praegune kellaaeg 17.06.2025 22:15:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Polugan
HV vaatleja
|
10.08.2015 12:02:12
Lenovo sülearvuti puhastamine Bloatware'ist? |
|
|
Küsimus siis tekkis mul selline:
Naine ostis Lenovo läpaka koos windoosaga. Teadagi pannakse koos opsüsteemiga Lenovo läpakatesse (ja ka teiste tootjate firmad) peale hulganisti mõttetuid programme (bloatware?).Nii siis suurema osa neist olen ma saanu juba maha võtta, aga kõiki päris ei julge, sest äkki touchpad või heli vms lakkab töötamast. Kas on mingi programm mis puhastaks windoosa sellistest kasututest programidest, just eriti nendest tootja poolt kaasa pandud kasututest? ccleaner või Adwcleaner?
Ise oma Dell läpaka ostsin (4 aastat tagasi) ilma opsüsteemita ja panin win 7 ise peale ja seega polnud mingeid üleliigseid programme, ainult Dell'i enda mõned draiverid oli vaja tõmmata. Ja nüüd ongi seis selline, kus ei erista ära milline on kasutu ja milline vajalik programm.
Kui soovitate format ja puhas install, siis ei, jamasin enda läpaka formatiga juba mitu päeva ja ei ole tahtmist seda uuesti niipea läbi teha.
Kui see teema on vales kohas või juba taoline tehtud, siis äkki saab mõni admin õigesse kohta tõsta või mind õigesse teemasse juhtida. Tänan!
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.08.2015 12:37:09
|
|
|
tsitaat: |
Nii siis suurema osa neist olen ma saanu juba maha võtta, aga kõiki päris ei julge, sest äkki touchpad või heli vms lakkab töötamast.
|
Mis siin karta, kui heli/padivms maha võtad kogemata, siis tõmbad kodukalt uued driverid
Pealegi kui ei häiri ja masin koomas pole, las siis olla.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
10.08.2015 12:44:08
|
|
|
Kui palju neid programme seal siis on?
_________________ Kamehameha in your face! |
|
tagasi üles |
|
 |
Polugan
HV vaatleja
|
10.08.2015 12:45:04
|
|
|
Kuna masin ei ole just kõige võimekam, pigem just selline tekstitöötluse ja filmide vaatamise jaoks, siis mida vähem jama peal on, seda parem
Kuskil ~5-10, peast ei mäleta hetkel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
11.08.2015 20:30:55
|
|
|
Puhas install ja kodulehelt saad kenasti vaid vajalikud asjad alla tirida. Kõige kindlam.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
13.08.2015 09:16:26
|
|
|
Windows 10 upgrade ja valik " Remove all user files and apps".
Saad puhta ja läikiva Windows 10 masina.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Adebisi
Kreisi kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|