Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Chardin
HV vaatleja
|
16.08.2015 22:21:57
|
|
|
Ma olen siia maani 33h mänginud ja pole veel Novigradi jõudnud. Minu arust on pea iga teine sidequest kulda väärt või isegi suvaline !-märk annab väga huvitava story. Kui kuulata mida räägitakse ja mis toimub, see kõik sobib kokku väga hästi.
Ja olen kuulnud et Inquisition pidi olema nagu Single Player MMO, et too mingi arv lilli side questina.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcmarta
HV kasutaja

|
17.08.2015 15:40:06
|
|
|
Super mäng tõesti! Märkamatult võid üks hetk avastada, et 8h oled monitori ees aega veetnud.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
17.08.2015 16:11:45
|
|
|
mcmarta kirjutas: |
Super mäng tõesti! Märkamatult võid üks hetk avastada, et 8h oled monitori ees aega veetnud. |
Üks hetk avastad, et oled terve kuu juba mänguga aega veetnud .
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
activeone
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

|
19.08.2015 11:04:31
|
|
|
Soliferrum kirjutas: |
Rahvamassi kõrgete hinnangute tõttu õnnestus W3's kuidagi 10 tundi vastu pidada, kuid lõpuks jäi ikkagi mulje, et need viimased õnnetud Assassin's Creedid on selle mängu kõrval täitsa meistriteosed.
Novigradi jõudes polnud mängu story veel alanud ning soos nii kaua lootusrikkalt ringi joosta oli päris valulik. Ka suures linnas olukord paraku ei edenenud, sest kui isegi Triss saatis jälle fetch queste tegema, siis see oli viimane piir. Gameplay oli komöödiline, sest kõik müütilised loomad surid kergelt, kuid pealtnäha saamatud talupojad olid piirkonna kõige ohtlikumad mõrtsukad. Kui nooli lastakse läbi seinte ja puude, siis witcheri abi otsimine tundub kuidagi ebavajalik. Geralt ka kahjuks reageeris combatis nii, et aeg on pensionile minna. Maailm ja selle taustal mängiv soundtrack olid sama elutud nagu ka W1's ehk kõik kordus ja oli enam-vähem sama. Sama kehtis nende küsimärkide kohta ehk kui AC mängudes pole varem sulgi ja asju taga ajanud, siis ka siin jäi see jubedus tegemata. Kuigi samas oli huvitav näha väidetavalt puuris istuvat tegelast, kes tegelikult seisis puuri kõrval. Kõige positiivsem oli ilmselt ilus valgus ja kena muutuv taevas. Samas kui neid kahte viimast otsida, siis pigem võiks juba GTA V maanteedel ringi kruiisida. Witcher 2 on seerias jätkuvalt parim, kuid see jäi kahjuks pooleli esimese chapteri lõpus kui avastasin, et selle kõige aja jooksul ma ei saavutanud mängus story puhul absoluutselt midagi.
Õnneks saab tagasi minna Inquisitioni uue dlc juurde. Seal toetavad fetch queste vähemalt lore ja huvitav maailm. |
See on kõige kummalisem hinnang mida ma Witcher 3 kohta lugenud olen. Veits kahju ,et selle mänguri navigeerimis ja lugemis oskus nii viletsad on ,et ta kuhugi sohu ära eksis ja enne Novigardi 3-e põhilooga seotud questi seeriat üles ei leidnud. Keira Metzi, Red Baroni ja Crone questi seeriad on minu arvates ühed parimad mis üldse arvutil tehtud on.
Muidugi ma saan aru , et igalühele oma ja kui inimene eelistab inquisitioni stiili : too mulle 3 kivi , 2 puutüki ja 4 lille stiilis queste ...
Siis on ainult rõõm tõdeda , et tänapäeva mängumaailm on nii suur, et mänge jätkub igale maitsele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
19.08.2015 14:09:00
|
|
|
väga põhjaliku ja etteaimamatu sisuga mäng peaks ütlema, kui mõni sellest suppist essugi aru ei saa on see tema oma mure. ainuke etteaimatav osa on kohati see, et vali mida tahad asi läheb ikka nii nagu ei arvanud. varasemates witcher'ites oli sama asi. eriti raske oli Witcher 1'es jääda neutraalseks.
dlc'd + patchid on mängu ka kõvasti parandanud. algne versioon oli ikka suht toores.
ps: mängu tasuks mängida vaid eelviimase või viimase raskusastmega, liialt kergeks läheb mingil momendil
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
19.08.2015 14:23:49
|
|
|
täpselt sama tunne oli minul, lugedes soliferrumi hinnangut selle "kuid pealtnäha saamatud talupojad olid piirkonna kõige ohtlikumad mõrtsukad" peale sai ikka kohe eriti laialt naerda!
aga mis puudutab etteaimamatust, ma ei saaks öelda, et nüüd mingeid eriti ulmelisi plot twiste toimuks üksteise järel. pigem on nagu see, et korraga on toimumas nii palju erinevat ja võimalik on mängida ilma, et kuskil ühe tegevusjada otsas asi igavaks läheks.
arusaamatu on see, et peale patchimist, kui olen level 19, on mul assignitud level 23 silver sword ja tüüp täitsa võitleb sellega. enne pätsi oli see mõõk küll tükkmaad madalama level req'iga aga nagu ma aru saan siis nüüd tuleb lüpsta kuni saab ehk siis mõõka mitte vahetada...
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
19.08.2015 17:33:06
|
|
|
Spoiler 
Ugly Baby oli kaunis lõbus missioon
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
19.08.2015 18:18:55
|
|
|
Kas side questid tulevad juurde ka leveli lisandumisega ?
1. mapis paar missi sain, liikusin edasi järgmise mapini, seal juba questid 15-16 leveli jaoks, ise alles level 3
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
19.08.2015 18:46:20
|
|
|
-Kaivo- kirjutas: |
Kas side questid tulevad juurde ka leveli lisandumisega ?
1. mapis paar missi sain, liikusin edasi järgmise mapini, seal juba questid 15-16 leveli jaoks, ise alles level 3 |
need näkased infotahvlid tuleb üle käia, sealt saab ja igasugu hüüumärgid kaardil üles noppida
neid sidequeste ikka oli, kuid paljud on sellised, mis võivad teiste missioonidega vastuollu minna ning seeläbi failida - pehmelt öeldes on neid ikka то хуя и больше
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
19.08.2015 23:38:46
|
|
|
miskipärast on seal infotahvlitel väga tihti ka mingit täiesti suvalist pahna, ehk kirjakesi, mis ei anna nö. mitte midagi. Kuid jah, külasid on meeletult, tahvleid on meeletult ja alati saab kuskilt midagi
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
20.08.2015 00:22:43
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
miskipärast on seal infotahvlitel väga tihti ka mingit täiesti suvalist pahna, ehk kirjakesi, mis ei anna nö. mitte midagi. Kuid jah, külasid on meeletult, tahvleid on meeletult ja alati saab kuskilt midagi |
kui miskit uut, siis tahvel on mapil kollane, kõik suuremad kirjed on questid, väiksemad on lihtsalt tahvlitäiteks
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flab
HV Guru
|
20.08.2015 09:30:20
|
|
|
Kui pitsat all paberil, siis tegu vist questiga?!
|
|
Kommentaarid: 984 loe/lisa |
   |
778 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
20.08.2015 13:42:38
|
|
|
Hakkan siin ise ka mänguga kahjuks lõpusirgele jõudma, pea stoori on juba lõpusirgel (ei raatsi veel ära lõpetada )ja teised contractid ja sidequestid mis saadal ka ära tehtud,siis hakkasin eile õhtul neid qwenti queste ja asju uurima, need kõik tegemata momendil,kunagi alguses kui mänguga alustasin juuni alguses,siis ei viitsinud või ei tahtnud sellesse eriti süveneda ja mõned mängud mis tegin sain kõik pähe alati tundus nii raske ja ebahuvitav minu jaoks kuidagi... eile siis mängides ja nagu süvenedes on see tegelikult päris äge kaardimäng... et kui ma nüüd õigesti aru saan siis see, cards on deck sinna ma saan laduda kõik paremad kaardid mis mul on ? vähemalt nii ma esiaalgu tegin... muidugi minuarvates on see kaardimäng suht õnneasi ja MUIDUGI peavad head kaardid ka olema! AGA mina tegin vahest nii et lasin 1 roundi vastasel võitta,isegi vahest ta ladus seal oma paremad kaardid lauale,ning lõpuks polnud tal enam midagi ja siis sain mina skoorida ja kui ma nüüd õigesti aru saan siis mõlemal on 10 käiku,olen tähele pannud et vastastel on monemdil selline kaart, kus mina ei saa käia ja vastane laob mitu tugevat kaarti lauale,siis olen kahjuks kaotanud ka .Olen juba mõned mängud isegi võitnud ( endal oli hea meel et olen ikkagi ära teinud kui alguses tundus väga raske, ) võitmisega saab vist paremaid kaarte ka juurde kui olen õigesti aru saanud ? endal on sellised kaardid ka kui vastane paneb oma selle mingi peakaardi lauale mis toob palju punkte, siis selline kaart on mul mis selle skoori tal kõik ära nullib, mitu korda on see mulle võidu toonud Üks kaart oligi ühel kellega mängisin, et tüüp pani kaardi lauale ja tuli kohe 15 punkti... ühest kaardi mõtest ma nagu ei saa aru see mingi kaart kus päike hakkab nagu paistma vms et päiksekiired nagu paistavad kaardi lauale. midagi väga palju head ei tee mis aitaks kaasa võidule ....
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcmarta
HV kasutaja

|
20.08.2015 18:19:57
|
|
|
Qwent väga kõva mäng!
Päikese kaart teeb ilma selgeks, ehk siis kui vastane on kasutanud udu, jää, vms (ei mäleta mis see kolmas oli) kaarti mis tõmbab sul teatud real siis punktid maha, saad sina ilma selgeks teha ja oma punktid tagasi teenida.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rand0m
HV vaatleja

|
20.08.2015 18:23:21
|
|
|
Gap, õnnemänguga tegemist ikkagi ei ole. Kõik sõltub oma pakki ehitusest ja selle kasutusest. Kui on hästi üles ehitatud, siis ei tohiks probleeme tekkida.
Mängus käike kui selliseid ei ole. Käite kordamööda kuni keegi passib või kaardid otsa saavad. Vahepeal ongi mõistlik meelega round pähe saada, seega midagi innovaatilist sa ei teinud.
Võites saab tõesti kaarte juurde endale, kuigi parimad kaardid tulevad ikkagi gwent questidest. Tavalistelt merchantitelt väga häid kaarte ei saa (mõne erandiga).
Sõltuvalt pakist on weather kaardid väga kasulikud. See päikesega kaart nullib kõik weather kaartide efektid ära.
Nt. kui sul on 25 range punkti (non-hero kaardites) ja keegi käib fogi, siis jääb sul sinna +1 per kaart. Clear weather kaart eemaldab kõik taolised ilma kaardid, seega teatud olukordades aitab see ikka võidule kaasa.
Kaarte saad osta ka merchantitelt
Äkki oli natuke abiks.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
20.08.2015 18:42:36
|
|
|
Rand0m, Tänud ikka oli abiks. Ma nende käikudega mõtlesin seda et ta näitab seal kaardilaua peal on 10 kaarti mõlemal, st et 10 korda saab igaüks käia oma kaarte lauale ? või ma eksin ? vahest paneb vastane sellise kaardi laua peale, kus ma jäängi vahele ja vastane laob mingi hunniku kaarte lauale... mingil määral on ikkagi õnnemäng ja loomulikult peab olema hästi kaval ja hästi üles ehitanud oma kaardipaki Alguses mulle ikka tundus et vastastel on alati tugevamad kaardid kui minul.Muidugi ma tean et kaarte saab merchanditelt osta ja olen vist oma teada Velenis ja novigradis kõik ikka ära ostnud niipalju kui olen ringi tuulanud ja otsinud...
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
20.08.2015 19:57:00
|
|
|
Gap, kaartidel on ju kirjeldus peal, mida need teevad?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
20.08.2015 21:23:24
|
|
|
londiste kirjutas: |
Gap, kaartidel on ju kirjeldus peal, mida need teevad? |
jah ma tean et on... lihtsalt ma ei ole kõike lugenud täpselt veel, mida mõni kaart teeb,lihtsalt ühes mängus sain aru et vastane käis ühe kaardi lauale ja ma ei saanud käia ja vastane lajatas veel mitu kaarti järgi
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rand0m
HV vaatleja

|
21.08.2015 00:07:59
|
|
|
Gap, see number näitab vaid mitu kaarti sul käes on.. Käia saad täpselt nii palju kui sul käes on. Kätte saad juurde kaarte leader ability'te ja spy kaartidega. Võimalik ka medic kaartidega non-hero kaarte "ellu äratada".
Scoiatel ja monster deckide puhul on ka group vms kaardid, mis toovad lauale kõik sarnased kaardid su deckis (mitte käes, vaid pakis).
Sellist kaarti ei leidu, millega saab vahele jätta. Arvatavasti sa lihtsalt passisid.
Passimise puhul pead teadlik olema, et peale seda ei saa sina ühtegi kaarti mängu panna, vastane aga nii palju kui soovib.
Õnnemängust on asi ikkagi kaugel. Tuleb vaid mängu mehaanikast aru saada.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
22.08.2015 19:05:57
|
|
|
lõpetasin ka lõpuks selle, level 35
teistkorda seda küll enam läbi ei jaksa teha
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
22.08.2015 23:01:56
|
|
|
mis seal teisel korral üldse teha oleks kui kõik on juba nähtud, tehtud ja proovitud. kujutan ette, et mängutunde tuleb endal lõppkokkuttes üle 80. suht ulme ju tegelikult, miski 4 ööpäeva aga loodud maailm on muidugi jah nii vägev ja võimas, et kõvasti saaks sinna igasuguseid lisasid ja uuendusi genereerida, põhimõtteliselt lõputult
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
noonius
HV kasutaja

|
23.08.2015 10:38:09
|
|
|
libe kirjutas: |
lõpetasin ka lõpuks selle, level 35
teistkorda seda küll enam läbi ei jaksa teha  |
kui redkit2 välja tuleb, moditakse kõik nii ära (a la Skyrim), et see assb olema peaaegu et uus mäng
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
23.08.2015 10:52:40
|
|
|
need modid kotivad mind kõige vähem
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
23.08.2015 16:28:39
|
|
|
Ei tule mingit redkiti. See modkit mis hiljuti tuli ongi kõik.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|