|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
seeru
HV veteran
|
23.08.2015 13:58:10
|
|
|
Mis see lahtisaamine aitab? Kehva on seda kasutada.
Kava ja saateinfo kiire ülevaatlikus on nigel, võrreldes vana menüüga.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
23.08.2015 13:59:28
|
|
|
seeru, aitäh konkreetse vastuse eest
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
23.08.2015 14:24:50
|
|
|
seeru, uus ple täiuslik ja nagu kirjeldasid, nuppude puudumise tõttu puldil ei saagi kunagi väga mugavaks arendada.
Samas on vana menüü ka suht tülikas, eriti tuleb see esile just uue menüüga paraleelselt kasutades.
Muidu ei saa nagu arugi, vana paistab ka suht norm olema. Aga vot ei ole.
Kasutan mõlemat varianti, vördlus on täitsa olemas.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
23.08.2015 15:12:42
|
|
|
Kasutan ka mõlemat varianti. Igalühel oma maitse. Mind uus menüü häirib millegipärast ausalt öeldes.
Seni meeldib vana lahendus rohkem.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
23.08.2015 17:06:57
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
| ivokas kirjutas: |
| Kas uuele üle minnes pakub siis ekraanil mingit "kasutan vana pulti edasi" valikut? |
Tuleb meeles pidada, et "vana menüüga" paljud väljareklaamitud uusnuti teenused on piiratud võimalustega või ei tööta sootuks.
Tahad täisfunktsionaalset teenust, tuleb ka uut menüüd kasutada. |
Justnimelt, uus nutitv teenus loodigi töötamaks uue nutitv menüüga. Hübriidina saab neid mingis osas kasutada kuid uued teenused vanas menüüs kasutatavad pole, sest neid pole tehtudki, veel vähem piiratud.
| Minul pole vahet, aga huvilisest sõbral on põhimõtteline tõrge uue puldi ostmise vastu. |
Põhimõtteline tõrge on totter, samas igaühe enda valik. Üldiselt me ikka aegajalt uuendame autot, telefoni ja isegi elamispinda jms. Asi see nüüd pulti vahetada, kui soovid uuemat teenust tarbida.
Kokkuvõttes on uuendamine muidugi maitse asi. Mul üks hea sõber on ka uuenduste kriitik, nutitv'd halas pool aastat, siis sai üle, nüüd kasutab, ja on rahul. Mingi aeg uuendas telefon tal Android Lollipopi peale ja nüüd kirub seda juba pool aastat, rääkides, et eelmine android oli ikka hulga paremate lisavõimalustega. Samas ma aktsepteerin inimese omadusi, mitte uusi asju kergelt vastu võtta.
Näiteks telekava, jah, enne sai kenasti sinise nupuga päeva kava ette ja vasakule paremale päevasid sirvida.
Nüüd saab paremale poole nupust kava ette, saad lihtsalt scrollides valida päeva, valida kanali ja valida saate ning salvestusteenuse olemasolul ka kohe õige saate käivitada. Ei kujuta ettegi kuidas seda ajamasina funktsiooni vanas kavas kasutada oleks saanud.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
23.08.2015 18:06:10
|
|
|
Mul pole uuenduste vastu midagi. Kuniks nendega teenust ära ei solgita ofc.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
23.08.2015 21:32:47
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
| 4. USAs lähed näiteks wifisse ning helistad moblasse konfitud lauatelefoni numbriga Eesti lauanumbritele ja mobladele sama hinnaga nagu Eestis olles. |
Õnneks või kahjuks sel põhjusel ma ei kasutakski mingit VOIP lahendust mobiilis. Kui on vaja helistada, siis on seda enamasti vaja kohe ja alati ei ole välismaal leida osavad wifi võrku. Andmeside on ka välismaal kallis ja sel põhjusel ongi mobiilikõne tavaliselt kõige odavam variant. Kui on korralik wifi, siis 90% tuttavatest saan Facetime kõne abil kätte.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
23.08.2015 21:57:03
|
|
|
seeru, uus ple täiuslik ja nagu kirjeldasid, nuppude puudumise tõttu puldil ei saagi kunagi väga mugavaks arendada.
Samas on vana menüü ka suht tülikas, eriti tuleb see esile just uue menüüga paraleelselt kasutades. |
| seeru kirjutas: |
Kasutan ka mõlemat varianti. Igalühel oma maitse. Mind uus menüü häirib millegipärast ausalt öeldes.
Seni meeldib vana lahendus rohkem. |
Uue menüü puhul on mugavam just parema noolega avanev saatekava variant (mis kaotas kahjuks varasema kiire kanali eelvaate)
Vanas nutis pead majandama lisaks mugavale sirvimisele vahepeal veel värviliste nuppudega, et liikuda ühe kanali kavast järgmise kanali omasse. Väga tüütu, võrreldes uue mugavusega.
Uues aga puudub vana nutile omane kiire saate sisututvustuse võimalus, mis vanas kollase nupuga avaneb. Uues puudub ka eelpool viidatud kiire eelvade antud kanalil hetkel jooksvale ja järgmisena eetris olevale saatele. See elementaarne asi on igas digiboksis ja teleris olemas.
Kuna puldil nuppe just valida ei ole, siis ei saa ka väga lihtsalt selliseid kiirvalikuid kasutada. Väljakäidud soovitus oleks kasutada olemasolevatele numbrinuppudele mappida kiirvalikud, hoides nuppu all paar sekundit. See oleks muidugi teadlikumate kasutajate jaoks, kes suudavad sellist loogikat hallata. Samas lihtsa puldi soovijaile see ilmselt probleeme kaasa ei too.
| Värskendage nüüd palun mu mälu. Sõber plaaniks ka sellele uuele nutitv-le üle minna vanalt, aga uut pulti ta kindlasti ei soovi. |
Kui nüüd eelpool kirjeldatud boonused maha arvata, mis vana menüüga ei toimi, siis ei ole aru saada, miks tahetakse üldse uusnutiga liituda, kuna peale hinnatõusu mingit kasu ju ei tõuse? Ta soovib ikka vana nuti pealt uuele minna, mitte pole uus liituja?
Mõttekas on liituda just uue menüüga, kuna vanaga ei saa kasutada uut lisaväärtust, sõltumata asjaolust, et see mõnele mõttetu ja ebavajalik tundub.
Pigem on arusaamatu uusnuti ja vana menüü loogika, kui selleks just muud põhjust pole. (Nagu mul kineoskoopteler, kuhu uus kasutajaliides ei sobitu.)
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
24.08.2015 07:27:59
|
|
|
Ma ei viitsi kedagi ümber hakata veenma. Las inimene ise otsustab ja proovib, mis talle sobib ja mis mitte.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
24.08.2015 10:28:25
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| Kas uuele üle minnes pakub siis ekraanil mingit "kasutan vana pulti edasi" valikut? |
Tuleb meeles pidada, et "vana menüüga" paljud väljareklaamitud uusnuti teenused on piiratud võimalustega või ei tööta sootuks.
Tahad täisfunktsionaalset teenust, tuleb ka uut menüüd kasutada. |
Justnimelt, uus nutitv teenus loodigi töötamaks uue nutitv menüüga. Hübriidina saab neid mingis osas kasutada kuid uued teenused vanas menüüs kasutatavad pole, sest neid pole tehtudki, veel vähem piiratud. |
Mis imelised uue menüü teenused need küll on? Ma pole veel pihta saanud.
Ja kui on, kas neid on üldse vaja?
| tsitaat: |
| Ei kujuta ettegi kuidas seda ajamasina funktsiooni vanas kavas kasutada oleks saanud. |
Mis jutt see on? Kuidas ei kujuta?
Vana menüüga on palju mugavam, kui me ikka järelvaatamisest räägime?
| Minul pole vahet, aga huvilisest sõbral on põhimõtteline tõrge uue puldi ostmise vastu. |
Mul tõrget ei ole, aga uus pult ei sobi mu kätte ega näppude vahele.
Liiga väike, kehvalt paigutatud nupud ja seda ümmargust noolte nuppu on ikka väga ebamugav kasutada.
Samas ma ei usu, et mul mingid erisuured näpud on.
Uue menüü puhul on mugavam just parema noolega avanev saatekava variant (mis kaotas kahjuks varasema kiire kanali eelvaate)
Vanas nutis pead majandama lisaks mugavale sirvimisele vahepeal veel värviliste nuppudega, et liikuda ühe kanali kavast järgmise kanali omasse. Väga tüütu, võrreldes uue mugavusega. |
Mis mõttes? Sa oled asja täiest valesti kasutanud.
Kanalite kava vahetamiseks küll mingeid värvilisi nuppe kasutama ei pea.
Võtad nt ETV kava ette, edasi vahetad kanalite kava kas Prog +/- nupuga või sisestad puldilt soovitud kanali numbri.
Nädalapäevi vahetad vasaku/parema nooleklahviga.
Minu jaoks palju etem, kui uus variant (kus pidevalt sul midagi mööda ekraani eest ära sõidab või liiga kiirelt ekraanilt kaob ). Vanaga asi töötab mugavalt.
| Kui nüüd eelpool kirjeldatud boonused maha arvata, mis vana menüüga ei toimi, siis ei ole aru saada, miks tahetakse üldse uusnutiga liituda, kuna peale hinnatõusu mingit kasu ju ei tõuse? Ta soovib ikka vana nuti pealt uuele minna, mitte pole uus liituja? |
Eespool kirjeldatud boonustest mina ausalt aru ei saanud aga uue peale läksin üle, kuna vanasse enam kanaleid juurde ei panda.
Algusest saadik olen lisakanalite paketti kasutanud ja tahtsin lihtsalt lisapaketi HD kanaleid ja H2 kanalit ja tulevikus lisanduvaid kanaleid ka omale saada.
Vanas neid ei näe. Kogu põhjus.
Ühesõnaga, ärge ajage jamajuttu selle vana menüü ja puldi kohta.
viimati muutis seeru 24.08.2015 10:29:49, muudetud 2 korda |
|
| tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
24.08.2015 10:29:09
|
|
|
Kas kellelgi on kogemusi - sai kaks aastat tagasi Euronicsisse telerit ostma mindud, soov oli osta Philipsi teler, aga müüja küsis, et kes Teil TV teenust pakub ning kui kuulis, et Elion, siis hakkas pähe määrima Samsungi junni, et sellel sisseehitatud digibox ja blabla.... mõtlesin, et ok, kuna mul väike korter ja väikesed lapsed, siis tõesti üsna suur probleem see, et ei ole kusagil neid kopsikuid hoida ning sai siis osted Samsung Elioni järelmaksu ning Euronicsi lisagarantiiga.
Olen kaks aastat kannatlikult oodanud ning lootnud, et see ost ennast ära õigustaks ning saaksin lubatud teenuseid korralikult tarbida, kui ei... Hiljaaegu tuli telerile uus firmware ning Elioni appile ka uuendus, mõtlesin, et jess, kas tõesti lõpuks korras... aga paraku ei, kõik läheb aina hullemaks, salvestused katkevad veel tihedamini kui ennem, kerimine on muutunud vigaseks ja ühesõnaga on minul mõõt täis...
Ma tahaks heameelega selle teleri Euronicsi uksetaha tagasi viia ning öelda, et Teie toode on vigane ning ei tööta lubatud moel. Kas on võimalus, et nad vahetavad mu teleri samaväärse, kuid teise firma toote vastu (philipsi) või kujuneb sellest üks peaga vastu seina jooksmise retk? On kellelgi kogemusi?
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.08.2015 10:32:59
|
|
|
Ei tasu pimesi kõike uskuda. Võta kui kooliraha
Ei vaheta sul keegi midagi välja.telekas töötab, äpp on lihtsalt piixus. Saaa hästi võid uut telekat elioni käest küsida
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 24.08.2015 10:35:03, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
24.08.2015 10:38:35
|
|
|
| 3.11.2013 on ostetud - ühesõnaga saan tootele pretentsiooni esitada?
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
24.08.2015 10:41:32
|
|
|
| v1per kirjutas: |
Kas kellelgi on kogemusi - sai kaks aastat tagasi Euronicsisse telerit ostma mindud, soov oli osta Philipsi teler, aga müüja küsis, et kes Teil TV teenust pakub ning kui kuulis, et Elion, siis hakkas pähe määrima Samsungi junni, et sellel sisseehitatud digibox ja blabla.... mõtlesin, et ok, kuna mul väike korter ja väikesed lapsed, siis tõesti üsna suur probleem see, et ei ole kusagil neid kopsikuid hoida ning sai siis osted Samsung Elioni järelmaksu ning Euronicsi lisagarantiiga.
Olen kaks aastat kannatlikult oodanud ning lootnud, et see ost ennast ära õigustaks ning saaksin lubatud teenuseid korralikult tarbida, kui ei... Hiljaaegu tuli telerile uus firmware ning Elioni appile ka uuendus, mõtlesin, et jess, kas tõesti lõpuks korras... aga paraku ei, kõik läheb aina hullemaks, salvestused katkevad veel tihedamini kui ennem, kerimine on muutunud vigaseks ja ühesõnaga on minul mõõt täis...
Ma tahaks heameelega selle teleri Euronicsi uksetaha tagasi viia ning öelda, et Teie toode on vigane ning ei tööta lubatud moel. Kas on võimalus, et nad vahetavad mu teleri samaväärse, kuid teise firma toote vastu (philipsi) või kujuneb sellest üks peaga vastu seina jooksmise retk? On kellelgi kogemusi? |
Ma olen hunniku neid Samsunge ostnud ja kõigiga on sama probleem, sõltumata mudelist ja aastast.
See salvestuste katkemine on kuidagi hooti probleem, vahest hullem, vahest on paar nädalat täiesti probleemivaba.
Praeguseks kasutan Arris'e karpi ja ega seal palju parem see asi ei ole. Esiteks on Arris kõvasti aeglasem kui Samsung'i äpp. Salvestuste kerimisega on ka mingi kala, vahest viskab jumal teab kuhu. HDMI-CEC'i on võimatu välja lülitada. Lõppkokkuvõttes ma ei teagi kumb toimivam lahendus on.
Kui Sa Elion'ist küsid, siis ilmselt saad Arris'e tasuta rendile mingiks ajaks. Mulle väideti et probleemi lahendamisega endiselt tegeletakse, aga millal korda saab seda ei saa lubada.
Mis teleri tagastamisse puutub, siis see ilmselt ei õnnestu. See et mingi x äpp ei toimi nii nagu peaks, ei ole teleri tootja probleem. Sul on ka ilmselt keeruline tõestada et müüja just selle omaduse pärast selle Sulle pähe määris.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
24.08.2015 10:45:09
|
|
|
| v1per kirjutas: |
| 3.11.2013 on ostetud - ühesõnaga saan tootele pretentsiooni esitada? |
Pretensioone ikka esitada saad, kasu sellest aga antud juhul pole vähimalgi määral.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
24.08.2015 13:00:38
|
|
|
Ühesõnaga, ärge ajage jamajuttu selle vana menüü ja puldi kohta. |
Äkki lubad mul/meil ikka jääda oma seisukoha või arvamuse juurde.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
24.08.2015 15:02:45
|
|
|
Ühesõnaga, ärge ajage jamajuttu selle vana menüü ja puldi kohta. |
Äkki lubad mul/meil ikka jääda oma seisukoha või arvamuse juurde.  |
Aga muidugi
Aga lihtsalt ütlen, et olen nüüd kasutanud uut NutiTV-d vana Nuti menüüga igapäevaselt (ja spetsiaalselt proovinud erinevaid võimalusi) üle nädala ja mingeid probleeme ei esine, nagu siin foorumis tahetakse vihjata.
Kõik toimingud on korrektsed ja kiired ning ilma ebavajaliku virr-varrita ekraanil.
Kavade sirvimine ja saateinfo saamine on mugavam. Samuti salvestuste määramine ja järelvaatamine otse kavast toimib väga hästi.
(väljaarvatud vahel mõne salvestatud saate kerimine, aga see on ka uue menüüga Nuti probleem võibolla rohkemgi.)
Nii et kel meeldib vana menüü ja pult rohkem, kasutage seda julgesti uue Nuti TV-ga.
Ma ei ole leidnud uuest Nuti menüüst mingeid eeliseid võrreldes vana menüüga, mida tegelikult vaja läheks.
Samas uue menüü peale saab kiirelt minna, kui põhjendus tekib. Tagasi enam ei saa (kui just 1 kuune katseaeg ei ole).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
24.08.2015 15:14:56
|
|
|
Vana kasutajaliidese saab tegelikult ka tagasi laadida. Lähed näitrks kellelegi külla, kel veel vana nuti on ja ühendad oma boksi sinna võrku.
Elion saaks ka, kui peaks mõjuv põhjus olema.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
24.08.2015 19:11:35
|
|
|
LG telekas pakkus täna Elioni äpi uuendust. Aga tegelikult vist uueneb see äpp kasutamise käigus iseenesest nii nagu digiboksiski, sest uue versiooni installimise tagajärjel jäi versiooninumber samaks - 4.33.1.
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veixv
HV veteran

|
25.08.2015 10:12:55
|
|
|
| Kas LG äpil on sarnased funktsioonid olemas nagu kanali peal eelvaade väikeses aknas, seriaalid filmiriiulil jne? Mälu järgi Samsungi äpil sellised asjad puudusid.
|
|
| Kommentaarid: 378 loe/lisa |
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
25.08.2015 10:57:41
|
|
|
Eelvaade puudub mõlemal, seriaalid olemas.
| veixv kirjutas: |
| Kas LG äpil on sarnased funktsioonid olemas nagu kanali peal eelvaade väikeses aknas, seriaalid filmiriiulil jne? Mälu järgi Samsungi äpil sellised asjad puudusid. |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veixv
HV veteran

|
25.08.2015 11:07:47
|
|
|
| Six kirjutas: |
Eelvaade puudub mõlemal, seriaalid olemas.
| veixv kirjutas: |
| Kas LG äpil on sarnased funktsioonid olemas nagu kanali peal eelvaade väikeses aknas, seriaalid filmiriiulil jne? Mälu järgi Samsungi äpil sellised asjad puudusid. |
|
Kuidas selle äpiga LG -l telerit käivitades on? Kas teler automaatselt käivitab äpi nagu Samsung? Äpp on siis teleka jaoks nagu videosisend?
|
|
| Kommentaarid: 378 loe/lisa |
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
25.08.2015 11:26:59
|
|
|
Kuidas Arrise boxiga mingi konkreetse kanali subtiitreid ja heli vahetatakse?
Ma ei leia kuskilt menüüst.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
25.08.2015 11:34:50
|
|
|
| seeru, kanali seaded kui paremale liigud. Kanalil, millel neid muuta ei saa, seadete valikut ei kuvata.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jannp
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.08.2015 12:51:44
|
|
|
Et peab hakkama vist uue nuti peale ikka kolima
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Laizk
HV kasutaja

|
25.08.2015 13:27:44
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Et peab hakkama vist uue nuti peale ikka kolima  |
ei pea
ajasin just telekom.ee kodulehe kaudu teenindajaga juttu ning:
[13:23:21] Laizk: kuid kuidas selle etv hd lisandumine on ?
1:23 pm Martin SeppTuleb automaatselt.
[13:24:33] Laizk: kas sellest on mingit vahet, et kellel on vana nuti tv või nüüd uus nuti tv ?
Martin SeppSobib mõlemale.
PS! amino boxide omanikele aga ei tule
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.08.2015 13:41:26
|
|
|
Eks siis lükkub edasi see üleminek. Aga lihtsalt tahaks muid HD kanaleid ka näha tasuta, hetkel ei näe
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
25.08.2015 14:12:17
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
| seeru, kanali seaded kui paremale liigud. Kanalil, millel neid muuta ei saa, seadete valikut ei kuvata. |
Ei paista küll.
Tahan nt. NatGeol või Historil audiot vahetada, valikuid pole, sama Foxidel ja mis iganes kanalitel.
Vanas menüüs on kõigil neil kanalitel valikud olemas.
Edit. Ülesse leidsin.
Hoopis selles menüüs, mis tekib momendiks kanalivahetusega.
viimati muutis seeru 25.08.2015 15:20:04, muudetud 2 korda |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
25.08.2015 14:50:06
|
|
|
| tsitaat: |
| Ähvardavad vabalevist lahkuda |
Minu poolest head teed neil minna.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
25.08.2015 16:20:29
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| Millal siis kodumaised kommertskanalid arenguga kaasa lähevad? Ähvardavad vabalevist lahkuda ja seavad tingimusi, aga vastu ei paku peale nigela sisu suurt miskit. |
Siis kui vaatajad nõudma hakkavad
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
25.08.2015 19:13:23
|
|
|
| Millal siis kodumaised kommertskanalid arenguga kaasa lähevad? Ähvardavad vabalevist lahkuda ja seavad tingimusi, aga vastu ei paku peale nigela sisu suurt miskit. |
ETV läks esimesena üle ka 16:9 formaadile. Teised tegid mõni aeg hiljem sama. Loodetavasti läheb samamoodi HD'ga.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
can860
HV vaatleja
|
25.08.2015 19:52:05
|
|
|
| can860 kirjutas: |
| Tompa kirjutas: |
Salvestus ei tööta kui sul on tellitud HD pakett. Lisakanalite ja teistes pakettides töötab salvestus. Mulle lubati toest et see parandatakse uue softiga mis tuleb suve lõpus? |
HD pakett on tellitud jah, tookord suheldes probleemi ja selle paketi omavahelist seost vähemalt mulle välja ei toodud.
No ootame, vaatame. Ma lähtun mulle lubatust. Kui see ei täitu, tekib põhjus lisainfot nõuda. Iseasi on Telekomi poolt sellises olukorras teadlikult pooliku teenuse eest täismahus tasu küsimine... 5€ pole nüüd teab mis summa aga põhimõtteliselt võiks ju midagi "kompensatsiooniks" pakkuda. Olgu selleks siis kasvõi tahvel šokolaadi. |
Tundub, et salvestuste probleem on lahenduse saanud - varasemad saated on vaadatavad kanalitel, kus neid enne polnud (enamus siis just HD kanalid...)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
25.08.2015 20:40:27
|
|
|
Loodame et ETV HD tuleb Elionis ka korraliku kvaliteediga (VBR jne.) ning pole vaja hakata arutlema selle üle missugusel teenusepakkujal parem ETV HD on Nüüd peaks ka paljudel Amino kasutajatel tekkima tugev motiiv oma digiboks või teler välja vahetada.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
26.08.2015 10:29:26
|
|
|
| Tompa kirjutas: |
ETV läks esimesena üle ka 16:9 formaadile. Teised tegid mõni aeg hiljem sama. Loodetavasti läheb samamoodi HD'ga.  |
Ei pruugi. HD edastamine lihtsalt nõuab suuremat summat rahakotist. Mäletate veel TV3 vabalevist lahkumise soovi põhjust.
16:9 üleminek toimus lihtsalt uuema tehnoloogia peale üleminek. Sama oli ka kauaoodatud Nicam stereoheliga. VPS ja Showview jäidki nägemata.
| -parun- kirjutas: |
| Nüüd peaks ka paljudel Amino kasutajatel tekkima tugev motiiv oma digiboks või teler välja vahetada. |
Miks peaks. Amino kasutajat lihtsalt ei huvita HD.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
26.08.2015 10:58:19
|
|
|
Täpselt jägaja.
Amino omanik ei hakka ETV HD pärast oma mugavustsoonist lahkuma ja mingeid võimalikke kulutusi sellepärast tegema.
Ta pöörab praegu üldse tähelepanu HD terminile ainult selleks, et meedias levitatakse kuupäeva 7.sept. ja tekib mingi automaatne hirm, et jälle mingi tähtaeg ja midagi muutub ja kas tema edasi näeb.
Tähtaeg kukub ja Amino omanik näeb ETV-d rõõmsalt edasi ning sinna see HD tema jaoks jääb.
Aga muidugi, ega reegel ei välista erandeid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Cloner
HV kasutaja

|
26.08.2015 11:37:41
|
|
|
| Kui on tellidud HD kanalite pakett, siis mis väljundi tüüp tuleks digiboksist valida, etv hd puhul 1080i?
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
26.08.2015 13:55:17
|
|
|
| Cloner kirjutas: |
| Kui on tellidud HD kanalite pakett, siis mis väljundi tüüp tuleks digiboksist valida, etv hd puhul 1080i? |
Uusnuti pakub vaid P versioone ehk 1080P50
Vanas soovitaks ilmselt sama teha.
Alla selle toimub mingi x faktor vist, pilt tuleb 1080i>boksi väljundis 720p>teler on võibolla 1080P jms.
Tundub, et digiboksi upconvert võib enamasti isegi parem olla kui teleri enda oma, sõltuvalt telerist, seega 1080P on õige väljundivalik.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
26.08.2015 19:37:06
|
|
|
| Nüüd peaks ka paljudel Amino kasutajatel tekkima tugev motiiv oma digiboks või teler välja vahetada. |
Miks peaks. Amino kasutajat lihtsalt ei huvita HD. |
Ma lähtusin mõttest et rahvusteolevisioon on just see programm, mida kõige enam vaadatakse. Ja ma oletasin et mitte kõik Amino kasutajad ei kasuta seda enam koos kineskoopteleriga. Seega oleks nagu motiiv mida varem ei olnud - näha oma lemmikprogramme parema kvaliteediga.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
26.08.2015 19:45:23
|
|
|
-parun-, vaat, ma siin jagan teistega ka vaimustust, et ETV hakkab edastama HD kvaliteedis pilti.
Suurel enamsel on sellest täiesti suva. Et mis, ehh, pohh jne.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
26.08.2015 19:48:41
|
|
|
Suva on sellepärast, et nad ei tea, mis vahe on HD-l ja SD-l. Kui lased neil kõrvuti võrrelda HD ja SD pilti, olen enam kui kindel, et soovitakse pigem HD pilti vaadata. Ei räägi muidugi vanuritest, suurem enamus neist tõesti ei huvitu kvaliteedist.
Aga puhtalt enda teadmise põhjal räägin, ega täit tõde ei tea
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
26.08.2015 19:50:21
|
|
|
| Kindlasti mõnel motiiv tekib, mina aga näiteks näen vajadusel HD kanalit DVB-T2 pealt (kui see sinna muidugi üldse jõuab), seega on motiiv üsna tillukene. Aga las kõigepealt tuleb, küll siis aega vaadata ja otsustada.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
26.08.2015 19:52:43
|
|
|
Motorola boksil põleb esimene pall oranžilt, midagi ei muutunud ka peale saba seinast tõmbamist. 123 ootejärjekord on 26 minutit.
edit: Peale viiendat "saba seinast" sai jonksu.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
viimati muutis ivokas 26.08.2015 19:56:21, muudetud 1 kord |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.08.2015 07:47:06
|
|
|
Hea nali, kõik kes kiidavad, on Telekomi töötajad, kõik kes laidavad, on konkurendi töötajad. Enam polegi lihtsalt kliente või kasutajaid kes omavahel arvamusi vahetavad.
Silmanägemine on tõesti personaalne tervislik seisund, ei ole ilus norida. Võibolla tal "kehv antenn", et üles skaleeritud pilt nii kehv on.
Samas telerid näitavad tõepoolest väga erinevat pilti erinevatelt sisenditelt, pigem on maitse asi mis pildi SDlt üles skaleerib: dekooder, digiboks või teler.
Mingi PC peal salvestatud striimi võrdlemine luubiga ei tähenda, et seal nähtud pilt teleril parem on.
Ma ei väida ka vastupidist, et DVB-T2 ETV upconvert halvem on, pole vaadanud lihtsalt.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
27.08.2015 08:39:34
|
|
|
Pole seda ülesskaleeritud ETV HD-d veel vaadanud, sest antennis pole seda signaali. Aga seda võin küll kinnitada et ETV SD on Leviras parem. Lähipäevil teen katuseantenni korda, siis saab võrrelda kumb HD parem on. Eeldan siinjuures et MUX7-sse lastakse ka pseudo asemel päris HD sisse.
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
27.08.2015 11:18:35
|
|
|
| Pole seda ülesskaleeritud ETV HD-d veel vaadanud, sest antennis pole seda signaali. Aga seda võin küll kinnitada et ETV SD on Leviras parem. Lähipäevil teen katuseantenni korda, siis saab võrrelda kumb HD parem on. Eeldan siinjuures et MUX7-sse lastakse ka pseudo asemel päris HD sisse. |
Levira vabalevi skaleeritud ETV HD paistab natuke ilusam küll kui nende SD. Oleneb saatest ka.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
27.08.2015 21:47:57
|
|
|
kas kanalite seadeid salvestatakse ühenduse alusel kuskil eemal või digiboksi põhiselt (a la seaded salvestatakse otse boksi)?
Mingeid Ukraina kanaleid ka Elion pakub? Üritaks võimalikult vähe Vene propat koju lasta
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|