Viimastel päevadel päria tihedalt neid uuendusi välja rollinud, mäng igatahes päris korralikuks muudetud!
egas uuendustest pole kasu kui multiplayer ei supporti neid .. üleeile jagelesin sellega, lõpuks sain vana versiooni peale ja hakkas tööle ..
ETS2MP tiim FB lehel ütles, et 1.19 support on olemas, aga asi ei ole veel updated.
paari päeva eest toimus adminnide poolt mingi suurem konvoi, sai sealgi kaasa löödud. 200+ veoautoga tõmbas FPSi ikka väga madalaks millalgi võtan ette ja teen mingi lühikese klipi vast kokku kah, kui just 48h haul paremaks ei osutu _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
Viimastel päevadel päria tihedalt neid uuendusi välja rollinud, mäng igatahes päris korralikuks muudetud!
egas uuendustest pole kasu kui multiplayer ei supporti neid .. üleeile jagelesin sellega, lõpuks sain vana versiooni peale ja hakkas tööle ..
ETS2MP tiim FB lehel ütles, et 1.19 support on olemas, aga asi ei ole veel updated.
paari päeva eest toimus adminnide poolt mingi suurem konvoi, sai sealgi kaasa löödud. 200+ veoautoga tõmbas FPSi ikka väga madalaks millalgi võtan ette ja teen mingi lühikese klipi vast kokku kah, kui just 48h haul paremaks ei osutu
ma lõustaraamatus ei käi
kuulsin jah et miskit toimus aga osaleda ei saanud kuna olin tööl sel ajal.
48h haul .. sa mõtled ikka 64 ? ..
paari päeva eest toimus adminnide poolt mingi suurem konvoi, sai sealgi kaasa löödud. 200+ veoautoga tõmbas FPSi ikka väga madalaks millalgi võtan ette ja teen mingi lühikese klipi vast kokku kah, kui just 48h haul paremaks ei osutu
ma lõustaraamatus ei käi
kuulsin jah et miskit toimus aga osaleda ei saanud kuna olin tööl sel ajal.
48h haul .. sa mõtled ikka 64 ? ..
mul pohlad, osa võtan ikka _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
Kõik on oodatud
Osalen täna kindlasti ise ka .. Näed sõitmas siis võid vabalt tere öelda ja miks ka mitte minuga kaasa sõita.
InGame Nick: [EstTrans] PardiPeer .. sama nimega leitav ka Steamist .. kõik AHVide sõbrakutsed võtan vastu .. pakkuda võib igasugu sõite (üksinda eriti ei viitsigi rollida)
Ma vaatasin seda American Truck Simulatori mängimist Youtubest mõned kuud tagasin ning mõtlesin, et väga imelik saab olema mängida autoga millel on nii pikk nina. Euroopas on kõik veoautod ilma kapotita, kuid ameerikas on kõik autod kapotiga
Ma vaatasin seda American Truck Simulatori mängimist Youtubest mõned kuud tagasin ning mõtlesin, et väga imelik saab olema mängida autoga millel on nii pikk nina. Euroopas on kõik veoautod ilma kapotita, kuid ameerikas on kõik autod kapotiga
Ei ole Ameerikas kõik kapotiga...
Spoiler
Ja neid igasuguseid ninata masinaid kohtab seal teedel lausa üllatavalt tihti... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Volvo teeb ka United States of Awesomi jaoks spets pika torsoga masinaid, võõras vaadata lausa
SUUR PILT
Spoiler
_________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
Oi kuidas ma seda ootan. Tuli kohe PttM meelde oma miljonite mod'idega... olid aja... _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Cofy, See mingi vana teema ju, mai algus, Win10 tuli välja juuli lõpp. Vahepeal on parandustöid seal väga palju tehtud. Endal Win10 peal töötab ETS2 kenasti.
Kui kasutaja mingit veateadet või täpsemat kirjeldust ei too, mis viga siis mängu käivitamisel tekib, ei oska eriti aidata ka...
Cofy, See mingi vana teema ju, mai algus, Win10 tuli välja juuli lõpp. Vahepeal on parandustöid seal väga palju tehtud. Endal Win10 peal töötab ETS2 kenasti.
Kõik õige, vaata millele ma vastasin, ning kuidas ma seda tegin
Kui kellelgi infot, et kust saada North expansion/DLC hea hinnaga siis võib kirjutada ps-i. Samuti hetkel proovin holy grail achievementi saavutada - 100% of map discovered. Hetkeseisuga 130 tundi mänguaega kulutatud ja leveliks 14. Steamis kasutajanimi Rufu. _________________ (Est)Rufu
Kui kellelgi infot, et kust saada North expansion/DLC hea hinnaga siis võib kirjutada ps-i. Samuti hetkel proovin holy grail achievementi saavutada - 100% of map discovered. Hetkeseisuga 130 tundi mänguaega kulutatud ja leveliks 14. Steamis kasutajanimi Rufu.
Hakkasin üle mitme kuu jälle ETS2 mängima. Siin on võibolla see teema läbi käinud, aga hetkel pole aega sirvida, mismoodi ma mängu 64bit peal jooksma saan ? Mul näitab ikka üleval nurgas sulgudes 32bit.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.