Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Liikluskultuuri(tuse) teema vol.2 (küsitlus möödasõidu võimaliku kiiruseületamise kohta) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 357, 358, 359 ... 438, 439, 440  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas möödasõidul ületad kiirust?
Ei, kiirus peab jääma karmilt lubatud piirkiiruse juurde
1%
 1%  [ 3 ]
Mõnikord läheb ca 5km/h üle
4%
 4%  [ 13 ]
Mõnikord läheb ca 10km/h üle
10%
 10%  [ 30 ]
Mõnikord läheb ca 15km/h üle
7%
 7%  [ 21 ]
Mõnikord läheb ca 20km/h üle
24%
 24%  [ 67 ]
Mõnikord läheb ca 30km/h üle
23%
 23%  [ 63 ]
Mõnikord läheb ca 40km/h üle
9%
 9%  [ 27 ]
Mõnikord läheb ca 50km/h üle
8%
 8%  [ 22 ]
Mõnikord läheb ca 70km/h üle
9%
 9%  [ 27 ]
hääli kokku : 273

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 26.08.2015 22:03:22 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
RustyZ kirjutas:
http://foorum.ytra.eu

icon_eek.gif selline asi on olemas? mõtlesin et see on mingi naljafoorum, kuna see aadressi tähtede järjekord on kuidagi... aga tundub täiesti tõsine foorum. või siis on see mingi sellisel tasandil trollimine, et raske hoomata. kuna seal on nagu trollidest juttu ka...

Seal on teise tasandi trollimine jah. Päristrollimine.
Need ühistranspordifännid olid telkus ka kunagi
http://m.err.ee/ee/etv/saade/199257

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 26.08.2015 22:39:41 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
Nojah siin hakatakse jälle vaaderi kombel lahmima asju mida pole öeldud. Keegi ei ole rääkind mingi paarikümne ratturi kolonnist. Üldiselt on nad 2-3-4kesi ja sõidetakse siis 2-3kesi kõrvuti. JAH ka 3kesi. Ja tõesti on neist kergem (ja ohutum) mööduda kui nad üksteise taga on.
Mõttetu vaidlus - tüüpratturid jäävadki sellele vastu vaidlema.

EDIT: Okei, tunnistan et guugeldasin ja mingisugune rattamaffia ristiisa seletab kuskil pirita fesari lehel, et vaja on õppida seda kuidas grupisõidus üksteise lähedal sõita jne.
Ma saan aru et on vaja harjutada ja trenni teha aga...

...kas teile meeldiks kui driftimehed tuleks teile sellel samal lõigul tuimalt külgees vastu?
...kas teile meeldiks kui Ott Tänak tõmbaks teist paarisotiga mööda, kaotaks seal samal teelõigul ratta ja sõidaks järve? (ok seal pole järvesid, kraavi siis).
...kas teile meeldiks kui dragracerid seal keset päeva dragi harjutaksid?

Kõik tahavad treenida. Treenime siis kõik üheskoos seadust rikkudes seal teelõigul!

No kui sa kolmest ratturist ei suuda mööduda, ilma et see probleeme valmistaka, siis peaks küll lubade tagasiviimisele mõtlema icon_rolleyes.gif Ja palun ära kiiresti enam sõida, su oskused seda ilmselgelt ei võimalda ning oled nii endale kui teistele ohtlik.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 26.08.2015 23:06:38 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
Nendest ratturitest ma ausalt öeldes küll aru ei saa kes linnas fooritaga autode vahelt esimeseks trügivad ja siis rohelisega ees uimava hakkavad ja kõik sellest uimerdisest jälle mööda sõitma peavad..

Nende vastu aitab serva tõmbamine...kasutan päris tihti, kui näha, et tegu mingi jobuga.
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
heff
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 26.08.2015 23:52:27 vasta tsitaadiga

Mõni tõmbab serva lihtsalt seepärast, et saaks jalgratturile keerata.
Ise liiklen linnas suht 50-50 auto ja rattaga. Päris tihti keeravad autojuhid nii teeäärde kui võimalik, et jumala eest rattur mööda ei saaks. Ometi normaalselt teel paiknedes mahuvad kõik kõrvuti ära. Kui tee piisavalt lai, kulgen ise ka autodest mööda valgusfoorini, tihti ristmikuni jõudes lähen kõnniteele või teed ületades jätkan sõitu tee ääres ilma, et kellelegi ette jääksin. Autojuhina samamoodi katsun ruumi jätta kõigile kaasliiklejatele olenemata sõiduvahendist. Muidugi võimalusel liiklen kergliiklusteel ja teen nii kõigi elu lihtsamaks, aga kesklinnas liigeldes seda võimalust alati pole.
Nagu keegi ütles, mõlema osapoole halvimad esindajad on need, kelle järgi negatiivne arvamus ja stereotüüp kujuneb.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 27.08.2015 00:34:11 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Nojah siin hakatakse jälle vaaderi kombel lahmima asju mida pole öeldud. Keegi ei ole rääkind mingi paarikümne ratturi kolonnist. Üldiselt on nad 2-3-4kesi ja sõidetakse siis 2-3kesi kõrvuti. JAH ka 3kesi. Ja tõesti on neist kergem (ja ohutum) mööduda kui nad üksteise taga on.

EDIT: Okei, tunnistan et guugeldasin ja mingisugune rattamaffia ristiisa seletab kuskil pirita fesari lehel, et vaja on õppida seda kuidas grupisõidus üksteise lähedal sõita jne.

...kas teile meeldiks kui driftimehed tuleks teile sellel samal lõigul tuimalt külgees vastu?
...kas teile meeldiks kui Ott Tänak tõmbaks teist paarisotiga mööda, kaotaks seal samal teelõigul ratta ja sõidaks järve? (ok seal pole järvesid, kraavi siis).

Kõik tahavad treenida. Treenime siis kõik üheskoos seadust rikkudes seal teelõigul!

No kui sa kolmest ratturist ei suuda mööduda, ilma et see probleeme valmistaka, siis peaks küll lubade tagasiviimisele mõtlema icon_rolleyes.gif Ja palun ära kiiresti enam sõida, su oskused seda ilmselgelt ei võimalda ning oled nii endale kui teistele ohtlik.

Jep, kui enam argumenteerida ei oska siis kuku rooja pritsima. icon_rolleyes.gif

Saoõed nagu dvd vaader juba. Loe mu tekstid uuesti läbi. Kui kahe kolmekesti kõrvuti sõidetakse ja vastu tuleb prsktiliselt vahedeta tihe liiklus siis on kaks varianti - kas sõidan ratturitest üle või sunnin vastutulejad ohtlikusse situatsiooni. Sa ei ole kunagi autoga sõitnud või?

tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 27.08.2015 00:58:08 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kui kahe kolmekesti kõrvuti sõidetakse ja vastu tuleb prsktiliselt vahedeta tihe liiklus siis on kaks varianti - kas sõidan ratturitest üle või sunnin vastutulejad ohtlikusse situatsiooni.

kas ei ole mõelnud kunagi, et selle asemel, et liikluses ülbitseda, kasutad sellises olukorrasseda keskmist pedaali, mis siduri ja gaasi vahel on, ja möödud ratturitest siis, kui liiklussituatsioon on rahunenud ja vastutulev liiklus möödunud? aga no ei... ainult variandid kas ratturite mõrv või vastutulijatele potentsiaalselt eluohtliku situatsiooni põhjustamine. mitte et ise saaks midagi ära teha, et liiklus ohutum oleks. saad aru ikka, et eesti vabariik ja kohalikud omavalitsused ei ole ehitanud ja hooldanud teid ainult sinu ego rahuldamiseks? teed on avatud kõigile. kui sa sellega kohe mitte kuidagi leppida ei suuda, siis ära liikle. teised liiklejad on ainult tänulikud, et üks frukt vähem.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 27.08.2015 07:55:47 vasta tsitaadiga

Keegi pole öelnud et ma ei pidurda. Muidugi pidurdan. Muidugi ma. Ei sõida kellestki üle, te ka kohe kõike sõna sõnalt võtma. Aga just - mika õigustate?

Ma arvasin, et keskmine oss on madalalaubaline (uskuge mind, ma ei ole oss, ma pigem mõnitan neid) aga no tundub, et siin on küll mõnel protsessor veidi hapuks läinud...

Astun sellest vaidlusest välja, mõttetu on joosta vasta kodaraid.

tagasi üles
Anti

sõnum 27.08.2015 08:27:11 vasta tsitaadiga

miks sa osse mõnitad? Ise oled tänavakihutamise foorumi poweruser icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
Diesel
Kreisi kasutaja
Diesel

sõnum 27.08.2015 08:28:03 vasta tsitaadiga

Eks kohati on need ratturid ennastki välja vihastanud, aga seda pigem juhuste kokkulangemisel. Teadupärast liiguvad Järveküla - Jüri teelõigul ka peale sõiduautode ka suurel hulgal veokeid ning kui sinna veel ratturid juurde lisada, siis sellel üsnagi kitsal ja suure koormusega teelõigul on ratturitest möödumiseks õiget hetke leida üsna keeruline. Hiljuti hakati küll tegema ettevalmistusi kergliiklustee ehituseks, kuid visuaalse vaatluse põhjal võiks vist öelda, et elukutselised ratturid neid teid ei kasuta.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 27.08.2015 08:47:07 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
miks sa osse mõnitad? Ise oled tänavakihutamise foorumi poweruser icon_rolleyes.gif

seal ei ole osse icon_sad.gif

tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 27.08.2015 09:05:43 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
namstoop kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Jep, kui enam argumenteerida ei oska siis kuku rooja pritsima. icon_rolleyes.gif

Saoõed nagu dvd vaader juba. Loe mu tekstid uuesti läbi. Kui kahe kolmekesti kõrvuti sõidetakse ja vastu tuleb prsktiliselt vahedeta tihe liiklus siis on kaks varianti - kas sõidan ratturitest üle või sunnin vastutulejad ohtlikusse situatsiooni. Sa ei ole kunagi autoga sõitnud või?

einoh tõesti. Sellele ei oska kohe enam vastatagi. icon_neutral.gif

Jah, muidugi sa ei ole oss icon_lol.gif

Kas tõesti on neid 3 tk kõrvuti sõitjaid nii massiliselt? Ma nagu ei ole küll suve jooksul üle 1-2 korra kohanud. Tõesti big deal. Ja ei, neid ei pea õigustama ja nad ei tohiks seda teha, kui liiklusseadust jälgida. Ning nad võiks natuke rohkem liiklust ka ise jälgida.

Aga teisalt teevad nad seda enesekaitseks, et sina ja teised ossid ei hakkaks neist lähedalt mööda trügima vaid oleks sunnitud hoo maha võma ja mööda sõitma siis, kui vastassuunas ruumi on. Sellega kaitsevad nad ühtlasi ka sind sinu enda eest, et sa mõrtukaks ei saaks. icon_idea.gif

Et suvaline kiiruseületamine möödumisel on igati õigustatud, sest seda "oli ju vaja, sest ees oli tilkur", aga selline tegevus on kuidagi vähemõigustatud? Huvitav lähenemine. Huvitav kumb on teistele ohtlikum?

tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 27.08.2015 09:23:51 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
Astun sellest vaidlusest välja, mõttetu on joosta vasta kodaraid.

Esimene mõistlik mõte, ongi su ving juba üle visanud.

raxz
HV Guru

sõnum 27.08.2015 09:24:02 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
Aga teisalt teevad nad seda enesekaitseks, et sina ja teised ossid ei hakkaks neist lähedalt mööda trügima vaid oleks sunnitud hoo maha võma ja mööda sõitma siis, kui vastassuunas ruumi on. Sellega kaitsevad nad ühtlasi ka sind sinu enda eest, et sa mõrtukaks ei saaks. icon_idea.gif
Muidugi on isehakanud ment normaalne inimene. Räägi edasi, kui normaalne see on.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 27.08.2015 09:33:24 vasta tsitaadiga

raxz kirjutas:
namstoop kirjutas:
Muidugi on isehakanud ment normaalne inimene. Räägi edasi, kui normaalne see on.

Mis krdi ment. Enesekaitse icon_idea.gif See, et nad ka sinu hinge päästavad, on kaasnev nähtus. Osside lugemisoskus on ikka nõrk küll... icon_cry.gif Või kus kohas minu tekstis oli see, et nad sõidavad grupis sellepärast, et kihutajaid talitseda?

viimati muutis namstoop 27.08.2015 09:37:33, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 63
tagasi üles
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 27.08.2015 09:35:23 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et mõte oli selles, et autojuhid ei jälgi ka LS 100% - näidake mõni kes jälgib- kahtlen, et leiab?
See ei tähena muidugi, et muud juhid võiks neid samuti mitte täita.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 27.08.2015 09:40:07 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
raxz kirjutas:
namstoop kirjutas:
Mis krdi ment. Enesekaitse icon_idea.gif See, et nad ka sinu hinge päästavad, on kaasnev nähtus. Osside lugemisoskus on ikka nõrk küll... icon_cry.gif Või kus kohas minu tekstis oli see, et nad sõidavad grupis sellepärast, et kihutajaid talitseda?
Sama hästi saan ma keset teed jalutada, et autod ei kihutaks. Oleksin ju debiilik. Mul hinge pole, on ainult füüsiline keha. Jumalate, hingede ja tsakrate pläma aja kusagil mujal.
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 27.08.2015 11:08:55 vasta tsitaadiga

Jänes kirjutas:
jaank kirjutas:

ee.. pidurdamine? debiilik.

Õigustad ratturite kolmekesi kõrvuti sõitmist maanteel ?
Kuidas sind siis iseloomustama peaks ? icon_rolleyes.gif
Debiilikust jääks ilmselgelt väheseks.

Kolmekesi kõrvuti pundis mehi pole veel näinud.
Kui näen, ei pane pahaks.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 27.08.2015 11:14:22 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
RustyZ kirjutas:
namstoop kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Kas tõesti on neid 3 tk kõrvuti sõitjaid nii massiliselt? Ma nagu ei ole küll suve jooksul üle 1-2 korra kohanud. Tõesti big deal. Ja ei, neid ei pea õigustama ja nad ei tohiks seda teha, kui liiklusseadust jälgida. Ning nad võiks natuke rohkem liiklust ka ise jälgida.

Oleneb kus ja kui palju sõidad.

Kogu asja point on see, et ma elan ise (sõidan mööda "tilkuritest") ja lasen teistel elada (teen möödasõidu siis kui see on ohutu ehk siis mitte kurvi peal ja mitte siis kui keegi vastu tuleb. Ning ei jää teistele ette, ei ökota kuskil foori tagant ära minnes sest mind ennast häirib kui foori tagant minnakse ära nii, et viie auto asemel saab läbi 3).

Jalgratturite ja nende fännide jutust tuleb välja, et nad elavad ise (treenivad, harjutavad jne sõiduteedel) ja ei lase teistel elada (neil on suva, mis toimub nende taga).

Muudmoodi lihtsalt ei saa seda kokku võtta. Ma ei viitsi enam heietada selle üle mis on õige ja mis on vale aga kui minul on piisavalt soliidsust et sinust kaugemalt kui "peaaegu said peegliga" möda sõita siis võiks sinul olla ka soliidsust koomale tõmmta, kui tagant tuleb kiirem. Sellest, lugupeetud härrased, ei ole te endiselt siin aru saanud.

Kas hakkame nüüd bussiradadest ja nende kaudu mööda kihutamisest rääkima äkki? See on ka huvitav teema thumbs_up.gif

tagasi üles
greencow
HV kasutaja

sõnum 27.08.2015 12:39:05 vasta tsitaadiga

-Koppel- kirjutas:
Kas ma olen väga halb inimene, kui väidan, et kiirusepiirangute eiramine kuni 20kmh on täiesti OK.
Tallinnas on tavaline liiklusvoog 50 alas 60..70kmh vahel. Maanteel 90 alas 100...110kmh vahel.
Politsei pressiesindajad väidavad, et valesti valitud sõidukiirus on enamus teelt väljasõitude põhjuseks... Ok aga kindlasti mitte +10kmh ei olnud see teelt väljasõidu põhjus. Sõiduautoga ei peaks midagi dramaatilist juhtuma kui kuival asfaldil 90 alas ka 140kmh sõita. On minujaoks kummaline kuidas 90kmh on täiesti super rohelises alas ning 100kmh olen kihutaja, kurjategija, potentsiaalne mõrvar. Võib-olla mitte päris nii karmide sõnadega aga mõni valjema häälega Delfi kommentaator kindlasti umbes nii tunneb.

Mujal euroopas sõites ei hakka küll silma, et politsei luubiga kiirust jälgib. 130kmh piiranguga teedel liigutakse vabalt ka 150kmh. Kuigi näiliselt näevad need teed välja nagu meie 4 realised.
Miks siis eesti nii tagurlik on ning endiselt oma 1970 aasta, VAZ 2101 väljatulekuga kehtestatud 90kmh piirangule nii kindlaks on jäänud. Vahepeal on autod ja teed päris korralikult arenenud.
Jah, eestis on liiklussurmade arv üks euroopa kõrgemaid. Aga kas kellelgi on mahti analüüsida neid põhjuseid, äkki see ei olnud 10kmh lubatust suurem kiirus. Äkki oli enamus surmajuhtumite põhjus see, et juht oli juua täis või sõitis 50kmh üle lubatu või tegi võimatus kohas mõõdasõitu või kõiki korraga.

Kiirus ei ole kedagi tapnud. Järsk seisma jäämine on see kurja juur.

https://www.youtube.com/watch?v=5Z23CzSONiU

https://www.youtube.com/watch?v=CWwbAgmE3N4

https://www.youtube.com/watch?v=nyOfJTi0jFw

https://www.youtube.com/watch?v=SuY_VHzKdjc
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 27.08.2015 12:57:10 vasta tsitaadiga

Ei need on ikka kõik liiga sünteetilised olukorrad. Iga keskmisest parem autojuht teab ise kuidas õige on.
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.08.2015 15:16:20 vasta tsitaadiga

http://www.jt.ee/3307765/ta-tegi-seda-jalle-pogenes-hullunult-kihutades-politseinike-eest
... krt, sellistega tuleks rohkem tegeleda, mitte kõiki teisi pidurdada icon_idea.gif

Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 27.08.2015 15:19:01 vasta tsitaadiga

Tjah, selliste jopskite vastu aitab vist vaid paari kuuline arest + auto konfiskeerimine + suur rahatrahv.
Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 7 :: 362
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.08.2015 15:20:50 vasta tsitaadiga

... aga nii peakski ju kohe tegema, selline käitumine võrdub tapmiskatsega, lihtsalt õnn, et keegi ette ei jäänud vms. hullemat ei juhtunud ...
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 27.08.2015 15:23:33 vasta tsitaadiga

Eks niikaua poputatakse kui tuleb jälle üks "Ta oli nii tore poiss" hala peale seda kui enda või võõrad ümber puu keeranud.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.08.2015 15:36:53 vasta tsitaadiga

... karistusi ei tuleks suurendada vaid teo olemusele vastavalt diferentseerida. Oleks kindlasti mõistlikum lahendus, kui hakata kogu riigi teid üle hindama ja märke välja laduma. Esimest korda lugedes arvasin, et see oli üldse kellegi sarkastiline nali aga võta näpust, kuhu me oleme välja jõudmas. Piirame ikka neid, keda on lihtne piirata, mitte neid, keda vaja oleks doh.gif
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 27.08.2015 16:04:40 vasta tsitaadiga

mitte " kuus kuud tingimisi" vaid 10 aastane mootorsõiduki juhtimise keeld - st. kui järgmine kord kuskilt kätte saadakse kasvõi "kõik puhuvad" käigus, kohe aastaks kinni vms. vana rallis eestile tiiru peale ka "pool aastat tagasi".
Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Kommentaarid: 1156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 724
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 27.08.2015 20:00:25 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 27.08.2015 20:07:04 vasta tsitaadiga

Ma teen ka nii, mis ma nüüd endast arvama peaks?
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 27.08.2015 20:13:28 vasta tsitaadiga

kas on keegi, kes nii ei tee?
Selleks viisakas juht tõmbabki võimalikult vasakule, kui võimalik, et tagant tulija ei peaks hoogu maha võtma. Ka maanteel!

elka
HV kasutaja
elka

sõnum 27.08.2015 20:14:24 vasta tsitaadiga

Nii äkiliselt ilmselt äärekivi ei võtaks aga suurema liiklustihedusega linnas on täiesti normaalne tegevus.
raxz
HV Guru

sõnum 27.08.2015 20:31:36 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 27.08.2015 21:21:05 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Tjah, selliste jopskite vastu aitab vist vaid paari kuuline arest + auto konfiskeerimine + suur rahatrahv.

Arvad? Pohh autost, sõita saab ka mingi roikaga, arest teda ei õpeta ja raha nagunii pole. Niiet tal pole midagi kaotada, pigem aitab 9x18mm silindrikujuline objekt icon_lol.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 27.08.2015 21:41:31 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et selle auto kaotus võiks asja seedima panna küll, see pole mingi golfkolm.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 27.08.2015 22:22:16 vasta tsitaadiga

https://www.facebook.com/lilian.kapp.12/posts/1040184612667370?fref=nf&pnref=story
Naabrinaine kirjutab - Täna juhtus nii, et olin teel Mustamäe haiglasse ja jõudnud keerata Retke teele (kus asub haigla parkla), avastasin ennast tohutus veebasseinis. Tegemist oli veeuputusega. Autoga on looomulikult kehvad lood. Olles ise ähmi täis ja põlvini vees, unustasin pilte teha. Pildid on küll olemas hetkest, kui mind aidati ja auto veest välja tõmmati, aga sellest kuidas vees sumpasin, pildid puuduvad. Kuna politsei soovitas mul need pildid hankida, siis pöördungi inimeste poole, kes juhtumit pildistasid. Kui teil on pilt kirsipunase Opeliga, mis on poolenisti vees, siis palun võtke minuga ühendust ja kirjutage sõnumitesse. Palun jagage ja aitähhid juba ette!

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 27.08.2015 23:37:33 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... karistusi ei tuleks suurendada vaid teo olemusele vastavalt diferentseerida. Oleks kindlasti mõistlikum lahendus, kui hakata kogu riigi teid üle hindama ja märke välja laduma. Esimest korda lugedes arvasin, et see oli üldse kellegi sarkastiline nali aga võta näpust, kuhu me oleme välja jõudmas. Piirame ikka neid, keda on lihtne piirata, mitte neid, keda vaja oleks doh.gif
Hull avastus, et kogu masin selles suunas tormab icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
SSD
HV Guru
SSD

sõnum 27.08.2015 23:52:57 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
DigeBeni kirjutas:
Hull avastus, et kogu masin selles suunas tormab icon_biggrin.gif

Reffid vaatavad kõigepealt tasuvust. Palju ühelt liiklushullult ikka pappi saaks? Trahvi võid määrata (hästi kui maksab), kinni istumine on puhas riigikulu, autoroika müügist ka vaevalt et suurt tulu tõuseb, seega peedistada tuleb ikka korralikke trahvi maksjaid. Paneme aga järjest märgid 70, 80, 90 ja siis 60 ja põõsataha maksukoguja. 30+ eest saab riigikassase ikka hästi eurikuid.
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 267
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 28.08.2015 08:25:49 vasta tsitaadiga

Hullude tegude linn see Tartu ikka. Kuidas saab selliseid asju juhtuda.

http://www.postimees.ee/3308673/jalakaijad-jaid-ristmikul-tagurdavate-autode-alla

http://www.postimees.ee/3308679/puksiirkoide-komistanud-jalakaija-jai-auto-alla

RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 28.08.2015 10:07:05 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Hullude tegude linn see Tartu ikka. Kuidas saab selliseid asju juhtuda.

http://www.postimees.ee/3308673/jalakaijad-jaid-ristmikul-tagurdavate-autode-alla

http://www.postimees.ee/3308679/puksiirkoide-komistanud-jalakaija-jai-auto-alla

nad ei ole seal autodega harjunud. Hobukaarikud ju ei tagurda...

EDIT: töötav link ühistranspordihuvilistest http://etv.err.ee/v/meelelahutus/ringvaade/ringvaatelood/fe52ce7d-4e99-41d5-bba6-72bbcba3862f

tagasi üles
Anti

sõnum 28.08.2015 10:59:46 vasta tsitaadiga

Kunagi tundus jube naljakas, aga praegu eriti mitte. Ma hindan kõrgelt noorte huvi tehnika ja veel eriti nii kitsa valdkonna vastu nagu trollid-trammid. Väga mõistlik, kui arvestada, et suurem osa eakaaslasi vahivad niisama feisseris, laadivad instasse toidupilte, ostavad ifoonidele korpuseid, on niisama popid ja kui küsida, mis sind huvitab või mis hobidega tegeled tuleb "äää maiteagi...vb netis käimine ja muuzica kuulamine".

Niiet go for it beer_yum.gif
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
Porno Parm
mugavuspagulane
Porno Parm

sõnum 28.08.2015 18:12:12 vasta tsitaadiga

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/krimi/videod-ja-fotod-ida-virumaal-juhtunud-onnetuses-kannatada-saanud-inimeste-arv-on-vahemalt-25-neli-on-raskes-seisus?id=72313191
tsitaat:

VIDEOD JA FOTOD: Ida-Virumaal juhtunud õnnetuses kannatada saanud inimeste arv on vähemalt 25, neli on raskes seisus

icon_neutral.gif
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 6 :: 47
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 28.08.2015 18:17:13 vasta tsitaadiga

ei tea, mika ajakirjandusele meeldib asja üles puhuda?
14 sai viga, 11 käis näppu sidumas, aga pealkiri on, et 25 sai kannatada....

heff
HV veteran

sõnum 28.08.2015 18:19:39 vasta tsitaadiga

miks-miks, ikka klikkide saamiseks
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 28.08.2015 18:27:59 vasta tsitaadiga

kas pornokas on lehe palgal?
tsitaadis tõi välja just selle icon_mad.gif

iir
HV Guru
iir

sõnum 28.08.2015 18:31:45 vasta tsitaadiga

Põhjus on ka hea. Kui pidama ei saa ära tolkne sabas...
tagasi üles
Porno Parm
mugavuspagulane
Porno Parm

sõnum 28.08.2015 18:32:59 vasta tsitaadiga

mõtles et tuulevarjus passides hoiab kütust kokku vist
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 6 :: 47
tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 28.08.2015 18:59:28 vasta tsitaadiga

On ikka mõnel inimesel närvid. Sõitsin Merimetsa poolt Haabersti ringtee poole, ees oli näha suurt ummikut juba Kakumäe poole minejate pärast.
Vaatasin siis et fooris roheline hakkas vilkuma ja peatusin foori taga. Aga kui vaatasin peeglisse, siis tagumise auto juht hoidis päris pikalt keskmist sõrme püsti.
Punase tule ajal ei liikunud ees olevad autod edasi. Jube suure ajavõidu oleks ta nüüd saanud kui me oleks kollasega üle sõitnud...
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
rtfm99
HV kasutaja

sõnum 28.08.2015 19:07:34 vasta tsitaadiga

LongHorn kirjutas:
On ikka mõnel inimesel närvid. Sõitsin Merimetsa poolt Haabersti ringtee poole, ees oli näha suurt ummikut juba Kakumäe poole minejate pärast.
Vaatasin siis et fooris roheline hakkas vilkuma ja peatusin foori taga. Aga kui vaatasin peeglisse, siis tagumise auto juht hoidis päris pikalt keskmist sõrme püsti.
Punase tule ajal ei liikunud ees olevad autod edasi. Jube suure ajavõidu oleks ta nüüd saanud kui me oleks kollasega üle sõitnud...

oleksid pidanud bussitaskusse võtma kui ise sõita kardad icon_smile.gif

Max Powers

sõnum 28.08.2015 19:09:42 vasta tsitaadiga

Lehvita sõbralikult. Normaalsed inimesed kakumäel ei ela
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 28.08.2015 19:30:25 vasta tsitaadiga

Pole mõtet ju kollasega üle sõita kui niiehknii ees ummik tervitab.

Üldiselt igas muus suunas rahulik aga Kakumäe pärast terve ringtee umbes.

Tõmbas pärast vasakpoolsesse ritta, ilmselt Kakumäele sealt ta minna ei tahtnud.
Lehvitamisele mõtlesin jah. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 28.08.2015 19:58:09 vasta tsitaadiga

LongHorn, kas Kakumäe või Tabasalu suunal on ummik?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Liikluskultuuri(tuse) teema vol.2 (küsitlus möödasõidu võimaliku kiiruseületamise kohta) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 357, 358, 359 ... 438, 439, 440  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.