Mure siuke, et prose põleb peale lühikest, aga aktiivset prose klokkimist.
3.2GHz sain 4.6GHz peale stabiilselt. Normaalne baastemp oli nii.. 45C-50C ja see siis tõusis hullema kuumaga tsip üle 70C GTAV mängides.
Nüüd juba pea nädal on aga selline ikaldus, et baastemp on 70C , mis krutib ennast ilusti idledes 81C peale
Ja seda vaikimisi klokiga. Need tõmbasin juba mõned päevad tagasi nulli. Optimal Defaults läks peale.
Windows'i Task Manager näitab klokiks 0.22GHz, millest tulenevalt on kõik megaaeglane
Täna mõtlesin, et vahetaks pasta ära, arvates, et peale agarat prose kütmist äkki pasta sai kannatada, aga sellega ei muutunud midagi. Tsip imelik tundus veel, et H100i plokk oli kergelt kuum, aga radikas oli täitsa külm.
Samuti sai mingi päev tagasi H100i pull tõstetud ümber pushiks. Puhub siis sooja korpusesse laiali. Siin foorumis keegi proovis seda sama korpuse ja jahutusega ning olevat aidanud, mul ei olnud mingit vahet.
Ei ole kunagi nii kõvasti klokkinud, põles läbi või
No siis sümptomite järgi üldiselt tundub nagu termopastaga oleks probleem või radika kinnitusega. Jahutus maha-peale proovitud?
Just tund aega tagasi võtsin ploki maha, nühkisin pasta maha mõlemalt pinnalt ja panin uuesti. Jahutus on ilusti kinni. Termopasta sai ostetud Arvutitargast mingi Arctic Silver 5 variant.
kui plokk kuum ja radikas külm, siis äkki see H100i hapuks läinud kuskilt? pump läbi vms?
Ma jõudsin ka lõpuks umbes samale järeldusele. Kirjutasin Corsairi Supporti ka ja küsisin, kas ma saan kuidagi pumba tööd kontrollida. Nädalavahetusel kahjuks sealt vastust ei tule.
kui seda saab süsteemist eraldada ja sa tead, mis voolu ta tahab siis kaks vollat külge, üks kaussi ja teine siis kusagile, nii kui voolu saab, kukub keerutama ja vett peaks lendama. ma ei ole veel aru saanud, miks peaks selline pump erinema akvaariumipumbast. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
Ajasin korra masina käima veel ja uurisin kähku Corsairi Linki pidi H100i tempi.. 92C ja tõusis 5 sekundiga 0.1C järjekindlalt. See asi siis päris kindlasti pekkis.
Corsairi Supportist ei hakatud asja uurimagi ja tahtsid kohe uue saata, aga selleks peab mul arve olemas olema, mida mul ei ole. Topelt ebaõnn . Peab uue hankima.
Mingisugune peidetud coinminer äkki taustal.
Ja throttledab clocki madalamaks, kuigi nii madalaks, ei tea..
Soovitaks - Malwarebytes Anti-Malware
Oleks pidanud ilmselt mainima, et temp läheb suht hetkega 81C peale ka BIOSis.
Vaheinfoks, et enamustel BIOS'idel on vähemalt ühe protsessori tuuma kasutus vaikimisi 80-100% peal, seega BIOS'es võib temp. vabalt kõrgem olla, kui ooteseisus op.süsteem.
Seega kui edaspidi katsetad ja juba BIOS'is on temp. liiga kõrge, siis pole mõtet op.süsteemi käima ajada. _________________ --
Urmas
Pumba suremine on üsna levinud viga neil corsairidel. Ära veel laiali lammuta. Suru corsair supporti. Minul olid nad nõus ühed DDR2 mälud hiljuti ringi vahetama pika nuiamise peale.
Tänud kõigile kasulike nõuannete eest
Võtsin selle jama igatahes lahti siiski ja see valge kummjas ollus oli, ilmselt suurest kuumast, suht kokku sulanud/kasvanud. Ei lähe sealt midagi läbi. Lõikama ei tahtnud hakata, kuna see oleks aina hullemini hargnema hakanud.
Vaskplaat peenikeste finidega oli samuti päris ropp, mida ma puhtaks ei saanud.
Igatahes.. läksin poodi ja võtsin uue H100i GTX'i Arve ka seekord olemas
Kellelgil asisemal H100i varuosasid vaja, siis mul nüüd on
Enne ei vaadanudki, aga tundub, et on jah. Samas eelmine oli mingi pea 5a vana ka.
Praegu 4.6GHz kloki juures idles on 42C juures. GTAd mängides tõuseb ümmarguselt +10C. Väga bueno.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.