hinnad ei saa olla jah, muidu ei kompenseeriks seda 15k sissepääsu tasu FUT Draftiga ära.(Kuskil videos oli, et isegi kohe esimese mängu kaotades saab vähemalt 15k+ väärtuses nodi tagasi)
Üks on anorektik ja teine on herilase pesale palliga pihta saanud.
Bundesliga ekraanigraafika on küll tip-top.
pigem vist see, et fifa 15 olid õlad kõigil liialt suured
nüüd tõmmati koomale, kuid kõigil tõmmati sama puuga
paistab, et ronaldol on pea/keha, samas proportsioonis, nagu messil - lihtsalt ronaldo on füüsiliselt hulka suurem
Mehhiko originist siis ära tellitud... kontolt raha veel maha pole läinud, äkki sai tasuta (edit: pidigi siiski hiljem maha minema - paar päeva enne release)
ma tellisin g2a'st tavalise versiooni. fut huvi ei paku nii et deluxe'iga pole vast midagi teha. seda ka, et kes g2a'st tellivad, vaadake, et teil mingit püsimakset ei tule sealt. täna vaatasin postkasti ja oli mingi shieldi värk üks euro iga kuu. selle canceldasin ära.
Esimesed ratingud ka: link _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Mehhiko originist siis ära tellitud... kontolt raha veel maha pole läinud, äkki sai tasuta (edit: pidigi siiski hiljem maha minema - paar päeva enne release)
ostmiseks kasutasin https://www.flyvpn.com/freetrial
ning Argentina VPN'i
maksin paypaliga, aga raha võetakse vist millalgi hiljem
pildil on kuupäevad, millal alla saab laadida ja mängida - seda siis Korea VPN'iga origini käivitades _________________ ☠
ma tellisin g2a'st tavalise versiooni. fut huvi ei paku nii et deluxe'iga pole vast midagi teha. seda ka, et kes g2a'st tellivad, vaadake, et teil mingit püsimakset ei tule sealt. täna vaatasin postkasti ja oli mingi shieldi värk üks euro iga kuu. selle canceldasin ära.
miks küll sealt tellisid? otse originist oleks saanud 35€ ja oleks sul juba pmst olemas, vaja vaid preload kuupäeva oodata, selmet oodata, millal võtme sealt rotikast kätte saad
info andsin juba eespool ammu teada. nendes rotikates ei saa ka preorder cancelit teha _________________ ☠
miks küll sealt tellisid? otse originist oleks saanud 35€ ja oleks sul juba pmst olemas, vaja vaid preload kuupäeva oodata, selmet oodata, millal võtme sealt rotikast kätte saad
info andsin juba eespool ammu teada. nendes rotikates ei saa ka preorder cancelit teha
Sellepärast, et enamus mänge olen sealt saanud vist. Pole siiani jamasid olnud veel. Muidugi oleks võinud meksikast ära tellida aga ei hakanud see kord vpn' iga surama.
when,
Use Google Chrome and Hola to access the Mexican price for FIFA 16.
All you need to do is go onto the origin site through Chrome, turn on Hola and choose Mexico. The page refreshes onto the Mexican store with their pricing.
Click pre-order for the version you want (Google Translate may come in handy). Add to cart and when it comes to the login page for Origin, turn off Hola and login to Origin as normal. You'll then go through PayPal to pay and you'll get FIFA 16 on PC for $40-50!
Seda siis ostmise puhul.
Kui tahad varem preload teha ja mängima hakata(paar päeva sinna tänna) siis pead tõmbama mingi vpn proge nagu näiteks flyVPN, sealt valid endale mingi korea serveri ning seejärel origini avades origin arvab, et sa oled Koreas ja laseb sind varem mängule ligi.
Ma ei saa aru kuidas aastal 2015 saab Fifa olla ikka veel sellise graafikaga? Mäng mis toimub väikesel väljakul ja piiratud inimeste arvuga peaks tänapäeval kordades parem välja nägema, arvestades kui vähe ressurssi see nõuab. Tundub, et ainuke asi mis iga aasta natuke paremaks läheb on publik
Dj-E, No eks kui jalgpall pakub huvi siis ei jää muud üle, PES pole mingi alternatiiv viimased 3-4 aastat. Ja noh FUT on ka suht sõltuvust tekitav
-RaiTz-, striimis oli sitt graafika või millest jutt käib? Ma ise fifa 15 puhul pole oluliselt täheldanud halba graafikat(v.a osad detailid ja momendid). Ei konkureeri aasta parima graafikaga mängu tiitlile, aga samas on ajaga ilusti kaasas IMO.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.