Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 197, 198, 199  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 19.08.2015 11:12:51 vasta tsitaadiga

GTC, 5.5" on mu jaoks üldiselt küll veidi suur, kuid see ulefone tundub nagu väga peenikese ja mõnusa äärega olevat. Kui sa selle ulefone'i veebilehe ette võtad ja piltidega enda telefoni võrdled: On ta nii ilus, kui piltidel?

l2bukast kirjutas:
Ühesõnaga, MTK6752 on vanem, aga võimsam, kui MTK6753? Kas tänu sellele võib ka eeldada, et aku kasutusaeg 53-l on parem?

Suhteliselt väikeste erinevustega. Reaalsuses pigem tuleb välja see, et äkki ühel on ja teisel pole meile vajalikud sagedused täpselt.
http://www.mediatek.com/en/products/mobile-communications/smartphone1/mt6752/
http://www.mediatek.com/en/products/mobile-communications/smartphone1/mt6753/

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
GTC
HV kasutaja

sõnum 19.08.2015 11:21:47 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:
GTC, 5.5" on mu jaoks üldiselt küll veidi suur, kuid see ulefone tundub nagu väga peenikese ja mõnusa äärega olevat. Kui sa selle ulefone'i veebilehe ette võtad ja piltidega enda telefoni võrdled: On ta nii ilus, kui piltidel?

l2bukast kirjutas:
Ühesõnaga, MTK6752 on vanem, aga võimsam, kui MTK6753? Kas tänu sellele võib ka eeldada, et aku kasutusaeg 53-l on parem?

Suhteliselt väikeste erinevustega. Reaalsuses pigem tuleb välja see, et äkki ühel on ja teisel pole meile vajalikud sagedused täpselt.
http://www.mediatek.com/en/products/mobile-communications/smartphone1/mt6752/
http://www.mediatek.com/en/products/mobile-communications/smartphone1/mt6753/

Ma võtsin halli versiooni, näeb küll kena välja! Iphone 6 Plus on ilmselt selle pealt kopeeritud icon_biggrin.gif väga, väga sarnased on..istub käes mõnusalt ja kaasas oli õhuke läbipaistev ümbris/vt kodukalt/ mis tõesti istub hästi ümber ja äärtest ei lotenda nagu sedatüüpi ümbristel kombeks kipub olema.Kohmakas pole kindlasti...ahjaa mõnusaks teeb veel vana kooli vahetatav aku thumbs_up.gif Pidavat olema Sony toodang.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
JRISETH
Kreisi kasutaja

sõnum 19.08.2015 11:36:15 vasta tsitaadiga

l2bukast kirjutas:

Võimsuse poolest jääb suht korralikult alla aga see eest pidavat toetama rohkem 4g sagedusi
Kommentaarid: 232 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 203
tagasi üles
l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 19.08.2015 15:52:47 vasta tsitaadiga

JRISETH kirjutas:
l2bukast kirjutas:

Võimsuse poolest jääb suht korralikult alla aga see eest pidavat toetama rohkem 4g sagedusi

No aga päris nii ei ole ju. Ulefone be touch 2 on MTK6752, aga tal on kõik meile vajalikud LTE sagedused olemas, 800/1800/2100/2600.
Samas enamustel MTK6752 telefonil on 800MHz puudu.

Aga kasutaja GTC, kust sellise hinnaga tuli ja kui kaua kohale tuli jne? Mis kaasa anti, palju maksud tulid. Räägi paari päeva pärast lähemalt, kuidas aku end üleval peab ning kas mingeid buge ka välja on tulnud.

vortex
HV veteran
vortex

sõnum 19.08.2015 15:58:33 vasta tsitaadiga

Kiibistiku sageduste tugi ei määra enamasti telefoni poolt toetatavaid sagedusi.
Meil kasutatavate FDD-LTE sageduste tugi on kõigil levinud modemitel olemas.
Küsimus on hoopis selles kas on kasutatud meie sagedustele sobivaid sagedusvõimendeid ja antenne. Lisaks muidugi lihtsamalt lahendatav osade sageduste tarkvaralise väljalülitamise küsimus.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
GTC
HV kasutaja

sõnum 19.08.2015 16:02:22 vasta tsitaadiga

[quoteAga kasutaja GTC, kust sellise hinnaga tuli ja kui kaua kohale tuli jne? Mis kaasa anti, palju maksud tulid. Räägi paari päeva pärast lähemalt, kuidas aku end üleval peab ning kas mingeid buge ka välja on tulnud.[/quote]

Vötsin soodukaga Gearbesti-st, oli mingi kampaania. Nagu siin teemas ka väja toodud pidi ikka ootama tarnet peale maksmist...küsides infi tuli tüüpvstus: testime Teie seadet , et olla kindlad ikka jms pläma. Löpuks pandi teele, kaasas oli 20 USD arve, toll näris läbi koheselt ja maksis 197.99 USD plus iinsed maksud siis. Tellisn 14 ndal Juuli kätte sain eile. Kaasas oli: Läbipaistev väga hea ümbris, klapid, korralik urolaadija /susia ilus vöiks öelda valget värvi/ siis tavline ekranikaitsekile ja lisaks veel Nilkii tugev ekraakile või mis iganes, no see hästi tugev. Nagu öeldud kõik funkab perfektselt, olen rahul hetkel. Homme testin GPS-i ära ja 800 mHz kandesageduse toimimise levi äärealal EMT võrgus. Eks uurige veel..vastan heameelega!
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 19.08.2015 16:14:10 vasta tsitaadiga

GTC, kusjuures gps'i toimivus huvitab väga. Kuna MediaTek nüüd oma uute 64bit prosedega põhimõtteliselt tegigi täiesti uue prose, siis ehk on ka gps'iga miskit paranenud. icon_smile.gif
tagasi üles
GTC
HV kasutaja

sõnum 19.08.2015 16:30:21 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:
GTC, kusjuures gps'i toimivus huvitab väga. Kuna MediaTek nüüd oma uute 64bit prosedega põhimõtteliselt tegigi täiesti uue prose, siis ehk on ka gps'iga miskit paranenud. icon_smile.gif

Homme proovin Here-ga offlines ja annan teada tulemustest !
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 19.08.2015 16:38:16 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:

UMI IRON on üks kõige kiiremaid GPS lockiga, mida üks ülevaaatleja näinud on ja samas leidis ka keskmisest rohkem sateliite mida effektiivseltb kasutas.
TA on teinud vist kõigist hiinakatest videoülevaate ja muidugi mingitest tipp mudelitest icon_biggrin.gif 100+ on youtubes
See oli ka põhjus miks ma IRON-i võtsin katseks võrreldes ükskõik, mis muu pilliga sub 200€.
Tasub ülevaateid vaadata thumbs_up.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 19.08.2015 16:39:55 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:
jnt kirjutas:

UMI IRON on üks kõige kiiremaid GPS lockiga, mida üks ülevaaatleja näinud on ja samas leidis ka keskmisest rohkem sateliite mida effektiivseltb kasutas.
TA on teinud vist kõigist hiinakatest videoülevaate ja muidugi mingitest tipp mudelitest icon_biggrin.gif 100+ on youtubes
See oli ka põhjus miks ma IRON-i võtsin katseks võrreldes ükskõik, mis muu pilliga sub 200€.
Tasub ülevaateid vaadata thumbs_up.gif

Võtaks isegi ironi, kui tal aint LTE 800MHz olemas oleks..

WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 19.08.2015 16:49:59 vasta tsitaadiga

see on vast ainuke miinus, aga antud juhul mul seda vaja ei läinud, kuna telefon läheb tuttavale, kes netis käib maru vähe. (vana Elisa 3G pakett mida vahetada väga ei ole mõtet on kasutusel).
Küll aga on oluline hea korpus, korralik ekraan, GPS juba mainisin ja OK kaamera.
Bonust on kuhjaga lisaks, mida üldse valiku puhul ei arvestanud, a´la märgutuli jms edevused.

Ahjaa, täna just suhtlesin ping-pongi poistega ja minu masin läheb DHL-iga teele järgmine esmasp-teisip.
Kuna bundlest võtud klapid ja kott on veel lattu tulemata. Oleks teadnud poleks võtnud okse.gif
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 19.08.2015 17:23:00 vasta tsitaadiga

MT67xx GPS on vähemalt minu kogemuses MT65xx seeriaga võrreldes täiesti öö ja päev. (eeldusel muidugi et tootja ei ole antenni pealt kokku hoidnud).
MT67xx GPS lock on võrreldav Qualcommi või Samsungiga, samas MT65xx puhul enamusel telefonidel ei kannatanud GPS kasutamist.
Helikvaliteedi vahe klappidega on ka harilikult päris suur
tagasi üles
JRISETH
Kreisi kasutaja

sõnum 19.08.2015 17:39:27 vasta tsitaadiga

vortex kirjutas:
MT67xx GPS on vähemalt minu kogemuses MT65xx seeriaga võrreldes täiesti öö ja päev. (eeldusel muidugi et tootja ei ole antenni pealt kokku hoidnud).
MT67xx GPS lock on võrreldav Qualcommi või Samsungiga, samas MT65xx puhul enamusel telefonidel ei kannatanud GPS kasutamist.
Helikvaliteedi vahe klappidega on ka harilikult päris suur

Kuuldatavasti kasutasid lihtsalt varem telefoni tootjad halbu antenne, et säästa raha.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 20.08.2015 00:00:26 vasta tsitaadiga

Hiljaaegu müügile jõudnud samsung galaxy j5 on ka suht korralike näitajatega ja sugugi mitte kallis..... hetkel kaalun isegi selle ostu.
https://pood.elion.ee/productInfo/29/mobiiltelefon-samsung-galaxy-j5-(must)/SM-J500FZKASEB ::::: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5-7184.php
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
JRISETH
Kreisi kasutaja

sõnum 20.08.2015 00:10:24 vasta tsitaadiga

villu70 kirjutas:
Hiljaaegu müügile jõudnud samsung galaxy j5 on ka suht korralike näitajatega ja sugugi mitte kallis..... hetkel kaalun isegi selle ostu.
https://pood.elion.ee/productInfo/29/mobiiltelefon-samsung-galaxy-j5-(must)/SM-J500FZKASEB ::::: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5-7184.php

Iseenesest pole halb variant aga Redmi Note 2 korralikult parem.
tagasi üles
ksuuk
Kreisi kasutaja

sõnum 20.08.2015 09:00:45 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:
see on vast ainuke miinus, aga antud juhul mul seda vaja ei läinud, kuna telefon läheb tuttavale, kes netis käib maru vähe. (vana Elisa 3G pakett mida vahetada väga ei ole mõtet on kasutusel).

Tuttav hakkab Sind vihkama, loe vigade nimekirja - http://community.umidigi.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=38&filter=typeid&typeid=30
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 20.08.2015 09:47:17 vasta tsitaadiga

Umi telefoni ma kelleile soovitada küll ei julge. Endal halvad kogemused olemas. Hinne 10/4 , eriti arvestades odavat hinda
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
ksuuk
Kreisi kasutaja

sõnum 20.08.2015 09:58:05 vasta tsitaadiga

GTC kirjutas:
Nagu öeldud kõik funkab perfektselt, olen rahul hetkel. Homme testin GPS-i ära ja 800 mHz kandesageduse toimimise levi äärealal EMT võrgus. Eks uurige veel..vastan heameelega!

Sel puudub notification led ja see väikse ja suure sim kaardi lahendus on ka imelik. Aga kõige rohkem häirib see isikupära puudumine ja millegi teise koopia olemine, see on nagu Adibas tossude omamine, et Adidas -i ei vedanud välja:).

Ja hädasid on ka piisavalt ja support on nagu ikka - olematu:(

viimati muutis ksuuk 20.08.2015 10:16:39, muudetud 1 kord
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 20.08.2015 10:05:23 vasta tsitaadiga

Korralik sõrmejäljelugeja must have. Naudite igakord paroolitoksimist kui telefoni avate?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 20.08.2015 11:24:49 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
Korralik sõrmejäljelugeja must have. Naudite igakord paroolitoksimist kui telefoni avate?

Google'i softiga seadmega ka ikkagi rohkem kui hädapärast vaja oma biomeetrilisi andmeid ei jagaks (ega ka M$-i ega Applega). Nad lisavad selle suurima rõõmuga su digitoimikule. Pattern lock on piisavalt hea.
Kommentaarid: 249 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 228
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 20.08.2015 11:31:59 vasta tsitaadiga

ksuuk kirjutas:
WäntWõll kirjutas:

Tuttav hakkab Sind vihkama, loe vigade nimekirja - http://community.umidigi.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=38&filter=typeid&typeid=30

Suht tühi ving ütleks ja ega sa ise ka väga terva pliiats pole, kui vingud et mis klaas on ja kas ikka on Goriila ning, siis karjud samas foorumis et pohh.. ma nagunii kasutan damperd katet icon_biggrin.gif
Või siis pigem ütleks doh.gif

Sulle soovitaks kindlalt võtta mingi iphone või samsungi S6, siis saad selle mille eest maksad, vist thumbs_up.gif
Oleks tühja vingu vähem hiinakate teemas, kuna mina olen ammu arusaanud et sulle ei tehta hiinas telefoni.
tagasi üles
ksuuk
Kreisi kasutaja

sõnum 20.08.2015 11:51:16 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:

Suht tühi ving ütleks ja ega sa ise ka väga terva pliiats pole, kui vingud et mis klaas on ja kas ikka on Goriila ning, siis karjud samas foorumis et pohh.. ma nagunii kasutan damperd katet :D
Või siis pigem ütleks (doh)

Sulle soovitaks kindlalt võtta mingi iphone või samsungi S6, siis saad selle mille eest maksad, vist (y)
Oleks tühja vingu vähem hiinakate teemas, kuna mina olen ammu arusaanud et sulle ei tehta hiinas telefoni.

Võta nüüd üks külm õlu, tee õues üks tiir ja siis võta veel üks õlu ja siis loe kõik uuesti läbi ja siis äkki saad aru, mida mina olen või ei ole öelnud ja ära mine isiklikuks, kui argumendid otsa saavad.

Minu sõbralik soovitus oli mitte vahendada tuttavale telefoni, mis hetke tarkvaraga ei saa arvutiga ega mälukaardiga suheldud ja teeb restarte suvalisel ajal, mille sensorite kohta pole infot ja millest pole siiani ühtegi korralikku ülevaadet. Vahenda pigem ämmale, saad ämmast lahti:).

Ja mul pole midagi järelvalve all hiinas toodetud asjade vastu. Näiteks ka mersu jupid tehakse hiinas, disainitakse itaalias ja kokku panevad türklased aga kontroll on saksa oma. See määrab.

P.S. Mul pole ifööni, olen proovinud, ei meeldi.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 20.08.2015 12:08:31 vasta tsitaadiga

Ma umbes sellist vastust ootasingi.
Pole ülevaateid pole hädasid, kus vigade kohta videod on thumbs_up.gif

Mis on korralik ülevaade, enne ostmist vaatasin ühte 35min. asja mis oli väga asjalik, äkki sul puudub võime videosid leida.
Isegi video time stamp on minujoks piisav.

Index/Timestamps for the video
Spoiler Spoiler Spoiler

Tõsi sulle jäägu oma arvamus ja mulle jääb oma, norm telefon selle raha eest.
Võid vabalt edasi liikuda ning oodata järgmis või siis vinguda, kuidas iga hiina värk on petukaup, garantii olematu, kõik vassivad ja tootja minuga ei suhtle rofl.gif.

and BTW Õues on palav ja õlut ei taha thumbs_up.gif
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 20.08.2015 13:11:45 vasta tsitaadiga

ksuuk, sellise vingumise võiksid endale jätta. Siin teemas räägiks reaalsetest telefonidest ja reaalsetest kogemustest. Kas vingumiseks polnud vaba mikrofonis mingisugune vingumise teema?
tagasi üles
GTC
HV kasutaja

sõnum 20.08.2015 21:02:11 vasta tsitaadiga

Ulefone Be Touch 2: GPS tomib kenasti ja leiab satelliidid kiiresti, ilmnes aga kummaline anomaalia: sõidan 90 km tunnis püsikiirushoidjaga aga Be Touch näitab et kiirus kogu muutub nii plus miinus 8 km .Panin Xiaomi mi4 kõrvale Herega , kiirus ei muutu vaid 90-91 km tunnis. Kas keegi targem oskab kommenteerida miks nii?

800 Mhz kandesagedus toimib kenasti, olen hetkel ühel väikesaarel kuhu vaevu vaevu ulatub EMT levi, mast ca 5-7 km kaugusel ilmselt.

Akust: Hommkul kell 11.00 võtsin 100 % laaditud telefoni BT, andmeside ja GPS navigeermiseks aktiivsed autos kella 15.00 oli akuga kõik paraku. Tavakasutuses saab päevakese ikka õhtusse ja see rahuldab mind.
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 20.08.2015 21:18:05 vasta tsitaadiga

GTC kirjutas:
Akust: Hommkul kell 11.00 võtsin 100 % laaditud telefoni BT, andmeside ja GPS navigeermiseks aktiivsed autos kella 15.00 oli akuga kõik paraku. Tavakasutuses saab päevakese ikka õhtusse ja see rahuldab mind.

Eeldusel et ekraan oli kogu aeg sees ja laadija ei olnud kordagi küljes on see üsna hea tulemus.
Navina kasutades on muidugi mõistlik laadija sabas hoida.
tagasi üles
GTC
HV kasutaja

sõnum 20.08.2015 21:21:39 vasta tsitaadiga

Eeldusel et ekraan oli kogu aeg sees ja laadija ei olnud kordagi küljes on see üsna hea tulemus.
Navina kasutades on muidugi mõistlik laadija sabas hoida.

Jah, meelega ei kasutanud laadijat seekord. Aga miks ikkagi kiirusenäit kõigub nii suurtes piirides aru ma ei saa...
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 21.08.2015 01:46:25 vasta tsitaadiga

GTC kirjutas:
Ulefone Be Touch 2: GPS tomib kenasti ja leiab satelliidid kiiresti, ilmnes aga kummaline anomaalia: sõidan 90 km tunnis püsikiirushoidjaga aga Be Touch näitab et kiirus kogu muutub nii plus miinus 8 km .Panin Xiaomi mi4 kõrvale Herega , kiirus ei muutu vaid 90-91 km tunnis. Kas keegi targem oskab kommenteerida miks nii?

Proovi mõlemat sama softiga. Mäletan, et omal ajal, kui iPhone iOS3-ga turn-by-turn juhendamise toe sai, tõmbles ka kiirus mingite suvaliste softidega üsna suure amplituudiga, kuni tuli TomTom ja rahustas asja maha.
tagasi üles
marti88
HV vaatleja

sõnum 21.08.2015 09:52:40 vasta tsitaadiga

GTC kirjutas:
Niiviisi härrased: sain eile tellitud Ulefone Be Touch 2 kätte icon_biggrin.gif Idee ostmiseks sain just sellest teemast siin kui keegi eespool uuris selle kohta. Toimib väga kenasti niipalju kui olen jõudnud proovida, mõlemad SIM peasd mul töös , see oligi üks ostuargumente plus 800 Mhz kandesagedus. 800 Mhz kandesageduse toimimise saan ära tesrida homme õhtul ühel Eesti väikesaarel kuhu olen just minemas. Eks siis näis..FPR skanner töötab ka väga sujuvalt.
Ca 184.- Euri eest plus EW maksud tundub apastraati kuhjaga olevat icon_biggrin.gif Puhas Android 5.1 ka veel lisaboonuseks.

Palju see summa siis kokku tuli koos EW maksudega?
Kokku siis oli ooteaeg kuskil üks kuu?
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 21.08.2015 10:09:04 vasta tsitaadiga

marti88, mobiiltelefonidel on tollimaks 0%, seega ainult käibemaks tuleb peale. (20%)
tagasi üles
l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 21.08.2015 12:14:42 vasta tsitaadiga

Lõin plussid ja miinused kokku ja mõtlesin, et savi, ei hakka seekord ilma garantiita hiinlasega riskima ja võtsin eestist Asus Zenfone 2.

http://www.rde.ee/products/ee/388/24291/sort/1/filter/0_0_0_0/ZenFone-2-ZE551-Silver-mobiiltelefon.html

Ainus 4gb ram-ga telefon praegu, või vähemalt siis oli kui aasta alguses välja tuli icon_cool.gif .
Just tuli androidi uuendus ka, et aku kiirelt tühjenemise probleem peaks sellele ka lahendatud olema. Kätte saan kolmapäeval. Siis võin lähemalt muljetada, kui kedagi huvitab.

328 eurikut maksis.

JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 21.08.2015 12:21:29 vasta tsitaadiga

Kas toll on hakanud CE sertidega silma kinni pigistama?
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
tomm2n
Kreisi kasutaja
tomm2n

sõnum 21.08.2015 13:01:08 vasta tsitaadiga

l2bukast, Endal 64Gb versioon olemas ja väga rahul teloga. Rde.ee-s on muidu natuke vale info prose kohta. 2,3GHz prose on ainult 64Gb versioonil. 16 ja 32Gb versioonidel on prose max 1,8GHz. Ei usu, et see muidugi kasutusmugavust mõjutaks, pigem ehk aku peabki paremini thumbs_up.gif . Üks suuremaid akusööjaid tundub olevat ekraan. Kes päev otsa nutis istuvad, neile see telefon vast ei sobi. Hetkel puhkusel olles on vbolla paar kõnet päevas pluss natuke veebi ja aku peab 2-3 päeva. Ja 4Gb mälu vist pandi sellepärast, et Asus saaks taustale mustmiljon oma app-i käima panna icon_cool.gif . Mõned ehk on asjalikud ka, aga enamus ikka kräpp.
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 21.08.2015 15:36:51 vasta tsitaadiga

tomm2n kirjutas:
l2bukast, Endal 64Gb versioon olemas ja väga rahul teloga. Rde.ee-s on muidu natuke vale info prose kohta. 2,3GHz prose on ainult 64Gb versioonil. 16 ja 32Gb versioonidel on prose max 1,8GHz. Ei usu, et see muidugi kasutusmugavust mõjutaks, pigem ehk aku peabki paremini thumbs_up.gif . Üks suuremaid akusööjaid tundub olevat ekraan. Kes päev otsa nutis istuvad, neile see telefon vast ei sobi. Hetkel puhkusel olles on vbolla paar kõnet päevas pluss natuke veebi ja aku peab 2-3 päeva. Ja 4Gb mälu vist pandi sellepärast, et Asus saaks taustale mustmiljon oma app-i käima panna icon_cool.gif . Mõned ehk on asjalikud ka, aga enamus ikka kräpp.

Oled Sa selles ikka kindel, et ainult 64gb versioonile 2.3GHz prose pandi? Väga paljud lehed väidavad, et ka 32gb romiga aparaadil on 2.3GHz prose. Ma ei tahaks hästi uskuda, et nii paljud lihtsalt valetavad selle kohta.
Pigem käib see nii, et kui on 2gb ram, siis on lahjem prose ja kui on 4gb ram siis on parem prose.
Aga need mustmiljon appi saab ju uninstallida? Ja kas 5.1.1 uuendus on juba välja tulnud sellele? Tseki igaksjuhuks uuendustest, kuskilt kuulsin, et 14 august pidi tulema. See pidi oluliselt aku tööaega pikendama.

tomm2n
Kreisi kasutaja
tomm2n

sõnum 21.08.2015 15:54:57 vasta tsitaadiga

Prose kohta on jah suht segane info igal pool. Ise ostsin siit ja seal olid allpool mudelite erinevused välja toodud. Võib muidugi olla ka valeinfo. 5.1 veel ei paista kuskilt tulemas olevat. XDA-s ka rahvas ootab hoolega.
tagasi üles
l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 21.08.2015 15:58:51 vasta tsitaadiga

tomm2n kirjutas:
Prose kohta on jah suht segane info igal pool. Ise ostsin siit ja seal olid allpool mudelite erinevused välja toodud. Võib muidugi olla ka valeinfo. 5.1 veel ei paista kuskilt tulemas olevat. XDA-s ka rahvas ootab hoolega.

Alist vast õiget infi ei ole loota icon_biggrin.gif.
Aga asuse kodukas näitab, et mingi 1,1gb uuendus on tulnud 2015/08/13. Firmware uuendus siis. See on Sul tehtud?

JRISETH
Kreisi kasutaja

sõnum 21.08.2015 16:15:42 vasta tsitaadiga

Osadel 4GB/32GB versioonidel on 2.3GHz prose (peaks olema need mudelid mida ametlikult EU-s müüakse), hiinas müüakse aga 4GB/32GB versiooni 1.8GHz prosega.
tagasi üles
tomm2n
Kreisi kasutaja
tomm2n

sõnum 21.08.2015 16:18:10 vasta tsitaadiga

V2.20.40.59 pole veel viitsinud peale panna. 5.1 sellega ei tule, lihtsalt fixid ja uued funktsioonid. Tähelepanu võiks vbolla juhtida sellel, et kui roodid ja puhastad telefoni Asuse rämpsust, siis üle OTA uuendamise tulemuseks on bootloop. Freezemine ei pidavat seda probleemi vist tekitama. Kui on root, siis on muidki ka teisi võimalusi uuenduste peale saamiseks.
JRISETH, thumbs_up.gif
tagasi üles
ksuuk
Kreisi kasutaja

sõnum 23.08.2015 13:18:43 vasta tsitaadiga

l2bukast kirjutas:
Lõin plussid ja miinused kokku ja mõtlesin, et savi, ei hakka seekord ilma garantiita hiinlasega riskima ja võtsin eestist Asus Zenfone 2.

Asus Pegasus 2 Plus X550 peagi tulekul, ilma Inteli proseta.
tagasi üles
l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 24.08.2015 07:47:19 vasta tsitaadiga

ksuuk kirjutas:
l2bukast kirjutas:

Asus Pegasus 2 Plus X550 peagi tulekul, ilma Inteli proseta.

Ma ei mõista, miks seda inteli proset kardetakse? Atomid on aastaid juba netbookides pesitsenud ja ilusti hakkama saanud ju.

Houlimouli
HV vaatleja

sõnum 24.08.2015 12:00:21 vasta tsitaadiga

Plaan osta/eeltellida Doogee f3 pro mudel ebony tagakaanega. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218591.html
Hinna ja tehniliste andmete suhe väga timm, ehituskval tasemel... Ainukeseks miinuseks pean 2200mah akut, aga olen sellega arvestanud, sest mul iga päev nkn xiaomi 10400mah akupank kaasas (ma heavyuser icon_biggrin.gif). Hind suht olematu, niiet võtan riski ja vaatan, mis pill on. Plaanis on osta ka OnePlus 2, kui kunagi kutse peaks saama.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 24.08.2015 12:21:54 vasta tsitaadiga

l2bukast kirjutas:
Ma ei mõista, miks seda inteli proset kardetakse? Atomid on aastaid juba netbookides pesitsenud ja ilusti hakkama saanud ju.

Akuröövlid ja samas sünteetilistes testides väiksema skooriga vist Qualcomm'i/MTK/Samsaga võrreldes.
tagasi üles
tomm2n
Kreisi kasutaja
tomm2n

sõnum 24.08.2015 13:51:27 vasta tsitaadiga

Per core perfiga ei tohiks võreldes teistega erilist mahajäämust olla. Zen 2 teeb oma 4 tuumaga Antutus 48500p.
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 24.08.2015 13:55:16 vasta tsitaadiga

Uued Intelid ei söö ka oluliselt rohkem akut kui samas hinnaklassis SD615 või MT6752.
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 24.08.2015 16:04:09 vasta tsitaadiga

JOKKER666 kirjutas:
Kas toll on hakanud CE sertidega silma kinni pigistama?

Nagu kole palju tellitakse viimasel ajal hiina elektroonikat?
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 25.08.2015 18:40:10 vasta tsitaadiga

http://www.1a.ee/uudised/voimsad_Xiaomi_nutitelefonid_ulisoodsa_hinnaga

1a.ee pakub ka nüüd
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 25.08.2015 18:51:35 vasta tsitaadiga

http://www.elephonemobile.com/collections/europe-instock/products/stock-in-europe-elephone-p8000
On keegi antud saidilt tellinud ja kauba ka kätte saanud?
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
ny21k
HV kasutaja

sõnum 25.08.2015 20:15:21 vasta tsitaadiga

flameas kirjutas:
http://www.1a.ee/uudised/voimsad_Xiaomi_nutitelefonid_ulisoodsa_hinnaga

1a.ee pakub ka nüüd

Otse Hiinast tellides ja maksud ära makstes tuleb ikka odavam. Xiaomi ei müü oma telefone Ametlikult Euroopas. Kui elada UK, DE või FR siis saab Mi.com osta teatud väiksemat kraami ainult. Oma Mi2S, Mi4i ja MiPad`i olen ikka Hiinast ise sebinud.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 25.08.2015 20:37:37 vasta tsitaadiga

Saatsin gearbesti kirja, et soovin raha tagasi saada. 06.06.15 tellisin, juuli alguses pidi teele minema ja hetkeseisuga pole seda ikka välja saadetud. icon_mad.gif
Telefoniks endisel elephone p8000

viimati muutis ranel 25.08.2015 20:41:37, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 165
tagasi üles
JRISETH
Kreisi kasutaja

sõnum 25.08.2015 20:38:50 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
Saatsin gearbesti kirja, et soovin raha tagasi saada. 06.06.15 tellisin, juuli alguses pidi teele minema ja hetkeseisuga pole seda ikka välja saadetud. icon_mad.gif

Kui hakkad nende kohta halba sõna levitama igasugustes välismaa portaalides läheb ka kaup posti otsemaid icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 197, 198, 199  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.