Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Dirt Rally märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 67, 68, 69  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.08.2015 19:13:01 vasta tsitaadiga

Wordmc9 kirjutas:
Scart tänan icon_biggrin.gif

viska linki icon_razz.gif
see http://www.ebay.com/itm/Dirt-Rally-2015-PC-Video-Game-Digital-Download-from-AMD-Gift-/321819722269?hash=item4aedf3421d ?

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
klOun
Kreisi kasutaja
klOun

sõnum 06.08.2015 20:21:46 vasta tsitaadiga

siimuga kirjutas:
Milleks rallimängu osta on vaja? Online pole tõenäoliselt nii huvitav kui mõni muu onlineks mõeldud mäng, näiteks CS:GO. Dirt Rally saab väga edukalt ka tasuta alla laetud, lihtsalt peab veidi ootama peale igat uuendust, et keegi ära kräkiks. Üldiselt ei näe sellisel mängul mõtet onlines.
Mäng ise on soliidne rallikas. Pean leppima klaviatuuriga ja seetõttu ei osta tõeliste roolihärgadega kaasa rääkida, kuid meeldib detailsus ja et rajad on okei pikkusega (mitte liiga lühike ega liiga pikk). Küll võiks paar rada igale riigile veel lisada, sest praegu on tagurpidi ja mingi jupitamine. Samas sellega läheks ropult aega jälle ja uued riigid on praegu primaarsemad. 2010 aastakäigu autosid võiks ka rohkem olla.

monkey.gif suhtumine!

Kas 20€ hea mängu "toetamiseks" ja uuenduse / võrgu toega mängu mängimiseks on tõesti nii palju? Mulle väga meeldib asja juures see, et ma saan Steam'i sõpradega daily "questide" aegu võrrelda jms.

"Pirage kusagil teki all terviseks.." aga mina avalikus foorumis sellist käitumist ei tolereeri, olles ise tarkvaraarendaja oled sa minu silmis samasugune pätt nagu balti jaama taga süstiv narkar okse.gif

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 06.08.2015 20:31:48 vasta tsitaadiga

Ostsin ka siis key, downloadisin asja ära... panen PLAY... midagi ei juhtu... teen steamile restardi - ikka PLAY ei too tulemust. Tegin mängule re-install - sittagi.
Guugeldades paar inimest veel, kes polegi seda mängu üldse tööle saanudki... ongi nii? icon_lol.gif

EDIT: sain tööle, mängule ei meeldi kui Steami kaust on mängu kaustast erineval kettal.

viimati muutis Arx07 06.08.2015 22:09:42, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.08.2015 21:45:47 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
See "ostame vaid MP mänge ja pirame SP mänge" on täielik BS.
allkeyshopist sain 24 kohaliku rahaga kätte(ei m6iganud ebayd vaadata) ja ytleme nii, et mängu on selle raha eest rohkem kui küll.

Pikalt lykkasin mängu ostmist edasi, arvasin, et tegemist on järjekordse Dirt codemasters mänguga. Oh, kuis on tore vahelduseks ka eksida selliste eelarvamustega.
Alguse soli mäng steamis 23 raha, täna on ta juba 42 raha. Ilmselt vaid kallimaks läheb. Tundus 6ige aeg ostmiseks:)

Täpselt thumbs_up.gif Ise ostsin mängu kohe kui välja tuli,vaatasin enne mõnda gameplay videot youtubest ja tundus olevat normaalne. ostsin steamist otse,kuna mängu väljatuleku ajal oli natsa soodust ka sellele mängule maksis vist 24 kopikatega,siis kui tuleb vahest tuju mingit asjalikku rallimängu mängida, ja kuna viimasel ajal pole üldse mingit head rallimängu välja tulnud, siis on see mäng minu arvates siiamaani üks parimaid mänge, mida ma olen mänginud peale richard burns rallyt ja seni mängitud 27 tundi seda mängu steami andmete järgi ei kahetse ma üldse seda ostu beer_yum.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 06.08.2015 23:00:10 vasta tsitaadiga

15 tunni peale tuli esimene ralli v6it Saksamaal Clubman tasemega.
Pole veel kordagi restart nuppu vajutanud. Tundub, et see "use no restart" 7500 krediiti on yks p6hilisemaid sissetulekuid.
Esimene koht andis 61000 minu arust ka 5s koht annab 55000, et niiöelda krediiti m6ttes tasubki ka välja s6itmise korral rada siiski l6puni s6ita.
Monaco ja Kreeka radadel on paar sellist kurvi, mis viskavad auto yle kuristiku nii, et autot taastada pole v6imalik. Seet6ttu olen pooltelt kordadel pidanud nimetatud rallid katkestama.

Ma ei j6ua korraga k6igest rääkida, kuid juhin veel tähelepanu replay'dele- need on väga väga head.

Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 06.08.2015 23:48:14 vasta tsitaadiga

Põhilisi sissetuleku allikaid on Master tasemel Champide läbimine Top 1.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 07.08.2015 08:25:30 vasta tsitaadiga

Syncmahv kirjutas:
Põhilisi sissetuleku allikaid on Master tasemel Champide läbimine Top 1.

+1, viimase tasemega viskab rally top3 eest 200k+ krediiti. RX auto ostmiseks kärutasin siva ühe rally lõpuni ja oligi koos eelnevate säästudega auto olemas icon_cool.gif

NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 07.08.2015 11:41:56 vasta tsitaadiga

Sinna on veel pikk tee.
Mängin xbox one puldiga.
Kavatsen uue arvutiga koos ka rooli osta.
On kellelgi aimu, kas logitech g27st on mitmeks aastaks küll? Ka muude simdacing mängude jaoks.

hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 07.08.2015 11:51:17 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Sinna on veel pikk tee.
Mängin xbox one puldiga.
Kavatsen uue arvutiga koos ka rooli osta.
On kellelgi aimu, kas logitech g27st on mitmeks aastaks küll? Ka muude simdacing mängude jaoks.

Nii palju kui ma ise uurinud olen, siis kvaliteetne tootja ning samas hinnaklassis on Thrustmasteri T300, aga pole sidurit ja H-käimakat. Sama funktsionaalsusega on Thrustmaster T500rs, aga tunduvalt kallim. Kahjuks Eestis TM'i asju (minule teadaolevalt) ei müüda. Logist ja TM'st edasi on juba päris kallid vidinad ja hinnad 1000€ kanti. Lisaks kõigele Logitech lasi välja uue G29, millel H-käimakat pead eraldi juurde ostma icon_neutral.gif

kuccu
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.08.2015 12:04:59 vasta tsitaadiga

g27 roolist endast peaks kauaks jätkuma. Peamiselt nurisetakse pedaalide üle - nimelt piduri pedaali üle. Sellele on välja nuputatud ka mingeid vedru vahetusi,
ning muid trikke, et paremat tunnetust saada.
Palju kombineeritakse seda rooli muude tootjate pedaalidega kuna piduri tunnetus peaks kõige rohkem aitama.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 07.08.2015 15:44:17 vasta tsitaadiga

kuccu kirjutas:
g27 roolist endast peaks kauaks jätkuma. Peamiselt nurisetakse pedaalide üle - nimelt piduri pedaali üle. Sellele on välja nuputatud ka mingeid vedru vahetusi,
Palju kombineeritakse seda rooli muude tootjate pedaalidega kuna piduri tunnetus peaks kõige rohkem aitama.

bang for buck siis amazonist 175 kohaliku raha eest g27 komplekt ja juurde osta mingisugune "clubsport" pedaalikomplekt, mis töötab g27ga kenasti?

Yldjuhul kui viitsiks, teeks redditi teema pcbuildsidesse, et paneks enthusiast tasemel bang for buck general gaming/simracing/streaming masina kokku koos lisavidinatega.
Suur kysimus on veel see, et kas 1xHDTV v6i 3x väike ekraan, millele leiab m6lemale poolele plusse ja miinuseid.
Kel viitsimist ja endal kogemust on, v6iks PMi v6i siia muljeid jagada, kas 3 monitori on parem kui 1 suur ekraan ( just v6idus6itmiseks: dirt rally, RBR, asetto corsa, project cars, f1 2015 jne).

siimuga
HV vaatleja

sõnum 07.08.2015 15:53:59 vasta tsitaadiga

klOun kirjutas:

monkey.gif suhtumine!

Kas 20€ hea mängu "toetamiseks" ja uuenduse / võrgu toega mängu mängimiseks on tõesti nii palju? Mulle väga meeldib asja juures see, et ma saan Steam'i sõpradega daily "questide" aegu võrrelda jms.

"Pirage kusagil teki all terviseks.." aga mina avalikus foorumis sellist käitumist ei tolereeri, olles ise tarkvaraarendaja oled sa minu silmis samasugune pätt nagu balti jaama taga süstiv narkar okse.gif

Kuule narkar, said oma tahtmise. Soetasin mängu 10€ odavamalt kui praegu steamis on väljas. See on esimene normaalne kaasaegne rallikas, varasemad WRC ja Colini osad on parajad arkaadid. See pärast oli hea enne pira ära testida, et kas on seda raha väärt.

Error code 41 viskab ette vahel, kui katse lõpetan, ei tea milles asi. Lahendus?
tagasi üles
Kapitan
Kaevur
Kapitan

sõnum 07.08.2015 16:34:57 vasta tsitaadiga

Ostsin ka asja ära. Kuu lõpus peaks competitive mode ka tulema.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 21
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 07.08.2015 18:00:26 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
kuccu kirjutas:

bang for buck siis amazonist 175 kohaliku raha eest g27 komplekt ja juurde osta mingisugune "clubsport" pedaalikomplekt, mis töötab g27ga kenasti?

Yldjuhul kui viitsiks, teeks redditi teema pcbuildsidesse, et paneks enthusiast tasemel bang for buck general gaming/simracing/streaming masina kokku koos lisavidinatega.
Suur kysimus on veel see, et kas 1xHDTV v6i 3x väike ekraan, millele leiab m6lemale poolele plusse ja miinuseid.
Kel viitsimist ja endal kogemust on, v6iks PMi v6i siia muljeid jagada, kas 3 monitori on parem kui 1 suur ekraan ( just v6idus6itmiseks: dirt rally, RBR, asetto corsa, project cars, f1 2015 jne).

Mina mängin 42" teleka taga@FHD. Istun sisuliselt sama kaugel nagu arvutimonitorist tavaliselt istutakse. Mulle väga meeldib, aga ma ei oska objektiivset hinnangut anda, kuna ma pole kolme monitori setupi taga istunud. Rooliks on logitechi momo. Dirt rally puhul ei tunne kolmest pedaalist ja H shifterist väga puudust ka, aga ega nad halba ei teeks muidugi.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 07.08.2015 20:25:06 vasta tsitaadiga

Mihkel. kirjutas:
NeroEST kirjutas:
kuccu kirjutas:

Mina mängin 42" teleka taga@FHD. Istun sisuliselt sama kaugel nagu arvutimonitorist tavaliselt istutakse. Mulle väga meeldib, aga ma ei oska objektiivset hinnangut anda, kuna ma pole kolme monitori setupi taga istunud. Rooliks on logitechi momo. Dirt rally puhul ei tunne kolmest pedaalist ja H shifterist väga puudust ka, aga ega nad halba ei teeks muidugi.

Mul vedeleb yks ajast ja arust logi momo FFB rool. G27 peale läheks eelk6ige parema FFB ja 900kraadi pöörderaadiuse pärast. H shifterit otseselt ei igatse, paremad pedaalid vb v6iks olla jah.

Kirjtuavad, et 3 monitori eeliseks on niiöelda kyljeakendest välja nägemine ja kiiruse parem tunnetus.
Samas keegi kirjutas, et suutis FOV niimoodi seadistada, et näeb suure teleka tagant rohkem pilti (? ei syvenenud, kuidas)

1080p HDTV eelis on vist see, et n6uab olulisemalt vähem arvuti v6imsust, et peaks yhe GTX 970ga hakkama saama küll.
Ideaalis ei tahaks ju yhtegi iluelementi välja lylitada. Näiteks sooviks witcherit nautida koos hairworksiga 40+ fpsi.

Kes tahavad end hästi tunda kui nad Friends leaderboardi vaatavad, siis Steam kasutaja on: Nawero. ( keegi HV gruppi saab ka kutsuda? )

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 07.08.2015 21:46:54 vasta tsitaadiga

Endal meeldib racing mänge kolmel 16:10 monitoril mängida. Bezel compensationiga umbkaudu 50:10 kuvasuhe. Või siis 5:1
Pole seal autos seda lage või põlvi vaja näha. Tähtis on väljas toimuvat jälgida icon_biggrin.gif

edit:
rocky-b kirjutas:
tee videoülevaade

not funny

viimati muutis siinus 08.08.2015 01:00:19, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rocky-b
Kreisi kasutaja
rocky-b

sõnum 07.08.2015 22:10:46 vasta tsitaadiga

tee videoülevaade
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 07.08.2015 22:19:11 vasta tsitaadiga

olen ka mõelnud 3monitori peale, aga poes jäi pilk selle peale: Samsung SE790C, aga kõige rohkem tahaks VR ära proovida ^_^
Võtan ka steami kutseid vastu Hannes36, ing juu1ius. Hetkel polegi nagu väga kellegagi aegu võrrelda icon_neutral.gif

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.08.2015 22:29:45 vasta tsitaadiga

rocky-b kirjutas:
tee videoülevaade

thumbs_up.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 08.08.2015 01:11:35 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:

Mul vedeleb yks ajast ja arust logi momo FFB rool. G27 peale läheks eelk6ige parema FFB ja 900kraadi pöörderaadiuse pärast. H shifterit otseselt ei igatse, paremad pedaalid vb v6iks olla jah.

Kirjtuavad, et 3 monitori eeliseks on niiöelda kyljeakendest välja nägemine ja kiiruse parem tunnetus.
Samas keegi kirjutas, et suutis FOV niimoodi seadistada, et näeb suure teleka tagant rohkem pilti (? ei syvenenud, kuidas)

1080p HDTV eelis on vist see, et n6uab olulisemalt vähem arvuti v6imsust, et peaks yhe GTX 970ga hakkama saama küll.
Ideaalis ei tahaks ju yhtegi iluelementi välja lylitada. Näiteks sooviks witcherit nautida koos hairworksiga 40+ fpsi.

Kes tahavad end hästi tunda kui nad Friends leaderboardi vaatavad, siis Steam kasutaja on: Nawero. ( keegi HV gruppi saab ka kutsuda? )

Kiirusetunnetus on ilmselt kolme monitoriga jah tunduvalt parem.
GTX970 jooksutab lõdvalt ära. Viimaste buildidega miskipärast FPS mõnevõrra langenud (pole täpset numbrit jälginud, aga silmaga näha), aga enne mängisin 2560x1440 downscalinguga ultra settingutega ja v-sync 60fps lukus profiilimasinaga. Sama masin, aga 4GB GTX960 jooksutas FHD ja high.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
-huviline-
HV kasutaja

sõnum 08.08.2015 12:15:20 vasta tsitaadiga

Võtsin ka peale pikka kaalumist ligi - eile natuke sai kätt harjutatud ja peaks mainima, et üle pika aja väga mõnus ralli kogemus.

Kuna kaevandamisest oli üle jäänud natuke krüptoraha, siis kasutasin sellist kohta Gamerzheat
Algselt neil seda müügis polnud, aga peale minu küsimist kas tuleb, vastati kiirelt ja oli kohe olemas.

tagasi üles
klOun
Kreisi kasutaja
klOun

sõnum 08.08.2015 13:35:25 vasta tsitaadiga

Kolme monitori mehed võiksid mõelda Ultrawide ekraani peale.. super elamus, keegi siin varem soovis pilte näha minu setupist, kui aega saan siis teen ära icon_smile.gif

Dell 34" u3415w 3440x1440 kumer ekraan, ultra peal stabiilne 60fps'i Gigabyte G1 980Ti'ga beer_yum.gif

Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 09.08.2015 00:17:09 vasta tsitaadiga

klOun, Oleks tõesti vägev vaatepilt. Ise ootaks ultrawide monitori koos GSynciga thumbs_up.gif
NeroEST, Kui vähegi pappi on, võta amazon.es'ist T500RS 450€
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 09.08.2015 00:28:58 vasta tsitaadiga

ultrawide jääb jällegi 3-display kuvasuhtele alla kõvasti. Pole muidugi proovinud, aga millegipärast järeldan, et vaateväli jääb umbes poole kitsamaks.
üks random pilt, mis hiljuti ühest teisest mängust tegin: http://i.imgur.com/CqgktwE.jpg

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
-huviline-
HV kasutaja

sõnum 09.08.2015 00:52:46 vasta tsitaadiga

Mis nende monitoridega jändate

Link

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Dirt Rally mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 67, 68, 69  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.