Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1357, 1358, 1359 ... 2361, 2362, 2363  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 227 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 529

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Six
HV veteran
Six

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 06.08.2015 16:29:56 vasta tsitaadiga

JazZ, 4.027 on SmartHubis.

JazZ kirjutas:
Six kirjutas:
Samsa äpp sai täna uuenduse. Nüüd versioon 4.33.1.
armjan, äkki kommenteerid lühidalt, mis on sellel versioonil olulisemad parandused/uuendused?

Mis Smart Hub'is äpi versiooniks näitab?

Paistab et SEK-2500U'l on äpp jälle ära korjatud... Samsung ei suuda otsustada millel see toimib?
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

sõnum 06.08.2015 17:21:48 vasta tsitaadiga

weasel kirjutas:
Tahaks teada, mis universaalpulte kasutate eKodu + muu kama juhtimiseks. Mul hakkab vana Harmony otsi andma ja peaks midagi asemele vaatama. Huvitavad just need, kes kasutavad numbrinuppe kanalite vahetamiseks.

enne kasutasin seda:
http://support.logitech.com/product/harmony-remote-650
sobib kui numbrid peavad näpu all olema, ekraanilt hea valida ka seadmeid üksikuna ja neid terve originaalpuldi funktsionaalsuses juhtida.

nüüd on see:
http://support.logitech.com/product/harmony-ultimate
sest otseselt pole numbreid vaja, kuigi ekraanile saab need kuvada.

soodsamalt kui logitechi poes olid need amazon.de lehel
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
can860
HV vaatleja

sõnum 06.08.2015 19:32:46 vasta tsitaadiga

weasel kirjutas:
Tahaks teada, mis universaalpulte kasutate eKodu + muu kama juhtimiseks. Mul hakkab vana Harmony otsi andma ja peaks midagi asemele vaatama. Huvitavad just need, kes kasutavad numbrinuppe kanalite vahetamiseks.

Harmony Touch http://support.logitech.com/product/harmony-touch
Numbrid saab vajadusel puuteekranile swipe'da.

Sai kunagi amazonist tellitud, UK-st. Oli väga hea hind, laadijal nii UK kui europistiku vahetatav ots.

E: tõsisele vanakoolimehele (kes näpitavaid ekraane ei salli) oleks ilmselt ülim see Philips: http://www.mea.philips.com/c-p/SRU7140_10/4in1-tv-dvd-sat-amp
Kahjuks enam ei toodeta, võibolla on mõnesse poodi vedelema jäänud. Tegelikult oli ülimugav väike pult, päris mitmed aastad oli kasutuses enne Logitechi.
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 06.08.2015 22:38:55 vasta tsitaadiga

conx kirjutas:
can860 kirjutas:
Upitaks üht vana ja ununevat teemat ka vahelduseks - kas DD5.1 heli tagasituleku osas uues NutiTV's (täpsemini uue nutiTV menüüga - teenuses polnud vahet, DD5.1 toimis ka kombinatsioonis uusnuti teenus + vana menüü) ei ole vahepeal arenguid toimunud? On üldse lootustki selles osas veel?

Ja kas Arrise boxil ka ei ole 5.1?

Siin pole vahet kas Arris või Motorola. Uus nutiTV'l DD 5.1 heli ei tööta. Vana nutiTV ja Motorola oli DD 5.1 heli olemas.
Võib-olla Elion tahabki nii? Uuel ei peagi olema? Ja kusjuures Samsungi uus nutiTV'ga on DD 5.1 heli olemas! Mõistatus?
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 07.08.2015 14:37:31 vasta tsitaadiga

... mitte, et see mingi uudis oleks, et Elioni app Samsungi telekas normaalselt ei tööta aga noh, järelikult sein pehmem, kui pea icon_rolleyes.gif eile sai üritatud üht Discovery Science HD kanali saadet vaadata, mis oli juba pea-aegu läbi. Alustasin algusest ja üritasin vaadata salvestust, kuid otseloomulikult tekkise sellega probleeme. Salvestust sain vaadata umbes 5min ja hüppas algusse tagasi, ka teist korda proovides juhtus sama. Kolmandat korda enam ei viitsinud proovida, sest ka kerimine ei toiminud, hakkas sellepeale mummutama. Vist olen kunagi varem kah sarnase jama peale sattunud, kuid siis sai saade ikka vaadataud ...
rene p
HV veteran

sõnum 08.08.2015 10:16:47 vasta tsitaadiga

H2 on mitmendat päeva ilma pildita.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 08.08.2015 11:10:18 vasta tsitaadiga

rene p kirjutas:

Mul on pilt ees, seega ilmselt mingi lokaalne ühenduse probleem.

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 08.08.2015 11:14:47 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
rene p kirjutas:

Ei usu, mul pole samuti pilti... icon_neutral.gif
Täishäälikute pakett ainult... thumbs_down.gif

Vaata kasutaja äripakkumisi
O: Skänner 0173
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 08.08.2015 11:38:09 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Pailaps kirjutas:
rene p kirjutas:

Tahad kuvapauku? Täishäälikute pakett on juhul, kui liiniressurss ei võimalda. Kui lihtsalt must pilt ja heli pole, siis pole võtmed avamiseks eoses kohale jõudnud.

123 nüüd valima sõbrad!

Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis Pailaps 08.08.2015 12:22:57, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 08.08.2015 11:47:41 vasta tsitaadiga

Pailaps, helistasin sinna juba...esmaspäeval uurivad... icon_wink.gif

Liiniressurss ei võimalda...optika otsas... icon_eek.gif
Mis bitratega see teil siis sealt tuleb, et Gigabitist enam ei piisa, samas kui kõik teised HD kanalid ei jää liiniressursi taha... clown.gif

Vaata kasutaja äripakkumisi
O: Skänner 0173
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 08.08.2015 12:02:42 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:

Mis bitratega see teil siis sealt tuleb, et Gigabitist enam ei piisa, samas kui kõik teised HD kanalid ei jää liiniressursi taha... clown.gif

No üldjuhul on kokutav pilt, kui on liinikvaliteediprobleemid või seadmest tingitud häired. Ma pole hiromant.

can860
HV vaatleja

sõnum 08.08.2015 12:08:53 vasta tsitaadiga

Ei ole ka siin optika otsas H2 pilti, hääle osas pole isegi täishäälikutepaketti. Üksikud "kriuksud" tulevad läbi.

Mul jäi aga hoopis midagi huvitavamat silma Pailaps -e kuvapaugu peal - menüüs H2 juures on näha salvestuse märki. Kas see tähendab, et salvestuste puudumise probleem on lahenduse saanud ja laiem üldsus saab samuti kõikide lubatud kanalite salvestusi peagi näha? Augustikuusse lubati mingit parandust selles osas, kui klienditeenindusega suheldud sai...
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 08.08.2015 12:22:17 vasta tsitaadiga

can860 kirjutas:
Ei ole ka siin optika otsas H2 pilti, hääle osas pole isegi täishäälikutepaketti. Üksikud "kriuksud" tulevad läbi.

Mul jäi aga hoopis midagi huvitavamat silma Pailaps -e kuvapaugu peal - menüüs H2 juures on näha salvestuse märki. Kas see tähendab, et salvestuste puudumise probleem on lahenduse saanud ja laiem üldsus saab samuti kõikide lubatud kanalite salvestusi peagi näha? Augustikuusse lubati mingit parandust selles osas, kui klienditeenindusega suheldud sai...

Vaata salvestust peale jookseb mul antud kanal kokku. UusNutiTV paketi tellinutel, kellel vana nutitv menüü on salvestamine kapitaalselt katki. Pisivigu on veelgi, nimelt kanalit, millel pole saatekava, lukustama minnes enam lukustust ei küsita.

Pole päris ideaalne, kuid kuna ma näen, et töö käib, siis ootan kannatlikult.

Motiv8
Kreisi kasutaja
Motiv8

sõnum 08.08.2015 12:40:56 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Etz kirjutas:

No üldjuhul on kokutav pilt, kui on liinikvaliteediprobleemid või seadmest tingitud häired. Ma pole hiromant.

Samsungi app mul ja ka virvendab H2 pilt...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 13
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 08.08.2015 12:45:59 vasta tsitaadiga

can860 kirjutas:

Salvestus ei tööta kui sul on tellitud HD pakett. Lisakanalite ja teistes pakettides töötab salvestus. Mulle lubati toest et see parandatakse uue softiga mis tuleb suve lõpus?
tagasi üles
can860
HV vaatleja

sõnum 08.08.2015 15:07:48 vasta tsitaadiga

Tompa kirjutas:
can860 kirjutas:
...

Salvestus ei tööta kui sul on tellitud HD pakett. Lisakanalite ja teistes pakettides töötab salvestus. Mulle lubati toest et see parandatakse uue softiga mis tuleb suve lõpus?

HD pakett on tellitud jah, tookord suheldes probleemi ja selle paketi omavahelist seost vähemalt mulle välja ei toodud.
No ootame, vaatame. Ma lähtun mulle lubatust. Kui see ei täitu, tekib põhjus lisainfot nõuda. Iseasi on Telekomi poolt sellises olukorras teadlikult pooliku teenuse eest täismahus tasu küsimine... 5€ pole nüüd teab mis summa aga põhimõtteliselt võiks ju midagi "kompensatsiooniks" pakkuda. Olgu selleks siis kasvõi tahvel šokolaadi.
tagasi üles
Motiv8
Kreisi kasutaja
Motiv8

sõnum 08.08.2015 17:25:23 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Etz kirjutas:
Pailaps kirjutas:
rene p kirjutas:

Tahad kuvapauku? Täishäälikute pakett on juhul, kui liiniressurss ei võimalda. Kui lihtsalt must pilt ja heli pole, siis pole võtmed avamiseks eoses kohale jõudnud.

123 nüüd valima sõbrad!

Spoiler Spoiler Spoiler

123 ei saanud H2 tööle, esmaspäeval hakkavad uurima, mis värk on...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 13
tagasi üles
jannp
HV kasutaja
jannp

sõnum 10.08.2015 19:15:18 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on olnud Motorolaga selline keiss, kus teatud aja möödudes box freezib ja viskab musta pildi ette. Ainuke asi mis aitab on toite kaudu restardi tegemine ja siis digiboks töötab nii nagu peab. Helpdesk ei osanud aidata, aga ise mõtlen, et võiks olla toide või boxis midagi füüsiliselt väsinud.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 10.08.2015 19:29:24 vasta tsitaadiga

jannp, on ühe konkreetse boksiga musta ekraani probleem puldist sisselülitamisel, et must pilt ja aitab ainult juhe tagant.
jannp
HV kasutaja
jannp

sõnum 10.08.2015 20:10:25 vasta tsitaadiga

Sai just 4 aastat täis - ju siis on parim enne möödas. Samas kõrvaltoas huugab Amino juba 7 või 8 aastat.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
erkikjette
HV vaatleja

sõnum 11.08.2015 20:25:04 vasta tsitaadiga

Tere,
Kas keegi saaks aidata sellise probleemiga siin foorumis, et sain Samsung SEK-2500U pre-owned kiti, aga ühendamisel TV-ga (F9000) ei tunne seade seda ära? Tänud ette!
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 11.08.2015 21:02:54 vasta tsitaadiga

erkikjette, kasutajal Jazz on nende kittidega kogemus.
JazZ
HV kasutaja

sõnum 11.08.2015 21:37:00 vasta tsitaadiga

erkikjette kirjutas:
Tere,
Kas keegi saaks aidata sellise probleemiga siin foorumis, et sain Samsung SEK-2500U pre-owned kiti, aga ühendamisel TV-ga (F9000) ei tunne seade seda ära? Tänud ette!

Tegid nagu juhend ette näeb? Teleris peab olema uuem soft kui eelmise aasta juuni. Vali menüüst System > UHD Evolution Kit Backup ja jälgi ekraanil olevaid juhiseid. Lülita teler välja, tõmba voolujuhe seinast ja oota kuni punane tuluke teleril kustub. Siis ühendad SEK-2500U ja voolu uuesti. Käima pannes teeb tavaliselt ise kohe ühe restardi ja siis tuleb andmete taastamise ekraan.
Kui see ei toimi, siis on miskit nihu. Sellisel juhul võid proovida kas service menüüsse laseb kui SEK-2500U küljes on. Kui laseb siis saad sealt factory reset teha ja siis proovi uuesti otsast peale.

Et asi natukenegi Elion'iga seotud oleks, siis paistab et SEK-2500U'lt on Elioni äpp ära korjatud, seega selle Sa kaotad ilmselt.
tagasi üles
erkikjette
HV vaatleja

sõnum 11.08.2015 22:58:24 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
erkikjette kirjutas:
Tere,

Tegid nagu juhend ette näeb? Teleris peab olema uuem soft kui eelmise aasta juuni. Vali menüüst System > UHD Evolution Kit Backup ja jälgi ekraanil olevaid juhiseid. Lülita teler välja, tõmba voolujuhe seinast ja oota kuni punane tuluke teleril kustub. Siis ühendad SEK-2500U ja voolu uuesti. Käima pannes teeb tavaliselt ise kohe ühe restardi ja siis tuleb andmete taastamise ekraan.
Kui see ei toimi, siis on miskit nihu. Sellisel juhul võid proovida kas service menüüsse laseb kui SEK-2500U küljes on. Kui laseb siis saad sealt factory reset teha ja siis proovi uuesti otsast peale.

Et asi natukenegi Elion'iga seotud oleks, siis paistab et SEK-2500U'lt on Elioni äpp ära korjatud, seega selle Sa kaotad ilmselt.

Tänud! Elion app hetkel laadis ennast alla ja hakkas tööle, vähemalt siis mõneks ajaks.
tagasi üles
Raiku
HV Guru
Raiku

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 12.08.2015 07:48:10 vasta tsitaadiga

jannp kirjutas:
Kas kellelgi on olnud Motorolaga selline keiss, kus teatud aja möödudes box freezib ja viskab musta pildi ette. Ainuke asi mis aitab on toite kaudu restardi tegemine ja siis digiboks töötab nii nagu peab. Helpdesk ei osanud aidata, aga ise mõtlen, et võiks olla toide või boxis midagi füüsiliselt väsinud.

mul on sarnane värk (VIP1903), mõnikord kustub ka tuluke ära (ei põle ei rohelist ega punast)... ning vahel teeb ise restardi ka... ja nüüd kuumade ilmadega on pea võimatuks vaatamine muutunud thumbs_down.gif
toite viga ei ole, eile proovisin... teine Motorola töötab sama toite ja muude juhtmete otsas laitmatult (ni vähemalt tunda ega järjest küll).
Ehk siis jõudsin ka selle järelduseni, et boks on koolemas icon_confused.gif

Huvitav, kas seal on mõni selline vidin sees suremas, mda saab ise vahetada?

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1357, 1358, 1359 ... 2361, 2362, 2363  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.