see päev on saabunud, equipment on 50% odavam, mida ma oma IS-3 ja cromwelli peale peaks soetama netis palju kirjutatud aga ma olen huvitatud kodusoojast soovitusest eriti algajale mängijale
IS3 peale peaks panema seda equipmenti, mis sihtimiskiirust tõstab. Ehk Ventikas, Vert. stabilizer ja Enhanced Gun Laying Drive. Kiusatus on kasutada Gun rammerit, aga ole sellest üle. Dämmi teevad ainult need lasud, mis õnnestub aegsasti välja sihtida.
Cromwell on medium, niiet talle soovitaks peale panna Coated Optics, Vert stab ja Gun rammer/Ventikas sõltuvalt enda eelistusest. Ventikas teeb liikumisel sihikuringi väiksemaks, annab 5% sihtimiskiirusele ja 5% reloadile, lisaks veel 5% meeskonna skillidele nagu camo jne. Gun rammer annab 10% kiirema laskmise.
EDIT: pagan, kas Cromwellil oli üldse Vert stab? Kui mitte, siis Vert stab'i asemel tuleks Gun Laying drive'i kasutada.
Huvitavaks läheb viimasel 6-l minutil ja lõpplahendus võttis täitsa pahviks
(Tervitused ka "fantaasiamaailm" nimelisele Eesti mängjale, ära pikka viha pea ) _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Huvitavaks läheb viimasel 6-l minutil ja lõpplahendus võttis täitsa pahviks
(Tervitused ka "fantaasiamaailm" nimelisele Eesti mängjale, ära pikka viha pea )
Tuleb ikka uuesti hakata tankide weakpointe pähe õppima. Avastasin täna E75 tornil pisikese kõrva mida saab IS6 tavamoonaga vabalt läbi peneda. Tier 9 VKl saab tavamoonaga peneda kuulipritsi auku jne.
Pane või hotskinnid peale
IS3 peale peaks panema seda equipmenti, mis sihtimiskiirust tõstab. Ehk Ventikas, Vert. stabilizer ja Enhanced Gun Laying Drive. Kiusatus on kasutada Gun rammerit, aga ole sellest üle. Dämmi teevad ainult need lasud, mis õnnestub aegsasti välja sihtida.
IS3 stronk sniper tank? Nii rumalat juttu kazna mehe poolt küll kuulda ei tahaks. Kui sa IS3 peal rammeri skipid siis nojah, aeg vist mängu uuesti õppima hakata. _________________ Mina panin kunagi kaa hästi
kalm, vaatan et mul on IS3 peal avg dam ca 75 punkti kõrgem kui sul, seega võibolla päris mullikesi ikka ei puhu Kuna ma võtsin selle masina uuesti kätte alles ca kaks kuud tagasi (eelnevad ca 200 mängu pärinevad aastast 2011-2012, kui ma olin veel täitsa noob), siis viimase 123 mängu tulemused on üldse avg damage 2073 ja WR 69%.
Equipmenti paigaldamisel on alati valik - kas võimendada tanki loomulikke tugevusi või kompenseerida nõrkusi. IS-3 puhul on selge, et pikk aimtime (tervelt 3,4s) ja ebatäpne kahur (0.4) on selle masina suurim nõrkus. Siinkohal tasub mõelda ka efektiivsele DPMile. Efektiivne DPM on siis mitte reload kiirus, vaid kiirus, millega sul õnnestub reaalselt vastast penetreerida (siin hakkab mängima weakspottide tabamine, pikalt distantsilt tabamine, trackimine jne). Kasutades minu soovitatud mooduleid kukub aimtime 2.9s peale (+0.5s kiirem) ja täpsus paraneb (0.4 -> 0.38). Lisaboonuseks on see, et veedad 0.5s vähem aega vastaste laskesektoris. Ma julgen väita, et efektiivne DPM on selliselt seadistatud IS-3-l märksa parem.
Gun rammerit EGLi asemel kasutades kukub reload 12.47s pealt 11.22s peale (+1.25s kiirem), aga siis istud täis 3.4s vastaste tule all, et teha oma lask ära, või siis pead ca 200-300m distantsil olevat "tasuta" sihtmärki selle võrra kauem sihtima, samas kui su tiim teda juba peenestab.
Ja kuna sa juba KAZNAt mainisid, siis seesinane setup on KAZNA CWs/ESLis kohustluslik IS-3 mängides. Full shooting gear.
Aga kui sul kahtlusi, siis võime mõni õhtu mu striimis platoonida, kasvõi ilma voice commita, ja vaadata nt üle ca 10-15 mängu, kumb saab kõrgema keskmise. Siis hea seda teistele ka soovitada
Ma ei hakka isegi seda peenisevõrdlust järgmisele tasemele viia aga olgu mainitud, et see oli üks mu esimesi tier8 tanke ja mänge mis on tehtud väljaspool randomit on ca 1/3 totalist.
75 dammi rohkem, oh NOES. Peale sellist saavutust peaks ma nüüd vist küll sinu autoriteeti austama ja poole lause pealt vait jääma. 75 PUNKTI goes to erickhv!
IS3 accuracy ja aim time ei oma mingit rolli kui sa istud tankidega ninapidi koos, mida sa peaksid 90% ajast tegema selle aparaadiga. Kui sul on probleeme IS3'ga penemisel siis tasub vaadata pigem peeglisse mitte moodulite otsa. _________________ Mina panin kunagi kaa hästi
Võibolla kui sa mängid Tier 7 ja Tier 8 tankide vastu, siis see vastab tõele. Tier 9 ja eriti 10 mängudes see loogika ei päde enam minu arust, seal pead hakkama weakspotte laskma, et üldse peneda, isegi kullaga. Aga eks igaühel on oma mängustiil ja equ valikud ka sellest lähtuvad - lihtsalt ei maksa täiesti maha ka teha teiste valikuid, kui enda tulemused veel päris nende omadeni ei küündi. Võibolla nad ikkagi midagi jagavad asjast.
kalm kirjutas:
75 dammi rohkem, oh NOES. Peale sellist saavutust peaks ma nüüd vist küll sinu autoriteeti austama ja poole lause pealt vait jääma. 75 PUNKTI goes to erickhv!
Naljakas et sa selle peale üle reageerid, aga see on muide erinevus WN8 2230 (bluunikum) ja WN8 2500 (uunikum) vahel. Ainult 75 punkti dämmi.
viimati muutis erick 17.08.2015 11:40:07, muudetud 2 korda
Ma olen erickuga päri, aga ma olen mänginud mõlemat moodi. Kord olen kasutanud laadimist, kord kahte sihtimismoodulit. IS7 puhul kasutasin alati mõlemat sihtimismoodulit. Alati ei ole ninapidi koos ja kaugemalt oli muidu väga raske pihta saada. Is3 on sama, koguaeg ei ole linnakaardid ja ka linnakaardis on parem kui saab lasta kaugel olevale tankile kiiremini pihta kui teha üldse ebaõnnestunud lask. Kahe sihtimismoodui kasu on IS3 ja IS7 hästi tuntav. T69 näiteks sihib kaua ja halvasti, aga kahe sihtimismooduli kasu jääb tal väikseks ja ma kasutan parem optikat.
Kui ma olen twichis vaadanud pro liiga mänge, on samadel tankidel olnud erinevad moodulid peal. Mida keegi hindab ja mis seal ikka.
Üldse sihtimine on kuidagi seotud tähtede seisu ja päeva horoskoobiga. On päevi kus pihta millelegi ei saa ja on päevi kui järjest teen mänge kus mingi IS tankiga lasen sõidupealt kaardi teises otsas olevaid tanke lambist ära.
Erick: Tegelikult ei ole mõtet väga selliselt tankide statse mõõta kuna Wotis tanke nerfitakse ja siis buffitakse ja siis uuesti nerfitakse. Kunagi ei tea mis ajajärgul on tankiga mängitud ja kas tank oli tollal nõrgem või tugevam. Mõõtmine oleks tõepärane kui mängus tankid kunagi ei muutuks.
Mitte ma ei reageeri üle vaid pigem facepalmin sinu üpris haledale üritusele tõestada midagi mis ei olnud üldse esialgse arutelu osa. IS3 moodulite valik oli algne teema aga tundub, et su kompleksid kuidagi ei lase sellel vestlusel edasi minna ja oli vaja asi kuidagi kiiresti personaalseks ajada ning kuidagi numbritega oma üleolu tõestada. Sorry vana, aga sellised trikid on liiga primitiivsed ning ei toimi minupeal. Ma lihtsalt ütlen, et see sekund+ kiirem reload on sellistes situatsioonides milles IS3 olema peaks võib mängida olulisemalt suuremat rolli kui kiirem aimtime või parem acc. _________________ Mina panin kunagi kaa hästi
IS3 moodulite valik oli algne teema aga tundub, et su kompleksid kuidagi ei lase sellel vestlusel edasi minna ja oli vaja asi kuidagi kiiresti personaalseks ajada ning kuidagi numbritega oma üleolu tõestada. Sorry vana, aga sellised trikid on liiga primitiivsed ning ei toimi minupeal.
kalm kirjutas:
Nii rumalat juttu kazna mehe poolt küll kuulda ei tahaks. Kui sa IS3 peal rammeri skipid siis nojah, aeg vist mängu uuesti õppima hakata.
Kompleksid ja personaalseks ajamise au vist jääb ikka sulle seekord. Kui sa ründad kedagi isiklikult, siis handle'i tagajärgi ka nagu mees. Stream challenge püsib Kui vastu võtta ei soovi, siis püsi vagusi. intact võib tulla kolmandaks, ilma mooduliteta
Viga oli see et üldse suu lahti tegin. Püsin edaspidi vagusi, et sa oma kõrgel hobusel saaks ka edaspidi siin egotrippida. Üks asi sai nüüd küll elavalt tõestatud, et sinu üle tagareast itsitada on palju rohkem entertaining kui sinuga vestelda. _________________ Mina panin kunagi kaa hästi
Võibolla järgmine kord siis tasub vestlust alustada viisakalt, normaalse inimese kombel, mitte esimese asjana soovitada endast taseme jagu kõrgemal mängival inimesel hakata mängu uuesti õppima
Viisaka ja konstruktiivse kriitika vastu mul pole midagi. Kui sul on kindlat alust arvata, et gun rammeriga teeb IS-3 peal rohkem dämmi, siis löö oma numbrid ja võrdlused letti.
mitte esimese asjana soovitada endast taseme jagu kõrgemal mängival inimesel hakata mängu uuesti õppima .
Äkki on asi selles, et ma ei pea sind eriti heaks mängijaks ? Mees kes sõidab prem MM tankiga statte hommikust õhtuni ei klassifitseeru minusilmis kuidagi "kõrgemaks tasemeks" näidaku sinu numbrid mis tahes. _________________ Mina panin kunagi kaa hästi
mitte esimese asjana soovitada endast taseme jagu kõrgemal mängival inimesel hakata mängu uuesti õppima .
Äkki on asi selles, et ma ei pea sind eriti heaks mängijaks ? Mees kes sõidab prem MM tankiga statte hommikust õhtuni ei klassifitseeru minusilmis kuidagi "kõrgemaks tasemeks" näidaku sinu numbrid mis tahes.
No on ikka mees. Kiire vaade su enda viimase 1000 lahingu enimmängitud tankidele:
I am no expert, aga vaatan tabelit ja ei saa aru, kuidas tankid, millega kokku on 100 battlet tehtud on viimase 1000 mängu kõige enam mängitud tankid? _________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod |
Proovi võtta statistika niiet last 1K mängu oleks ka reaalselt 1K mängu mitte 282 battlet. Üllatust selles nimekirjas on vähe, pole vist 3 või rohkem nädalat aktiivselt mänginud peale mõne premiumi duubli päevas.
Selle mõtlemise ja postitamisega on tõesti põnevad lood, ma räägin special MM tankidega sattide farmimisest sa lajatad mingi suvalise nimekirja ette, mis ei oma mingit seost mu eelneva väitega. 5 premium tanki küll aga millel ühel on ainult special mm. Ma tõesti ei saa aru millest sa räägid... _________________ Mina panin kunagi kaa hästi
kalm, sry, ükski sait ei näita Last 1K all rohkem kui su viimase 2 kuuga tehtud lahinguid. Kui neid on 282, siis lihtsalt nii on.
Selles mõttes, sa võid loomulikult arvata minu mängu- ja õppestiilist, mida iganes Klassikaline tomatite loogika - numbrid, winrate jne ei tähenda midagi, TEGELIKULT sa oled kindlasti parim mängija threadis, eks.
Mina jälle arvan, et ma ei võta väga tõsiselt mehe arvamust, keda pool aega hoiab platoonis nagu sitta pilpa peal üks Eesti ühe käe sõrmedel ülesloetavatest non-reroll superuunikumidest. Kuidas sa oled suutnud kõik need aastad intacti kõrval mängides mitte vähemalt uunikumiks saada on müstika. Selle kõrval oma käe peal nullist Type 59 peal superuunikumi tasemel mängima õppimine ei tundu nagu väga suur häbiplekk.
Aga ma sekkuks ka korra ja teen ettepaneku lõpetada see vaidlus, kuni veel mõni osa väärikusest alles on. Ning ei minda veel rohkem isiklikuks .
Jah, ja mis puudutab erinevaid inimesi - ega erick ei sümpatiseerinud mulle ka alguses kuidagi, kuna tal käib see tankimäng exceli ja tabelite järgi. Aga pikemalt tema postitusi ja õpetusi lugedes tekkis mul arusaamine, et ma ise teen midagi kogu aeg üsna valesti tankimängus. Ja teen siiani, aga see selleks. Arusaamine sellest, et kui keegi minust midagi paremini teeb, siis see ei anna põhjust teda maha tegema hakata. Vaid - pigem siiski temalt õppida. Ei ole ju mõtet ringrajal ka kuulata tegelast, kes kaks korda sõidu ajal kummuli kukub, vaid ikkagi tegelast, kes on parima ringiajaga.
kalm kasutajaga on asi üsna lihtne arvamuse osas. Visualiseerides - lihtsalt keset vestlust löödi korteriuks jalaga lahti ja üle läve hõigati tuppa: õu mees, Sa oled ju täitsa m.nn. Imestan, et erick reageering asjale oli üsna õpetlik ja rahulik ja argumenteeritud.
Type 59 on tõesti eriline tank oma SMM suhtes. Näiteks mul t-54 protoga on t8 mängud väga väga head, t9 head ja t10 väga halvad. T10 keskmine damage jääb mul 500 kanti, masendav onju. Aga see tank ei pene lihtsalt ja kaugelt lastes laseb kõik mööda. Snaipida ei saa kuna pole penet ja eesliinile t8 medikaga ka ei lähe. Tier 8 ma suudan mängida WN 4000-10000ni ja t10nes on WN8 100-400 vahel. Type on eriline tank kuna tal on ainult sihtimine küll tiba aeglasem, aga kõik muud väärtused on paremad ja SMM.
Kui Type 59 võtta SMM ära, siis erick temaga enam ei mängiks nii palju. T10 on ta samasugune pann nagu kõik teised premmikad.
Võrrelda, siis võrrelda neid tanke mida kõik mängijad saavad omada, siis oleks aus ja võrdne. SMM sis võrrelge näiteks is6te või fcm50t mida kõik saavad omada kui nad on seda tahtnud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.