keset pärva? ma võin tümakaga ennem oma neerud paigast lüüa kui politsei reageerib. ja siiski tuleks nad koos kiirabiga uurima, et miks ma surnud olen
igatahes tundub, et naabriga on konsesus saavutatud. ta pani valjuks, ma panin valjemaks. nii käis paar korda ja siis saabus equilibrium täitsa ilma Benny-ta.
ja infoks teistele: Benny on naabripeletuse osas poisike
keset pärva? ma võin tümakaga ennem oma neerud paigast lüüa kui politsei reageerib. ja siiski tuleks nad koos kiirabiga uurima, et miks ma surnud olen
Piisab ühest naabrist, kes kurdaks, et ta elurahu häiritakse ja rahulikumat aega politseile, et uksetaha tuldaks.
Ning jah, tean inimest, kellele päeval politsei kutsuti muusika pärast _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
mul olid türil naabrid üleval sellised, kes viina võtsid ja siis hakkas keegi bajaani vms mängima ja taoti jalaga vastu minu lage.. me siis vennaga kohati lasime väikse hardcore vastu neile. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
Kuradi kabanossijad, varastasin varastasid kogu espresso ära ja nüüd statist seda enam ei saa. Eks leitakse midagi muud varastada nüüd- http://tarbija24.postimees.ee/3279407/statoil-oli-varguste-tottu-sunnitud-menuud-muutma _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Logistics või Prodigy mille bassiga närvidele käia
Koputamine on suht nõrk. Mul viskas kunagi naaberkorteris mutt oma rõdult minu rõdule pangitäie vett _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mul viskas kunagi naaberkorteris mutt oma rõdult minu rõdule pangitäie vett
mutt elas allkorrusel?
Jah, esimesel, ja salatoimik viiendal _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Ei tea ei kannata hardcore träna õntsõntsõntsõnts kiirluubis jama.
See esimene ei olnud ka minu maitse.
Ma eelistan sõnadeta trance muusikat ja põhiliselt ainult Trancemaster albumeid.
Ülejäänud on dnb ja pisut ka house muusikat. Dup step pole ka veel kohale jõudnud, kuid mõni lugu on isegi täitsa kuulatav.
Ei tea ei kannata hardcore träna õntsõntsõntsõnts kiirluubis jama.
Hardcorel on tränaga samapalju ühist kui balalaikal tiibklaveriga... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
lopes39, ma lahkaks sinuga rõõmuga seda temaatikat mõnes teises teemas edasi, aga see et neil on ühised juured ei tee neid veel üheks ja samaks või üksteise järglasteks.
laurx, juba postitas siia ka vastavad abimaterjalid, ole nii kena ja tutvu korraks ka nendega ja räägime muusika teemas edasi...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
mutt elas allkorrusel?
mul ilmus kunagi öösel ülalt muti põrandahari vastu akent. olime seltskonnaga muusika mängis ja ju siis keegi uksekella ei kuulnud. muti hakkas kaheksandalt seitsmenda korruse akna pihta koputama harjaga.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
ma olen seda korra rääkinud aga räägin veel. elasin energia 4 jas, mis on rahumäe tee kuue vastas. vahele jääb energia 2. mingi installfesti lõppfaas oli, kus me sõbraga lasime kahekesi õlut ja ta striimis mingit rammsteini kontserti oma kodumasinast. kõllid lõugasid viimase piiri peal. ühel hetkel läks vool ära. me ei teinud rohkem häält vaid kobisime magama kohe selle peale. järgmine päev siis läks seletamiseks, et kuhu vool sai..asjatan koridoris ja naabri-valve siis tuleb seletama, et kas mul oli eile pidu vä? ma ütlesin ,et mis pidu, ma tulen töölt ja voolu pole.. "ei noh, öösel oli pidu, terve trepikoda kajas, naabrid käisid, korteriühistust keegi käis, politsei käis ja siis kutsuti elektrik, see keeras kilbi lahti ja sealt voolu välja.. ma ütlesin, et ma ei tea midagi sellest, ju muusikakeskus läks lolliks.. voolu panin tagasi ja rohkem selle teemaga ei tülitatud. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
mutt elas allkorrusel?
mul ilmus kunagi öösel ülalt muti põrandahari vastu akent. olime seltskonnaga muusika mängis ja ju siis keegi uksekella ei kuulnud. muti hakkas kaheksandalt seitsmenda korruse akna pihta koputama harjaga.
Mul käis üks naabri põrandahari läbi pakettakna välimise klaasi 5ndal korrusel kunagi.
Tegelesin trummimänguga sel ajal ning aegajalt sai lõunal korteris natuke harjutatud. Aastaid polnud probleeme olnud ning siis ükskord peale mängu lõpetamist akna poole vaadates oli ilusat suurt auku klaasi hästi näha.
Hiljem selgus, et naaber oli tol hetkel potentsiaalsete ostjatega just korteris olnud ning väitnud, et tegemist väga rahuliku majaga. Selle jutu peale olin ma oma soologa alustanud.
Peale vestlust temaga, otsustas klaasi siiski ise kinni maksta.
Krt… ma panen kast Waltsi vahele, et keegi nendest suurtes maailmanimedest saab Pärnus raudselt peksa. No ei ole nii, et nad pääsevad Pärnust niisama tulema, ei ole võimalik!
Nimekiri esinejatest ja mis nendega Pärnus juhtub.
Armin Van Buuren - läheb peale esinemist Bravo burgerisse burksi ostma ja astub kogemata ühe Audruka uue valge Puma tossu peale. PÕMM! Ja ärkab Ristiku haiglas.
Tiësto - saab Sugari ees nuga ehk rahvakeeli “saab Suksi ees nuksi”. Lihtsalt nime pärast… ööhööhh vaata mis loll “ ë ” sul nimes on. Kindel Ristiku ots.
Hardwell - eksib Räämale, Oja poe ette ära ja ta ei tea, et sealt saab alati. Kui kusagilt mujalt ei saa, siis Oja poe eest laupäeva õhtul saab ikka. Kaader on juba platsis ja laseb seal juba hommikust saati vaikselt GIN´i. PÕMM! Vähemalt on hea lähedal Ristikusse minna, saab jala visata, sest kiirabil on Example & DJ Wire turgutamisega käed-jalad tööd täis.
Example & DJ Wire - ka Räämal. Ta käib jões end värskendamas enne setti ja julgeb sõudeka ploti juures kella küsida, “Vabandage mis kell on, mul varsti esinemine”. PÕMM! Ärkab Buureni kõrvalvoodis.
Buuren tõstab tervituseks kipsis käe, "Bravo juures said ve?"
Exampelil, kellel on DJ Wire küljest ära löödud, viipab vastu, "Ei, ploti juures"
Buuren, "Aa, ploti juures!"
Robin Schulz - mõtleb, et läheb teeb väikse ekskursiooni Pärnu lähiümbruskonnas ja saab Sindist läbisõites endiste Sindi Erikooli poiste käest peaaegu koslepi. "Tra sa ei tea, et peale 23:00 Sinti võõras ei tule?" Siiski mõnnestub tal Erikooli vilistlaste eest põgeneda ja jõkke hüpata. Ta triivib poolsurnuna Jaansoni raja alla, kust pealtnägijad ta välja õngitsevad... Õnnetuseks õngitsevad ta välja aga Talla Malla kalastasmishuvilised mustlased, "Krt, mul läks su pärast praegu 8 kilone ahven otsast ära". Needus pannakse peale ja läheb Ristikusse ära.
Rudimental - Kaubamajaka parklas võtab tal veitsa liiga kaua aega, et parkimiskohalt välja tagurdada. Audist hüppavad välja Everlastikad ja löövad Rudimentalil kausi sisse. PÕMM! Ristikus hakkab vaikselt juba voodikohtadega kitsas kätte tulema.
Kuid on veel ruumi.
David Guetta - maailma kõige kuulsam DJ saab seisusele kohaselt Klassikalise Pärnu Peksukomplekti Mirri ees. Vale pilk valele naisterahvale ja hakkab pihta. Guetta pääseb minema, kui kallaletungijad omavahel kaklema lähevad, “Mine perse Raims, see on Guetta! Sul on kõik ta plaadid"
"Mul pohhui, ei huvita!"
Guetta saadakse CocoLoco ees kätte ja ikkagi PÕMM! Nüüd on Ristikus korrus DJ´d täis. Hommikul avastab Guetta, et mälupulk on tuuri pandud ja Okidokis juba müügil.
Vello 42
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
eile Seitsmestes näitas kuidas #slowball suundus Hiiumaale ja enne praamile minekut tehti Kiltsil veel kiirendusvõistlus. täna aga juba olid Saaremaal Triigi sadamas (ise nägin ühte Kia Sephia-t ja Lada 2106 Kuressaares)
Hiiumaal siis ongi ainult üks nädalavahetus aastas kui midagi toimub ja näidata on väärt - eelmine nv kui oli Kohvikute päev jm üritused kokku kuhjatud. ülejäänud aeg:
vägev ju - see kes oskab õigel hetkel enne kurvi/nurka oma rajal end täpselt õige nurga alla kallutada, et inerts väljudes viskaks ta uuesti püsti, võidab parimatel jooksus tulevikku vast pole, kuid ehk slaalom-suusatamises (tuleb küll kodumaa hüljata, aga siiski...)
tuletab meelde seda kunagist TV sarja Streethawk - kus supermotikas läbis kurve mingi 200 mph linnas jms,
ainuke probleem oligi selles et kurvid olid täisnurksed
ma ei suutnud veerandist kaugemale minna - kohe alguses ligi 300mph ja siis külg ees lähenev Charger (vaimusilmas oli Toretto mutrivõtmega roolis), naera pooleks
Knight Rider ja Airwolf (millega ma ülesse kasvasin) olid ikka vapsee kvaliteet-tv
Knight Rider ja Airwolf (millega ma ülesse kasvasin) olid ikka vapsee kvaliteet-tv
sellepärast knight riderit ja a-rühma söögi alla ja peale näidataksegi kogu aeg, sest tänapäeval ei osata seepe teha _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
ära siis MacGyverit ka nüüd ära unusta - istub pelleris ja paber otsas, dafaq dude (istumas mõtlikult what would I do now again) - instrumentaalmuusika algab,
rabab seinalt kahhelplaadi ja mure murtud - üks auk juures aga teine pühitud.
cameo appearance Teal´c vaatab kahhelplaadiaugust august vastu ja ütleb - Indeed, don´t forget to flush
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.