|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
42% |
[ 227 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 529 |
|
| autor |
|
Six
HV veteran

|
06.08.2015 16:29:56
|
|
|
JazZ, 4.027 on SmartHubis.
| JazZ kirjutas: |
| Six kirjutas: |
Samsa äpp sai täna uuenduse. Nüüd versioon 4.33.1.
armjan, äkki kommenteerid lühidalt, mis on sellel versioonil olulisemad parandused/uuendused? |
Mis Smart Hub'is äpi versiooniks näitab?
Paistab et SEK-2500U'l on äpp jälle ära korjatud... Samsung ei suuda otsustada millel see toimib? |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.08.2015 17:21:48
|
|
|
| weasel kirjutas: |
| Tahaks teada, mis universaalpulte kasutate eKodu + muu kama juhtimiseks. Mul hakkab vana Harmony otsi andma ja peaks midagi asemele vaatama. Huvitavad just need, kes kasutavad numbrinuppe kanalite vahetamiseks. |
enne kasutasin seda:
http://support.logitech.com/product/harmony-remote-650
sobib kui numbrid peavad näpu all olema, ekraanilt hea valida ka seadmeid üksikuna ja neid terve originaalpuldi funktsionaalsuses juhtida.
nüüd on see:
http://support.logitech.com/product/harmony-ultimate
sest otseselt pole numbreid vaja, kuigi ekraanile saab need kuvada.
soodsamalt kui logitechi poes olid need amazon.de lehel
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
can860
HV vaatleja
|
06.08.2015 19:32:46
|
|
|
| weasel kirjutas: |
| Tahaks teada, mis universaalpulte kasutate eKodu + muu kama juhtimiseks. Mul hakkab vana Harmony otsi andma ja peaks midagi asemele vaatama. Huvitavad just need, kes kasutavad numbrinuppe kanalite vahetamiseks. |
Harmony Touch http://support.logitech.com/product/harmony-touch
Numbrid saab vajadusel puuteekranile swipe'da.
Sai kunagi amazonist tellitud, UK-st. Oli väga hea hind, laadijal nii UK kui europistiku vahetatav ots.
E: tõsisele vanakoolimehele (kes näpitavaid ekraane ei salli) oleks ilmselt ülim see Philips: http://www.mea.philips.com/c-p/SRU7140_10/4in1-tv-dvd-sat-amp
Kahjuks enam ei toodeta, võibolla on mõnesse poodi vedelema jäänud. Tegelikult oli ülimugav väike pult, päris mitmed aastad oli kasutuses enne Logitechi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
06.08.2015 22:38:55
|
|
|
| conx kirjutas: |
| can860 kirjutas: |
| Upitaks üht vana ja ununevat teemat ka vahelduseks - kas DD5.1 heli tagasituleku osas uues NutiTV's (täpsemini uue nutiTV menüüga - teenuses polnud vahet, DD5.1 toimis ka kombinatsioonis uusnuti teenus + vana menüü) ei ole vahepeal arenguid toimunud? On üldse lootustki selles osas veel? |
Ja kas Arrise boxil ka ei ole 5.1? |
Siin pole vahet kas Arris või Motorola. Uus nutiTV'l DD 5.1 heli ei tööta. Vana nutiTV ja Motorola oli DD 5.1 heli olemas.
Võib-olla Elion tahabki nii? Uuel ei peagi olema? Ja kusjuures Samsungi uus nutiTV'ga on DD 5.1 heli olemas! Mõistatus?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
07.08.2015 14:37:31
|
|
|
... mitte, et see mingi uudis oleks, et Elioni app Samsungi telekas normaalselt ei tööta aga noh, järelikult sein pehmem, kui pea eile sai üritatud üht Discovery Science HD kanali saadet vaadata, mis oli juba pea-aegu läbi. Alustasin algusest ja üritasin vaadata salvestust, kuid otseloomulikult tekkise sellega probleeme. Salvestust sain vaadata umbes 5min ja hüppas algusse tagasi, ka teist korda proovides juhtus sama. Kolmandat korda enam ei viitsinud proovida, sest ka kerimine ei toiminud, hakkas sellepeale mummutama. Vist olen kunagi varem kah sarnase jama peale sattunud, kuid siis sai saade ikka vaadataud ...
   |
2 :: |
5 :: |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
08.08.2015 10:16:47
|
|
|
| H2 on mitmendat päeva ilma pildita.
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
08.08.2015 11:10:18
|
|
|
| rene p kirjutas: |
| H2 on mitmendat päeva ilma pildita. |
Mul on pilt ees, seega ilmselt mingi lokaalne ühenduse probleem.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.08.2015 11:14:47
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
Mul on pilt ees, seega ilmselt mingi lokaalne ühenduse probleem. |
Ei usu, mul pole samuti pilti...
Täishäälikute pakett ainult...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
08.08.2015 11:38:09
|
|
|
| Etz kirjutas: |
Täishäälikute pakett ainult...  |
Tahad kuvapauku? Täishäälikute pakett on juhul, kui liiniressurss ei võimalda. Kui lihtsalt must pilt ja heli pole, siis pole võtmed avamiseks eoses kohale jõudnud.
123 nüüd valima sõbrad!
Spoiler 
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
viimati muutis Pailaps 08.08.2015 12:22:57, muudetud 1 kord |
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.08.2015 11:47:41
|
|
|
Pailaps, helistasin sinna juba...esmaspäeval uurivad...
Liiniressurss ei võimalda...optika otsas...
Mis bitratega see teil siis sealt tuleb, et Gigabitist enam ei piisa, samas kui kõik teised HD kanalid ei jää liiniressursi taha...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
08.08.2015 12:02:42
|
|
|
Mis bitratega see teil siis sealt tuleb, et Gigabitist enam ei piisa, samas kui kõik teised HD kanalid ei jää liiniressursi taha...  |
No üldjuhul on kokutav pilt, kui on liinikvaliteediprobleemid või seadmest tingitud häired. Ma pole hiromant.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
can860
HV vaatleja
|
08.08.2015 12:08:53
|
|
|
Ei ole ka siin optika otsas H2 pilti, hääle osas pole isegi täishäälikutepaketti. Üksikud "kriuksud" tulevad läbi.
Mul jäi aga hoopis midagi huvitavamat silma Pailaps -e kuvapaugu peal - menüüs H2 juures on näha salvestuse märki. Kas see tähendab, et salvestuste puudumise probleem on lahenduse saanud ja laiem üldsus saab samuti kõikide lubatud kanalite salvestusi peagi näha? Augustikuusse lubati mingit parandust selles osas, kui klienditeenindusega suheldud sai...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
08.08.2015 12:22:17
|
|
|
Ei ole ka siin optika otsas H2 pilti, hääle osas pole isegi täishäälikutepaketti. Üksikud "kriuksud" tulevad läbi.
Mul jäi aga hoopis midagi huvitavamat silma Pailaps -e kuvapaugu peal - menüüs H2 juures on näha salvestuse märki. Kas see tähendab, et salvestuste puudumise probleem on lahenduse saanud ja laiem üldsus saab samuti kõikide lubatud kanalite salvestusi peagi näha? Augustikuusse lubati mingit parandust selles osas, kui klienditeenindusega suheldud sai... |
Vaata salvestust peale jookseb mul antud kanal kokku. UusNutiTV paketi tellinutel, kellel vana nutitv menüü on salvestamine kapitaalselt katki. Pisivigu on veelgi, nimelt kanalit, millel pole saatekava, lukustama minnes enam lukustust ei küsita.
Pole päris ideaalne, kuid kuna ma näen, et töö käib, siis ootan kannatlikult.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
08.08.2015 12:40:56
|
|
|
Mis bitratega see teil siis sealt tuleb, et Gigabitist enam ei piisa, samas kui kõik teised HD kanalid ei jää liiniressursi taha...  |
No üldjuhul on kokutav pilt, kui on liinikvaliteediprobleemid või seadmest tingitud häired. Ma pole hiromant. |
Samsungi app mul ja ka virvendab H2 pilt...
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
08.08.2015 12:45:59
|
|
|
Mul jäi aga hoopis midagi huvitavamat silma Pailaps -e kuvapaugu peal - menüüs H2 juures on näha salvestuse märki. Kas see tähendab, et salvestuste puudumise probleem on lahenduse saanud ja laiem üldsus saab samuti kõikide lubatud kanalite salvestusi peagi näha? Augustikuusse lubati mingit parandust selles osas, kui klienditeenindusega suheldud sai... |
Salvestus ei tööta kui sul on tellitud HD pakett. Lisakanalite ja teistes pakettides töötab salvestus. Mulle lubati toest et see parandatakse uue softiga mis tuleb suve lõpus?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
can860
HV vaatleja
|
08.08.2015 15:07:48
|
|
|
| Tompa kirjutas: |
Salvestus ei tööta kui sul on tellitud HD pakett. Lisakanalite ja teistes pakettides töötab salvestus. Mulle lubati toest et see parandatakse uue softiga mis tuleb suve lõpus? |
HD pakett on tellitud jah, tookord suheldes probleemi ja selle paketi omavahelist seost vähemalt mulle välja ei toodud.
No ootame, vaatame. Ma lähtun mulle lubatust. Kui see ei täitu, tekib põhjus lisainfot nõuda. Iseasi on Telekomi poolt sellises olukorras teadlikult pooliku teenuse eest täismahus tasu küsimine... 5€ pole nüüd teab mis summa aga põhimõtteliselt võiks ju midagi "kompensatsiooniks" pakkuda. Olgu selleks siis kasvõi tahvel šokolaadi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
08.08.2015 17:25:23
|
|
|
Täishäälikute pakett ainult...  |
Tahad kuvapauku? Täishäälikute pakett on juhul, kui liiniressurss ei võimalda. Kui lihtsalt must pilt ja heli pole, siis pole võtmed avamiseks eoses kohale jõudnud.
123 nüüd valima sõbrad!
Spoiler 
|
123 ei saanud H2 tööle, esmaspäeval hakkavad uurima, mis värk on...
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jannp
HV kasutaja

|
10.08.2015 19:15:18
|
|
|
| Kas kellelgi on olnud Motorolaga selline keiss, kus teatud aja möödudes box freezib ja viskab musta pildi ette. Ainuke asi mis aitab on toite kaudu restardi tegemine ja siis digiboks töötab nii nagu peab. Helpdesk ei osanud aidata, aga ise mõtlen, et võiks olla toide või boxis midagi füüsiliselt väsinud.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.08.2015 19:29:24
|
|
|
jannp, on ühe konkreetse boksiga musta ekraani probleem puldist sisselülitamisel, et must pilt ja aitab ainult juhe tagant.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jannp
HV kasutaja

|
10.08.2015 20:10:25
|
|
|
| Sai just 4 aastat täis - ju siis on parim enne möödas. Samas kõrvaltoas huugab Amino juba 7 või 8 aastat.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erkikjette
HV vaatleja
|
11.08.2015 20:25:04
|
|
|
Tere,
Kas keegi saaks aidata sellise probleemiga siin foorumis, et sain Samsung SEK-2500U pre-owned kiti, aga ühendamisel TV-ga (F9000) ei tunne seade seda ära? Tänud ette!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.08.2015 21:02:54
|
|
|
erkikjette, kasutajal Jazz on nende kittidega kogemus.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
11.08.2015 21:37:00
|
|
|
| erkikjette kirjutas: |
Tere,
Kas keegi saaks aidata sellise probleemiga siin foorumis, et sain Samsung SEK-2500U pre-owned kiti, aga ühendamisel TV-ga (F9000) ei tunne seade seda ära? Tänud ette! |
Tegid nagu juhend ette näeb? Teleris peab olema uuem soft kui eelmise aasta juuni. Vali menüüst System > UHD Evolution Kit Backup ja jälgi ekraanil olevaid juhiseid. Lülita teler välja, tõmba voolujuhe seinast ja oota kuni punane tuluke teleril kustub. Siis ühendad SEK-2500U ja voolu uuesti. Käima pannes teeb tavaliselt ise kohe ühe restardi ja siis tuleb andmete taastamise ekraan.
Kui see ei toimi, siis on miskit nihu. Sellisel juhul võid proovida kas service menüüsse laseb kui SEK-2500U küljes on. Kui laseb siis saad sealt factory reset teha ja siis proovi uuesti otsast peale.
Et asi natukenegi Elion'iga seotud oleks, siis paistab et SEK-2500U'lt on Elioni äpp ära korjatud, seega selle Sa kaotad ilmselt.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
erkikjette
HV vaatleja
|
11.08.2015 22:58:24
|
|
|
| JazZ kirjutas: |
| erkikjette kirjutas: |
Tere,
Kas keegi saaks aidata sellise probleemiga siin foorumis, et sain Samsung SEK-2500U pre-owned kiti, aga ühendamisel TV-ga (F9000) ei tunne seade seda ära? Tänud ette! |
Tegid nagu juhend ette näeb? Teleris peab olema uuem soft kui eelmise aasta juuni. Vali menüüst System > UHD Evolution Kit Backup ja jälgi ekraanil olevaid juhiseid. Lülita teler välja, tõmba voolujuhe seinast ja oota kuni punane tuluke teleril kustub. Siis ühendad SEK-2500U ja voolu uuesti. Käima pannes teeb tavaliselt ise kohe ühe restardi ja siis tuleb andmete taastamise ekraan.
Kui see ei toimi, siis on miskit nihu. Sellisel juhul võid proovida kas service menüüsse laseb kui SEK-2500U küljes on. Kui laseb siis saad sealt factory reset teha ja siis proovi uuesti otsast peale.
Et asi natukenegi Elion'iga seotud oleks, siis paistab et SEK-2500U'lt on Elioni äpp ära korjatud, seega selle Sa kaotad ilmselt. |
Tänud! Elion app hetkel laadis ennast alla ja hakkas tööle, vähemalt siis mõneks ajaks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
12.08.2015 07:48:10
|
|
|
| jannp kirjutas: |
| Kas kellelgi on olnud Motorolaga selline keiss, kus teatud aja möödudes box freezib ja viskab musta pildi ette. Ainuke asi mis aitab on toite kaudu restardi tegemine ja siis digiboks töötab nii nagu peab. Helpdesk ei osanud aidata, aga ise mõtlen, et võiks olla toide või boxis midagi füüsiliselt väsinud. |
mul on sarnane värk (VIP1903), mõnikord kustub ka tuluke ära (ei põle ei rohelist ega punast)... ning vahel teeb ise restardi ka... ja nüüd kuumade ilmadega on pea võimatuks vaatamine muutunud
toite viga ei ole, eile proovisin... teine Motorola töötab sama toite ja muude juhtmete otsas laitmatult (ni vähemalt tunda ega järjest küll).
Ehk siis jõudsin ka selle järelduseni, et boks on koolemas
Huvitav, kas seal on mõni selline vidin sees suremas, mda saab ise vahetada?
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
| Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|